Spannendverhaaltje.nl

Heerlijkheden

-
16-08-2010
Heerlijkheden Mijn vrouw is directiesecretaresse en gaat geregeld met haar grote neger baas op zakenreis naar Jamaica. Ik weet dat zij daar geregeld door haar baas en enkele vrienden van hem kapotgeneukt wordt. Dus ik besloot zijn vrouw eens op te zoeken om te vragen wat zij hier nou van vindt. Ik bel aan en zijn vrouw, Sonya doet kort daarna open. Ze is een slanke zwarte vrouw van 35, slank, 1,65 en met een aardige D-Cup, zoals die mooie zwarte vrouwen vaak hebben. Na een kort gesprek kom ik erachter dat zij op de hoogte is van haar mans pretpartijtjes in het buitenland. Ze vroeg of ik wraak wilde nemen en terwijl ze dit zei wreef ze met haar hand over mijn been richting mijn paal. Ik stemde in, en ze wurmde mijn lid uit mijn broek.
Ze begon op mijn eikel te zuigen en binnen de kortste keren stond mijn paal recht overeind. “Zo” zei ze “Dat is een flinke jongen. Lekker dik ook, hij komt in de buurt van mijn man. Ik ontdoe mij van mijn kleren en zij ook. Haar ferme borsten schieten de vrijheid tegemoet uit haar BH. Terwijl ze nog op en neer bungelen richten mijn ogen zich op haar poesje, bijna kaal geschoren met een streepje. Haar heerlijk schaamlipjes druipen van het vocht. Ik laat een vinger door haar lippen glijden en ze rilt van genot. Ze neemt plaats over de bankleuning en vraagt of ik haar van achteren wilt nemen. Zonder twijfel zet ik mijn dop tegen haar lippen aan en duw hem naar binnen. Ze slaat een kreetje van genot, “Ooooh aaaaaahm. Ik sta al een tijdje droog omdat mijn man mij niet meer aanraakt”. Onmenselijk, dacht ik, met zo'n mooie vrouw.
Met lange halen schuur ik de binnenkant van haar grot en zij kreunt het uit. Na 20 minuten haar kutje geneukt te hebben, pomp ik haar vol met mijn liefde. Ik haal mijn paal uit haar grot en zij draait zich al lekkend om, sluit haar mond om mijn lid en zuigt de laatste druppels eruit. Nadat zij haar mond heeft afgeveegd zegt ze “Kom, ik heb een verrassing voor je”. Ze neemt me mee naar een slaapkamer en als ze de deur open doet weet ik niet wat ik zie. Voor mijn neus zie ik twee jonge zwarte slanke tienermeisjes, waarvan eentje op en neer aan het hobbelen is en de ander zich vingert. Onder het hobbelende meisje zie ik 2 benen vandaan komen en 2 handen op haar strakke ronde kont. Ik vraag wat hier aan de hand is. “Dit zijn mijn dochters, Shaneequa en Sharisha. Die lekkere bink die Sharisha aan het verwennen is, is de broer van mijn man, Roy.”
Ik zie de grootste verdwijntruc voor me. De paal van Roy die 30 cm lang is, verdwijnt volledig is de kleine Sharisha. Ze kreunt hard als ze opgevuld wordt door Roy. Sonya kijkt mij aan en zegt “Shaneequa is een beetje eenzaam daar, waarom heb je haar niet even. Ik aanschouw het heerlijke, slanke, rondborstige tienermeisje. Ze kijkt me geil aan en doet haar benen uitelkaar. Ik kniel voor haar en begin haar clitje te likken. Ze siddert als een slang bij elke lik en duwt mijn hoofd tegen haar zoete vulva aan. Ik voel een warme adem achter mij als ik merk dat Sonya achter mij zit en mijn kontgaatje begint te likken. Dit voelt verrassend lekker aan en ik lik Shaneequa nog sneller. Met een kort gilletje komt ze klaar. Ze pakt mijn stijve leuter en brengt hem richting haar poesje, deze is zo doorweekt dat hij met gemak naar binnen glijdt. Ik neuk haar op een hoog tempo terwijl ik over haar dikke tieten heen rol.
Naast mij zie ik Sharisha gillend klaar komen met haar hoofd achterover gegooid. Haar kut spant aan en Roy brult als hij haar volspuit. Hij tilt Sharisha van zich af en wenkt Sonya dat zij dichterbij moet komen. Hij tilt haar op zijn paal en laat haar langzaam zakken. Ze kreunt bij elke centimeter die bij haar binnen treedt. Door dit geile schouwspel pomp ik nog harder in op Shaneequa en komt zij schokkend klaar, en wanneer haar grotje zich klemt om mijn paal, spuit ik haar helemaal vol. Roy kijkt mij een en wenkt mij dichterbij. Zodra hij Sonya meer naar zich toe trekt, begrijp ik zijn bedoeling. Mijn stijve paal, nog nat van Shaneequa, zet ik tegen het kontgaatje van Sonya. Wanneer zij door hebt wat ik ga doen, is het al te laat. “Neeee, niet mijn kontje!” Ik duw hard mijn lid in 1 keer naar binnen. “Aaaaaaaah....ah...hmm...aaaahm....hmmmm jaaaa” kreunt Sonya als ze langzaam op gevuld wordt door 2 palen. Roy en ik pompen omstebeurt hard in Sonya.
Ze schreeuwt uit van genot en kwijl loopt langs haar mondhoeken. Haar maagdelijke kontje knijpt strak om mijn lans wat een heerlijk gevoel geeft. Ondertussen pompt Roy haar kutje helemaal vol met zijn knuppel. Het duurt niet lang of Sonya komt tot een enorme climax. Ze gilt het uit als haar gevulde gaten zich fijnknijpen en wij haar volledig volspuiten. Ik val achterover van vermoeidheid. Sharisha en Shaneequa gaan naast mij liggen en likken beide aan mijn paal. Het is een prachtig en geil gezicht en voelt goddelijk. Sonya gaat naast me staan en zegt “Is dit een goede wraak of niet?” Ik knik, terwijl ik verwent word door de twee jonge dames en me voorbereid op de volgende ronde.
Aantal keer gelezen:
839
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)