Spannendverhaaltje.nl

Goppe en de buurvrouw in nood

-
21-08-2010
De heer Goppe liep de trap op met handen vol boodschappen. Het viel toch nog tegen als je alleen woonde om je boodschappen bij elkaar te krijgen. Hij stond te tobben met het slot van de deur op de 2e verdieping om zonder de boodschappen te laten vallen de deur toch open te krijgen. Plots klonk het boven hem 'Joehoe...' Van schrik viel de tas met boodschappen toch uit z'n handen en de sleutel verdween ook op de grond. Verstoord keek hij omhoog in het gezicht van de bovenbuurvrouw. 'O buurman,' zei ze, 'kunt u me alstublieft helpen?' 'Eeh... ja momentje.' Wat had die vrouw nu weer, dacht Goppe. Ze had altijd wat en wist hem op de meest irritante momenten te storen. Z'n buurvrouw was een jaar of veertig en hield altijd alles in de gaten. Ze was een echte bemoeial. Maar hij durfde nooit nee te zeggen of tegen te spreken als weer eens commentaar had. Hij kreeg eindelijk de deur open, zette z'n spullen binnen en liep de trap op naar de derde verdieping waar de buurvrouw nog stond te wachten. Het licht op deze bovenste verdieping was kapot en hij zag pas dat z'n buurvrouw in haar ochtendjas was gekleed, toen hij naast haar stond. Ze stond zenuwachtig van het een op het andere been te wippen. Ze praatte heel zachtjes. 'Buurman de deur is achter me dicht gevallen toen ik naar beneden keek of de krant er al was. Maar ik ben bijna naakt en ik durf natuurlijk niet over straat!' Goppe slikte eens. In het halfdonker kon hij het niet goed zien, maar als ze half naakt was, wenste hij dat het licht wel werkte!
Ze boog naar hem voorover en fluisterde: 'Misschien past uw sleutel wel op mijn deur, wilt u het alstublieft proberen.' Natuurlijk wilde Goppe dat. Een dame in nood helpt men. Onhandig begon hij te prutsen met z'n eigen sleutel in haar slot. Ze stond vlak naast hem en boog nog verder naar voren om naar zijn verrichtingen te kijken. Daarbij raakte ze met haar schouder zijn rug. Hij voelde de warmte door z'n kleren heen. Hij kreeg het zelf een beetje warm. De sleutel wilde niet helemaal en hij wou net tegen haar zeggen dat het niks werd, toen hij zomaar een van haar grote borsten zag hangen door de half openstaande ochtendjas. Geschokt zette hij extra veel kracht en de deur sprong van het slot. Erger nog, doordat hij de klink al naar beneden had viel hij zomaar naar binnen en buurvrouw bovenop hem. Zowel Goppe als buurvrouw slaakten een gesmoorde gil. Na wat verschrikt gedraai was het resultaat van de valpartij dat Goppe op z'n rug op de grond lag en de buurvrouw schrijlings over hem heen zat. Dat was nog niet zo erg maar buurvrouw 's pon was nu volledig opengevallen en Goppe keek tegen twee grote borsten aan waarvan de tepels naar voren priemde. Het zweet brak hem uit. Hij voelde een knoepert van een erectie opkomen. Daarom probeerde hij buurvrouw van zich af te krijgen. Buurvrouw was echter nog een beetje versuft van de val en schoof nu met haar onderlichaam pal boven op Goppe's stevig opkomende hardheid. Ze kwam weer een beetje bij en probeerde haar pon dicht te trekken. Die zat echter vast onder Goppe's lichaam zodat ze haar borsten met haar handen bedekte. Maar het was te laat. Goppe's erectie was enorm. Buurvrouw voelde het nu ook.
