Spannendverhaaltje.nl

Gert is geil en trekt erop uit

-
16-08-2010
Het is maandag, Gertje heeft er net een weekendshift opzitten en kan nu aan een weekje rust beginnen. Gertje is verpleegster in het plaatselijke hospitaal en werkt vooral in de weekends waardoor ze af en toe een weekje rust krijgt. Het is nu volop lente en ze hadden warm weer voorspeld. Het is al middag wanneer Gertje opstaat en de zon staat reeds hoog aan de hemel. Ze hadden gelijk, het is een stralende dag. Nog wat suf staat Gertje op en loopt naar de badkamer. Ze laat haar nachtjapon op de grond glijden en stapt onder de douche. Het is zo'n moderne douchecabine met massagestralen en nog veel meer.
Ze doet wat creme op een washandje en begint zich in te zepen. Eerst haar gezicht, hals en schouders, daarna zijn haar borsten aan de beurt. Voordat ze ze inzeept wringt ze haar washandje erboven uit zodat het schuim traag over haar borsten en tepels loopt. Dit doet ze wel meer, het windt haar op om het witte schuim over haar gebruinde borsten te zien lopen. Haar tepels worden onmiddellijk hard, zonder dat ze ze ook maar één keer heeft aangeraakt. Ze legt haar washandje aan de kant en houdt haar handen onder haar borsten. Het lijkt wel of ze ze aan het wegen is. Goedkeurend mompelt ze wat. Ze duwt haar borsten omhoog zodat ze met haar tong aan haar tepels kan. Heerlijk vindt ze dit. Ze laat haar tong eerst de ene en dan de andere tepel strelen en al snel voelt ze zich echt heet worden. Ze stapt even uit de douche en neemt de barkruk die in de hoek van de badkamer staat. Ze plaatst de kruk in de douchecabine en zet zich zo dat ze met haar rug tegen de glazen deur zit.
Haar voeten zet ze tegen de achterwand, met er tussenin een sproeier. Ze draait de douche in massage-stand zodat het water nu uit de sproeiers aan de zijkanten van de cabine spuit. Het zijn heerlijk warme, harde stralen. Doordat ze op een barkruk zit spuit het water dat uit de sproeier tussen haar voeten komt recht op haar kutje. Dit is echt de max. Ze voelt hoe het water haar clitje beroert en een siddering gaat door haar lichaam. Gertje laat haar tong weer langs haar tepels gaan en slaagt er zelfs in er lichtjes in te bijten. Haar tepels staan nu stijf vooruit en haar clitje is door de heerlijke massage gezwollen tot de grootte van een knikker. Gertjes bewegingen worden wilder en ongecontroleerder. Ze laat haar borsten voor wat ze zijn en stopt nu een vinger in haar kutje. Al snel volgen een tweede en een derde. Ze is helemaal nat tussen haar benen, en niet enkel door de douche. Haar vingers glijden diep naar binnen, draaien wat rond en glijden dan weer naar buiten.
De waterstraal blijft aldoor haar clitje strelen en af en toe wanneer Gertje teveel beweegt, worden haar lipjes door het water uiteengedreven en komt er water in haar kutje terecht. Heerlijk vindt ze dat. Haar clitje staat op springen en haar kutje lekt geil dat het een lieve lust is. Ze voelt dat het niet lang meer zal duren en duwt haar duim tegen haar sterretje. Wanneer ze de climax voelt naderen duwt ze haar vingers diep in haar kutje en haar duim in haar kont en komt met een schreeuw klaar... Even moet Gertje bekomen van haar geweldige orgasme. Ze wast zich verder en kleedt zich aan. Tijdens haar ontbijt, tevens middagmaal, moet ze terugdenken aan het douchen. Ze wordt er weer geil van en begint spontaan over haar broekje te wrijven. Ze voelt zich weer nat worden. Dit is toch wel heel snel na de eerste keer en ze besluit toch maar te stoppen. Veel eetlust heeft ze niet meer en besluit dan maar de tafel af te ruimen.
