Spannendverhaaltje.nl

Groepsuitdaging op het perron

-
16-08-2010
Het begon allemaal zo…..rustig in mijn huisje. Buiten was het mistig deze ochtend en het beloofde…. echt waar… een rustige dag te worden…….niet dus….., Mijn strakke lichaam voelde heerlijk ontspannen aan, na een heerlijke douche,mijn oksels en kutje zijn heerlijk glad en haarloos geschoren, evenals mijn billen en anus en mijn hele lichaam voelt zacht aan door het insmeren met olie. Mijn lange bruine haardos moet ik nog in vorm brengen……of nee, toch maar niet, het zit lekker wild en valt net over mijn schouders en ziet er toch verzorgd uit. Dan heb ik altijd de gewoonte om lekker naakt te blijven rondlopen in huis,koffie zetten en eens bedenken wat ik vandaag allemaal zal gaan doen.
Mijn tepels worden al hard en mijn kutje pompt zich vol, bij de gedachte aan heerlijke harde sex……..maar waar!? Ik heb veel fantasieen, die ik vaak ten uitvoer wil brengen en dat doe ik meestal in de vakantie-tijden….. zoals nu dus. Het is grauw weer buiten, maar niet echt koud, na die vriesperiode en ik ga eens wat uitdaagends doen…..met de daarbij behorende kleding natuurlijk.Of beter gezegd…..weinig kleding die ik aan zal trekken.Een lange zwarte, gevoerde jas met brede kraag is het enige wat ik over mijn naakte lichaam zal dragen met daaronder alleen maar halflange laarsen …..een heerlijk geil gevoel. Reserve kleding neem ik altijd mee en kijk wel waar ik deze ongemerkt kan opbergen….in geval van nood. Het station, ja ,dat ga ik doen, ik ga eens kijken of ik wat spannends kan beleven op het perron van een station,maar wel eentje buiten de plaats waar ik woon natuurlijk.
De treinreis daarheen is al een uitdaging op zich, wetende dat ik niets onder mijn jas aan heb, zittend tussen het publiek, waar ik zo onopvallend als mogelijk wil blijven. Op het perron van een wilekeurig station aangekomen, kijk ik eerst eens rond om alles in mij op te nemen. Het normale en moderne stationsbeeld speeld zich voor mijn ogen af en ik zoek eerst maar eens de beschutting van het wachthuisje, wat helemaal van glas is. Mijn lichaam krijgt het nu zwaar te pakken en ik word steeds natter in mijn kutje.De eerst volgende trein aan de overkant, die binnenkomt zal ik tracteren op een blik op mijn naakte lichaam. Ik kom uit het huisje vandaan, loop naar de rand van het perron en vlak voor de trein vertrekt,open ik mijn jas en show mijn naakte lichaam.Oechhhh….een heerlijk geil gevoel is dat toch.
Tot mijn grote blijdschap, zie ik aan de overkant een groep jongelui de trap opkomen. Acht jongens van verschillend komaf en leeftijden tussen de 20 en 25 jaar denk ik, maar dat is een beetje schatwerk hoor, lopen langszaam naar de andere kant van de trapreling en blijven daar wat hangen. Twee jongens zie ik naar mij kijken en ik besluit het er op te wagen.Ik stap niet in de volgende trein, die mijn perron op komt rijden en de groep jongens aan de overzijde krijgt nu meer aandacht voor mijn persoontje. Ook aan hun kant komt een trein binnen rijden en als die weg is, zijn die jongeren ook weg….baalen….. denk ik en ik kijk weer om mij heen naar het aanwezige publiek. Ik besluit langszaam naar de achterste trapreling te lopen en tot mijn grote en heerlijke verbazing komen die groep jongeren mijn perron op lopen en in mijn richting. Ik probeer mijn opwinding te verbergen en blijf rustig tegen de leuning aan staan.
De jongens komen om mij heen staan, eerst op afstand en twee ervan naast mij en beginnen een gesprek met mij aan te gaan. Weer stopt er een trein voor mijn perron en er stappen vijf ns-personeelsleden uit, langs ons heen lopend en die al druk pratend de trap af lopen, net als het overige publiek dat deels ook weer instapt. Ik ben altijd al direct `to the point` geweest en ook nu dus…..ronduit vroeg ik de jongens of zij mij hier wilden neuken……het werd even heeeeel stil in de groep ,mooi moment is dat toch…..maar dat was maar voor korte tijd. Ik deed mijn jas open en showde hen mijn volle c-cup rondogende borsten met harde tepels, vlakke buik, stevige dijen en lange benen in zwarte laarsen gehuld en natuurlijk mijn… glad geschoren kut. De groep bedacht zich niet en heel georganiseerd begon de neukpartij. Terwijl vijf jongens het gebeuren afschermden voor het overige publiek….heel onopvallend wel te verstaan… waren er drie bezig om mijn lichaam te betasten en te kneden en mijn openingen te vingeren.
