Spannendverhaaltje.nl

Geil wijf

-
16-08-2010
Annie was wakker geworden met een natte kut en een geil gevoel. Peter was een week weg voor zijn werk en ze had al drie avonden niet geneukt. Ze was van plan om zich vandaag door wie dan ook een goede beurt te laten geven. Ze trok een blouse aan die een behoorlijke inkijk op haar borsten toeliet, een paar zwarte kousen, een rood minirokje en hoge rode hakschoentjes. Als ze zich bukte was duidelijk zichtbaar dat ze geen slipje aanhad. Op die manier kon ze haar kale kut aan een ieder laten zien die achter haar liep.
In de bus naar de stad zat een keurige heer tegenover haar. Ze zat te lezen en deed haar benen over elkaar waardoor hij kon zien dat ze kousen droeg. Ze zag dat zijn lul hard werd en werd daar lekker geil van. Ze deed voordat ze uitstapte nog even haar benen uit elkaar zodat de man een goed uitzicht had op haar kutje. Ze lachten lief naar hem en keek toen ze uitstapte nadrukkelijk naar de bult in zijn broek. Ze liep naar het park en ging lekker op een bankje in het zonnetje zitten. Een skater kwam voor de tweede keer langs en keek opvallend naar haar benen.
Ze wachtte tot hij na een rondje skaten weer aankwam en stond op om haar schoen goed te doen. Hij moest een prachtig uitzicht op haar billen hebben. Hij stopte om iets aan zijn skate te doen. Annie ging weer zitten en zette haar benen zo dat hij haar kut goed kon bekijken. Hij stond op en vroeg of hij naast haar mocht zitten. Hij begon over het weer en vroeg of ze het zo warm had. Annie antwoordde eerlijk dat ze gewoon geil was en uit was op een avontuurtje.
Hij nam haar mee naar een trafohuisje waar veel struiken om heen stonden. Hij greep zonder meer onder haar rokje en begon over haar klitje te wrijven. Even later stak hij twee vingers in haar kut en begon ze lekker heen en weer te halen. Ondertussen had ze haar hand door de pijp van zijn sportbroekje gestoken en voelde daar een niet te kleine lul zitten. Ze trok brutaalweg zijn broek naar beneden en bukte zich om zijn lul te gaan pijpen. Na een paar minuten vroeg hij haar te stoppen omdat hij anders meteen haar mond vol zou spuiten.
Ze stopte en hij stak zijn lul nu tussen haar schaamlippen. Ze was zo nat dat hij in een keer volledig in haar kut verdween. Hij begon haar lekker te neuken en al snel kreunde ze dat ze klaarkwam. Hij neukte gewoon door tot ze zeker drie keer klaargekomen was. Toen draaide hij haar om en begon haar van achteraf hard in haar kut te naaien. Ze kwam in een mum van tijd weer klaar en vroeg hem nu haar kut vol geil te spuiten. Hij neukte haar nog twee keer naar een orgasme en liet toen zijn geil in haar kut spuiten.
Aantal keer gelezen:
768
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)