Spannendverhaaltje.nl

Grieks avontuur

-
16-08-2010
Grieks avontuur Heerlijk, een dagje helemaal alleen. Terwijl de zon al overdadig door de ramen scheen draaide ik me nog een keer om. We waren al weer een week op Kos. Samen met twee van onze beste vrienden. Zeven dagen in de zon hadden hun sporen op mijn lijf en geest nagelaten. Lekker bruin en ontspannen lag ik in bed te soezen. Peter (mijn echtgenoot), Marieke en Erik waren al vroeg vertrokken voor een dagvullende excursie naar een nabijgelegen eiland.
Ik had besloten een dagje niks te doen. Gewoon even tijd voor mezelf. Rond een uur of tien stapte ik slaapdronken onder de douche. Het water parelde over mijn bruine lichaam. Loom wreef ik de douche gel over mijn schouders en borsten. De aanraking met het koude gel deden mijn tepels verstrakken. Een siddering schoot door mijn lijf. Automatisch gleed mijn andere hand richting mijn onderlijf. Met mijn middelvinger wreef ik langs mijn klitje waarop een nieuwe siddering zich vanuit mijn onderlijf naar mijn tenen en kruin een weg baande door mijn lichaam.
Loom schoof ik mijn vinger langs mijn schaamlippen naar binnen. Zachtjes vingerend zeepte ik me met mijn andere hand verder in. Een lastige combinatie, maar je hebt het gevoel alsof je samen met iemand anders onder de douche staat. Opeens hoorde ik een vreemd geluid en opende mijn ogen. Het leek alsof iemand de kamer was binnengekomen. Ik draaide de kraan dicht en hoorde inderdaad iemand door de kamer lopen. Vlug pakte ik een handdoek, droogde me provisorisch af en liep naar de huiskamer.
Zou Peter terug zijn gekomen? In de kamer met open keuken stond een van de beheerders van het appartementencomplex. Ik had hem al een paar keer zien lopen. Een niet bepaald aantrekkelijke man van een jaar of vijftig. Bruin, dat wel, maar met een buikje, kalend en een verweerd gezicht. We keken elkaar aan en hij begon wat te mompelen in zijn beste Engels en Duits over lampen en verlichting. Daar had Peter inderdaad over gebeld. Al op de eerste avond was er een lamp gesprongen en een paar dagen later ging ook de lamp op onze slaapkamer kapot.
De Griek bekeek me van top tot teen en begon te grijnzen. Ik wist me niet direct een houding te geven met mijn natte haren en een badhanddoek vluchtig om mijn lijf gewikkeld. Ok, ok was het enige dat me te binnen schoot. Toen ik me wilde omdraaien om wat fatsoenlijks aan te trekken deed hij een stap naar voren en probeerde me aan te raken. Daar zat ik nou niet echt op te wachten dus ik deed een stap naar achteren. Met glimmende ogen keek hij me aan. Hij liet zijn tong langs zijn lippen glijden en legde zijn hand op de inmiddels aanzienlijke bobbel in zijn grauw witte sportbroekje.
Ik was even volledig van mijn apropos. Na enkele seconden hervond ik mezelf en bespeurde een vreemd gevoel in mijn lijf. Sterker nog, de situatie liet me niet bepaald onberoerd. Toen hij opnieuw een stap naar voren deed, bleef ik staan. Hij legde zijn hand op mijn linkerborst en duwde zijn vingers in het zachte vlees. Opnieuw ging er een siddering door mijn lijf. Mijn opwinding van een paar minuten daarvoor was kennelijk nog niet verdwenen. Met zijn andere hand maakte hij de handdoek los. Ik stond nu volledig naakt voor hem. Plotseling draaide hij zich om en liep naar de telefoon. Hij drukte op een toets en had kort contact met iemand aan de andere kant van de lijn. Ik verstond er niets van en bekeek hem van de achterkant. Een smoezelig geel shirtje met zweetvlekken onder je armen en op je rug kun je toch niet echt opwindend noemen.
