Spannendverhaaltje.nl

geile schoonzus - deel 2

-
21-08-2010
Vervolg op “mijn geile schoonzus” van 18 mei

Mijn neukbeest-zwager.

Het is misschien mijn houding of mijn werk (jurist) waarom mensen denken dat ik nogal preuts ben. En ik moet zeggen dat ik zo ook wel overkom: altijd keurig en zakelijk gekleed.
Zo kwam ik dus ook over toen ik mijn man leerde kennen, vandaar dat hij op me viel: een keurige preutse dame. Dus toen we eenmaal getrouwd waren bleek al snel dat seks nou eenmaal niet “zijn ding” was. Verder ben ik dol op hem, Mark is een prima kerel, met een enorm inkomen, dus financieel hebben we alles goed voor elkaar maar ons seksleven is helermaal niets.
Terwijl ik juist in mijn studententijd vaak alle remmen losgooide en de ene na de andere kerel in tussen mijn benen had. En als ik eens een docent moest pijpen om voor een tentamen te slagen dan was ik daar ook niet te beroerd voor. Toen ik later bij een advocatenkantoor werkte heb ik me ook eens door een van de vennoten laten neuken om voor een promotie in aanmerking te komen. Vieze ouwe kerel trouwens, maar je moet nu eenmaal af en toe onderop liggen om hogerop te komen.
Maar goed , mij studententijd is bijna 10 jaar geleden, en inmiddels was ik getrouwd met de vriendelijke maar seksloze Mark. Ikzelf mag er best zijn, heb een mooi figuur, mooie volle borsten en een leuke kop. Jammer eigenlijk dat ik niets met dat lichaam deed.

Neem dan Carla, mijn lieve jonge zusje en ook mijn beste vriendin. Leuke meid, gewoon een lekker ding zoals ze zelf zegt. Tevreden met wat ze heeft en vooral tevreden met haar vriend Walter waar ze nu zo’n vier jaar mee samenwoont. Met Walter had ik niet zo’n click, ik vond hem aardig, maar meer ook niet. Ik denk dat hij me maar een trutje vond. En aan Mark had hij ronduit een hekel (en werderzijds) Maar verder was Walter wel een leuke vent om te zien, goed gepierd en slank.

Carla en ik kunnen heel goed met elkaar overweg, we vertelden elkaar vroeger altijd de in en outs van onze seksavonturen. Carla doet dat nog steeds maar ik heb op dat gebied helaas weinig te melden de laatste jaren.
Ze vertelt me vaak alles over Walter, hoe hij beft, hoe hij graag neukt en wat hij lekker vind. Een keer liet ze me zelfs een setje dildo’s en vibrators zien die Walter haar had gegeven om samen leuke spelletjes mee te doen. En steeds vaker betrapte ik mezelf erop dat ik behoorlijk nat werd tussen mijn benen als ze erover vertelde. En soms begon ik zelfs te fantaseren hoe het met Walter zou zijn.
Op een zondagochtend lag ik in bed, Mark was er niet, toen ik begon te fantaseren over Walter, langzaam verdween mijn hand tussen mijn benen en ik begon mezelf te vingeren. In mijn fantasie was mijn vinger een van die grote dildo’s die Carla me had laten zien en was het Walter die de dildo er in stopte. Mijn vinger ging steeds dieper in mijn kutje en steeds wilder over mijn clitoris en ik kwam heel snel klaar. En dat was jaren geleden dat me dat was gebeurt! En op dat moment besefte ik wat ik wilde: ik wilde niet klaarkomen door mijn eigen vingers, ik wilde gewoon geneukt worden door Walter. Ik was gewoon stikjaloers op mij zus!

