Spannendverhaaltje.nl

Geile Marjolein deel 3

-
16-08-2010
Jullie hebben in de eerste 2 delen kunnen lezen dat ik een lekkere band heb met een collega van mijn vrouw, Marjolein. Hier gaat het verhaal verder. Marjolein en haar man zouden een avondje bij ons op visite komen. Omdat zowel wij als zij de kinderen uit logeren hadden en ze een wijntje wilden drinken hadden we afgesproken dat ze zouden overnachten Klokslag acht uur ging de deurbel. Marjolein was netjes gekleed, precies zoals ze overkomt als je haar normaal ziet. Zwarte laarzen, een zwarte broek die haar dikke volle billen mooi deden uitkomen en een nette blouse erboven. Het was gezellig en de wijn stroomde rijkelijk. Hierdoor werd iedereen een beetje loom en aan het einde van de avond gingen we naar onze slaapkamers. Nu valt mijn vrouw na teveel wijn direct in slaap, maar ik was natuurlijk nog wakker, en je raadt het al, bloedgeil. In de aangrenzende kamer hoorde ik Marjolein en haar man naar bed gaan. Na wat gefluister duurde het niet echt lang voor ik een zwaar gesnurk hoorde. Wat later hoorde ik hun slaapkamerdeur en de badkamerdeur. Ik bedacht me niet lang en glipte ook het bed en de kamer uit. Heel voorzichtig gluurde ik de badkamer in om zeker te weten dat het niet haar man was. Gelukkig was het Marjolein die even naar de wc ging. Ze was net klaar met het plassen en stond op en wou haar stringetje weer optrekken. Maar het uitzicht van haar ronde volle billen was genoeg voor mij om direct op volle sterkte te komen en kwam snel achter haar staan en duwde haar weer voorover. Ze moest zich vastgrijpen aan de wc-pot om niet voorover te vallen. Terwijl zij zo stond duwde ik mijn stijve lul in de nog natte kutje.
Ze schrok van die spontane actie, en fluisterde: Dit kan toch niet Rob... Wat als ze ons horen? Je weet dat ze allebei slapen antwoordde ik haar. Met lange diepe halen bleef ik haar doorneuken in haar kutje. Steeds sneller stootte ik in haar geile spleet terwijl mijn handen een eigen spel speelden. Met mijn ene hand vingerde ik haar klitje en met de andere haar sterretje. Ze kon het haast niet meer houden en aan haar ademhaling te horen ging ze bijna komen. Op dat moment versnelde ik nog meer en joeg haar in een duivels climax. Ik voelde haar kut en kont samenknijpen en ik genoot hiervan. Na dat ze uitgeschokt was, besloot ik haar tweede gaatje te bezoeken. Haar sterretje, dat ik al een beetje losgevingerd had stond een klein beetje open en ik drukte mijn lul naar binnen. Steeds dieper kwam ik in dat strakke kontje van Marjolein totdat ik mijn ballen tegen haar kont hoorde slaan. Ze kreunde zacht: Neuk me Rob, neem je slet in haar geile kont, spuit me vol... Veel had ik niet meer nodig en spoot haar diep in de darmen. Toen mijn lul verslapte, draaide ik haar om, zette haar op de wc neer en hield mijn halfslappe pik voor haar mondje. Kom maar Marjolein, laat me nu eens zien dat je een echte slet bent, zuig me stijf. Ze keek naar mijn lul die nog droop van haar kut en kontsap en nog wat restjes sperma, maar pakte hem vast. Terwijl ze me door haar brillenglazen aankeek, nam ze mijn pik in haar mondje en sloot haar lippen diep om mijn stam. Ik voelde me in haar mond harder worden, tot ik weer volledig stijf stond. Wat kon zij pijpen, dit heerlijke braaf uitziend vrouwtje. Zo netjes als ze leek, zo'n ongelooflijk hete geile slet was ze. Ze wisselde het zuigen van mijn stijve paal af met het likken en zuigen van mijn ballen en dat plekje richting mijn kont. Ineens maakte ze een vinger nat en vingerde mijn kontgaatje terwijl ze me steeds dieper begon te pijpen. Die geile teef wist wat ik lekker vond. Het zaad begon alweer te borrelen en het zou niet meer lang duren. Natuurlijk wist ze dat en versnelde even om plotseling te stoppen. Plagend keek ze me aan en vroeg: Doe ik het wel fijn om houden we maar op. Ik moest me beheersen om niet te schreeuwen dat ze verder moest gaan. Ze pakte mijn pik weer vast en begon zachtjes op de eikel te zuigen, heel langzaam, heel zacht.
En nog steeds mijn kontje vingerend. Ik had het niet meer. Ze zoog nu zo langzaam dat ik wel gek werd van geiligheid en op het randje van mijn climax bleef maar toch steeds net niet kwam. Toen werd het me echt teveel. Ik pakte haar hoofd en trok haar over mijn pik heen, ik was haar gewoon aan het Face-fucken tot ik diep in haar keel klaarkwam. Ze keek me triomfantelijk aan en vroeg me of ik het geil had gevonden. Je was geweldig kleine slet van me, zei ik. Snel fatsoeneerden we ons en na een hevige tongzoen namen we afscheid. De volgende dag deden we alsof er niks was gebeurd, maar we wisten allebei dat we uitkeken naar het vervolg.
Aantal keer gelezen:
643
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)