Spannendverhaaltje.nl

Geile massage in Turkije

-
21-08-2010
We verbleven in een enorm mooi 5 sterren hotel en lieten ons goed verwennen. Het hotel was gelegen aan zee met privťstrand. Op een mooie dag lagen Sonja en ik aan het strand te genieten van de warme zon. Sonja is een hele mooie vrouw. Lange benen, smalle taille, grote borsten (DD 80) en een altijd geschoren kutje. Sonja ligt altijd topless te zonnen en draagt een hele kleine string. We zijn inmiddels zo'n 5 dagen in TunesiŽ en al lekker gebruind. We liggen aan het strand te bakken en ik kom tot de ontdekking dat ik mijn sigaretten ben vergeten. Ik zeg tegen Sonja dat ik ze even haal. Ik loop naar de hotelkamer en pak mijn peuken. Bij het teruglopen kom ik langs de verzorgingsstraat van het hotel. Mijn oog valt op het bordje massage. Ik ben gek op massage en mijn nieuwsgierigheid wordt gewekt. Ik ga binnen en spreek de masseur van dienst aan. Hij verteld welke massages hij geeft en noemt de prijs. Mijn interesse is gewekt en besluit een massage te nemen. Ik spreek af dat ik mijn vrouw informeer en terugkom. Zo gezegd, zo gedaan. Sonja gaat akkoord en vraagt of de masseur ook vrouwen masseert. Ik neem aan van wel, maar zal ernaar informeren. Ik loop terug en ga de ruimte binnen. De tafel staat klaar en ik trek mijn zwembroek uit.
De masseur kijkt met pret oogjes naar mijn onbehaarde pik. Ik neem plaats op de tafel en hij begint met zijn totale lichaamsmassage. Aangezien het erg warm is, lig ik volledig naakt op de tafel en worden geen doeken over mij heen gelegd. Hij begint met masseren en ontdekt een aantal spieren die vast zitten. Uitgebreid neemt hij de tijd. Vanaf mijn nek gaat hij rustig aan naar beneden. Ook mijn kont wordt heerlijk verwent! De achterkant van mijn benen zijn erg gevoelig, maar ik probeer dit niet te laten merken. Ik spreid mijn benen ietwat. Voor de masseur is dit een teken om ook de binnenkant van mijn benen te masseren. Ik merk dat hij steeds vanaf de binnenkant van mijn knieŽn maar boven streelt en daarbij steeds mijn geschoren ballen raakt. Dit laat mij niet onbetuigd. Mijn pik groeit gestaag. Na ik denk 30 minuten moet ik draaien. Een beetje moeilijk vind ik, aangezien mijn pik ferm omhoog steekt. Ik draai en zie dat de masseur kijkt! Hij zegt niets, maar zijn ogen spreken boekdelen. Hij start opnieuw met masseren en begint vanaf mijn nek. Via mijn borstkast en tepels (extra aandacht) komt hij bij mijn buik. Eerst masseert hij vrij stevig, maar gaat dan over in strelen. Ook mijn geschoren schaambeen wordt hierbij aangeraakt. Dit voelt zo fijn, dat mijn pik reageert. De massage gaat verder naar mijn bovenbenen en deze worden heerlijk onder handen genomen. Eerst stevig en daarna zacht gestreeld. Ik geniet volledig en vergeet wat er om mij heen gebeurt. Steeds voel ik zijn handen omhoog wrijven en daarbij raakt hij mijn ballen aan. Ik open mijn ogen en zie dat de masseur uiterst geconcentreerd zijn vak uitvoert. Hij ziet mij kijken en zegt dat ik moet genieten en mijn ogen moet sluiten.
Dat doe ik dan ook! Het masseren gaat steeds meer over in strelen. Mijn pik staat enorm gespannen en dat is ook de masseur niet ontgaan. Ik voel zijn handen heel zachtjes over mijn ballen strelen en langzaam neemt hij mijn pik vast en streelt deze helemaal. Nog nooit heeft een man mij zo verwent. Ik ben zo geil dat ik binnen no time klaar kom! Ik schreeuw het uit van genot en laat mij helemaal leegmelken. Ik moet even bijkomen. Na zo'n 10 minuten sta ik op en betaal de masseur. Ik vraag of hij ook vrouwen masseert. Ja, natuurlijk zegt hij. Ik vraag of hij tijd heeft voor mijn vrouw. Over 30 minuten is ze welkom. Ik loop terug naar het strand en zie dat Sonja net een sigaretje opsteekt. Die kan ik ook gebruiken. Sonja zit rechtop, haar borsten steken strak vooruit. Ik vertel haar dat ik een hele lekkere massage heb gehad. Ik zie het zegt ze, wijzend op mijn zwembroek. Mijn pik is nog niet helemaal klein geworden. Ik bloos en vertel haar dat hij over een half uur tijd voor haar heeft. Dat is fijn zegt ze. Ik rook mijn sigaretje op en ga dan even douchen. Zo gezegt, zo gedaan. Samen lopen we naar onze kamer en Sonja gaat douchen. Ze scheert haar poesje extra glad en stapt uit de douche. Ze neemt een hele kleine string en schiet in een heel kort zomerjurkje. Een BH laat ze achterwegen aangezien die toch uit gaat. Samen lopen we naar de massagesalon en stel haar voor aan de masseur. Deze kijk enthousiast naar mijn vrouwtje. Stelt zich voor en zegt haar zich uit te kleden. Hij blijft naar haar kijken en ziet dat ze onder haar jurk een heel klein stringetje draagt. Hij verteld haar dat die ook uit mag in verband met de olie die hij gebruikt. Sonja gaat op haar buik liggen en de massage begint.
De masseur zegt dat ik wel kan gaan. Hiernaast is een fitness ruimte en hij adviseert mij om daar eens te gaan kijken. Dat doe ik. Ik maak gebruik van een aantal apparaten en werk mij in het zweet. Na zo'n 45 minuten besluit ik terug te gaan naar de massagesalon en neem plaats in de gang. Ik denk dat de masseur in verband met de warmte de deur niet heeft gesloten en hoor een soort gehijg uit de kamer komen. Dit houdt aan en wordt steeds luider. Er zijn verder geen mensen te zien en ik besluit polshoogte te nemen. Voorzichtig loop ik de massageruimte binnen en schuif het gordijn voorzichtig opzij. Ik zie Sonja wijdbeens liggen en de masseer bovenop haar. Standje 69! Sonja zuigt de enorme pik van de Turk helemaal in haar lekkere pijpmondje en zij wordt gigantisch gelikt door de masseur. Ik zie haar genieten! Ik weet niet wat ik zie maar mijn pik steigert opnieuw. Ik houd mij iets terug en zie mijn Sonja heerlijk klaarkomen op zijn mond. Niet lang erna spuit de masseur zijn zak helemaal leeg over Sonja's gezicht. Even blijven ze liggen, maar dan zien ze dat ik e.e.a. gezien heb. Ik lach en vertel dat ik genoten heb. De masseur wordt door ons beiden uitgenodigd om vanavond een drankje te komen drinken in onze kamer. Tijd voor meer aktie! Dat verhaal vertel ik een andere keer.
Aantal keer gelezen:
1173
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)