Spannendverhaaltje.nl

Groepsex in het cafe

-
16-08-2010
Ik heb al meerdere verhalen geschreven dus misschien weten jullie wel hoe ik ben ik heb de laatste tijd weer veel megemaakt. Maar ik zal eerst even iets over me zelf vertellen wie ik ben en hoe ik er uit zie voor de mensen die me nog niet kennen ik ben 1,68 heb donker blond haar tot aan mijn schouders en een strak figuurtje en ben 23 jaar oud. Ik heb een vriend al enige jaren en woon ook samen maar mijn vriend zit heeft een eigen zaak. Ik ben huis vrouw en ben eigelijk de hele dag een beetje van alles aan het doen hier ik kom bij mijn vriend op het seksuele gebied tekort omdat hij lange en zware dagen maakt. Nu ga ik iedere zaterdag stappen en kom wel eens een jongen tegen waar mee ik lekkere avond beleef.
Ook zet ik af en toe een advertentie op internet en daar krijg ik dan onwijs veel reacties op zo veel dat ik geen eens de tijd heb om ze allemaal te beantwoorden en als ik met ze allemaal iets afspreek ben ik over 100 jaar nog niet klaar maar ik zal jullie eens vertellen wat ik laatst heb megemaakt. Ik had dus een advertentie geplaatst: Ik ben chantal ben 23 en ben op zoek naar iemand die met mij spannende spelletjes wilt spelen bondage blinddoek maar ook naar cafés en ik zal me kleden in een geil pakje met string of zonder jij mag het zeggen ik heb wel een vriend maar die weet van niks hij is er toch nooit. Dus ik kan niet ontvangen wel verplaatsen ik wil lekkere geile spelletjes waar jij mij opdrachten geeft en ik jou als je een paar vrienden hebt die mee willen doen is dat natuurlijk ook van harte welkom. Kom met een leuk idee en als je hebt een foto. Ik hoop tot snel xxx.
Hier op had ik zeker een paar honderd reacties op gehad en ik begon te lezen na ongeveer 25 te Hebben elezen kwam er een leuke tevoorschijn een man hij is 35 en had het volgende te melden hij is een eigenaar van een café en dat hij me wel na sluiting tijd met een paar maten me wilde nemen. Ik had hem een mail terug gestuurd dat ik wel interesse had en zo spraken we af ik zal naar zijn café komen op zaterdag om 2200 uur 3 uur voor de sluiting. Zaterdag 1700 uur ik was thuis en wilde me goed voorbereiden op de avond ik ging even lekker in bad ik was al wat opgewonden van de gedachtes die ik over de avond had. Toen ik uit bad was gekomen liep ik naar de kleding kast even kijken wat ik aan zou trekken vanvond ik trok een kort rokje aan en een topje zonder bh of slip ik ging voor de spiegel staan en bekeek me zelf mijn borsten zijn niet al te groot maar wel stevig en stonden recht voor uit in het topje het topje had een v hals die tot halverwege mijn borsten liep dus je kon een kwart van mijn borsten zien zeer geil.
Tijd om te gaan ik stapte in mijn auto en reed naar het café het was ongeveer een half uur rijden. Ik reed eerst maar even langs het café om te zien wat voor café het was het leek een best wel druk café echt z'n buurt café ik parkeerde mijn auto en ging naar binnen. Het was er best wel druk de meeste mensen die er waren, waren mannen van een jaar of 45 de eigenaar zag me en kwam naar me toe en vroeg of ik even me naar achteren wou gaan en dat deed ik ook. Achter stelde hij zich voor en vroeg of ik er zin in had ik zij ja en pakte me boven op mijn mond en duwde een hand onder mijn rok hij zo kaal lekker en je bent ook al nat dat komt goed uit. Hij vroeg of ik hem wilde helpen achter de bar ik stemde toe en zo gingen we terug. Ik ging achter de bar de mensen helpen en telkens als ik langs de man liep deed hij zijn hand even onder mijn rok om te voelen. Het was nu 1 uur snachts en hij deed de rolluiken dicht en de meeste mensen waren al weg maar er zaten zeker nog wel 7 man.
