Spannendverhaaltje.nl

Glad geschoren en met een vibrator

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door richard “Wil je nog steeds die vibrator op mijn kutje loslaten?” Ze kijkt me aan met een geile blik in haar ogen. Maandenlang heb ik haar gesmeekt of ik een keertje een lekkere neukstaaf in haar kutje mocht stoppen en haar met die trillende staaf bevredigen. Iedere keer weigerde ze. Ze wilde het niet proberen: “Ik vind het geil genoeg als je een vinger diep in mijn kutje stopt”. Wilde ze het nu wel proberen of zat ze me voor de gek te houden? “Je denkt zeker dat ik je voor de gek hou? Kom mee naar boven! Ik ben supergeil en ik moet je wat laten zien.” Mijn pik was keihard en ik liep enigszins verdwaasd achter haar aan. In de slaapkamer stak ze haar hete tong diep in mijn mond. Ze rukte mijn broek open en trok de string die ik aanhad omhoog. Ze wist heel goed dat ik het geil vond als ze mijn string diep in mijn bilspleet trok. Ze pakte mijn harde pik met haar hand en kneep er hard in. Ik probeerde haar stevige borsten vast te pakken, maar ze weerde me af: “Je moet nog even wachten.” Ze maakte zich van me los, stroopte mijn broek naar beneden, zodat ik hem uit kon doen. “Trek die string ook maar uit, ik wil je geile staaf in volle glorie zien.” Ik kon alleen gehoorzamen. Daar stond ik dan met mijn stijve pik fier rechtop, terwijl zij nog steeds gekleed was. Ze stond op een paar meter van me af en ze begon zich langzaam uit te kleden, terwijl ze me steeds maar aan bleef kijken. Ze hield alleen haar BH aan en haar string. Ik herkende dit lingerietje wel, ik had het zelf voor haar gekocht. Het was heel doorzichtig, ik kon haar stijve tepels goed zien. Toen ik verder omlaag keek kon ik de vorm van haar kutje goed zien. Het leek wel of ze haar kutje geschoren had, maar ik kon het niet goed zien. Ze had me blijkbaar in de gaten, want ze vroeg plagerig aan me, “is er iets, zie je iets bijzonders of zo?” Voor ik haar kon antwoorden had ze zich omgedraaid naar het nachtkastje: “Ik moet even wat pakken.” Dat kon niet die vibrator zijn, want die lag aan de andere kant van het bed. Terwijl ze zich bukte, draaide ze haar mooi gevormde kontje in mijn richting. Wat een geil gezicht was dat: haar billen stonden een beetje uit elkaar en ik kon de stof van haar string goed in haar bilspleet zien zitten. Ze bukte zich nog verder, zodat haar kutje tussen haar benen zichtbaar werd. Ik zag een donkere streep van haar hete kontje naar beneden lopen. Zou ze zo geil zijn, dat haar slipje helemaal nat was? Nu kon ik het goed zien: ze had haar kutje helemaal kaal geschoren! De streep die ik zag, was gewoon haar spleet. Ze had nu gevonden wat ze zocht.
Ze ging weer rechtop staan en draaide zich om naar mij. In haar hand had ze een paar leren riempjes vast. Ik wist niet wat het was. “Als jij mij wilt neuken met een vibrator, dan wil ik dat je dit omdoet.” “Wat is het dan?”, vroeg ik. “Kom maar hier met die pik van je.” Ze deed een van de leren riempjes om mijn glad geschoren balzak en trok hem strak aan. Het deed even pijn, maar daarna voelde het erg strak. Het tweede riempje trok ze over mijn balzak naar achteren en maakte het daar vast. Een van mijn ballen zat aan een kant van het riempje, de andere aan de andere. Het derde riempje wikkelde ze om de aanzet van mijn pik, trok dat strak en maakte het vast. Mijn pik werd er nog harder van. Aan een van de riempjes zat een grote ring waarmee ze me zo kon vastpakken. Als ze aan die ring zou trekken, moest ik wel naar haar toe komen, anders zou het enorm pijn doen. Met die ring had ze mij in haar macht. “Kom hier”, en ze trok me naar haar toe. “Ik heb vanmiddag mijn kutje helemaal kaal geschoren voor jou. Ik weet dat je dat ontzettend geil vindt. Lik nu mijn kutje en laat mij lekker klaar komen.” Dat hoefde ze geen tweede keer te zeggen. Ik trok haar string naar beneden, zodat ik eindelijk haar kale kut kon zien. Met een hand ging ik langzaam over haar gladde schaamlipjes heen en weer. Haar lippen voelden heet aan, ze waren opgezwollen, rood en stonden een beetje uit elkaar. Met een vinger ging ik door haar spleet: die was heet en nat. Ik stak die vinger in mijn mond om haar geile smaak te proeven. “Kom, laat me niet langer wachten: