Spannendverhaaltje.nl

Gesnapt - Deel 3

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door mysterious-dutchman meer verhalen van mysterious-dutchman De kinderen vermaakte zich tijdens de lunch perfect met elkaar, en ook zij voelde zich heel prettig met haar vriendin Anne bij haar in de buurt, ze konden het niet laten om elkaar buiten het gezichtsveld van de kinderen, af en toe te strelen, en wat voelde dit allemaal heerlijk geil en eigenlijk ook heerlijk vertrouwd, het enige wat er bij haar miste was haar man Rob, dan zou het voor haar gevoel helemaal compleet geweest zijn. Na de lunch brachten ze samen de kinderen terug naar school en reden gezamenlijk alsof het de gewoonste zaak van de wereld was weer terug naar haar huis. Onderweg wou haar vriendin Anne nu wel eens van haar vriendin horen wat er de vorige dag gebeurt was en ze zo supergeil uit haar ogen had gekeken. (zie deel 1) Dus onderweg vertelde ze haar vriendin alles over haar secret lover, die hier zichtbaar van genoot en met haar hand onder haar rokje zat, en met haar andere hand de dijen van haar vriendin aan het masseren was terwijl ze naar het verhaal van haar vriendin zat te luisteren van de dag ervoor. Dit gaf haar voor de zoveelste keer dat supergeile gevoel in haar onderlichaam, en ze stelde Anne voor om samen boodschappen te gaan doen, en zich hiervoor bij haar thuis nog even te verkleden om daarna op “oorlogspad”te gaan. Anne hoefde haar vriendin hierop geen reactie te geven, het kreunen van genot zei haar meer dan genoeg, en Anne stak haar vochtige vinger met de smaak van haar kutje bij haar vriendin in de mond. Thuis aangekomen liepen de twee vriendinnen direct door naar de slaapkamer, waar ze elkaar begonnen uit te kleden en ze zoende elkaar hierbij zeer geil en heftig. Anne bekende haar vriendin hier lang over gedroomd te hebben, en dat ze het nu zeker wist dat ze Bi was, haar vriendin kon hierop alleen maar zeggen dat het bij haar precies hetzelfde was en beantwoorde haar geliefde vriendin met een zeer heftige tongzoen, en zei haar dat ze het die avond zou opbiechten aan Rob, met wie ze al tijden de wildste fantasieën had over haar mooie vriendin Anne.
Ondertussen waren de vriendinnen weer zo geil geworden en voordat ze er erg in hadden lagen ze op bed, en begonnen elkaar te beffen in standje 69, Anne kwam al bijna klaar door het likken van haar vriendin, maar ze wilde meer en smeekte haar vriendin haar nog een keer klaar te laten komen en vroeg haar of ze haar wou neuken, hierop draaide haar vriendin zich om en ze begonnen elkaar met hun natte kutjes net zolang te neuken dat ze allebei spuitend klaar kwamen, het geil van de beide vriendinnen liep langs hun benen en ze begonnen elkaar schoon te likken en sprongen daarna snel even samen onder de douche, snel douchten ze zich af om maar niet te laat aan te komen in de supermarkt, want Anne wou nu toch ook heel graag voorgesteld worden aan de secret lover van haar vriendin, na het douchen droogde ze elkaar af en liepen na een geile tongzoen terug naar de slaapkamer. Ze trok voor haar vriendin een zomerjurk met zeer laag uitgesneden decolleté uit de kast en pakte voor haar zelf ook zo’n jurkje uit de kast. Anne wou haar lingerie aantrekken, maar werd tegengehouden door haar vriendin, doe dat maar niet die zul je vanmiddag niet nodig hebben, Anne begon zich langzaam onder de ogen van haar vriendin aan te kleden en deze dacht wat ze toch een supergeile vriendin had en dat ze allebei dezelfde maat hadden kwam nu helemaal goed uit, ze kon het niet laten om tijdens het kijken even een vinger door haar spleetje te laten gaan. Anne zag dat haar vriendin nog niet klaar was en was bang dat ze te laat zou komen bij de supermarkt dus ze hielp haar vriendin maar even met het aankleden en ga haar vriendin de opmerking, je denkt toch zeker niet dat je de secret lover voor jezelf kunt houden.