Maar ik was niet meer te houden. Als een standbeeld stond ik te wachten op wat komen ging. Hij legde de hoorn weer op de haak en liep naar de slaapbank. In een handomdraai toverde hij hem om tot tweepersoonsbed. Hij wenkte mij dichterbij te komen. Als onder hypnose volgde ik zijn aanwijzingen. Met zijn rechterhand voelde hij aan mijn kutje. Zonder weerstand te ondervinden schoof hij zijn eeltige middelvinger diep naar binnen. Ik kreunde zacht. Mijn benen begonnen te zwabberen en ik liet me op de slaapbank zakken. Terwijl ik op mijn rug lag duwde hij mijn linkerbeen omhoog zodat zijn vinger nog dieper in me ging. Ook een tweede en derde vinger verdwenen probleemloos in mijn natte grotje. Plotseling ging de voordeur open. Ik schrok me rot en verstijfde. Mijn hart stond stil!
Een tweede Griek kwam binnen. Ook hem herkende ik. Volgens mij was hij de tuinman van het complex. Hij was een stuk jonger dan zijn collega en ook wat aantrekkelijker. Halflang donker haar, slank, stoer met een flinke haviksneus. Wat ze tegen elkaar zeiden kon ik natuurlijk niet verstaan. Maar de tuinman keek kort om zich heen en liep toen naar de koelkast. Na een korte inspectie van de inhoud haalde hij er de komkommer uit die Peter en ik eerder die week op de markt hadden gekocht. Op het aanrecht stond een fles olijfolie. Hij draaide de fles open en deed een paar flinke scheuten in zijn hand. Vervolgens begon hij de komkommer van top tot teen in te vetten. De beheerder haalde zijn vingers uit mijn inmiddels kletsnatte kut en knikte naar de tuinman.
Deze deed twee stappen naar voren, ging op zijn knien voor me zitten en drukte de komkommer tegen mijn kutlippen. Ik was inmiddels zo geil geworden dat het me allemaal niks meer kon schelen. Glazig keek ik hem aan terwijl hij de komkommer voorzichtig bij me naar binnen schoof. Ik liet mijn hoofd op het bed vallen en voelde de koude komkommer stukje bij beetje verder naar binnen schuiven. Mijn benen werden ver uit elkaar geduwd zodat de beide mannen goed zicht hadden op mijn onderlijf. Eerst langzaam en daarna steeds steviger en sneller begon de komkommer in en uit mijn kut te schuiven. Net toen ik op het punt stond ongelofelijk klaar te komen, verdween de dikke vrucht uit mijn kut. De beide heren hadden zich inmiddels uitgekleed en de beheerder ging op zijn rug op bed liggen. Zijn stijve pik stak parmantig omhoog en ik werd geacht me eroverheen te laten zakken.
Het geil droop letterlijk uit mijn kut. Gretig deed ik wat er van me verlangd werd. Met mijn gezicht naar hem toe hingen mijn borsten pal boven zijn gezicht. Hij begon er met beide handen stevig in te knijpen terwijl zijn lul met stevige stoten in en uit mijn kutje gleed. De tuinman was inmiddels achter me gaan zitten en was bezig mijn kontje in te vetten. Natuurlijk wist ik wat er ging gebeuren. Die dikke Griekse lul zou diep in mijn darm worden geschoven. Nou ja, zolang het maar voorzichtig gebeurde had ik er geen problemen mee. En zo geschiedde. Eerst voorzichtig en al gauw diep en met lange halen in me stotend werd ik letterlijk op zijn Grieks genomen door twee niet echt fris ruikende maar geile eilandbewoners die na een minuut of tien vrijwel tegelijkertijd hun zaad diep in mijn lijf spoten.
Ik kwam gillend klaar, tot twee keer toe zelfs. De beide heren bekommerden zich na hun ontlading nog nauwelijks om me. Ze kleedden zich aan, mompelden nog iets als afscheid of misschien wel dank en verdwenen door de voordeur.
Aantal keer gelezen:
558
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)