Spannendverhaaltje.nl

Genomen door twee mannen tegelijk

-
16-08-2010
Het is een zonnige dag in juli, we hebben vakantie en hebben zin om een dagje uit te gaan. We besluiten om een kasteel in Arnhem te bezoeken. Ik heb Annemiek gevraagd om haar kortste rokje aan te doen en haar stringetje thuis te laten. Daarboven had ze een sexy topje aan, waar haar borsten mooi strak in zaten. De groep ging de kasteeltoren beklimmen via een zeer steile trap omhoog. Annemiek ging als eerste naar boven. Het was een schitterend gezicht, die mooie ronde billen van mijn Annemiek met daartussen dat lekkere kale kutje. Ik liep dan ook met een gigantische paal in m'n broek toen ik zag dat vooral de heren, maar toch ook de dames dit aanblik niet onberoerd liet. Het liefst had ik haar ter plekke flink te grazen genomen. We besloten de dag af te sluiten met een etentje in een gezellig restaurant. Achter ons zaten een drietal mannen te eten en schuin tegenover ons een man met zijn vrouw en twee dochters.
Ik zei tegen Annemiek dat ik van haar had genoten vandaag en dat ze me erg had opgewonden in haar outfitje. Je bent niet de enige zei ze. Wat bedoel je?, vroeg ik. Nou die vent achter je zit de hele tijd naar me te kijken, en dan vooral onder tafel. Annemiek had haar benen netjes over elkaar, dus die vent zal ongetwijfeld benieuwd zijn wat er onder dat lekkere rokje zou zitten. Doe je benen eens uit elkaar en gun hem een blik op je kutje. Waarschijnlijk vindt hij je een ongelooflijk lekker geil wijf, vergeleken met zijn eigen degelijke vrouw. Ze wachtte tot de man weer onder de tafel gluurde. Op dat moment ging ze iets verzitten en deed haar benen iets uit elkaar zodat die vent zo tussen haar benen tegen haar blote kutje aankeek. Als in trance bleef de man kijken, waarschijnlijk niet gelovend wat hij daar zag. Toen hij daarna Annemiek recht in de ogen keek gaf ze hem een knipoog en maakte een kusgebaar.
Hij kreeg een kleur en moest even slikken. Toch had hij haar stiekem een knipoogje terug gegeven, zonder dat zijn vrouw het zag. Streel jezelf eens als hij weer kijkt, vroeg ik Annemiek. Na een poosje zag ik haar hand onder tafel gaan om hem te laten zien hoe ze met haar vinger door haar inmiddels natte kutje gleed. Ze deed haar benen nog iets wijder om hem een goede blik te geven op dit schouwspel. Daarna likte ze haar vinger af en gaf hem wederom een knipoogje. Je maakt hem helemaal gek zei ik tegen haar. Dat weet ik zei ze, maar ik ben ook zo opgewonden. Het liefst zou ik hier ter plekke geneukt worden......door jullie allebei! De man stond op en met een grote bobbel in zijn broek vluchtte hij naar het toilet. Ik keek Annemiek aan…grijp je kans meid! Annemiek zoende mij vol op de mond en fluisterde nogmaals dat ze door ons allebei tegelijk geneukt wilde worden buiten in het park. Ik voelde een grote paal groeien in mijn broek.
Ik voelde mij supersexy en geil en ik volgde de man naar het toilet. Voordat hij bij de deur was tikte ik hem op de schouder. Hij draaide zich om en ik liet mijn hand tussen mijn benen verdwijnen. Ik stopte mijn natte vingers in zijn mond en zei dat hij mij moest volgen. In het park liep ik naar het bankje waar Jan en ik vaker neukten. Ik duwde hem op het bankje en bevrijdde zijn grote pik uit zijn broek. Hij was al nat van het voorvocht toen ik hem vol in mijn mond nam tot aan zijn ballen. Ik ging op mijn knieën op het bankje zitten, met mijn kontje omhoog en hij vond zijn weg met zijn vingers naar mijn drijfnatte grotje. Drie vingers gleden moeiteloos naar binnen en hij vingerde mij diep in mijn kutje. Ik kreunde en gromde van genot. Toen ik merkte dat hij bijna klaarkwam stopte ik abrupt met zuigen. Ik keek op en zag dat dit schouwspel meerdere kijkers had aangetrokken. Dat maakte mij extra geil. Ik ging op de leuning van de bank zitten met mijn voeten op de zitting en spreidde mijn benen zo wijd mogelijk.
Alle toeschouwers hadden zo een perfect zicht op mijn kaalgeschoren poesje. Ik greep de man bij zijn haren en duwde zijn gezicht tussen mijn benen. Hij begon aan mijn schaamlipjes te zuigen en te knabbelen. Ik voelde het vocht langs mijn benen druipen. Zijn tong speelde met mijn klitje, eerst zachtjes maar daarna harder en harder. Mijn kontje hing over de rand van de leuning en hij beroerde mijn sterretje met zijn vingers. Hij masseerde mijn strakke poepgaatje en ging met een vinger naar binnen. Oh ja, dat is lekker, ik sidderde en kronkelde van genot. Hij vingerde me diep in mijn anus en zoog hard aan mijn klitje. Om me heen zag ik meerdere mannen zichzelf aftrekken bij ons sexspel. Supergeil! Ik voelde mijn kutspieren aanspannen en kreunde luid toen het orgasme zich een weg naar buiten zocht. Jezus!!! “Ik wil je neuken, nu meteen” riep ik. Ik duwde hem op het gras en ging boven op zijn gigantische paal zitten die mijn kutje helemaal opvulde. Ik bewoog mijn heupen op en neer, sneller, sneller en harder totdat ik iemand achter me voelde.
Het was Jan…hij was al die tijd één van de toeschouwers geweest en had op dit moment gewacht. De man keek verbouwereerd op.. dit had hij niet verwacht! “Ik wil gesandwiched worden” fluisterde ik hees. Jan ging op zijn hurken achter mij zitten, greep mijn kont vast en stootte zijn grote stijve pik diep in mijn anus. Ik hapte naar adem en voelde een pijnscheut door mijn kont gaan. “Dit wilde je toch lekker geil ding”, kreunde Jan hij gaf een klap op mijn kont en stootte hem nog een keer zo diep mogelijk in mijn kontgaatje. Ik gilde het uit van pijn en genot. De man lag nog steeds onder mij en duwde zijn keiharde pik in mijn kut. Mijn hele lijf werd opgevuld door twee grote, keiharde palen. Jan en ik vonden onze ritme, hij stootte diep in mij van achter en ik pompte op de man heen en weer. Kreunend en grommend kwamen beide mannen tot een hoogtepunt. Ze spoten hun warme vocht in mijn natte kut en mijn strakke kontgaatje.
Ze kregen er maar geen genoeg van. Jan bleef me met een halfstijve lul in mijn kont neuken. De man beet in mijn stijve tepels, schoof met zijn vingers mijn lipjes opzij zoog keihard aan mijn klit. Ik voelde al mijn spieren in mijn lijf zich aanspannen en met een luide kreet volgde een drijfnat orgasme. Uitgeput en nog nakreunend van genot lieten we ons alle drie in het gras rollen. Ineens voelde ik een zoen op mijn mond. Een toeschouwer fluisterde in mijn oor “bedankt voor de geile voorstelling”. De man trok zijn broek aan, kuste mijn mond en mijn borsten “je bent een supergeil, lekker wijf”. Hij ging terug naar het restaurant, maar ik vrees dat zijn vrouw en kinderen inmiddels al vertrokken waren.
Aantal keer gelezen:
674
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)