Nadat ze waren aangekleed moesten ze opschieten, wat ze waren nu samen duidelijk op “oorlogspad” en beide dress to kill, ze stapten opnieuw samen in de auto en gingen op weg naar de supermarkt, ze zouden de secret lover gaan ontmaskeren en ze hadden beide een zeer geile glimlach op hun gezicht, om hun kutjes even wat rust te gunnen en om de hete spleetjes een beetje te laten afkoelen trokken ze allebei hun jurk wat omhoog zodat de rijwind langs de lipjes van de vriendinnen kon blazen, bij een stoplicht aangekomen zagen de vriendinnen dat een vrachtwagenchauffeur wel heel duidelijk naar binnen zat te gluren en duidelijk genoot van het uitzicht op de beide kale spleetjes, de vriendinnen begonnen de chauffeur te teasen en begonnen elkaar te vingeren, de chauffeur hing nu bijna uit zijn cabine om mar niets van dit schouwspel te hoeven missen, toen het stoplicht op groen sprong gaven ze een dot gas en gingen er luid claxonnerend vandoor en een verbijsterende chauffeur achterlatend, de vriendinnen hadden duidelijk schik in hun “nieuwe”geile levenstijl. Bij de supermarkt aangekomen zag ze in de verte de auto van haar secret lover al staan en ze wees haar vriendin Anne op de auto, die zei het lijkt wel of er iemand inzit, en toen ze dichterbij kwamen zagen ze dat er inderdaad wat in de auto zat, in plaats van alleen haar secret lover viel haar op dat er een tweede persoon in de auto zat, en toen ze bijna bij de auto waren startte haar secret lover zijn auto en reed langzaam weg, ze besloot hem hierop te volgen, Anne keek haar vriendin hierop verwachtingsvol aan en vroeg hebben jullie wat bijzonders afgesproken vandaag, nee zei ze ik zou niet weten wat hij van plan is, maar ik vind het wel supergeil om mee hieraan over te geven.
De auto reed voor de twee vriendinnen uit langzaam de stad uit er ging richting de snelweg en draaide deze op, en begon langzaam snelheid te maken om ervoor te zorgen dat de vriendinnen hem niet uit het oog zouden verliezen want dan zouden al zijn voorbereidingen voor niets zijn geweest. De vriendinnen begonnen steeds geiler te worden, van deze situatie en Anne kon het niet laten om haar natte spleetje even te vingeren, ze zag haar vriendin vanuit haar ooghoek dit tafereel gadeslaan, en begon met haar andere hand het natte kutje van haar rijdende vriendin te vingeren. De auto sloeg bij de afrit van het motel langs de snelweg af en de vriendinnen volgde de auto trouw, haar secret lover parkeerde zijn auto bij de meest afgelegen kamer van het motel en snel parkeerde de vriendinnen hun auto naast de auto, snel stapte ze uit en volgden haar secret lover en de andere persoon naar de motelkamer met nummer 14 erop. De secret lover hield de deur voor de vriendinnen open en sloot deze achter ze, toen ze binnenkwamen zagen ze een fles champagne staan met vier glazen erom heen, hierop keek ze haar secret lover geil en diep in de ogen, waarop deze zei ik voelde dat jij net zoals ik deze ontmoeting met iemand wilde delen vandaar de vier glazen. De secret lover ontkurkte de fles en schok de vier glazen vol en gaf de beide vriendinnen een glas gevolgd door een geile en zwoele tongzoen. De tepels van de beide vriendinnen waren door de geiligheid zo hard geworden dat ze bijna door de stof van hun dunne jurkjes heen drukte, en voordat ze het wisten lagen ze met zijn vieren op het kingsize motelbed volop van elkaar te genieten. Eén ding was wel heel duidelijk niet alleen zij maar ook haar secret lover had zich voorgenomen dat er vandaag stevig geneukt zou gaan worden.
Anne begon haar vriendin langzaam en uitdagend uit te kleden voor de ogen van de beide vreemdelingen en begon haar vriendin overal te betasten en te likken met haar geile tong, en toen ze zag dat de intussen naakte mannen op haar afkwamen duwde ze hun terug, even wachten mannen niet zo ongeduldig jullie zijn nog niet aan de beurt, en de mannen namen plaats op de stoelen die bij het bed stonden en begonnen heel langzaam zichzelf af te trekken op de show die de vriendinnen aan de mannen gaven, nadat Anne haar vriendin helemaal had uitgekleed en haar van onder tot boven had gelikt was het de beurt aan haar vriendin om haar uit te kleden en te verwennen, ze zei de mannen even te wachten met zichzelf af te trekken, want ze wilde het hete sperma in haar voelen. Nadat ook Anne haar kleren uithad en de vriendin haar ook even gelikt had wenkte ze de beide mannen en ging op haar knieën voor haar vriendin zitten om haar te beffen, haar secret lover naam plaats op het bed en hield zijn stijve lul voor de mond van Anne die hem direct begon te pijpen, en de andere vreemdeling naam plaats achter haar en voordat ze er erg in had voelde ze zijn grote hete lul in haar kut naar binnen stoten. Ze waren alle vier inmiddels zo geil geworden van deze hele situatie en een eerst sexexplosie loet ook niet lang op zich wachten, ze voelde dat de grote lul in haar kut begon te kloppen en niet lang erna voelde ze dat haar hele kut werd volgespoten met het hete sperma van de vreemdeling, en ook haar vriendin Anne was inmiddels op haar hoogtepunt aangekomen en kwam spuiten klaar van het likken van haar vriendin, die er alles aandeed om al het geil van haar vriendin op te likken en inmiddels was haar secret lover ook klaar gekomen van het gepijp van haar vriendin die zijn sperma heerlijk liet smaken.