Ik dacht er veel over na: of het me zou lukken om hem te versieren, en hoe dat moest, en wat als Carla er achter zou komen, en stel dat dit gebeurde en stel dat er dat gebeurde, en ik kon het niet maken ten opzichte van Carla, mijn kleine zusje, mijn hartsvriendin enzovoorts, enzovoorts.
Maar aan de andere kant, als ik iets wil zal ik het krijgen ook dus ik besloot de gok te wagen.
Ik zou op een dinsdagavond, Carla’s vaste volleybalavond naar hun huis te gaan en Walter gewoon voor een voldongen feit te stellen. En lukte het niet of zou hij niet willen dan zou geen mens hem ooit geloven als hij het verder zou vertellen

Ik kocht kleren die ik normaal nooit zou dragen: een kort rokje, een halve BH en een strak bloesje dat ik makkelijk los zou kunnen maken. Ik liet de bovenste knoopjes los besloot niets onder mijn rokje aan te doen en ging op weg naar het huis van Carla en Walter. Fris gewassen en kaalgeschoren kutje.
Ik was behoorlijk nerveus toen ik aanbelde: Walter deed open en ik vroeg voor de zekerheid of Carla er was. “Nee natuurlijk niet , antwoordde hij die traint toch altijd op dinsdag.”
Ik zei dat ik iets met hem wilde bespreken. Walter reageerde verbaasd, maar liet me binnen.
Toen ik mijn jas uitdeed, keek hij nog verbaasder toen hij mijn kleding zag, maar reageerde verder niet. Wel vroeg hij of ik wat wilde drinken, en een wijntje gaar er bij mij altijd wel in dus Walter liep naar de keuken.

Ik was eerst van plan te vragen wat hij van me vond en of hij me aantrekkelijk vond etc. en zo te proberen hem het bed in te lullen. Maar toen ik in de woonkamer kwam kreeg ik een ander idee: ze hadden zo’n grote leunstoel midden in de kamer staan. Ik knoopte snel mijn bloes los stroopte mijn rok op, ging zitten en gooide mijn benen wijd over de leuning zodat hij recht in mijn gleuf zou kijken zodra hij uit de keuken kwam.
Ik riep hem dat ik hem iets persoonlijks wilde laten zien en toen hij uit de keuken kwam en mij zag zitten, bleef hij totaal perplex staan, starend naar mijn lichaam, mijn tieten en mijn kale kut.
“Dit wilde ik je laten zien” zei ik “en ik wil het niet alleen zien maar ook dat je er wat mee doet, ik hoorde van Carla dat je zo goed in bed bent dus daar wil ik ook wel eens van genieten”
Walter vroeg mij wat Carla me nog meer vertelde en ik antwoordde dat hij blijkbaar nogal goed kon beffen. Ik werd moediger door zijn geďnteresseerde houding, ik meende zelfs een lichte bobbel in zijn broek te zien, dus ik beval hem mijn kut te likken en me te laten klaarkomen. En meteen vertelde ik dat ik door hem geneukt wilde worden.
En wat ik had gehoopt gebeurde ook: Hij knielde tussen mijn wijd gesperde benen en begon mijn kletsnatte kutje te likken. Zijn tong vloog diep in en uit het lichaamsdeel dat ik de laatste jaren alleen had gebruikt om te pissen Ook mijn keiharde clitoris kreeg een goede likbeurt.Ik werd helemaal wild van geilheid: het was me gelukt! Ik werd gebeft door mijn zwager! Ik kreunde als een gek, en vroeg hem zijn tong er zo diep mogelijk in te steken en een paar vingers erin. En al heel snel kwam ik gillend klaar. Oh wat was dat lang geleden en wat was dat lekker.
Ik vroeg hoe laat Carla thuis kwam, en kwam tot de conclusie dat hij me nog ruim 2 uur helemaal suf kon neuken. Ik deed snel mijn BH af en trok mijn rok helemaal uit.

