Spannendverhaaltje.nl

Heerlijk In De Tuin

-
21-10-2010
Het was een heerlijke zomerdag deze zaterdag. Het zonnetje scheen aan de hemel en de temperatuur zou volgens de weersverwachtingen ergins midden in de twintig graden worden. Onze tuin was de laatste tijd een beetje verwaarloost. Hoogste tijd om hier iets aan te veranderen. ´s Morgens begon ik al, eerst gras maaien en opharken. Daarna kwam de schoffel uit de schuur en in de aarde. Het omgeschoffelde onkruid bijeen harken en in de biobak er mee. Ons terras moest schoon gemaakt worden net zoals de tuinmeubelen. Tjonge wat zagen die er uit.

Tussen de bedrijven door nog voor jezelf zorgen ook. Tussen de middag bedoel ik dan iets voor jezelf maken. Mijn vrouw was nl. dit weekend niet thuis. Vanwege de hoge temperaturen, die nog hoger leken als je zo in de tuin aan het werk bent en daarom is het wel zo aangenaam als je luchtiger gekleed bent. Dus ook ik. Ik werkte die dag in de tuin in een korte broek en zonder T-shirt.

Tegen een uurtje of half vier had ik het meeste klaar. Ik had geen zin meer om ook de heg nog te snijden. Er moest maar iets overblijven voor de volgende dag of misschien wel de volgende week. Ik vond, dat ik wel genoeg zweet had gelaten die dag en dat ik wel een beloning had verdient. Dus nam ik een tuinstoel en een biertje en zetelte midden op het gras mij neer en genoot van de zon.

Na een tijdje zo gezeten te hebben ging plots de deur open. Door de deur kwam een vrouw van midden dertig binnen. Mooie bruine haren en een slank figuurtje. Ze was gekleed in een zomerjurkje met lichte kleuren. Haar naam is Tessa. Zij is een vriendin van de familie. „Hallo schoonheid“ begroete ik haar. Tessa kwam naar me toe en zoende me drie keer op mijn wangen. „Hallo lekker ding. Hoe gaat het er mee?“

Ik vroeg haar of ze bij me wilde komen zitten of, of ze in huis wilde gaan zitten. „Het is zo lekker weer dat ik best buiten wil blijven.” zei Tessa. Ik nam een tuinstoel voor haar en zette deze bij de mijne neer. „Wat wil je drinken?“ „Heb je water?“ „Met of zonder wat er in?“ „Met bubbels en zonder alcohol, schat.“

Ik bracht Tessa een mineraalwater en voor mijzelf nog een biertje. „Jij ziet er uit alsof je wat gedaan hebt vandaag.“ zei Tessa en ik vertelde haar dat ik vandaag in de tuin was geweest en wat ik allemaal had gedaan. „En jij? Wat heb jij gedaan vandaag? Jij ziet eruit alsof je ergens heen wilt of bent geweest.“ „Ik ben vandaag op een bazaar geweest voor een goed doel. Je kent dat vast wel. Je kunt er dingen kopen of op dingen bieden en de opbrengst gaat naar een goed doel.“

Zo zaten we er een tijdje te babbelen. „Boah wat is het weer toch lekker, he?“ zei Tessa. Het is wel erg warm hier. “Dan trek je toch wat uit.” grapte ik. Tot mijn stomme verbazing ging Tessa staan en deed haar jurkje uit. Ze zat nu in een witte string en een klein bh-tje in haar stoel. In haar bh-tje waren 2 mooie borsten van een cup b. „Heb je zonnecreme voor me?“ Ik liep naar binnen om wat te halen.

Tessa begon zich in te smeren en ze deed het erg bedachtzaam en langzaam. Ik dacht: die meid weet wat ze bij kerels voor gevoelens losmaakt.

„Waarom doe je je bh niet uit. Dan worden je borsten ook mooi bruin. Of zijn ze zo wit dat je het verschil tussen je huid en je bh niet kunt zien?“ begon ik te reageren op haar creme avances. „Dat zou je wel willen he?“ zei ze met een glimlach. „Ik heb er niets op tegen. En by the way, ik zit hier ook toples.“ en knipoogde en glimlachte naar haar. Tessa leek er even over na te denken. Toen zei ze: „We kunnen ook beide naakt. Of durf je dat niet?“ „Natuurlijk durf ik dat wel.“ „Goed,“ zei Tessa, „ik doe eerst mijn bh uit, daarna jij jouw short en onderbroek en ik daarna mijn string. Deal?“ „Deal!“

