Spannendverhaaltje.nl

Heerlijk overspel

-
21-08-2010
Even voorstellen, ik ben een man van 38 en sinds een jaar of vier ken ik Anique. Anique is een mooie blonde vrouw van 35 elegant en charmant.
Anique heeft net als ik een relatie en we hebben tot voor kort dan ook alleen maar een vriendschappelijke relatie gehad waarin wel ruimte was voor louter verbale erotiek. Heel spannend allemaal maar geen daden. Best wel jammer, totdat.. Ik had haar in geen maanden gezien en belde haar op om weer eens gezellig bij te praten onder het genot van een diner. Anique reageerde enthousiast en we spraken ergens midden in het land in een restaurantje af om een uur of zeven. Ik stapte net uit mijn auto toen zij op het parkeerterrein kwam aangereden. Ze stapte uit en het eerste wat ik te zien kreeg was haar warme glimlach. Hallo, wat ben ik blij om je weer te zien. Haar handen zochten de mijne en ik kreeg drie hartverwarmende zoenen. Arm in arm liepen we het restaurant binnen. Ik hield de deur voor haar open en kreeg zo een blik op haar strakke billen. Die mochten er zijn. Ik ben echt een billenman en dit plaatje had me al een paar keer flink van mijn stuk gebracht. Wauw, wat is ze mooi. Ging het door mijn hoofd. We hadden een tafeltje in het midden van het restaurant en al snel waren verzeild in een geanimeerd gesprek. Gespreksstof genoeg, loetjes, kalfjes, werk, relatie het eten. Het was een gezellige avond. Anique vroeg tussen het voor- en hoofdgerecht hoe het met de liefde stond. Mmmm, gaat goed zei ik tussen twee happen door. Alles gaat lekker, maar er is wel wat teveel routine in geslopen. Bij mij staat het op een laag pitje zei ze. Ik ben op zoek naar wat spanning, liet ze me weten en keek me diep in mn ogen. Pff, en dat zeg je tegen mij. Hmmm, hoorde ik haar hummen. De ober vroeg of we nog een dessert wilden gebruiken. Nee dat wilde ze niet, maar ze wilde wel een Amareto met van die lekkere koekjes die je erin kunt dopen. Dat wilde ik ook wel. We bespraken wat ze zocht en ik liet haar zo stiekempjes weten dat ik haar graag van dienst wilde zijn.
De Amareto kwam en ik doopte een koekje in het verrukkelijke vocht en bracht het naar haar mond. Met een twinkeling in haar ogen liet ze zich door mij voeren en zoog, toen het koekje op was, mijn vinger in haar mond. Door het gesprek, maar zeker door deze actie, zat ik met een erectie van jewelste. Ik heb een stijve zei ik tegen haar. Hmmm, die wil ik wel eens vasthouden. Dat is goed, hoorde ik mezelf zeggen, maar niet hier. We zaten immers in het midden van het restaurant en we kregen al de nodige blikken toegeworpen. Volgens mij zaten we wel heel verliefd te doen. Ik ga naar het toilet en kom dan onmiddellijk achter me aan. Zonder haar antwoord af te wachten liep ik weg. Op het toilet aangekomen maakte ik mijn broek los en trok mijn boxershort naar beneden. Mijn pik stond keihard omhoog en ik was blij met deze ruimte. Pfff, wat was ik geil. Maar geen Anique. Op het toilet deed ik wat je normaal gesproken op een toilet doet en ging weer terug naar ons tafeltje. Waar bleef je nou? Lachend keek ze me aan en zei, ik durfde niet. Stom h? Nee, het is al goed. Ze pakte mijn hand en vroeg om nog een koekje. Het ritueel herhaalde zich en de erotische spanning werd tussen ons alleen maar groter en groter. Zullen we naar een hotelletje rijden waar we ongestoord van elkaar kunnen genieten, stelde ik voor? Ik weet niet of ik dat al aan kan zei ze. Ik wil wel, maar ergens wordt ik nog tegen gehouden. Maar zei ze er direct achteraan, doe me eens een spannend voorstel, niet nu maar later. Het werd al laat en de volgende dag moesten we beiden weer vroeg aan het werk en daarom vroeg ik om de rekening. Op het parkeerterrein namen we innig afscheid van elkaar en ik kon geen afstand van haar doen. Ik was zo opgewonden. Zij ook en we bleven maar om elkaar heen draaien. Een beetje verliefd? Een zoen kon er nog net vanaf en we hielden elkaar even stevig vast.