Hij deed de deur op slot en hij riep zo en dan nu is het jou beurt meisje ik werd wel een beetje bang want ik wist niet wat hij verplan was. Hij vroeg of ik zin had in een partijtje poolen ik dacht wat is dit nou maar ja ik vond het wel leuk dus ik zei ja is goed ik naar de pooltavel en begon tegen hem te spelen alle mannen kwamen om de pool tafel zitten en waren naar mij aan het kijken en ik begreep heus wel waarom want steeds als ik bukte om te schieten konden hun mijn kale kut zien. Maar dat maakte me niet uit. Ik won alle partijen toe zij de eigenaar van zullen we een wede schap houden als ik win mogen wij alles met je doen wat wij willen als jij wint mag jij alles met ons doen wat jij wilt. Dat mochten ze toch al dus ik stemde toe maar ik verloor. Ik werd direct vast gepakt en ontdaan van mijn kleren en op de tafel gelegd en ik werd vast gebonden aan de poten van de tafel.
Ik lag zo gespreid dat ze recht in mijn kut konden kijken maar de mannen raakte me verder niet aan ze bleven kijken na zo vijf minuten te hebben gelegen kwam de eigenaar aan en ging tussen mijn benen staan en zei zo nu eerst even poolen en hij pakte de que en stak het einde (het dikke gedilte) in mijn poes ging daar mee heen en weer ineens zag ik allemaal geflits er was er 1 foto's aan het maken van mij ik zei dat ik dat niet wilde en begon te schreeuwen maar de eigenaar duwde de que in eens heel diep in me en het deed ongelooflijk veel pijn hij zij als je niet. Als ik niet meer pijn wilde zei hij dat ik stil moest zijn. Hij had immers gewonnen en hun mochten doen met me wat ze wilde. Zo zij hij en nu gaan we eens kijken hoeveel jij kunt hebben hij haalde de que uit me en klede zich uit en kwam op de tafel hij had een best wel kleine lul ik denk z'n 12 centimeter en duwde hem in een keer in me en begon me te neuken het was wel lekker.
Daarna maakte ze me los zodat ik lekker mee kon bewegen hij kwam al snel klaar en ging van de tafel en de volgen dook al weer op me zo heb ik ze allemaal in me gehad ik werd van de tafel gehaald ik moest op mijn knieën gaan zitten en ze een voor een afzuigen ik werd weer beet gepakt en tegen de pooltafel aan gezet met mijn borsten op het laken en mijn voeten weid uit elkaar ik werd in deze positie weer vast gebonden ik vroeg Me af of ze nog niet genoeg hadden gehad ik was al twee keer klaar gekomen. Daar kwam de eigenaar weer hij ging achter me zitten op zijn knieën en begon mij kont te likken en te gelijk duwde hij 3 vingers in mijn kut ik vond zijn tong echt heerlijk ik kwam geweldig klaar toen zag ik dat hij weer de que pakte en hem op mijn kond richtte hij duwde hem rustig in mijn kont nou heb ik wel eens eerder iemand in mijn kont gehad maar een que nee dat nog niet.
Hij duwde hem beetje bij beetje naar binnen en weer werden er een hoop foto's gemaakt er kwam nog iemand aan lopen met een bier flesje die werd met de onderkant in mijn kutje geduwd ze stonden allemaal te kijken dat ik het heerlijk vond en ze zeiden zo die slet kan veel hebben we zullen even hoeveel ze kan hebben. Er werd een grote fles drank gehaald en de bier flesje en de que werden verwijderd en de grote fles nam plaats in mijn kut en was zeer strak maar ook zeer geil er werden weer een paar foto's van gemaakt. Toen wilde ze hem in mijn kont stoppen maar dat ging niet de fles was te groot ze bleven proberen maar het lukte niet toen kwam er een man achter me staan en neukte me in mijn kont ik werd weer los gemaakt. Daarna moest ik op een man gaan zitten en voor over bukken zodat er ook 1 in mijn kont en eentje in mijn mond kon.
Ik werd in alle gaten geneukt als er 1 klaar was werd hij meteen afgewisseld door een ander toen ze me allemaal volgespoten hadden werd ik overeind geholpen en kon ik me schoon maken en ik nam afscheid van ze en ging naar huis ik was om 6 uur pas thuis. Ik heb nog veel meer megemaakt maar vertel daar een andere keer over.
Aantal keer gelezen:
807
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)