Na deze eerste sexexplosie liep de secret lover naar de tafel waar de champagne stond en gaf de glazen aan de beide vriendinnen, de tweede vreemdeling had zich inmiddels voorgesteld als Stijn. Nadat ze met z’n vieren de champagne ophadden en een beetje waren bij gekomen van de eerste sexexplosie vond Anne het tijd worden voor een tweede keer, en ze nam hierop de inmiddels wat slap geworden lul van Stijn in haar mond, die hierop gelijk weer begon te steigeren, de lul van Stijn was zo groot dat ze hem bijna niet in haar mond kreeg, ondertussen lag haar vriendin hartstochtelijk te vrijen met haar secret lover, en al snel gingen de secret lover en haar vriendin over in standje 69, Anne was inmiddels zo geil geworden van het uitzicht op haar vriendin en haar secret lover dat ze geneukt wilde worden en ze ging boven op Stijn zitten en begon hem te neuken, haar vriendin nam hierop de lul van haar secret lover beet en leidde naar het strakke sterretje van haar vriendin, welke ze eerst nog met haar tong even goed vochtig maakte, en leidde de lul van haar secret lover het strakke sterretje van haar vriendin in die nu door twee mannen gelijk geneukt werd en het uitgilde van genot. Ondertussen was ze zichzelf aan het vingeren, en keek naar haar vriendin die door de beide mannen naar een spetterend hoogtepunt geneukt werd, het duurde dan ook niet lang en Anne kwam deze middag voor de tweede keer spuitend klaar en ze voelde inmiddels de beide lullen in aan lichaam kloppen, ze wist dat het niet lang meer zou duren of ze zou helemaal volgespoten worden door het hete sperma uit de beide hete lullen. Stijn en de secret lover kwamen bijna gelijktijdig klaar en spoten haar kont en haar kutje helemaal vol, en ze kwam hierop voor de tweede keer spuitend klaar en ze voelde het geil nu aan alle kanten langs haar heen lopen, de beide mannen gingen na deze explosie liggen om bij te komen en ze voelde de tong van haar vriendin die haar helemaal begon schoon te likken, wacht even zei ze tegen haar vriendin, ik wil dat jij ook wat meer van het geil voelt, en ze begon haar vriendin te neuken, de natte kut van Anne vol van het sperma van Stijn begon nu tegen de natte kut van haar vriendin aan te neuken en al snel lagen de twee vriendinnen elkaar onder de geile blikken van de secret lover en Stijn elkaar te neuken, die hiervan zo geil geworden waren dat de beide lullen weer stijf van geilheid waren geworden, de beide mannen waren zichzelf nu boven de neukende vrouwen aan het aftrekken, en spoten hun geile sperma over de beide vrouwen heen, terwijl deze beide spuitend klaar kwamen.
Na deze derde sexexplosie doken de beide vriendinnen snel onder de douche om zich wat op te frissen en al het geil van hun lichaam af te spoelen, ze moesten opschieten wat de school was al bijna uit. Nadat ze gedoucht hadden gaven ze elkaar nog allemaal een geile tongzoen, en splitsen hun wegen. De vriendinnen moesten zich echt haasten om op tijd op school te zijn, al dat geilen begon nu eigenlijk wel een klein beetje zijn tol te eisen, alles moest nu gehaast worden en de vriendinnen hadden bijna nergens anders geen tijd meer voor dan voor sex, ze kwamen nog maar net op tijd op school aan. Onderweg naar school hadden de beide vrouwen inmiddels alweer hun volgende geile plannen gesmeed, ze zouden deze avond Rob de verrassing van zijn leven bezorgen, hiervoor moesten ze wel even langs het huis van Anne om wat kleding op te halen voor Anne en haar kinderen, ze zouden immers deze nacht bij haar vriendin blijven slapen. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar mysterious-dutchman@live.nl)
Aantal keer gelezen:
544
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)