Spannendverhaaltje.nl

Geile collega

-
21-10-2010
In de zomer van 2008 nam een Poolse collega definitief afscheid van ons bedrijf. Om dit te vieren, gaf ze een feestje in haar nieuwe huis in Polen.

Ik als directe collega had toegezegd om te komen. Ook mijn vrouwelijke (eveneens getrouwde) collega Eva zou gaan. Aangezien wij geen zin hadden om heen-en-weer te rijden zonder te overnachten, hadden we een hotelkamer geboekt, 2 eenpersoonskamers.

Het feest was super. Gezellige mensen, dansen en drinken.
Terug bij ons hotel bleken echter onze kamers zijn vergeven. Het enige dat ze nog hadden, was een 2-persoonskamer. Wij waren allang blij dat we nog een kamer hadden en maakte er geen probleem van.

In de kamer keek Eva mij plotseling verschrikt aan. Ik heb geen nachtpon bij me? Geen probleem, leen mij T-shirt maar. Zij ging eerst douchen en kwam in mij shirt naar buiten. Ik maakt een geile opmerking, ziet er lekker uit.
Ga nu maar snel douchen, zie ze. Ik wil gaan slapen.

Toen ik uit de douche kwam (in enkel mijn boxershort) was het licht uit en de gordijnen dicht. Ik klom snel in bed. Een beetje onwennig zocht ik een plaatsje. Ineens zij ze, een stukje opzij mag wel hoor. Ik voelde en per ongeluk raakt ik haar blote borsten. Ja zij ze ...ik had het warm. Je vind het toch niet erg. Ineens kwam ze heel dichtbij en voor ik het wist lagen we te tongen. Ze zij....ik wil dat je neemt.

Mijn hand verdween tussen haar natte kutje. Wat was ze al geil. We hebben heerlijk geneukt...diverse standjes.
De volgende morgen hebben we het nog eens overgedaan.

De volgende werkdag was de spanning te snijden..heb je het thuis verteld? Nee..en jij...ook niet.. Wanneer kom je weer?

Inmiddels neuk ik haar regelmatig...en haar man weet nog steeds van niks.

xx
Aantal keer gelezen:
560
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)