Tijdens het afruimen blijf ze zich geil voelen en bedenkt dan plots dat ze met dit mooie weer best wel geil kan blijven en dat ze zich daarop nog kan kleden ook. Ze loopt haar kamer in en schiet uit haar kleren. Ze haalt een korte bloemetjesjurk met gouden knoopjes aan de voorkant uit de kast en trekt deze aan, zonder eerst een slipje noch BH aan te doen. Uit haar schoenenkast haalt ze een paar witte sneakers en glijdt erin. Ze bekijkt zich even in de spiegel en knikt goedkeurend. Vrolijk huppelt ze de deur uit, in de vlucht haar handtasje van de kapstok plukkend. Opgewekt en nog steeds best geil loopt Gertje door de winkelstraat. Aangezien het maandag is, is het niet al te druk en dat bevalt haar eigenlijk wel. Na een halfuurtje heeft ze wel dorst gekregen en besluit ergens iets te gaan drinken.
In de winkelstraat mogen geen terrasjes staan dus moet Gertje wel ergens binnen gaan zitten. Het eerste het beste cafe gaat zebinnen en kijkt even rond. Het is best een chique cafe. Er is zelfs een tussenverdieping van waarop je een uitzicht hebt op de toog en een stukje van het gelijkvloers. Gertje besluit boven te gaan zitten, net naast de glazen railing. Beneden zitten enkele groepjes studenten en ze heeft geen zin daartussen te gaan zitten, en boven zit er trouwens niemand. Ondanks dat de air-conditioning aanstaat is het toch nog warm en drukkend binnen. Gertje is nog maar net gezeten of de ober staat al aan haar tafel. Ze bestelt een vodka-orange met veel ijsblokjes en een flinke scheut extra vodka. Terwijl ze wacht kijkt ze wat rond in het cafe. Het is wel mooi afgewerkt met houten beelden in nissen, spiegels met gouden randen en een grote mozaiek op de vloer. Het lijkt wel of het steeds warmer wordt.
Het zweet staat op haar voorhoofd en maakt zelfs haar jurkje op enkele plaatsen wat nat. Deze warmte is bijna niet te houden en ze doet dan maar een knopje van haar jurkje los. Dan komt eindelijk de ober terug met een glas vodka met ijs en een flesje sinasappelsap. Terwijl hij dit alles neerzet kijkt hij recht in Gertje's decollete. Hij kan zelfs een tepel door de stof zien priemen. "Alsjeblieft", zegt de ober met een wat rood aangelopen hoofd. Gertje heeft dit alles natuurlijk al lang door en antwoordt: "Dankjewel. Is het hier trouwens altijd zo heet?" "Met dit weer meestal wel, de koeling laat het hier wel eens afweten" "Jij hebt er blijkbaar ook wat last van, of komt dat door iets anders?" "Euh...", de ober voelt zich betrapt en probeert iets zinnig te zeggen maar dat lukt niet. "Geeft niet hoor", zegt Gertje, "ik vind het ook heerlijk om naar te kijken." Zonder nog iets te zeggen draait de ober zich om en gaat weer naar beneden. Van bovenuit heeft Gertje een goed zicht op de toog, en op de ober natuurlijk.
Onopvallend houdt ze hem een tijdje in het oog en merkt dat hij haar geregeld begluurt. Ze drinkt een paar keer van haar vodka-orange en vult haar glas weer wat bij met sinasappelsap uit het flesje. Gertje voelt het zweet langs haar nek over haar rug lopen, en ook tussen haar borsten voelt ze kleine, dunne straaltjes zweet naar beneden lopen. Haar jurkje is op sommige plaatsen al zo nat dat je er bijna door kan kijken. Haar benen zijn klam en plakkerig van de warmte en het lijkt of ze aan mekaar blijven kleven. Ze schuift haar jurkje wat omhoog en spreidt haar benen. Dat beetje lucht dat er nu aan kan doet haar wel goed. De ober had haar gadegeslaan terwijl te haar jurkje optrok en haar benen wat spreidde. Hij kon nu bijna haar slipje zien van achter zijn bar. Gertje sipt nog eens van haar drankje en bedenkt dan dat ijsblokjes wel voor wat afkoeling kunnen zorgen. Ze haalt een ijsblokje uit haar glas en wrijft hiermee langs haar hals, nek en schouders. Ze voelt het koude water naar beneden lopen.
