Spannendverhaaltje.nl

Geile bui

-
16-08-2010
Het is nog vroeg op de avond. Mijn vrouw zij om een uur of tien dat ze naar bed heen ging. Ik heb toen nog wat televisie gekeken. Om een uur of halftwaalf ben ik ook naar bed gegaan. In bed kroop ik dicht tegen Chantal aan. Toen ik zo even lag merkte ik dat ik dit toch wel erg fijn vond en ik voelde dat mijn lul begon te groeien. Ook Chantal moest dit merken. Mijn lul klemde zich tussen onze lichamen. Na een tijdje draaide ze zich weg. En als ik weer aan haar zat ging ze weer anders liggen. Ik draaide mij ook maar om en probeerde te slapen. Dat lukte half. Steeds weer merkte ik dat ik toch wel erg opgewonden was en dat ik met een stijve pik in bed lag. Ik kroop dan weer naar Chantal en probeerde haar strelen maar ze draaide steeds weer weg. Ik werd er gek van. Ik werd alleen maar geiler en ik kon niets doen.
Ik voelde dat mijn slip nat werd van het voorvocht. Om een uur of zes ís morgens kroop ik weer tegen haar aan. Nu draaide ze niet weg. Ik druk mijn lichaam tegen het hare. Mijn harde pik drukt tegen haar billen Ik laat een hand naar borsten glijden zij is daar vreselijk gevoelig en ik begin zachtjes haar borst te strelen. Heerlijk vind ik dat. Ze heeft erg grote borsten en mooie grote tepels die vooruit steken als ze hard zijn van opwinding. Mijn andere hand laat ik naar haar billen glijden en begin daar zachtjes in te knijpen. Haar ademhaling gaat zwaarder ten teken dat ze wakker wordt en het wel lekker vindt. Vanaf haar billen glijd ik door haar lies naar haar boven benen. Als ik in haar lies ben merk ik dat ook zij erg opgewonden is. Het is er erg warm en vochtig. Langzaam ga ik met mijn hand weer omhoog ik ga zachtjes over haar slipje en verder tot aan haar borsten.
Ik begin de knoopjes van haar pyjama nu open te maken zodat ik makkelijker bij haar grote borsten kan. Als deze open is laat ik mijn handen naar beneden zakken en pak haar slipje vast om dit naar beneden te trekken. Als ik haar slipje uit heb streel ik naar boven langs haar benen als ik bij haar kut aan kom merk ik dat ze zich helemaal glad heeft geschoren. Ik voel meteen de warmte en de vochtigheid van haar opwinding. Heerlijk glad is ze. Langzaam laat ik mijn hand erover glijden. Ze duwt haar kut iets naar voren om de druk te verhogen. Ondertussen voel ik haar hand tussen onze lichamen naar beneden gaan. Als ze bij mijn slip is gekomen streelt ze mijn lul. Even doe ik niets bij haar om van dit moment te genieten. Heerlijk vind ik dat de eerste aanraking. Langzaam kus ik haar in haar nek en onderzoek met mijn vingers haar kut.
Als ik mijn vingers nat genoeg heb druk ik er een bij haar naar binnen en al snel laat ik er nog een volgens. Het liefst zou ik nu meteen mijn lul erin drukken maar dan is het zo snel voorbij. Ik druk mijn vingers zo diep mogelijk in haar. Volgens mij voel ik haar baarmoeder. Ze vindt het wel lekker want begint een beetje te hijgen. Als ik ze helemaal naar binnen heb geduwd haal ik ze er weer zachtjes uit en zo ga ik een tijdje door. Ondertussen streelt zij mijn harde lul. Dan draait ze met haar billen en spreid haar benen wijd ik laat mijn vingers uit haar kut glijden en pak mijn lul. Ik manoeuvreer zo dat mijn lul tegen haar kut komt en druk hem dan zachtjes naar binnen. Ik duw helemaal door tot ik niet verder in haar kan en begin dan met haar langzaam diep te neuken. Zelf laat ze haar hand naar haar klit glijden om deze te strelen.
Ik ga dan maar haar kut strelen en af en toe laat ik een vinger in haar kut glijden als mijn lul diep in haar zit. Dan loopt plots mijn wekker af. Ik zet hem snel uit en ga door of er niets is gebeurd. Als we nog lekker een tijdje hebben liggen neuken duwt ze me weg en draait me op mijn rug. Ze neemt plaats boven op me. Ze pakt mijn lul en dirigeert deze naar haar natte kut. Dan laat ze zich langzaam over mijn lul glijden langzaam zakt ze door tot ze hem helemaal in zich heeft dan begint ze me te berijden. Ik vind dit het lekkerst wat er bij is. Heel langzaam genomen worden. Dit kan ik heel lang vol houden. Met een hand streel ik haar klit en met de ander haar borsten. Ik zie haar borsten voor mijn ogen op elke beweging heen en weer slingeren. Vreselijk geil is dat. Als zij mij wat wilder begint te berijden gaan haar borsten ook wild heen en weer.
Nadat ze me geruime tijd heeft bereden voel ik dat ik klaar ga komen. Ik grom een keer en spuit dan mijn lading in haar warme kut. Heerlijk ik voel ook dat zij komt zij knijpt haar kut spieren aan waardoor ik nog meer in haar spuit. Ik voel wat sperma over mijn ballen lopen als zij zich van mij afrolt en naast me gaat liggen. Ze begint met mijn half slappe lul te spelen. Na zo een tijdje te hebben gelegen maakt ze haar pyjama in orde pakt haar slipje en gaat naar de wc. Ik voel dat mijn lul weer keihard is. Ik stap uit bed en loop naar de badkamer als ze heeft doorgespoeld doe ik de deur open en stap naar binnen mijn stijve lul vooruit wijzend of hij me de weg wil wijzen. Ze loopt meteen op me af en pakt hem beet. Ze begint me heerlijk af te trekken.
Onder het aftrekken streelt ze mijn ballen. Heerlijk. Ik voel dat ik weer ga komen. Plots stopt ze loopt langs me heen naar de slaapkamer. Ik loop achter haar aan. Als ze op bed is gaan liggen spreidt ze haarbenen en doet haar slipje aan de kant. Ik begrijp dat ze nog een keer wil. Ik ga tussen haar benen zitten en pak mijn lul en breng die naar haar kut. Al ik mijn lul helemaal diep in haar heb geduwd begin ik haar stevig en diep te neuken. Ze laat haarhand naar haar klitje glijden en begint deze te strelen. Ik voel dat ze gaat komen alles wordt weer strakker en dan hou ik het niet meer. En met diepe stoten spuit ik me voor de tweede keer deze ochtend leeg in haar. Ik trek de dekens over ons heen en blijf op haar liggen met mijn lul in haar kut.
Langzaam wordt deze kleiner en glijd uit haar kletsnatte kut. Na een tijdje ga ik van haar af. , Ik kus haar en ga naar de badkamer. Daar kijk ik nog even naar mijn lul. Hij glinstert van ons geil. Ik trek een slip aan en meteen is er een natte plek. Ik kleed mij verder aan en ga naar beneden. Daar ga ik eten. Als ik weg moet naar het werk loop ik nog even naar boven en kus haar als afscheid. In de auto moet ik terug denken aan wat er allemaal is gebeurd vanmorgen en voel mijn lul nog steeds. Wat ben ik toch blij met mijn Chantal. Ze staat voor alles open en ik mag alles doen bij haar.
Aantal keer gelezen:
811
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)