Spannendverhaaltje.nl

Geile ex-Schoonzus

-
16-08-2010
Mijn ex-schoonzus is een vrouw van 34 jaar oud. Ze is alleenstaand met een dochter van 18 jaar oud. Wij konden het altijd goed met elkaar vinden en noemden elkaar altijd minnaars tot groot ongenoegen van onze relaties. Nadat mijn relatie op de klippen was gelopen besloot ik naar de andere kant van het land te verhuizen. Hiermee verloor ik een hoop mensen die ik normaliter vrij vaak zag. Zo ook mijn ex-schoonzus Katja. Welnu ik zat op een avond op de msn toen ik een bericht van Katja kreeg met de vraag of ik er al gestetteld was.
Ik beantwoorde dit volmondig waarop ik direct een vraag kreeg van zou je het leuk vinden als ik een weekend bij je kom dan. Nou dit laat ik me geen 2 keer zeggen door zo een mooie vrouw. Het zou tenslotte inhouden dat ze naast me in bed moest liggen. Afgelopen weekend was het zover. Ik had afgesproken dat ik haar zou ophalen van huis af en om 10 uur stond ik voor haar deur. Ze deed de deur open en het eerste wat mij opviel was dat ze nog niet aangekleed was. Ze stond in haar badjas. Ik ging naar binnen en ze zette een kopje koffie voor me. Terwijl ze de koffie op tafel neerzette viel haar badjas een stuk open waardoor ik een prachtig uitzicht kreeg op haar borsten. Oeps riep ze en begon zich te verontschuldigen.
Och zei ik ik vind het niet erg hoor je mag er zijn en je borsten zijn ook niet verkeerd. Enigzins beschaamt gniffelde ze en zei dat ze zich aanging kleden zodat ze mee kon. 10 minuten later kwam ze naar beneden gehuld in een korte rok met een blouse erop. Daaronder had ze haar laarzen aangetrokken. Mag ik zo met je mee vroeg ze me? Ik zeg als je altijd zo rond loopt breng ik je nooit meer terug Katja. Je vind het dus mooi wat ik heb aangetrokken. Ja echt wel zei ik waarop ze zei mooi heb het ook voor jou gedaan tenslotte gaan we er een gezellig weekend van maken. We stapten in de auto en ik reed weg richting mijn huis alleen nu zat mijn heerlijke ex-schoonzus naast me.
Naarmate de rit vorderde kroop haar rokje omhoog en ik kon de kanten band zien van haar nylons. Ze had wel in de gaten dat ik het had gezien en ipv dat ze haar rok naar beneden trok zei ze mooi he heb voor jou mijn kousen aangetrokken, en trok gelijkertijd haar rok verder omhoog. Ik had nu een beter gezicht op haar toch al mooie benen en kon zelfs zien dat ze geen slip aan had getrokken. Ik legde mijn hand op haar benen en zei tegen haar gfffr probeer je mij gek te maken? Hoezo zegt ze kan je er niet tegen? begint je lul nu strak te zitten? Voordat ze was uitgesproken had ze haar hand al op mijn been liggen en streelde ze mijn been langzaam richting mijn inmiddels hard geworden lul. Heel zachtjes raakte ze mijn lul steeds aan en opeens zegt ze zo zo die heeft er zin in geloof ik. Ik antwoorde vind je het gek daar reageert elke lul op met zo een vrouw. Ze trok mijn riem los en begon mijn gulp te openen.
Ik kan je zeggen het rijd niet makkelijk als ze met je bezig zijn terwijl jij je op het verkeer moet concentreren. Katja haalde mijn keiharde lul uit mijn boxer en begon er zachtjes aan te trekken. mmmmmm zei ze dat ziet er lekker uit ik ga er eens van proeven. Voordatik het wist voelde ik haar warme lippen om mijn eikel en begon ze me te pijpen. Vlak voordat ik zou komen stopte ze ermee en ging ze weer rechtop zitten. Zo zegt ze straks meer wil geen rotzooi maken in je auto. Man o man ik wist niet hoe snel ik naar huis moest rijden om mijn ongelovelijk geile ex-schoonzus eens ff flink te nemen. Na een dik 2 uur rijden kwamen we bij mijn thuis en we waren nog niet binnen of ik drukte haar tegen de muur en begon haar te zoenen. Terwijl onze tongen met elkaar speelde gleed mijn hand onder haar rok.
Ik voelde een kletsnatte kut. Zo zo je bent aardig geil he katja ik zal jouw nu eens ff verwennen. mmmmmm zegt ze dat zou eens tijd worden hier wacht ik al enige tijd op. Ze was nog niet uitgesproken of ik tilde haar op en legde haar op mijn bed neer. Ik deed haar benen uitelkaar en haar rok omhoog en begon haar kut te likken. oooooow mmmmmmmm wat lik je lekker zei ze terwijl mijn tong aan haar klitje sabbelde. Terwijl ik dit deed stopte ik een vinger bij haar naar binnen. Dit was volgens mij helemaal een schot in de roos want het duurde niet lang of haar lichaam begon te schudden en kwam ze klaar. oooooow heerlijk zeg jij weet wel hoe je een vrouw moet verwennen. Nadat ze enigzins aan het bijkomen was trok ik mijn broek naar beneden en zette mijn keiharde lul voor haar kut. Heel zachtjes drukte ik mijn eikel bij haar naar binnen en trok hem er weer uit.
Owwwwwww je maakt me gek gilde ze ik wil dat je me neukt. Nou dat liet ik me geen 2 keer zeggen en drukte mijn lul diep naar binnen en neukte haar met lange rustige halen. Ze was zo geil geworden dat ze haar benen om me heen had geslagen en me strak tegen haar aantrok. Het duurde dan ook niet lang of ik voelde mijn zaad borrelen. Ik ga zo komen schat wil je dat ik in je kut klaarkom. Jaaaa zei ze ik wil je warme zaad diep in mijn kut voelen kom op geef me je zaad. Ik spoot met lange halen mijn zaad diep in haar en bleef heel ff met mijn lul erin zodat niet alles er uit zou lopen. mmmmmmmm wat ben jij een heerlijke kerel ik denk dat dit een geil weekend gaat worden, dat weet ik wel zeker zei ik. Na enige tijd gingen we douchen en ons fatsoeneren omdat we naar het centrum gingen. De rest van het weekend komt in een volgend verhaal.
Aantal keer gelezen:
1244
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)