Terwijl ze zich verfrist merkt ze de ober weer op. Weer is hij haar aan het begluren. Ze vindt het wel spannend zo bekeken te worden en besluit een spelletje met hem te spelen. Ze neemt het ijsblokje en wrijft ermee een tijdje net onder haar hals, zodat het water over haar borsten loopt en haar jurkje nat maakt. Haar tepels moeten nu duidelijk zichbaar zijn door de doordrenkte stof. Ze merkt dat de ober steeds meer en langer naar haar kijkt en problemen heeft zijn gedachten bij zijn werk te houden. Gertje laat het ijsblokje nu overduidelijk tussen haar borsten gaan. Ze zet nog een knopje van haar jurkje open waardoor de ober nu een mooi uitzicht moet hebben op de rondingen van haar borsten. Ze legt het laatste restje van het ijsblokje op haar borsten, daar waar deze tegen mekaar geduwd worden, tot het gesmolten is. De hele tijd heeft ze de ober in gaten en merkt dat deze geniet van het spektakel dat ze hem biedt.
Ze sipt nog eens aan haar glas en giet het laatste beetje fruitsap erin. Ze kijkt nog eens naar de ober die alweer helemaal rood aangelopen is. Even kijken ze mekaar recht in de ogen. Hij draait zich om en gaat wat glazen afwassen. Gertje is al helemaal opgewonden geraakt van haar verleidingstrukjes. Nu ze even de aandacht van de ober kwijt is, besluit ze maar naar de toilet te gaan. Gertje frist zich nog wat op en gaat terug naar haar plaatsje, maar zet zich nu zo dat de ober haar nog beter kan bekijken. Ze kijkt even naar beneden maar ziet de ober niet meer. "Die zal zo wel weer terugkomen", denkt ze. Ze zet haar glas aan haar mond en net als ze wil drinken hoort ze de ober vanop de trap roepen of ze nog een drankje wil. Van het verschieten morst ze de helft van haar glas over haar jurkje. Omdat ze nog steeds niet geantwoord heeft loopt de ober de trap wat verder op.
Vanop een paar meter ziet hij haar zitten, hij kan haar tepels nu overduidelijk door de natte stof heen zien. Gertje heeft hem nu ook gezien en zegt dat ze voorlopig nog genoeg heeft, maar dat ze wel wat verschoten was toen hij riep. Ze is zich er goed van bewust dat hij nu een gedetailleerd zicht op de rondingen van haar borsten heeft. "Kijk nu wat je me aangedaan hebt", zegt ze op een licht vewijtende toon, "Nu ben ik helemaal nat.", en ze wrijft even langs haar harde tepels. "Z-z-zal ik een handdoek gaan halen?", stottert de ober, die weer een rood gekregen heeft. "Maar nee, dat is niet nodig. Eigenlijk verfrist het nog wel goed". Verfrissen deed het inderdaad, maar het is toch vooral een plakkerige boel. Maar Gertje voelt zich zo geil dat het haar geen ene moer kan schelen. Ze merkt dat de ober duidelijk reageert op het uitzicht dat hij nu heeft. In zijn broek tekent zich duidelijk een bult af.