Wat is ze lekker ging er door mn hoofd. Ik bleef wat te lang dralen en ze zei streng dat ik echt weg moest gaan. Maar ook zij twijfelde, nog een laatste zoen en een streling over haar lichaam en het portier ging dicht. Ze zwaaide en weg was ze. Eenmaal in mijn auto bleef ik geil achter met nog veel meer geile gedachten. Ik was in de buurt geweest van een ultieme erotische droom, maar had het net niet gehaald. Toch was het een perfecte avond geweest, waar ik nog lang van zou genieten. s Nachts kwam ik thuis en kroop naast mijn vrouw in bed die bespeurde dat ik wel ontzettend opgewonden was. Maar gegeven het late tijdstip werd het helemaal niets meer. Slapen kon ik niet, ik kon alleen nog maar aan Anique denken. De volgende dag stuurde ik haar een SMSje met de melding dat ze kon rekenen op een spannende verrassing. Weken later moest ik voor mijn werk weg en daar hoorde een hotelovernachting bij. Ik belde Anique en deed haar een undessend proposal. Wauw hoorde ik aan de andere kant. Daar moet ik even over nadenken zei ze, ik bel je wel terug. Een dag ging voorbij en geen bericht. Twee dagen gingen voorbij en nog steeds geen bericht, totdat er een SMS bericht binnen kwam. See You at the hotel, liefs Anique. De dag waarop ik haar zou ontmoeten ging tergend langzaam voorbij en ik kon niet wachten tot ik haar zou zien. Een uur voor tijd belde ze me dat ze twijfelde maar dat ze wel al in de buurt was. Ik wist haar te overreden en een klein uurtje later zag ik haar het parkeerterrein opdraaien. Op de kamer had ik de champagne al gereed staan en ik had ook chocolade besteld. Ik wist dat ze dat lekker vindt.
De kamer had ik verlicht met waxine lichtjes die ik van thuis had mee gebracht. Anique zag er geweldig uit en ik zag dat ze zich zeer opgelaten voelde. Zelf was ik ook nerveus en gelukkig konden we er beiden om lachen. Ze begroete me en we liepen naar mijn kamer. Heb jij dit al eerder gedaan? Vroeg ze me. Nee, dit niet zei ik oprecht. Ik heb wel eens gezoend met een andere vrouw maar zoiets als dit heb ik nog nooit gedaan. Nee, ik ook niet zei ze. Ik maakte de champagne open en bood haar een glaasje aan. Ze zat op het randje van het bed en keek me verwachtingsvol aan. Ik glimlachte naar haar en bood haar wat chocolade aan. Opnieuw at ze uit mijn hand en ze ontspande zichtbaar. De stemming kwam er langzaam in. Mmmm zoentje, vroeg ze? Ik zoende haar op haar mond en voorzichtig opende ze haar lippen. Net zo voorzichtig zocht ik haar tong en proefde haar heerlijke zoete mond. Ik was al opgewonden door de hele situatie maar nu gingen bij mij toch alle registers open. Ik werd overvallen door een verschrikkelijk geil gevoel en dat werd beantwoord door Anique. We zetten onze glazen weg en pakten elkaar goed beet. Wauw wat is ze lekker. We vielen achterover op het bed en raakten elkaar kwijt in een heerlijke zoenpartij. Na enige minuten maakte ze zich los en zei dat ze even wat uit wilde doen. Ze had een lange broek aan met een blouse en n voor n gingen de knoopjes open. Ze stond voor het bed en keek me lachend aan. Vindt je me mooi? Vroeg ze. Ja je bent heel mooi zei ik tegen haar en daar was niets van gelogen. Ik ging staan en gaf haar een zoentje op haar mond en nam de knoopjes van haar over. Gewillig liet ze zich uitkleden.
