Spannendverhaaltje.nl

Gepest en getroost

-
16-08-2010
Ik was net 18 en zat op een nieuwe school waar ik veel gepest werdt. Ik zat met tranen in mijn ogen in een hoekje op de gang. Mijn tas stond open naast me en zat vol met kapotte rauwe eieren. Het was de zoveelste plagerij die ik over me heen kreeg hier op school. Sinds ik hier was komen wonen werd ik uitgescholden en getreiterd,. Ik pakte mijn tas op en wilde naar huis tot overmaat van ramp kwam de drab door de kieren naar buiten en kwam op mijn trui en mijn rok terecht. Gaat het een beetje klonk het opeens naast me. Ik keek even op en zag meneer Jan de concierge. Ze moeten je wel hebben zei hij troostend, het gaat wel weer over hoor. Hij zag de vlekken op mijn kleren, kom maar even mee dan maken we het schoon.
Ik stond op en meneer Jan pakte de tas over. Ik liep stil achter hem aan naar zijn kantoortje. Nou ja kantoortje een uit de kluiten gewassen kast was het eerder. Jan maakte de deur open en liet me binnen. Ga daar maar zitten en hij wees naar een stoel. Hij liep naar een kraantje en pakte een doekje om het een beetje nat te maken. Ik was nog steeds verdrietig en zat wat voor me uit te staren. Jan kwam naar me toe, ik zal dat varkentje wel even wassen haha zei hij olijk. Hij knielde voor me en bekeek de plek op mijn truitje. Hij begon voorzichtig met het doekje te wrijven, het zijn hardnekkige vlekken Karin. Mag ik even? hij keek me vragend aan en ik knikte al wist ik niet wat hij bedoelde. Hij deed zijn hand onder mijn truitje en drukte vanaf de binnenkant tegen de stof, nu begon hij weer te wrijven. Ik voelde wel hoe zijn vingertoppen tegen de onderkant van mijn borsten aandrukten maar ik gaf er geen aandacht aan.
Waarschijnlijk omdat ik er niets van zei ging zijn hand iets hoger. Ik keek even naar hem en hij knipoogde. Mijn truitje werd inmiddels steed natter maar de vlek was eruit. Gatsie zei ik toen hij zijn hand terugtrok en de natte stof op mijn buik kwam. Je mag hem wel even over het kacheltje hangen hoor. Nietsvermoedend trok ik het triutje uit en gaf het aan Jan die het over de kachel hing. Mijn rokje was aan de beurt. Zonder te vragen gleed zijn hand eronder, ik keek even verbaasd maar hij liet niets merkte en vroeg me zelfs mijn benen iets uitelkaar te doen zodat het beter zou gaan. Ik deed ook nog wat hij vroeg. Zijn hand verdween ver onder mijn rokje en nu voelde ik zijn vingettoppen tegen mijn kruisje aan en Jan begon over de vlek te wrijven.Onder het wrijven bewoog Jan opvallend vaak met zijn vinger langs mijn kruisje, het voelde best lekker zo. Ik keek hem dankbaar aan voor het weghalen van de vlekken maar Jan werd hierdoor juist aangemoedigd om verder te gaan.
Hij drukte nu een vinger tegen de stof van mijn slipje zodat hij zelfs door de stof heen tussen mijn lipjes kwam. Hij was klaar en vroeg me of mijn rokje ook even moest drogen. Ik knikte en stond op en trok het uit. Ik ging weer zitten maarja allen in mijn slipje en beha. Je bent een mooi meisje zei Jan Vriendelijk. Je maakt me verlegen zei ik hem je bent zo aardig voor me. Ik voelde een traan over mijn wang biggelen. Maar Karin zei Jan zacht kom maar even. Ik stond op en Jan sloeg zijn armen om me heen. Hij hield me stevig vast en drukte me tegen hem aan. Zijn hand gleed zachtjes over mijn rug tot over mijn schouders en weer omlaag. Je spieren zijn wat gespannen vertelde Jan ik moest maar weer even gaan zitten en hij kwam achter me staan. Ik zal het even wegmasseren hoor sprak Jan vriendelijk.
Ik maak dit even los dan kan ik er beter bij en hij maakte mijn beha bandje los. De bandjes over mijn schouders schoof hij opzij en ik was net te laat om de voorkant tegen te houden zodat Jam mijn borsten kon zien. Jan legede zijn handen op mijn schouder en begon te masseren. Het voelde lekker en ontspannend zoals hij dat deed. Ik deed mijn ogen dicht en vergat even alles om me heen en leunde met mijn hoofd naar achter tegen Jan aan. Ik had mijn handen op mijn schoot gelegd en merkte niet eens dat mijn beha helemaal gezakt was. Ik raakte helemaal in een soort roes en liet Jan lekker gaan. Nu had Jan zijn handen op mijn schouders en gleed zacht jes naar voren en omlaag. Ontspan maar zei hij lief en ik voelde zijn vingers bij mijn borsten en er overheen glijden. Jan masserde ze te gelijk, lekker he zei hij me zacht.
Hij speelde met mijn tepels die alsmaar harder werden en ik kon alleen maar mmmm antwoorden. Minutenlang zat hij aan mijn borsten en het voelde steeds beter. Toen manouvreerde hij 1 hand omlaag en ging hiervoor iets meer gebogen staan en fluisterde in mijn oor dat ik me gewoon kon laten gaan en hij haalde met die ene hand mijn handen van mijn schoot en duwde zijn eigen hand in mijn slipje. Ik deed uit mijn eigen mijn benen iets uit elkaar. Goedzo sprak Jan. Zijn vinger raakte mijn lipjes aan en hij probeerde er tussen te komen. Ik voelde me echt goed. Zal ik even gaan liggen Jan zei ik een beetje kreunerig. Prima als jij dat zo wilt. Jan legde een Handdoek op de grond en ik trok mijn slipje uit. Ik lag met opgetrokken knieen en jan zat voor me . Hij speelde met mijn kutje en duwde zo nu en dan zijn vinger in me. Mijn ogen waren dicht er gebeurde even niets en toen ik keek zag ik dat jan zijn broek omlaag had gedaan.
Ik deed mijn ogen dicht en voelde hoe hij op me kwam liggen. Hij duwde zijn pik in me en begon te neuken. Oh wat was dit lekker. Ja ja riep ik alleen en Jan deed steeds wilder. Ik kreeg een langdurig orgasme en kreunde en hijde. Eindelijk kwam Jan klaar en gaf wat rare kreten. Mijn kleren waren ondertussen droog en ik fietste samen met Jan bij school vandaan. Onderweg vroeg ik Jamn of ik nog een kopje thee bij hem mocht drinken.
Aantal keer gelezen:
1104
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)