Hij probeert die wel te verbergen maar helemaal lukt het hem toch niet. Zich duizendmaal verontschuldigend loopt hij vlug weer de trap af en neemt weer plaats achter zijn toog. Nu Gertje weet dat de ober opgewonden geraakt van haar spel, wordt ook zij nog geiler. Ze trekt haar jurkje nog wat verder omhoog en doet haar benen uit mekaar zodat de ober van beneden nu duidelijk tussen haar benen moet kunnen kijken. En ja hoor... wanneer de ober omhoog kijkt, kijkt hij recht in haar kruis. Maar hij ziet niets. Waar hij een wit, rood, geel, blauw, wat-dan-ook-voor-kleur slipje verwachtte zat blijkbaar niets. Het kan toch niet dat ze er geen aan heeft, denkt hij luidop. Hij kijkt nog eens omhoog en dan ziet hij duidelijk een lichte beharing tussen haar benen. Bij Toutatis! Ze heeft inderdaad geen slipje aan! Niet wetend wat te doen begint hij weer dezelfde glazen als daarstraks af te wassen.
Gertje kijkt eens rond in het cafe en merkt dat er ondertussen niemand meer is behalve zijzelf en de ober. Het idee dat zij de enigen zijn in het cafe maakt haar enorm geil en allerlei gewaagde maar geile gedachten komen in haar op. Ze drinkt nog eens van haar drankje en gaat nog eens naar de toilet. Deze keer echter niet om haar op te frissen. Ze kijkt eens in de spiegel, knipoogt eens naar zichzelf en trekt dan haar jurkje over haar hoofd. Daar staat ze nu, helemaal naakt in een vreemd cafe. De ober kijkt weer eens op en merkt dat Gertje van haar plaats weg is. Even kan hij weer bijkomen. Wat een geile vrouw is dat! Hij ruimt nog wat tafels af en zet de lege glazen achter de toog. In de weerspiegeling op de tapkraan lijkt het of er boven weer beweging is. Hij kan zijn nieuwsgierigheid niet onderdrukken en kijkt naar boven. Zijn ogen vallen bijna uit zijn kassen. De klant die hem al heel de tijd aan het opgeilen is, zit daar nu poedelnaakt van haar vodka-orange te drinken. Ze laat wat van haar drankje langs haar mondhoeken naar beneden lopen.
Het drupt van haar kin op haar schouders en loopt verder over haar borsten. Dit is zowaar nog geiler dan badschuim onder de douche. Gertje kijkt geil naar beneden en ziet de ober in zijn broek friemelen, blijkbaar zit er iets niet meer zo comfortabel. Gertje is nu zo geil als boter, ze wil eigenlijk zo snel mogelijk klaarkomen, maar van de andere kant ook weer niet. Ze wil de ober gewoon gek maken en doet gewoon verder. Ze laat uitschijnen dat ze aan hem geen enkele aandacht schenkt. Ze legt nu één been op de tafel waardoor de ober een geweldige kijk op haar kutje moet hebben. Met enkele vingers wrijft ze door haar lichte begroeiing om bij haar kutje uit te komen. Zachtjes streelt ze zichzelf langs haar schaamlippen en ze voelt haar geil al uit haar grotje druppen. Ze laat haar vingers tussen haar lipjes door glijden zodat ze haar geil goed verspreidt. Haar clitje is ook al gezwollen en dat moet ook voor de ober zichtbaar zijn.
Gertje sluit haar ogen, maar niet helemaal zodat ze de ober nog wat in het oog kan houden. Met de ene hand brengt ze haar tepel naar haar mond zodat ze de kan strelen met haar tong. Met haar andere hand masseert ze nu stevig haar genotsknobbeltje. Steeds meer geil stroomt uit haar grotje. Er staat zowaar al een plasje in haar stoel. Ze ziet dat de ober zich op een kruk gezet heeft en beide voeten op het toogblad heeft geplaatst. Zijn hand beweegt in zijn broek maar ze kan het niet goed zien, al kan ze zich wel inbeelden wat hij aan het doen is. Hij zal zeker niet zijn muntstukjes aan het tellen zijn! Afwisselend knijpt ze in haar clitje en streelt ze door haar lipjes, haar geil wordt hierdoor goed uitgesmeerd. Haar hele oase glimt ervan. Dan duwt ze een vinger bij haar naar binnen, weer snel gevolgd door twee andere. Haar in- en uitgaande bewegingen maken een soppend geluid. De ober heeft een prachtig uitzicht op haar kutje, dat verwend wordt door haar vingers. Wat zou hij dat graag zelf doen, zijn vingers in haar doosje steken, en niet alleen zijn vingers.
