Spannendverhaaltje.nl

Gescheiden Carina

-
21-08-2010
Carina, een nicht van mij, was pas gescheiden. Zij is een mooie, blonde vrouw met een mooi figuur. Soms droomde ik wel eens over haar. Enkele weken na haar scheiding belde ze en vroeg of ik haar met wat dingen in huis kon helpen. Bescheiden als ik ben liet ik haar weten dat ik dezelfde avond nog zou komen. Zo gezegd, zo gedaan en in de avonduren reed ik naar haar nieuwe woning. Ik belde aan en Carina deed de deur open. Gehuld in een jogging pak liet ze mij binnen. Na wat gedronken te hebben vroeg ze of ik een lamp en wat kleine dingen aan de muur wilde ophangen, hetgeen voor mij geen probleem was. Ik begon met de lamp. Na het boren van enkele gaatjes in het plafond had ik haar hulp nodig bij het plaatsen van de lamp. Naast elkaar stonden we op de ladder. Carina hield de lamp vast, ik draaide de schroeven in de plaat die op het plafond moest komen.
Ze stond tegen me aan en in mijn kruis begon het te kriebelen. Ik voelde een erectie opkomen. Onderdrukken kon ik dat niet omdat de lamp bijna hing. Eenmaal aan het plafond vastgeschroefd liet ik weten dat het karwei gedaan was. Carina stapte de ladder af en raakte, bewust of onbewust, mijn inmiddels redelijk harde lul met haar tieten. Ik keek haar aan en meende een geile blik in haar ogen te zien.
"Dat je het van een lamp ophangen warm kan krijgen", pufte ze. "Wil jij op de overloop nog wat dingen aan de muur hangen? Dan spring ik even onder de douche. Uiteraard ging ik akkoord. Even later hoorde ik het water kletteren. Ik toog naar de overloop en begon gaatjes te boren op de plaatsen die aangegeven waren. Ik kwam gaandeweg dichter bij de douche. Tot mijn verbazing had Carina de deur op een kier gelaten. Ik kon mijn blik niet van de deur weghouden. Ik zag door de kleine opening een goddelijk lichaam maar een paar fraaie borsten, cup b, met harde tepels. Haar ranke figuur liet niets te wensen over. Ze draaide zich om en ik kon genieten van een nagenoeg kaal kutje, dat heerlijk ingezeept werd. Met haar ogen dicht genoot ze zichtbaar van de aanraking. Mijn inmiddels keiharde lul barstte bijna uit mijn broek.
Ze spoelde de zeep van haar lichaam en ik realiseerde me dat de douche partij gedaan was. Snel liep ik een stukje terug en deed net of ik niets gezien had. Carina dacht daar blijkbaar anders over. Naakt kwam ze de overloop op. "Is het goed bevallen wat je zag", vroeg ze met een geile blik in haar ogen. Ik kon niets anders antwoorden dan: "Schatje, wat heb jij een prachtig lichaam". Met haar goddelijke kontje wiebelend liep ze voor me uit naar haar slaapkamer. In de deuropening draaide ze zich om. "Ik heb al een tijd geen lul meer gevoeld. Kom je nog?" Zonder aarzeling liep ik achter haar aan naar de slaapkamer. Ze ging op bed liggen en deed haar benen uiteen. Ik zag kleine druppeltjes tussen haar heerlijke lipjes parelen. "Nou, doe je kleren maar uit", klonk het. In no time stond ik naakt voor haar, mijn pik harder dan hard. Ze kwam overeind, keek me geil aan en liet haar mond naar mijn pik komen. Ze nam mijn eikel in haar mond en begon met har tong rondjes te draaien. Met één hand kneep ze in mijn gezwollen ballen, haar andere hand verdween richting haar kutje.
Ik hield het bijna niet meer. Ik duwde haar hoofd weg van mijn lul. Langzaam liet ze zich achterover zakken, haar benen gingen uit elkaar. Ze trok haar drijfnatte schaamlippen uiteen en keek me met een zaad vragende blik aan. Ik dook tussen haar benen en liet mijn tong over haar gezwollen klitje gaan. Ze gilde het uit van genot. Na de nodige minuten likwerk wilde ze mijn pik in haar voelen. Langzaam liet ik mijn gevaarte in haar drijfnatte gleuf glijden. Ze kronkelde van genot. Nog nooit van mijn leven had ik zo'n beweeglijk lijf onder dat van mij gevoeld. Ze begon met haar kutspieren mijn lul te knijpen. Ik voelde dat het niet lang meer zou duren. Plots duwde ze mij van haar af. "Als je het goed doet kom ik spuitend klaar", klonk het. "Nou, wat moet ik daarvoor doen", kon ik nog net vragen. "Steek je vingers maar in mijn kut en maak een kom hier beweging ermee". Ik gaf gehoor aan haar verzoek. Plots begon ze te kronkelen en bewegen alsof ze een epileptische aanval kreeg. Geschrokken stopte ik met vingeren. "Niet doen, doorgaan", kreunde ze. Ik stak weer twee vingers in haar kletsnatte spleet en ging door waarmee ik bezig was. Inmiddels liepen de druppels geil uit mijn pik langs mijn ballen.
"Stop je lul in m'n kut", gilde ze plotseling. Razendsnel duwde ik mijn staaf in haar gleuf. "Neuk me keihard", wist Carina nog uit te brengen. Uit alle macht begon ik haar te neuken. Haar tepels waren keihard en konden amper nog groter worden. Zachtjes beet ik in haar spenen, waardoor ze nog geiler begon te kronkelen. Plots begon ze te beven als een rietje, haar ogen draaiden alle kanten op. "Ga door, ga door". Ik neukte haar keihard. Ineens voelde ik haar kutspieren als het ware een bankschroef om mijn keiharde lul vormen. Uit alle macht kneep ze. Ineens, als uit het niets, voelde ik een enorme straal vocht tegen mijn buik en over mijn pik en ballen spuiten. Gillend kwam Carina klaar. Ook ik kon me niet meer beheersen en spoot mijn ballen leeg in haar drijfnatte kut.
Het duurde zeker een minuut of vijf voordat Carina weer enigszins bij zinnen was. Naast elkaar lagen we uit te puffen op het nat geworden bed. Ze keek me aan en vroeg: "Zoiets al eens meegemaakt? Nou, nee", stamelde ik. Ze boog naar mijn kruis en begon aan mijn halfslappe pik te sabbelen. Lang duurde het niet voordat hij weer fier omhoog stond. Lang duurde het niet voordat ik de tweede keer klaar kwam. Ze spoot mijn zaad over haar tieten en masseerde er haar tepels mee. Moe maar voldaan vroeg ze of ik een week later nog tijd had om wat zaken voor haar te regelen. Uiteraard heb ik hier gehoor aan gegeven. We hebben nu een relatie waar de vonken en sex vanaf spetteren. Was ze maar eerder gescheiden.
Aantal keer gelezen:
615
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)