lik me nu!” Ik bracht mijn gezicht naar kut en stak voorzichtig mijn tong tussen haar lippen. Wat ruikt een kutje toch heerlijk! Met een hand greep ze me bij mijn haar, terwijl ze met haar andere hand haar kutlippen uit elkaar trok. Ze duwde mijn gezicht naar haar klitje. Ik maakte kleine cirkeltjes om haar lekkere klitje. Ze begon te kreunen en ze werd heter en natter. Ik proefde het geile vocht uit haar kut. Ik stak een vinger diep in haar kutje. Terwijl ik haar zachtjes bleef likken, maakte ik met mijn vinger een beweging alsof je iemand naar je toe wenkt. Dit gebaar miste zijn uitwerking niet: ik zat precies op haar G-plek! Ze begon heviger te kreunen. Ik stopte nu met likken en bewoog alleen nog met mijn vinger over haar G-plek. Ze begon stotende bewegingen met haar onderlichaam te maken. Plotseling strekte ze haar benen en kwam haar bovenlichaam omhoog: “Ik kom, oh, geilerd, lik me!” Te laat: ze kwam al klaar. Ik voelde haar kut zich samentrekken om mijn vinger, die nog steeds haar G-plekje beroerde. Hevig kreunend kwam ze. Ik voelde haar kutje natter en natter worden: ze begon te ejaculeren. Een stroom heet vocht stroomde uit haar kut over mijn hand en over mijn gezicht, het maakte haar kutje helemaal glibberig, het stroomde zo tussen haar billen.
Ik had het nu niet meer: ik begon zoveel mogelijk van die hete sappen op te likken. Ik maakte lange halen over haar natte venusheuvel, over haar glibberige schaamlippen, over haar hete kontje, door haar bilspleet. Ze was zo nat dat ik zonder weerstand een vinger diep in haar kontje te steken. Terwijl ik haar opgezwollen clitoris met mijn tong bewerkte, begon ze weer heviger te kreunen en het duurde niet lang of ze kwam voor een tweede keer klaar. Nu wilde ik: ik wilde of mijn pik diep in haar mond stoppen of in haar kut of ik wilde die vibrator nu eindelijk eens op haar loslaten. Ik hoefde niet zelf te beslissen: “Pak die neukstaaf nu maar en breng me nog een keer naar een hoogtepunt!” Ik pakte de vibrator uit het nachtkastje en zette hem zachtjes aan: ik voelde hem zachtjes in mijn hand trillen. Ik was supergeil: eindelijk kon ik haar bevredigen met een lekkere staaf. Ik legde het ding zachtjes tegen haar kutje aan, en begon hem langzaam heen en weer te bewegen over haar schaamlippen. “Dat is lekker, lieverd, dat had ik nooit gedacht.” Ik keek naar haar: ze lag uitgestrekt op het bed, haar benen wijd gespreid en haar kutje helemaal nat en heet. Ik drukte de top van de vibrator tegen haar grotje aan en duwde het ding een stukje naar binnen. “Dieper, steek hem dieper, ik ben zo heet, ik kan hem helemaal hebben”. Meer aanmoediging had ik niet nodig. Ik liet het ding sneller trillen en duwde hem steeds dieper en dieper in haar kutje. Mijn bewegingen werden steeds harder en harder. Ik liet hem hard in en uit haar kutje gaan. Met een vinger van mijn andere hand bewerkte ik ondertussen haar geile kontje. Het duurde niet lang of ze voelde weer een orgasme in zich opborrelen. Ze kneep de spieren in haar kut stevig samen, zodat ik die vibrator nauwelijks nog kon bewegen. Met een hard gekreun kwam ze voor de derde keer klaar. Mijn harde pik had intussen nog steeds geen aandacht gehad en was zo hard als steen. De riempjes maakten dat hij nog harder was als anders. Ze ging rechtop zitten en begon me te pijpen. Eerst langzaam en zachtjes, maar al gauw begon ze harder en harder op mijn pik te zuigen. Met een hand pakte ik haar bij haar haren en duwde mijn pik dieper en dieper in haar hete mond. Ik kon goed zien ver mijn pik verdween tussen haar lippen. Ik voelde mijn ballen zich samentrekken: nog even en ik zou heet zaad gaan spuiten. Zou dit keer alles mogelijk zijn: zou ze mijn zaad ook nog slikken? Ze was zo heet geworden, dat ze mij in haar mond liet klaar komen. Vier dikke golven sperma spoot ik in haar keel en ze slikte het allemaal door. Ze likte mijn pik schoon en liet hem langzaam zacht worden in haar mond. Uitgeput vielen we neer op bed. Mijn lieve geile meisje had me nog heel wat uit te leggen over deze seksuele uitspatting, maar voordat ik haar wat kon vragen, was ze al in slaap gevallen. Dat moest maar wachten tot de volgende keer....
Aantal keer gelezen:
1194
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)