Spannendverhaaltje.nl

Geile huisvrouw

-
26-02-2011
Het was een warne zomermorgen rond een uur of 11, ik reed in de auto naar de supermarkt. Ik naderde de rotonde en er kwam een enorme stoot bij het zebrapad aangelopen. Ik schatte haar rond 40, opgestoken donker haar, 2 enorme borsten in een strak geel topje, een heerlijke strakke kont in een strak geel rokje. Ik voelde mijn pik zwellen toen ik voor haar remde, langzaam liep ze voorbij en keek me halverwege aan, glimlachte, gaf me een knipoog en liep heupwiegend verder. Mijn god wat was dat een enorme milf! Ik was die ochtend al hartstikke geil. Rustig reed ik verder en reed de parkeergarage in. Het was die ochtend erg rustig en er sstonden amper auto's en kon zo lekker dichtbij parkeren. Eenmaal geparkeerd legde ik mijn pik even goed en stapte uit en liep ik met een geile roes richting de roltrap. Ik keek schuin naar beneden en zag die stoot van daarnet de supermarkt in lopen! Ik pakte snel een wagentje en liep de supermarkt in, hopend haar wulpse lijf nog een keer te zien. Ik pakte de spullen die ik nodig had en liep richting de kassa, ik vroeg me af of ik haar misschien gemist had. Bij de kassa aangekomen zag ik haar,....wat een kont! En die borsten!snel sloot ik achter haar aan bij de kassa, ik legde miijn boodschappen op de band en rook haar heerlijke parfum. Ik leunde naar voren om het boordje voor de volgende te pakken, maar voordat ik er erg in had was ze me voor. Ze draaide zich om en gaf het bordje, tegelijkertijd begon ze te lachen en zei; nu ben ik ook is lief voor jou en gaf me weer een knipoog. Stomgeslagen van verbazing stond ik daar even maar voordat ik er erg in had begon ik te lachen en zei; en als ik je nou is help je boodschappen thuis te brengen? Ondertussen was ik aan de beurt en rekende mijn boodschappen af, toen ze haar laatste spullen in haar tas deed pakte ik deze op en zette deze in mijn wagen. Ik keek haar aan en stelde me voor, zij heette Jose. We schudde elkaar de hand en hielden elkaar net iets te lang als gebruikelijk vast, ze gaf me een knipoog en liet mijn hand los. Ze hielp mijn spullen inpakken en we praate wat over de buurt, we stonden op de roltrap naar boven en ze kwam tegen me aan staan. Ik voelde haar warme lijf tegen mijn zij aan drukken en voelde mijn bloed naar beneden stromen. Boven aangekomen sloeg mijn arm omhaar heen, we liepen zo een paar meter naar mijn auto en begonnen elkaar heftig te zoenen. Ik gleed met mijn hand naar haar kont en drukte haar tegen me aan.

Ik stopte met zoenen en vroeg waar ze woonde, ik deed de boodschappen in de achterbak en liep naar haar toe om de deur te openen, we zoende nog even en ze kneep me heel even in mijn kruis voordat ze instapte. Ik stapte zelf ook in en startte snel de auto, onde het rijden ging haar hand steeds verder in mijn broek en ze pakte mijn pik en begon er zachtjes aan te trekken. Ik hield het niet meer en reed zo snel als ik kon naar haar huis. Eenmaal gestopt tilde ze mijn korte broek omhoog en zag mijn paal boven mijn navel uitsteken. Ze gaf een kus op haar hand en drukte deze tegen mijn eikel, ik sloeg mijn thshirt er overheen en gaf haar een kus en drukte met mijn hand tegen haar borst en gleed met miijn duimover haar stijve tepel. We stapte snel uit en pakte de boodschappen en liepen naar boven. Ze liep voor me uit en tilde haar rokje steeds iets verder naar boven ze stopte even en deed haar slipje uit en draaide zich om. Ze drukte haar vinger tegen haar klit en keek me uitdagend aan, ze draaide zich weer om en liep langzaam verder naar boven en deed haar rokje iets omlaag, maar genoeg om voormij haar geile poes in te mogen kijken en ik had mijn handen vol aan de boodschappen! Aangekomen op de 4e verdieping liep ze de gang in en stopte voor haar deur om open te doen, ze liep voor me uit de keuken in en ik zette de tassen neer. Toen ik me omdraaide was ze weg, ik liep de keueken uit richting de woonkamer en hoorde water stromen toen ik langs de gang liep. Ik ging op het geluid af en zag de deur van wat de badkamer moest zijn openstaan, ik liep naar binnen en zag haar staan. Helemaal naakt enorme borsten en een heerlijk kaal geschoren poesje, we liepen naar elkaar toe en begonnen weer te zoenen. Al snel had ik haar borsten gevonden en streelde ze en kneede haar tepels. Jose trok mijn tshirt over mijn hoofd en ging op haar knieen om mjin broek uit te trekken.Langzaam ging ze met haar nagels over mijn borst en deed mijn broek in een keer uit, mijn harde pik bungelde tegen haar wang. Ze pakte hem beet en trok mijn voorhuid over mijn eikel, ik stootte naar voren en ze begon de zijkant vant mijn pik te likken en me lichtjes te trekken. Geil als ik als was voelde mijn ballen al samenkrimpen, ze zag het en greep mijn zak vast. Zachtjes masseerde ze me en ging recht voor mijn pik zitten en deed haar mond open, ze likte mijn eikel en langzaam nam ze mijn halve pik in haar mond en begon me te pijpen. Ik voelde mijn zaad opkomen en ze da ik moest komen, maar ze zoog alleen maar harder en nam mijn pik nog dieper in haar mond. Ik hield het niet meer en begon te komen, ze haalde mijn lul uit haar mond en en zoog aan mijn eikel en trok me hard af en zoog de laatste druppels uit mijn pik. Ondertussen was ze zichzelf al de heletijd aan het vingeren, ze stond op en likte haar vingers af en gaf me een zoen. Het bad was inmiddels vol en we stapte erin, er was ruimte zat er konden dnek ik wel 4 mensen in.