Haar blouse ging uit en een mooie kanten BH kwam te voorschijn met daarin twee ongelooflijk mooie borsten. Dat wil zeggen, voor zover ik het kon zien. Zelf maakte ze de knoop en de rits van haar broek los en ik stroopte hem langs haar benen naar benen zodat ze eruit kon stappen. Nu had ze alleen haar BH, string en schoenen nog aan. Wauw. Ze droeg zwarte schoentjes met een hakje, een wit stingetje en bijbehorende BH. Trek jij ook eens wat uit zei ze. Snel ontdeed ik me van mijn overhemd en toen ik het uittrok hoorde ik haar enthousiast reageren op wat ze te zien kreeg. Je hebt een mooi lijf voor je leeftijd. De meeste mannen zijn toch al wat op hun retour als ze 37 zijn. Er komt nog meer zei ik wat overmoedig. Mijn schoenen en sokken gingen uit en wilde aan mijn broek beginnen. Stop zei ze. Die doe ik. Ze kwam voor me staan en keek me diep in mijn ogen en pakte mijn broeksband beet. Ze deed kundig het knoopje los en trok de rits naar beneden. Ze bleef me in mijn ogen kijken en ondertussen voelde ik een hand mijn broek binnengaan. Hmmm hoorde ik haar goedkeurend grommen. Je bent er helemaal klaar voor voel ik, zei ze. Ze had nu mij harde lul door de stof van mijn boxerhort beet en masseerde deze zachtjes. Ze kneep er nog eens in en liet zich door de knien zakken en nam in deze beweging mijn broek mee. Uit die broek, zei ze resoluut. Ik had allen mijn strakke boxershort nog aan. Ze pakte de elastische band beet en stroopte langzaam mijn short naar beneden. Mijn pik bleef even hangen en kwam daarna met een harde klap tegen mijn buik aan. Zo die is hard, hoorde ik haar zeggen. Ga maar liggen vriend. Ik was blijkbaar de controle kwijt en zij had de touwtjes in handen genomen. Toen ik op mijn rug lag kwam ze bovenop me zitten en zei dat ik goed moest opletten. Ze bracht haar handen op haar rug en maakte haar BH los. Langzaam maar zeker werden haar borsten zichtbaar. Wat waren ze mooi. Ik wilde mijn handen er naar toe brengen maar dat mocht nog niet. Stil blijven liggen was haar opdracht. Ze schoof naar achteren tegen mijn harde pik aan en tilde haar billen iets omhoog zodat ze er bovenop kon gaan zitten. Ze had nog steeds haar stringetje aan en masseerde zo mijn harde lul. Lekker, vroeg ze?.
Een kreun kwam over mijn lippen. Langzaan schoof ze verder naar achteren en liet een spoor van zoenen achter op mijn borst, tepels, buik totdat haar mond bij mijn harde lul was aangekomen. Zonder hem beet te pakken gaf ze er kusjes op en likte voorzichtig aan het uiteinde, wat door de wat teruggetrokken voorhuid wat bloot was komen liggen. Ineens slokte ze in n beweging, maar nog steeds zonder vast te pakken, mijn lul in haar mond.Wat een geweldig uitzicht. Ze draaide met haar tong langs mijn eikel en zoog er voorzichtig op. Nu bracht ze haar hand naar mijn lul en trok deze al zuigend en likkend langzaam af. Heerlijk gewoon. Ik genoot. Soms stopte ze even en keek me glimlachtent aan. We zeiden niets meer. Ik kreunde van genot en uit haar keel kwamen grommende geluidjes. Verder werd de kamer gevuld met zuigende en snakkende geluiden als gevolg van haar geweldige pijpbeurt. Na een tijdje stopte ze en zei dat ik stil moest blijven liggen. Ze verdween in de badkamer en kwam na een tijdje weer terug, maar nu geheel naakt. Ik moest me nog even opfrissen zei ze en ging snel weer op me zitten. Ik keek naar beneden tussen haar benen en zag dat ze een mooi geschoren poesje had en dat haar lipjes helemaal kaal waren. Ze schoof naar voren op mn borst en drong haar kutje tegen mijn mond op. Likken! Zei ze. Daar voldeed ik graag aan en stak mijn tong tussen haar lipjes. Ze was geil, dat was duidelijk. Ze was nat en duwde haar kutje op mijn mond en liet zich achterover hangen. Met n hand kneep ze in haar tepels die nu rechtop op haar tieten prijkten. Ik likte dat het een lieve lust was en pompte af en toe mijn tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen.