Plots stopt ze met zich te vingeren en draait zich van hem weg, zijn uitzicht is plots verdwenen. Wat doet ze daar toch allemaal? Even plots als het weg was, is het zicht weer terug, en hoe. Hij ziet dat haar kutje weer gevuld is, maar deze keer niet meer met haar vingers maar wel met het lege flesje. Hij ziet hoe ze het teutje van de fles tegen haar lipjes plaatst, en hoe deze moeten wijken wanneer ze het flesje bij haar naar binnen duwt. Steeds dieper duwt ze het flesje, haar lipjes worden nu verder opengetrokken dan voordien. Het soppende geluid klinkt nu veel luider. Gertje is echt aan het genieten. Nu heeft ze haar ogen helemaal gesloten en ligt voluit te genieten van de fles in haar kut. De ober kan zijn ogen er niet vanaf houden, zijn paal staat nu bijna op springen. Wat moet hij doen? Stel dat er klanten binnenkomen.
Gertje gooit haar hoofd naar achter en legt nu ook haar andere been op de tafel. Haar tepels staan stijf omhoog en worden om de beurt stevig tussen duim en wijsvinger gerold. Haar kutje druipt als nooit tevoren, er loopt zelfs geil in het flesje. Zoals ze nu zit kan de ober bijna niets meer zien en besluit dan maar de trap op te lopen. Boven aangekomen merkt hij onmiddellijk dat ze niet door heeft dat hij daar staat en gaat recht tegenover haar zitten. Nu heeft hij pas een goed uitzicht, en dan nog van zo dichtbij. Hij ziet hoe ze steeds sneller het flesjes bij haar naar binnen duwt en er dan weer bijna helemaal uittrekt en hoe haar schaamlipjes strak rond de flessenhals gespannen staan. Hij merkt dat het flesje steeds voller loopt met haar geil. Nu kan hij zich ook niet meer houden en stroopt zijn broek en short tot op zijn schoenen naar beneden. Zijn pik staat fier omhoog en lijkt wel elk moment tot ontploffing te kunnen komen.
Gertje duwt het hele flesje bij haar naar binnen en laat het daar steken, terwijl ze nu volop haar clitoris streelt. Haar stoel is nu zo nat dat elke bewing van haar klinkt alsof je met je handen in het water zou plensen. Door al haar soppende geluiden hoort ze niet meer dat de ober achter haar komt staan. Hij legt zijn handen op haar borsten en rolt haar tepels door zijn vingers. Even veert Gertje recht maar beseft al gauw dat het de man is waarnaar ze is beginnen verlangen. Ze zet zich terug neer om van zijn handen, het flesje en het gestreel van het vingers over haar clitje te genieten. Ze kreunt dat het een lieve lust is. Haar orgasme zal niet lang meer op zich laten wachten. Haar vingers schieten over haar knobbeltje, zijn handen verwennen haar borsten en haar geil loopt als een beek uit haar schoot. Haar bewegingen worden wilder, haar gekreun steeds luider. De ober merkt dat ze moet gaan komen, buigt zich over haar heen en duwt het flesje nog wat dieper haar grotje in. Dit is de druppel die het hem doet.
Met een luide schreeuw komt ze trillend klaar. Al haar spieren verkrampen en het flesje schiet met een plop uit haar grot, rolt onder de ballustrade door en valt op de benedenverdieping in duizend stukjes uit mekaar. Zo was ze nog nooit gekomen.(wordt vervolgd).
Aantal keer gelezen:
600
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)