Spannendverhaaltje.nl

Gemengde lesbo liefde

-
16-08-2010
Ik ben Pamela, en ik ben een hitsige geile sletje van 19 jaar oud. Ik ben een lekker ding om te zien, met een strak lichaam en mooie grote borsten. Ze zeggen dat ik op Pamela Anderson lijk, en dat vat ik op als een compliment. Ik val ook op mooie vrouwen, en als ik de kans krijg versier ik nog wel eens een lekkere geile vrouw. Ik ging stappen, en ik ging naakt voor de kast staan om te kijken wat ik aan zou doen. Als eerst deed ik zwarte netjarretels aan, en een zwarte jarretelgordel om. Ik deed een zwarte stringtanga aan, en een zwarte kanten, halvecups bh aan waarmee mijn borsten lekker voluit stonden.
Ik deed er een strakke rode lakleren jurje erover een aan en zwarte lakleren knielaarzen met plateauzolen en 12 cm hoge hakken. Ik zag er wel uit als een geile hoer, en dat was wat ik wou. Ik wou lekker versiert worden. Ik ging naar de stad toe, en ging naar mijn vaste discotheek en ging een drankje bestellen. Het was al vrij druk op de dansvloer, met allemaal vrouwen. Ik ging toen kijken of ik nog wat lekkers zag, en toenzag ik een lekker ding zitten. Ze stond bij de bar, en het was een hele leuke negerin om te zien. Ze had witte laarzen aan met hoge hakken, netjarretels en een witte strakzittende jurkje aan.
Ik bekeek haar beter,en zag dat ze best wel een lekker figuur had. Ze had een stek kontje en een paar lekkere grote borsten. Ze leek wel wat op Silvana, van de t.v.. Ik ging toen naar haar toe en vroeg of ze wou dansen, en ze zei dat ze wel zin had. De muziek werd al een beetje rustig, en we ging tegen mekaar staan en lekker rustig dansen. Ik deed mijn handen op haar kont, en zij met haar handen op mijn kontje. We gingen toen lekker schuivelen. Ze glimlachde en ging toen met haar handen mijn kontje lekker masseren. Ik werd er wel geil van, en ik gaf haar een zoen op haar mond. zij begon toen mij eerst te zoenen, en deed opeens haar tong in mijn mond, en voor ik er erg in had stonde we te tongen op de dansvloer. Ik werd er nat van in mijn poesje. Ze fluisterde in mijn oor dat ik mee moest komen naar haar huis, en zo gingen we weer weg.
We liepen hand in hand naar huis. Toen ik daar binnenkwam, zei ze dat ik op een stoel moest gaan zitten, wat ik deed. Ze deed haar jurje opeens voor mijn neus uit. Ze had een nog lekkerder figuur dan ik al dacht. Ze had nog haar witte corset aan en haar witte netjarretels aan, en haar laarzen. Ze had geen onderbroekje aan, en zag haar natte kroeskutje lekker zitten. Ze kwam bij mij op schoot zitten, en begon mij lekker geil te tongen. Toen ging ze staan, nam mij mee naar de slaapkamer, waar ze mijn jurkje langzaam uitdeed, en ze vroeg of ik op bed ging liggen. Ze kwam op mij liggen en begon mij toen lekker te zoenen. Toen ging ze met haar hoofd naar beneden, en ging ze met haar tong mijn tepels lekker likken, en ging met haar hand in imijn tanga ziiten, en begon mij te vingeren.
Ik begon er wel al een natte poesje van te krijgen, en toen trok ze mijn tanga uit. Ze zag dat ik al geil werd, en ze deed mijn benen wijd uit mekaar. Ze ging met haar vurige tong mijn poesje en clitje lekker te bewerken. Ik kwam schokkend en gillend klaar, wat een lekkere geile meid was dit. Toen ging ik haar tongen en ze werd er ook heet van, en ik vroeg of zij op haar rug ging liggen wat ze graag deed. IK begon met mijn tong haar te likken, en ik deed met mijn handen haar benen uit mekaar. IK zag dat ze een natte kutje had van de geilheid, en ik begon haar kroeskutje lekker te likken. Ze kwam al kreunend klaar. We lagen even te zoenen, toen ze opstond en tegen mij zei dat ik op mijn rug moest liggen met mijn benen wijd uit mekaar.
Ze pakte toen een zwarte voorbindpenis van 25 cm en deed hem voor. Ze kwam toen op mij liggen, en stak zo de voordind penis in mijn kutje, en ging zacht stotend mijn kutje geil maken. Opeens haalde ze het eruit en kwam in standje 69 op mij liggen. IK deed de voorbind penisgulzig in mijn mondje en begon mijn kutsap van de voorbinpenis af te likken, en zei begon mij te likken. We kwamen allebei lekker klaar.
Aantal keer gelezen:
855
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)