Spannendverhaaltje.nl

Gina was tegen vuistneuken tot...

-
29-05-2011
Hoe raar soms alles in elkaar zit…
Reeds 30 jaar gelukkig getrouwd en tevens nog steeds een zeer actief sexleven samen.
Mijn vrouwtje Gina ziet er goed uit, met haar 1,62 m is ze eerder klein van gestalte
maar heeft wel een zeer aanzienlijke boezem waardoor ze er inderdaad heel sexy uitziet. Dat merk je als de mannen spontaan opkijken als we ergens wandelen of hier of daar op een feestje zijn. Gina kleedt zich dan ook wel wat uitdagend, maar zeker niet abnormaal sexy.
Ons sexleven is steeds vrij actief geweest en doorgaans hebben wij nog altijd 2 tot 3 maal sex per week. Uitgekeken ondertussen op elkaar ? Totaal niet, integendeel.
Wij hebben steeds gevarieerde sex, dus niet alleen de bedstandjes, maar ook neuken wij in de keuken en het liefst buiten in de tuin. Inkijk door buren hebben we amper, maar hebben al wel gemerkt dat onze rechterbuur ons soms wel stiekem aan het begluren is, wat we in feite wel aangenaam vinden en daardoor totaal negeren dat hij er staat.
Gezien we een zwembad hebben in de tuin, lopen wij meestal wel volledig naakt in de tuin rond en meestal geeft dit genoeg prikkels als ik Gina zie met haar mooie zware borsten en grote tepelringen om na een tijdje weeral een stijve penis te krijgen. Het duurt dan niet lang alvorens Gina mijn voorhuid volledig naar achter heeft geschoven en aan mijn eikel begint te zuigen. De rest van het verhaal kan je al indenken natuurlijk….een stevige neukpartij op het gras…zalig in openlucht met een enorm vrij gevoel…een echte aanrader.
Maar dit is niet mijn verhaal, in feite gaat het om totaal iets vreemds. Wij zijn voor alle soorten seks te vinden, behalve de plas-poep-vuistneuken toepassingen. Alle andere toepassingen weten wij goed te benutten. Het fijne is dat Gina ook is leren omgang om mijn sperma te slikken. Blijkbaar had er gelezen dat dit ouderdom voorkomt en vol met proteinen zit. Flauwekul volgens mij, maar dat neemt niet weg dat ik telkens mijn portie sperma kan lozen in haar mond waarna we lekker tongzoenen zodat ik ook telkens wel wat gezonder word. In feite is het totaal geen slecht spul en vinden we het wel geil om zo samen mijn sperma eerlijk te verdelen.
Nietegenstaande ons zeer goede relatie na al die jaren en een actief sexleven, heeft Gina wel een oude schoolvriend die regelmatig eens langskomt. Ik ben er volledig van op de hoogte en had er van in het begin geen probleem mee. Ten eerste is die vriend nu niet direct moeders mooiste en ten tweede is het enkel en alleen om de seks en genot te doen en totaal niet om liefde. Dus heb ik enkele jaren geleden daar ook geen probleem van gemaakt, zolang we tegen elkaar er eerlijk over bleven.
Haar vriend Geert, ook een vijftiger van leeftijd, die vrij corpulent is en nogal zware buik heeft ziet er niet direct een superman uit en daarom vroeg ik aan Gina wat ze in zo’n kerel nu eigenlijk zag. In feite niets vertelde ze me, enkel voor de sex en omdat het niet moeders mooiste is, zou ik er ook geen bezwaren tegen hebben. Raar idee maar uiteindelijk had ze hier wel een punt.
Nu blijkt wel dat Geert een serieuze lul heeft, maar wel vrij kort, maar enorm dik Daardoor geniet Gina enorm gezien ze een vrij grote openstaande kut heeft en omdat Geert zijn zware penis haar open kut nog verder openspant. Hij moet ook enorm ‘hard’ kunnen neuken, niet vlug maar blijkbaar met heel harde stoten in haar kut rammen. Gina vertelde me dat het super zalig is, om zo hard geneukt te worden. Ik daarentegen ben maar normaal geschapen en mijn lul is zeker niet dik.
Vorige maandag kwam ik wat vroeger thuis van het werk en zag de auto van Geert staan op onze oprit. In feite wist ik al wat er binnen zou aan het gebeuren zijn en was dus ook niet totaal verbaasd. Toen ik in de keuken kwam zag ik enkele glazen staan en een lege fles rode wijn. Toen ik naar de hal ging, hoorde ik dat Gina boven aan het kreunen was. Niet dat het me echt jalours maakte, maar het idee dat ze aan het neuken was met Geert en vooral haar gekreun maakte me wel wat nieuwsgierig natuurlijk. Daarop ben ik naar boven gegaan en zag dat de slaapkamer leeg was en dat het gekreun uit de badkamer kwam. Toen ik binnengluurde in de badkamer was ik toch enigszins zeer verrast met wat ik zag….Gina zat op haar knieen op de grond terwijl Geert haar kut aan het vuistneuken was, iets wat wij nooit hebben gedaan en erger nog, iets wat Gina niet zagen zitten. Ze zei altijd dat haar open kut al hard genoeg openstond en groot genoeg was en dat ze schrik had dat met vuistneuken haar vagina nog groter zou worden.
In feite was ik wat geschokt om te zien dat zij nu wel aan vuistneuken deed maar tegelijkertijd werd ik er wel door opgewonden als ik de vrij grote vuist van Geert zag traag diep in- en uitgaan terwijl Gina telkens kreunde van genot. Ik wist niet dat er in haar kut een vuist zo diep kon inschuiven, wat blijkbaar zeer vlot ging. Op een bepaald moment greep ze zelfs de arm vast van Geert en begon zelf zijn vuist sneller en dieper in haar kut te duwen. Ik moet eerlijkshalve zeggen dat ik ondertussen wel opgewonden was en dat mijn lul op springen stond. Ik heb dan nog zowat een 10 tal minuten toegezien en ben dan terug naar beneden gegaan. Na enkele minuten hoorde ik Gina roepen en tieren van genot en kwam ze uiteindelijk klaar.
Geert is na enkele minuten naar beneden gekomen en vertelde me dat Gina hem had opgebeld en dat ze het echt nodig had waarna hij vertrok.
Daarna kwam Gina naakt naar beneden en schrok een beetje dat ik al thuis was. Ze vertelde me dat ze super deugd had gehad en dat Geert haar diep in haar open kut had ‘ge-fist’ waardoor ze in de eerste keer in haar leven een enorm langdurend orgasme had gehad. Ik was in feite wel content dat Gina de waarheid had verteld en tevens dat het haar eerste vuisneuk-beurt is geweest.
Moraal van ons verhaal….gisteren heb ik dan voor de eerste keer na 30 jaar huwelijk Gina zelf kunnen vuistneuken. Haar open kut was er klaar voor, mijn vuist schuifde zonder enig probleem diep naar binnen, Geert had blijkbaar haar grote kut nog wat soepeler gemaakt. Terwijl ik haar gedurende een 10 tal minuten aan het vuistneuken was, heeft Gina mijn lul verwent en voelde hoe ze mijn sperma uit mijn lul zoog.
Ook Gina had opnieuw een super orgasme en kwam tierend klaar.
Het spreekwoord zegt…”van vrienden moet je het hebben”, waarvoor oprechte dank in dit geval !
hhansol AT hotmail.com
Aantal keer gelezen:
1486
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)