Haar bh maakte ze los en liet ze naast haar jurkje vallen. Haar roze tepeltjes stonden hard naar voren gepriemd. Hmmmmmm dacht ik, die wil ik nog wel eens lekker onderhanden nemen. Ik knoopte mijn short open en trok deze met mijn onderbroek tegelijk naar beneden en liet deze naast mijn stoel op de grond vallen. Ik bleef een beetje provocatief voor haar staan. Mijn paal was nog niet hard maar reageerde wel op haar lekkere lichaam. Tessa bekeek me van top tot teen. Knikte goedkeurend en ging ook staan. Eerst keek ze om zich heen. Ik denk een schrikreaktie of iemand haar kon zien. Onze tuin echter is aan de achterkant van het huis met een redelijk hoge heg van coniveren om de tuin en dus vrij beschut voor pottekijkers. Zelfs onze buren konden niet uit één van de slaapkamers bij ons in de tuin kijken.
Toen ze zag dat er niemand was deed ze haar slipje uit en draaide zich voor mij als een model in het rond. Haar schaamharen waren mooi bijgeknipt. Toen ze weer ging zitten nam ze de zonnecreme en rijkte deze naar mij. „Creme je in je wordt al aardig rood.“ „Waarom doe jij het niet voor me?“ Tessa kwam uit haar stoel en knielde voor mij neer. Ze deed een beetje crème in haar hand en begon mijn borst in te smeren. Daarna waren mijn armen en schouders aan de beurt. Ook mijn buik en benen werden niet overgeslagen. Hierna stond mijn paal zo hard naar boven dat ik geen mogelijkheid meer had om dit te verbergen. Tessa keek er naar en vroeg: „Zal ik deze ook incremen of mag ik hem anders voor de zon beschutten?“ Ik liet haar de keus. Tessa nam mijn paal in haar hand en begon hem zachtjes af te trekken. Daarna sloot ze haar lippen om mijn eikel en ik voelde hoe haar tongetje door mijn spleetje en gaatje gleed. Ik voelde hoe daarna mijn paal helemaal in haar mondje verdween. „Jemig Tessa wat doe jij dit toch lekker. Hmmmmmmmm dat is heerlijk wat je doet.“ Met haar hand masseerde ze mijn ballen terwijl haar tong mijn eikel en later de schaft likte. Haar lippen omsloten de onderkant van mijn paal, althans dat probeerden ze. Haar tong streelde daarna mijn paal. Wat deed ze dat toch lekker. Mijn paal werd nog harder en langer. Plotseling hield ze op ging op haar stoel zitten en deed haar benen aan beide kanten van de stoel en liet de rug van de stoel een paar tandjes naar beneden glijden.

Nu kwam ik voor haar zitten en rook eerst eens diep haar geile geur op. Ik kuste haar schaamlippen voordat mijn tong er tussen gleed. Uit haar grotje kwam een heerlijke druppel vocht die met mijn tong in mijn mond werd getransporteerd. Mijn linker hand ging op verkenning naar haar rechterborst en begon deze te kneden en haar tepel te bewerken. Mijn rechterhand ruste op haar venusheuvel en die duwde ik iets omhoog richting haar buik. Mijn tong gleed verder door haar spleetje tot deze zich alleen maar om haar klitje draaide. Haar kutje smaakte heerlijk. Mijn tong speelde hierna alleen nog maar met haar klit. Tessa kreunde heftig en duwde haar bekken richting mijn mond. Met 2 vingers gleed ik in haar kutje. Ondertussen likte ik haar klitje verder en zoog er aan. Tessa genoot. Haar hand gleed naar de achterkant van mijn hoofd en duwde zachtjes mijn hoofd tegen haar kutje.

„Ik koooooooooommmmm oooooooh schatje ik kooooooooooooooom.“

Schokkend duwde ze haar kutje omhoog. Met beide handen duwde ze nu mijn hoofd omlaag.

„Zo lekker ben ik nog nooit gebeft.“ zei ze naar weer op adem te zijn gekomen. „Man wat was dat lekker.“ Ik trok Tessa uit de stoel en vleide haar op het gras uit. Mijn handen streelde haar lichaam en mijn mond vond de hare waar onze tongen zich in een lange tongzoen verstrengelden. „Ik wil je in me voelen.“ fluisterde het in mijn oor. Hier had ik op gewacht. Mijn onderlichaam schoof tussen haar benen en mijn nog steeds harde pik zocht haar liefdesgrotje. Voorzichtig schoof ik bij haar binnen. Tessa slaakte een diepe zucht toen ik bij haar naar binnen schoof. In een rustig tempo begon ik gevoelvol haar te neuken. Tessa’s benen omslooten mij achter mijn kont en ze reageerde op mijn stoten. „Jaaaaa, neuk me. Neuk meeeeeeeee.“ hoorde ik weer in mijn oor. Ik voerde het tempo op waarop Tessa begon te kreunen.