De warme hardheid was onmiskenbaar. 'Meneer Goppe !!' riep ze uit, 'wat is dat nu?' Meneer Goppe begon te stotteren, hij kreeg een vuurrood hoofd en kon niets anders uitbrengen dan "eeh ..eh ja..'. Hij kon toch moeilijk zeggen dat hij een stijve had. Het was trouwens al overduidelijk. De buurvrouw kon er echter de humor wel van inzien. Sterker nog ze vond het best een tikje opwindend. Ze besloot daarom Goppe een beetje te plagen. Ze ging een klein beetje verzitten zodat ze met haar flamoes boven op de harde paal van Goppe zat. Goppe probeerde vertwijfeld overeind te komen, maar kwam daardoor met z'n gezicht vlak bij de grote borsten van buurvrouw. Laatstgenoemde gebruikte haar handen nu om haar borsten juist richting Goppe te duwen in plaats van ze te bedekken. 'Vindt u ze mooi?' fluisterde ze zwoel. Wat moest Goppe antwoorden? Hij kon moeilijk doen of hij ze niet gezien had, en dat het hem wel iets deed was overduidelijk. Hij voelde nu de warmte van buurvrouw 's onderlichaam tegen z'n keiharde penis. "Eehh mmooi ja...' bracht hij uit. Buurvrouw vond het niet een beetje opwindend meer, ze werd ronduit geil, zoals de heer Goppe verlegen als hij was met een enorme stijve onder haar lag. Ze wilde best eens proberen hoe ver ze haar benedenbuurman kon krijgen. Handig wist ze met haar voet de deur dicht te doen. 'U heeft een stijve h?' zei ze beschuldigend. En om ontkenning onmogelijk te maken maakte ze rijdende bewegingen over de harde paal. 'Ehh het kwam vanzelf..' probeerde Goppe zich te verontschuldigen. 'Toch ook wel een beetje door mij?' fluisterde buurvrouw terug en met een zwaai gooide ze de ochtendjas van zich af, zodat ze dus geheel naakt bovenop een geheel geklede en zeer verschrikte heer Goppe zat. 'Ik verzeker u ik kan er niets aan doen .. neemt u mij niet kwalijk ik zal..' Meneer Goppe zag het al voor zich dadelijk werd hij nog beschuldigd van aanranding!
Maar voor hij verder kon gaan legde buurvrouw een vinger op zijn lippen. 'Ssst..' maande ze hem. Goppe zweeg verward. Ze boog voorover en haalde zijn hemd uit z'n broek en schoof haar handen over zijn borstkas omhoog. Ze zocht zijn tepels en ging daar met haar nagels langs. Goppe wist niet hoe hij het had. Hij liet z'n hoofd achterover zakken en deed z'n ogen dicht. Daarom schrok hij zich kapot toen hij ineens buurvrouws tong in z'n oor voelde. Buurvrouw lachte. 'Krijg je niet vaak een tong in je oor?' vroeg ze en zoende hem op z'n mond. Ze duwde met haar tong totdat Goppe z'n lippen een heel klein eindje van elkaar had en drong toen met haar tong wild en diep naar binnen. Buurvrouw was nu echt bloedgeil. 'Ik wil je harde pik voelen,' meldde ze Goppe. 'Eh maar..' 'In me bedoel ik.' Ze begon aan z'n broek te sjorren. Ze kon er echter niet goed bij en schoof een stuk naar achteren. Goppe kreeg nu een vol zicht op haar weelderige naakte lichaam. Althans het woord weelderig was het enige dat hem te binnen schoot. Buurvrouw was nu niet een bepaald fotomodel. Alles aan haar was behoorlijk groot, niet zo strak meer maar toch... In ieder geval geheel naakt! En dat zag de heer Goppe niet vaak. Hij wilde overeind komen en tegenspartelen, want sex met de buurvrouw was dan wel een van Goppe's geliefde fantasien, maar de werkelijkheid was toch even wat anders. Buurvrouw duldde echter geen tegenspraak. Haar hormonen namen het over. Haar kut gloeide en haar sappen begonnen te stromen.
Ze duwde Goppe terug, zodat die met z'n hoofd tegen de vloer sloeg en versuft bleef liggen. Snel maakte buurvrouw hier van gebruik en trok z'n broek, compleet met onderbroek tot aan z'n enkels. Goppe's enorme penis sprong wild tevoorschijn. Buurvrouw slaakte een verrast gilletje bij het zien van de geweldige erectie. 'Ooh buurman Goppe,' bracht ze hijgend uit, 'wat een apparaat!' Goppe lachte enigszins verlegen. Z'n lul schokte lichtjes en hij voelde inderdaad enorm aan. Z'n zak tintelde toen buurvrouw zachtjes met een hand z'n ballen omvatte. Met de andere ging ze langs de grote paal. 'Weet je?' vroeg de buurvrouw licht hijgend en vol bewondering, 'ik had niet gedacht dat die van u zo groot zou zijn.' Was dat nu een compliment of niet? Goppe wist het niet. Hij werd een beetje licht in z'n hoofd. Geen wonder, zo'n beetje de helft van z'n bloed zat in de kloppende lul. Buurvrouw boog zich voorover en nam met een geil gezicht zijn eikel in haar mond. Ze keek Goppe recht aan terwijl ze met haar tong langs de eikelrand streelde. Ze ging een klein beetje op en neer met haar hoofd en een straaltje speeksel liep langs de schacht omlaag. Buurvrouw had de ballen losgelaten en voelde aan haar eigen geslachtsdeel. Het vocht liep langs haar vingers. Ze was in tijden niet zo ontzettend geil geweest. En het was alweer echt een behoorlijke tijd geleden dat ze een goede beurt had gehad. En dan de grootte van buurman Goppe's pik! Ze had werkelijk nooit zo'n grote gezien! Terwijl ze de kloppende lul in haar mond hield begon ze haar lichaam te draaien. Tot Goppe's grote schrik wist ze zich zo te manoeuvreren dat haar natte poes recht boven z'n gezicht uit kwam. Langzaam liet buuv zich zakken.