Mijn jas viel van mijn schouders en ik zakte door de knieen, waarna ik met twee handen, twee pikken begon af te trekken en stijf te voelen worden .Een pik werd in mijn mond geduwd maar wauw….die spoot gelijk al in mijn mond zeg, zo snel….. Ik werd omhoog getrokken en omgedraaid tegen de trapreling geplaatst, waarna ik zag, dat de twee jongens condooms om hun palen begonnen te trekken. Even daarna voelde ik de eerste stijve pik in een keer in mijn natte kut verdwijnen en in hoog tempo begon die te rammen. De tweede volgde daar snel op, maar deze was veel sneller klaar. De drie jongens schoven naar de buitenkant en er werd gelijk een pik in mijn kut geschoven, ditmaal een dikke paal. Terwijl ik hard geneukt werd, pakte een van die jongens mijn hoofd en gebood mij, zijn pik te pijpen.Wat hou ik daarvan zeg……. een harde paal tussen mijn lippen te voelen, handen op mijn hoofd en die wilde stoten van die paal erna…….diep in mij keel. Ik werd nu door twee jongens hard genomen terwijl ik twee handen aan mijn borsten voelde trekken en kneden. Dit werd de eerst keer, dat ik heftig klaar kwam en moest mezelf bedwingen, niet te gaan schreeuwen.
Dat zou echter gauw gaan veranderen want er werd een dikke pik eerst in mijn kut geramd en na een paar stoten weer er uit getrokken……. waarna die harde pik tegen mijn anus werd gedrukt en met veel horten en stoten, voelde ik de lucht uit mijn longen geperst worden en die grote harde pik diep in mijn kontje kwam te zitten.Wauw….dat was even slikken zeg,voor zover dat ging met een andere pik diep in mijn keel. Wat een ruige neuker was dat zeg, zijn handen graaiden op mijn borsten en haren en hielden die stevig vast, waarna hij stevig begon te neuken en allerlei heerlijke geile scheldwoorden over mij heen begon te spuien. Daar hou ik nou van….ruige en wilde sex, dat ik er een rauwe kut, kont en blauwe plekken op mijn borsten en kont van over hou. Ik weet niet hoe lang het duurde, maar het was zwaar, die paal ik mijn kont en die harde greep op mijn tepels en borst.
De pik verdween en voordat er een ander zijn plaats in kon nemen, trok ik de pik uit mijn mond en vroeg de jongens, de condooms leeg te trekken oven mijn naakte lijf wat vanaf dat moment dus ook iedere keer gebeurde. Ik ging recht op staan, pakte de eerste stijve pik, die voor mij stond vast en drukte die tegen mijn kut aan. Daarna vroeg ik de jongens gelijk mijn kont te vullen en zo mij hard en dubbel te neuken. Wauw, wat een ervaring is dat zeg, geneukt worden in kut en kont, met een groep jongens om je heen en dat daags op een perron, terwijl de treinen aan weerstkanten stopten en voorbij reden. Zou het opvallen??? Zou er iemand notitie van nemen??? Ik hoopte wel, maar kon er geen lange gedachten aan geven, want die pikken in mijn kut en kontje gingen zo heerlijk te keer en die handen, die hard aan mijn tepels trokken bezorgden mij zo een heerlijk orgasme, dat ik alles weer snel vergat om mij heen.
De volgende groep jongens maakte zich gereed om mij te neuken, tezamen wel te verstaan. De groep verplaatste zich,met mij in hun midden, naar een bankje. Een jongen ging er op zitten, met zijn stijve pik vooruit, waarop ik moest plaats nemen. Op mijn hurken, liet ik mij over de pik heenzakken en gelijk kwam er eentje op de reling zitten en bood mij zijn pik aan,die te pijpen. De grootste van de groep maakte zich gereed, mijn kontje te vullen. Ik kon het niet helpen….drie pikken in mijn gaten, tanden die mijn tepels pijnigden en handen die mijn billen kneden…..dit was genoeg om heftig klaar te komen en een gesmoorde kreet te geven. Na het klaarkomen kreeg ik de spermadouche en hijgend wreef ik het uit over mijn lichaan, terwijl de groep jongens hun kleding recht trokken en lachend en opschepperig oven hun neukprestatie`s over mij praten.Mijn jas werd mij aangereikt en toen ik die met moeite aan getrokken had, verdween de groep weer van mijn perron, lachend en pratend over mij.