Haar sappen sijpelde over mijn kin en ik zag dat ze in extase was. Genietend liet ze zich deze behandeling welgevallen en na enige minuten werd haar gegrom intenser. Jahaaaa, lik me, kom op, ik ben er bijna. Opeens opende ze haar ogen en spande met veel kracht haar dijen tegen mijn hoofd. Er kwam een ongelooflijk orgasme in haar los. Hard keurend liet ze zich achterover vallen. Ik keek nu rechtstreeks haar getergde kutje in. Mmmm, wat is dat lekker hoorde ik haar na enige momenten zeggen. Ze herstelde zich en klom weer bovenop me. Haar hand verdween naar mijn nu bijna pijnlijk harde lul en duwde deze tussen haar lippen. Langzaam liet ze zich zakken en ik zag mijn pik verdwijnen in deze geweldige vrouw. Kom op, neuk me, hoorde ik haar zeggen. Ik pakte haar tieten beet, wat ik al lang van plan was, maar nog niet had mogen aanraken. Ik kneedde deze fantastische borsten. Ze hopte bovenop mijn lul en voerde het tempo gestaag op. Dat zou ik niet lang volhouden en waarschuwde haar. Ze deed het wat rustiger en zoende me ondertussen op mijn mond. Alle voorzichtigheid was weg, ze zoende wild en geil en duwde haar tong diep bij me naar binnen. Ze werd ongelooflijk geil toen ze haar eigen sappen van mijn mond en kin likte. Het werd tijd om de rollen om te draaien. Ik duwde haar van me af en gooide haar plat op haar buik op het bed. Uit zichzelf duwde ze haar billen naar me toe en bood zich geil aan. Ze keek achterom en keek hoe ik mijn lul in stelling bracht. Ik plaatste mijn lul tegen haar geopende lippen en duwde hem in n keer diep naar binnen. Een harde kreun kwam uit haar mond en duwde haar billen hard tegen me aan. We kwamen al pompend in een cadans terecht en ik pakte n van haar zwoegende borsten beet. Wat was dit geil. Nu verplaatste ik mijn hand naar haar kutje en vingerde haar kittelaar. Weer kwam ze klaar en ik zag haar ogen wegdraaien.
Ook ik kon het niet meer houden en spoot met een geweldige kracht mijn warme zaad diep in haar kut naar binnen. Ik bleef pompen tot ik niet meer kon. Ik stopte toen ze riep dat ik van haar af moest gaan. Uitgeput viel ik naast haar neer. Ze gaf me een goedkeurende blik en deed haar ogen even dicht. Na enige minuten zo te hebben gelegen kwamen we weer bij onze positieven. Wat kan jij lekker neuken zei ze. Dank je wel, zei ik en maakte haar een compliment terug. Wat ben jij lekker! Ze stond op en verdween weer in de badkamer en ik hoorde nu het bad vollopen. Na een tijdje kwam ze de kamer weer binnen en nodigde me uit om met haar in bad te gaan. Langzaam lieten we ons in het warme water zakken met een glaasje bubbels. We zeiden lieve woordjes tegen elkaar en streelden lief elkaar lichaam. Wat was dit gaaf. Na enige tijd kwam ze dichterbij en zoende me lief en teder op mijn mond. Nog een keer? Vroeg ze aan mij. Nog een keer zei ik en we stapten op uit het bad. Ik sloeg een badlaken rond haar lichaam en depte haar droog en daarna droogde ik mezelf snel af. Daarna pakte ze mn hand en nam me weer mee naar het bed. Ik moest gaan zitten in een stoel en toekijken. Ze ging op het bed liggen met haar benen open en likte sensueel haar vingers nat en gaf een masturbatie show cadeau. Langzaam verdwenen twee vingers in haar kutje en streelde af en toe haar klitje, die mooi buiten haar lipjes naar buiten stak. Geil keek ze me aan. Vindt je het lekker vroeg ze. Ik zat ondertussen onderuit gezakt met een stijve lul in mijn handen en trok mezelf langzaam af. Wauw wat geil is dat, zei ze. Ik wil dat je in mijn mond spuit en wenkte me naar zich toe.