Ik liet me op mijn rug draaien en trok Tessa met me mee zodat zij boven op mij kwam. Tessa ging op haar knieen zitten en pompte mijn pik weer diep in haar kutje. Nu had zij de teugels in handen en zij was verschrikkelijk geil geworden want in een hoog tempo begon ze mijn paal te berijden. Haar tietjes sprongen met elke stoot die zij deed op en neer. Mijn handen gleeden via haar buik naar haar tietjes en kneeden ze. „Oh ja… kneed mijn tieten. Knijp me in mijn tepels.“ riep Tessa.

Ik keek eens om mij heen of er niet ergens iemand in de heg stond te kijken, maar blijkbaar was niemand thuis of de buren hadden niets door. Geconcentreerd keek ik weer naar Tessa die nu klaar kwam. „oooooooooooh neeeeeeeee, ik kooooooooom alweeeeeeeer. Ooooooooooooh!“

„Ik wil je nu geil en ruig nemen.“ gromde ik Tessa toe. Ik draaide haar op haar buik en trok haar kontje omhoog. Ik nam haar bij haar heupen en schoof mijn paal opnieuw tussen haar kutlipjes. In één stoot duwde ik mijn paal ruw tot aan mijn ballen in haar kutje. Met lange harde halen begon ik haar doggy te neuken. Tessa moedigde mijn aan. „Neuk je sletje. Ik ben je geile hoertje vanmiddag. Spuit je zaad in mijn slettekutje.“ Ik trok aan haar heupen bij elke stoot die ik met mijn heupen gaf. Eén hand gleed naar haar tiet en kneede deze ruw. Ik voelde dat haar tepel nog steeds heel hard was. Nu gleed ook mijn andere hand naar haar tiet en ik kneede ze nu beide terwijl ik zo hard ik kon in haar kutje beukte. Niet al te veel later kwam ik in haar kutje klaar. Haar kutje melkte mijn paal leeg. Toen ik uitgeput op het gras viel kwam Tessa snel naar mijn paal en zoog me schoon.

Tussen haar lipjes gleed een dikke klodder sperma vermengd met kutgeil via haar been naar beneden. Ik likte het van haar been en liet mijn tong door haar kutlipjes gleiden. Het geil proevend wat er uitstroomde. „Wat ben jij toch een lekker geil wijf.“ zei ik tegen Tessa toen ze me een poosje later aankeek en lachte. „En jij bent ook een lekkere geile beer.“ We zoende nog een tijdje op het gazon.

„Heb je zin om te douchen?“ vroeg ik haar. Tessa knikte, raapte haar bh-tje, string en jurkje bijelkaar en liep achter mij aan naar binnen.Onder de douche begon mijn paal weer te reageren. „Heb je nog niet genoeg gehad?“ vroeg Tessa plagerig. Maar haar gezicht verriet dat ze het helemaal niet erg vond „Van jou kan ik moeilijk genoeg krijgen.“ Tessa nam mijn paal in haar hand en binnen enkele seconden had ze hem weer in volle glorie gekregen. Ik manouvreerde haar tegen de muur en tilde haar aan haar kontje iets op. Mijn paal schoof opnieuw in dat zalige kutje van haar. Met een hand in haar linker knieholte trok ik haar been op. Haar rechter zette ze zelf zo ver als ze kon. Ik begon haar opnieuw hard en ruw te neuken. Ik had het gevoel dat ze dat wel erg lekker vond. Terwijl de douche druppels om mijn rug vielen sopte mijn paal diep in Tessas kutje. „Ooh mijn hemel wat neuk je lekker. FUCK wat fijn.“ Kreunde Tessa. „Kom gelijk met me klaar. Koooom met je geile sletje klaaaaar.“ bedelde ze. Ik voelde haar kutje spastisch om mijn paal trekken en spoot mijn sperma diep in haar kut. „Ooooooooh jaaaaaa“ kreunde ze. „Wat geil.“

Na de douche droogden we ons af en kleden ons weer aan. We hebben op het terras nog wat gedronken totdat het schemerig werd.
Aantal keer gelezen:
581
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)