Ik voelde mij voldaan, heerlijk en een slet, een hoer die door iedereen geneukt wil worden……en kleverig van het sperma was. Ik besloot weer naar beneden te gaan, mijn reservekleding te halen en me aan te kleden in de openbare damestoiletten. Zover kwam het echter niet…….ik werd aangesproken door een personeelslid van de NS…..een vrouwelijk personeelslid en deze vroeg mij even mee te komen naar het kantoor. Ik hoopte maar dat de spermalucht niet overheersend werd en volgde de vrouw een kantoor binnen.Daar zaten twee heren,ook ns, naar een tv-scherm te kijken. De vrouw deed de deur dicht op slot hoorde ik en een van de mannen draaide zich om naar mij.Hij vroeg of ik mijzelf op het scherm voor mij kon herkennen.En ja hoor……hoewel niet echt duidelijk omdat ik door een groep jongens afgeschermd was, maar toch…Vooral het naakte lichaam van een rechtopstaande vrouw tussen twee donkere jongens in, terwijl er wild gestoten werd en mijn gezicht van genot was vertrokken, was redelijk goed in beeld te zien.
Die man kwam direct ter zaake en vroeg aan mij, wat ik wilde. Of aangifte bij de politie voor schennis in het openbaar of een boete hier en nu te voldoen in natura. Makkelijke keuze dus, ik zei al dat ik vrij direct was. Geniet van de video-opname in jullie avonduurtjes en neuk me hier maar zoals jullie het graag willen. Je mag mijn kut likken terwijl mijn kollega`s jou gaan neuken. Nou ben ik echt niet vies van beffen, dus liep ik op haar af.Zij ontdeed zich van haar broek en schoenen,haar slip volgde en ging achterover geleund op een tafel zitten. Kom maar op dan….lik mijn kut lekkere teef.Mijn jas liet ik van mijn schouders vallen en ik drukte twee vingers haar reeds natte kut in.Jij bent al lekker geil, voel ik, dus zal ik maar gauw mijn boete betalen.Met mijn hoofd tussen haar benen voelde ik een harde pik in mijn kut verdwijnen en wild stoten. Andere handen vonden mijn borsten en begonnen deze te kneden.
De pik in mijn kut begon warm sperma te schieten en luidde kreten hoorde ik achter mij uitgestoten worden. Maar ja….met je hoofd tussen de benen van een vrouw, terwijl handen op je hoofd mij op haar kut gedrukt hielden terwijl zij schokkend klaar begon te komen, dan krijg je niet veel mee, wat er achter je gebeurd. Zo zag ik dus niet aankomen dat er een lange, dikke pik klaar stond om mij op te vullen.Voelen deed ik het wel. Ik werd op handen en knieen gedrukt terwijl de vrouw zich omdraaide en mijn hoofd tussen haar billen drukte,om daar verder te likken.Handen werden op mijn heupen geplaatst en een pik werd door mijn kut gehaald, zodat ik echt kon voelen, dat het een grote pik was die mij ging neuken. Hij ging echter mijn kut niet in maar….werd in mijn kont geramd. Weer voelde ik de lucht uit mijn longen geperst worden en een kreet ontsnapte uit mijn mond, vantussen haar billen.Hij begon me toch wild te rammen in mijn kont….ik dacht dat hij mijn maag uiot zou komen, zo hard werd ik geneukt door hem.
Even later voelde ik dat mijn borsten geslagen werden daaor handen.Die andere gast zat er aan te trekken, te knijpen en tegen aan aan het slaan, dat het een lieve lust was. Gierend kwam ik klaar,heftig door het orgasme en door de pijn in mijn kont en van mijn borsten. Met een zachte kreet voelde ik de pik in mijn kont zijn sperma lozen en werd mijn gezicht gelijk nat gespoten van een kut die voor de tweede keer klaar kwam….heftig gewoon. Uitgeput bleef ik enige tijd voorover gebogen op de vloer liggen terwijl de man en vrouw, die mij net nog geneukt hadden, moeizaam een sloel opzochten om ook bij te komen. Bijgekomen van de emotie`s, met een pijnlijk lichaam, vroeg ik of deze boete naar voldoening afggedaan was. Ik mocht nog vaker terugkomen om “ een voorschot” te ontvangen, als ik daar zin in heb, wat ik misschien ook wel zal gaan doen. Maar ik moest eerst weer de trein in naar huis, met mijn tas met kleding over de schouder en de jas weer dicht geknoopt, zocht ik een plekje op een vrije bank. en deed even de ogen dicht.
Voor kaartcontrole werd ik wakker gemaakt en dat was maar goed ook, anders had ik de juiste uitstap gemist. Deze dag is een aanrader, maar je moet wel een goede conditie hebben om het vol te kunnen houden. Het hele neukpartijtje heeft toch maar even twe en een half uurtjes geduurd en reizen met een uitgewoont pijnlijk lichaam is ook niet echgt prettig……..Ohh ja, neem ook extra parfum mee….je moet van spermalucht houden anders. Hihihi….ga het zeker nog een keer doen, maar eerst……een heerlike douche en met een bak koffie op de bank bijkomen.
Aantal keer gelezen:
547
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)