Goppe keek recht in de glinsterende roze spleet, welke weelderig was voorzien van omringend dik , zwart schaamhaar. 'Ik vindt eeh.. dit niet zo'n ..' Maar Goppe's protest werden gesmoord omdat buurvrouw haar schaamlippen met een hand uit elkaar hield en boven op Goppe's mond terecht kwam. De geur van het vrouwelijke natte kutvlees overweldigde de arme Goppe. Hij hield zowel z'n ogen als mond stijf dicht. De sappen stroomden over z'n gezicht en buurvrouw begon heel voorzichtig te bewegen. Maar van Goppe's gezicht kwam geen reactie. Dus hield buuv dit snel voor gezien. Dan maar die enorme dikke paal in haar flamoes. Ze liet de paarse knobbel uit haar mond floepen en positioneerde zich op haar hurken boven de neukstaaf. Goppe haalde opgelucht adem. Met z'n vrije hand veegde hij de kutsappen uit z'n ringbaardje. Hij kon het niet laten om toch even met z'n tong langs z'n lippen te gaan om een idee te krijgen van de smaak. Hij was per slot van rekening ook bloedgeil natuurlijk. Maar al z'n aandacht ging nu weer naar buuv die zich met enige moeite langs z'n paal naar beneden liet zakken. 'Oooh' steunde ze, 'oohh buurman, neuk m !' Maar Goppe hoefde niets te doen. Buurvrouw liet zich een beetje achterover zakken en begon heftig met haar heupen te stoten. Ze voelde hoe de immense pik haar scheur wijd oprekte, maar het was fantastisch... De hele zaak was nu zo glibberig dat ze tot aan z'n grote ballen over de lul was heen gezakt. Ze was volledig gevuld. Keer op keer gleed ze met haar warme roze kut over de hete harde neukpaal. Goppe hield het niet langer. Hij was geiler dan ooit en liet zich nu helemaal gaan. Ondanks dat buurvrouw geen lichtgewicht was stootte hij z'n heupen een halve meter de lucht in. Buuv ving hem verbaast op.
En toen spoot Goppe. En niet zo'n beetje ook. Z'n ballen trokken samen en grote golven kokend sperma verlieten de schacht om diep in buurvrouw een enorme explosie te veroorzaken. Want ook zij kwam klaar. Ze gilde het uit toen haar kutspieren verkrampten van genot. Haar heupen schokten heftig en ze beleefde het meest intense orgasme sinds jaren. Toen beide lichamen waren uitgeraasd keken de twee buren elkaar enigszins verward aan. Buuv liet de naschokkende lul samen met een golf sperma uit haar flamoes glijden. 'H, h dat was me wat!' zei buurvrouw bedeesd, terwijl ze haar kapsel een beetje fatsoeneerde. 'Eh.. ja...' wist Goppe niets anders te zeggen. Buurvrouw zat nu wijdbeens op Goppe zijn bovenbenen, die een beetje zeer begonnen te doen. Een dikke straal van Goppe's zaad liep uit haar pulserende kut. 'Ehh.. m'n benen...' piepte Goppe. 'Ooo sorry,' zei de buurvrouw en stond verschrikt op. Ze stond nu naast Goppe die nog hulpeloos op de grond lag. Buurvrouw gaf hem een hand en hielp hem overeind. Geheel uit z'n doen stond Goppe daar met z'n broek op de enkels en een slap wordende lul met een lange sliert geil aan de dikke eikel. 'Ik eh.. sorry ik ehh...' stotterde hij tegen de buurvrouw. 'Joh, geeft niet hoor buurman. Ik vond het wel leuk!' zei buurvrouw terwijl ze hem een schalkse knipoog gaf. Goppe haalde z'n broek op en fatsoeneerde z'n kleren een beetje. Hij veegde wat zweet van z'n voorhoofd en wist eigenlijk niets meer te zeggen. Daarom opende hij de deur en zei zachtjes: 'Prettige dag verder, buurvrouw' 'Prettige dag buurman,' antwoordde ze terwijl ze de deur achter hem sloot.
Aantal keer gelezen:
637
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)