Ik stond nu naast het bed met mijn lul vooruit gestoken in haar richting. Ze kwam met haar mond dichterbij en slokte mijn lul in n keer naar binnen en begon me te pijpen. Ondertussen bleef ze doorgang met zichzelf te vingeren. Wild pompte ze twee soms drie vingers bij zichzelf naar binnen, dan wreef ze weer over haar klit met haar vingers nat van haar sappen. Wat een mooi schouwspel was dit. Mijn orgasme naderende en verloor de controle over mijn beenspieren en moest echt gaan liggen, want dit kon ik niet volhouden. Ze stopte even en ik ging naar haar liggen. Haar mond schoof weer over mijn lul en mijn hoofd lag nu tussen haar heerlijke dijen. Nog steeds was ze zichzelf aan het vingeren en ik nam het met mijn tong over. De sappen die ik proefde was een mengeling van mijn zaad en haar vocht. Kreunend, steunend en smakkend waren we elkaar een het verwennen. Ik stopte met likken en concentreerde me nu helemaal om haar pompende mond. Keer op keer zag ik mijn lul diep in haar mond verdwijnen. Ze hield me stevig bij mijn billen vast zodat ik echt geen kant meer op kon. Dit was duidelijk, ik moest haar mond volspuiten en aan die wens voldeed ik graag. Mijn tenen kromden zich, mijn billen spannende aan en ik spoot een golf van warm zaad haar mond in. En nog eens, dit was echt te gek. Ze ging zo lang door totdat ik het niet meer kon verdragen. Ondertussen had ik me weer likkend op haar klit gestort en nu was zij het die naar een hoogtepunt werkte.
Het duurde niet lang want ik hoorde haar ademhaling versnellen, haar dijen spanden opnieuw rond mijn hoofd en een langgerekte kreun kwam uit haar keel naar boven. Ze verkrampte volledig en draaide van me weg. Dit was echt een superorgasme. Ik was volkomen leeg. Beiden waren we helemaal nat van het zweet en lagen nu uitgeput tegen elkaar aan. We zeiden helemaal niets en hielden elkaar alleen beet. Even zijn we in slaap gevallen en na een tijdje kuste ze me wakker. Wordt wakker. Zei ze met zachte stem. Langzaam kwam ik tot mijn positieven en keek in de ogen van de mooiste vrouw die ik me kon voorstellen. Anique, wilde ik zeggen. Maar ze legde me het zwijgen op. Zeg maar niets. Ze stapte uit bed en ging douchen. Ondertussen had ik het licht aangedaan en haar spullen klaar gelegd. Ze moest weer naar huis. Het was heerlijk, heerlijk fout. Ik wist dat ik nu niet naar een vervolg moest vragen. Dat zou misschien vanzelf komen, misschien ook niet. We kusten elkaar en namen afscheid. Wat een heerlijke vrouw. Door het raam van mijn hotelkamer zag ik haar wegrijden. Even zwaaide ze nog en weg was ze. De volgende ochtend kreeg ik een SMSje. Dank je voor de heerlijke avond, Cu next time. Anique.
Aantal keer gelezen:
571
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)