Ik trok Walter naar me toe en verlangde zijn pik te zien en te voelen: toen ik zijn broek openmaakte stond zijn paal fier en recht overeind en zag er heerlijk uit “hij smaakt ook goed” zei Walter en dat liet ik me geen twee keer zeggen. Heerlijk om na al die tijd weer eens een lekkere pik in mijn mond te voelen en ik begon er verlekkerd aan te zuigen. Walter kreunde flink en ik wist van Carla dat hij het lekker vond als ze met haar handen zijn ballen masseerde tijdens het zuigen.
Hij vond het heerlijk en begon me in mijn mond te neuken. Wat heerlijk om die lekkere staaf bijna achter in mijn keel te laten glijden.
Ik voelde dat Walter ging klaar te komen dus ik liet zijn pik even los en vroeg hem of hij ooit gedacht had de geile mond van zijn schoonzus nog eens vol te spuiten. Ik wachtte het antwoord niet af want ik wilde maar een ding: zijn zaad proeven. Toen hij klaar kwam en zijn lading in mijn mond spoot hield ik het ook niet meer. Heerlijk al dat geile sperma, wat smaakte dat lekker. Gulzig slikte ik alles door en liet geen druppel verloren gaan.
En zijn ballen kregen nog een na-likbeurt.

Ik wilde geneukt worden en wel NU ! Ik ging op het vloerkleed liggen en commandeerde Walter me te neuken: “neuk me, ik wil die heerlijke lul diep in mijn kut voelen” zei ik tegen hem. Hij hging op me liggen en ik kreunde vol genot toen ik zijn geile neukstaaf in die zeiknatte grot van me voelde glijden. Walter begon me als een wild beest te berijden. Ik sloeg mijn benen helmaal om me heen en genoot van elke stoot. “Tong me terwijl je me neukt” zei ik en we begonnen elkaar heerlijk te tongen. Genot , puur genot om zijn tong diep in mijn mond te voelen en zijn pik in mijn geile neukgrot.

Ik wilde bovenop hem zitten dus ik draaide me onder hem vandaan en ging bovenop hem zitten, liet me over zijn heerlijke pik glijden en duwde mijn lekkere tieten in zijn gezicht zodat hij mijn keiharde torentjes van tepels in zijn mond nam en er heerlijk op begon te zuigen. Ik besefte me dat ik dit al jaren had verlangt: door mijn zwager geneukt te worden “ Ja, ja neuk me, oh zwagertje van me, neuk me, neuk je schoonzus, neuk me, spuit je geile zaad in mijn kut.” smeekte ik hem en terwijl ik dit riep, kwam er een heerlijk, onbeschrijfelijk lekker gevoel vanuit mijn kut door mijn hele lichaam, ik kwam weer klaar. En ook Walter spoot mij hete neukparadijsje nog eens lekker vol met zijn zaad.

Toen we naast elkaar op de grond lagen en hij zei dat hij niet wist dat ik zo goed was en op dat moment besloot ik dat ik niet alleen vanavond door hem genomen wilde worden, maar dat hij gewoon mijn “neukbeest-zwager” moest blijven.
Op alle manieren wilde ik hem in me voelen, alle schade van de afgelopen jaren inhalen,
In mijn kont, in mijn kut ,overal wilde ik zijn heerlijke pik voelen. Nog nooit was ik in mijn kont geneukt dus dat ging ook nog gebeuren besloot ik. Ook wilde ik dildo’s en vibrators door Walter in mijn kut geduwd krijgen. Dus zolang Carla maar bleef volleyballen had ik vrij spel.

Die eerste dinsdagavond hadden we nog maar even voordat ik helaas weg moest maar eerst wilde ik nog een keer op z’n hondjes door hem genomen worden. Heerlijk zoals Walter me als een dolle stier van achteren bereed, heerlijk om de heerlijke genotstaaf tot aan mijn baarmoeder te voelen stoten. “Neuk, me, neuk me” kon ik alleen maar roepen “kom op met de heerlijke neuklat, neuk die geile schoonzus van je” Het was zo lekker me als een ordinaire neukslet te gedragen, om gewoon de neukezel van mijn zwager te zijn.
Gewoon eens wat anders dan dat saaie, preutse juristenwereldje. Ik wilde gewoon een keer per week een hoer zijn, een vieze slet, een ordinaire snol, een seksdier, een geil pijp- en neukmonster. Een keer per week totaal in dienst van de heerlijke lul van Walter, de vriend van mijn zusje.
Daar dacht ik allemaal aan toen hij voor de derde keer die avond zijn zaad tussen mijn benen spoot. Alles werd mooi en gekleurd,ik zag sterren, ik kwam weer gillend klaar.


Aantal keer gelezen:
1614
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)