Ze ging op de rand zitten spreide haar benen en duwd ehaar lippen opzij, ik ging op mijn knieen zitten en begon haar te beffen. Ik zoogaan haar klit en duwde langzaam een vinger bij haar naar binnen, ze was kletsnat en duwde een tweede naar binnen en vingerde en befde haar zo tot dat ze klaar kwam. Met de smaak van haar geil in mijn mond gaf ik haar een zoen en voelde mijn pik tegen haar poes aan drukken, ik wreef erover heen en zag mijn eikel van haar sap glimmen. Toen ze mijn pik pakte ging ineens de deurbel, ze keek me aan, stond op, deed een badjas aan en zei dat het wel een paktje zou zijn ofzo en dat ze zo terug was. Ik zat daar in bad bij enorm heerlijk dame en was het avonntuur van mij leven aan het mee maken! Ondertussen was ik uit bad gegaan en op de rand gaan zitten en zat wat met mijn stijve pik te spelen, toen ik de deurhoorde dicht gaan en voetstappen hoorde. De deur ging open en ze stond daar in de deuropening methaar badjas halfopen zodat haar borsten net te zien waren en daaronder dr heerlijke natte poes, ze liet de badjas van haar schouders vallen en liep naar me toe, boog voorover en maakte mijn harde pik even nat met haar mond. Ze draaide zich om enliet zich op mijn pik zakken en neukte me. Ik greep haar borsten en liet een hand naar haar klitje glijden en vin gerde haar terwijl ze weer keihard klaarkwam. Ik voelde mijn pik uit haarfloepen en ze draaide zich om om haar eigen geil van mijn pik af te zuigen. Ko mzei ze en trok me aan mijn pik voort naar haar slaap kamer, ik ging met mijn knieen op haar bed zitten en ze pijpte me nog even voordat ze een kussen neer legde en er met haar kont omhoog op ging liggen en spreide haar benen. Neuk me in mijn kont zei ze. Ik spuugde op haar kont en gleed metmijn vingers over haar kont en haar kutje. Ik stak een vinger in haar kont en neukte haar zachtjes, met min andere vinger gleed ik en uit haar kutje terwijl ik weer aan haar klitje zoog. Ik haald emijn vingers eruiten maakte mijn kloppende lul nat en drukte mijn eikel tegen haar kont aan, langzaam drukte ik hem bij haar naar binenn en begon haar reetzachtjes te neuken. Harder riep ze en ik begon haar steeds harder en harder in haar kont te neuken al vingerend kwam ze gillend en spuitend klaar, haar geil spoot over me heen en ik wist niet wat ik mee maakte. Ze ging rechtopzitten en duwde meop mijn rug en begon me weer zo heerlijk te pijpen, haar hand strak om mijn lul en haar tong om mijn eikel. Ik voelde al snel dat ik weer ging klaarkomen en ze nam hem nog dieper in haar mond ik sppoot mijn zaad diep in aar keel en ze pijpte me nog zo even door tot mijn lul langzaam slap werd. Kom geiele donder zei ze gaan we douchen. Tijdens het douchen hebben we het nog een keer gedaan en helemaal voldaan liep de trap af richting mijn auto. We hebben afgesproken vaker samen boodschappen te gaan doen
Aantal keer gelezen:
972
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)