Spannendverhaaltje.nl

Gebruikte waren

-
16-08-2010
Net twintig was ik en sinds een paar maanden werkte ik als vertegenwoordiger voor een uitgeverij. Ik reed stad en land af voor de verkoop van advertenties. Na weer een lange dag met diverse gesprekken met klanten reeds ik een klein dorpje uit in het oosten van Nederland. Langs de weg stond een reclamebord. ď Second Hand SjopĒ Kleding, speelgoed, meubeltjes en oude gebruiksvoorwerpen. 1e rechts. Nieuwsgierig als altijd reeds ik de weg in en vond na een paar honderd meter een oude fabriekshal. Ik zette mín auto weg en liep naar binnen. Vanuit de verte klonk een vrouwen stem. De mededeling was duidelijk. ďWe gaan zo sluitenĒ. Het was er een chaos. Allerlei goederen stonden zonder enige orde in lange rijen. Ik liep langzaam langs de spulletjes. Rekken vol oude kleding, tafels vol boeken, kisten vol gereedschap en andere troep. Verderop stonden wat kasten en stoelen. Ik bekeek een kast wat beter en zocht de prijskaart.
Tussen de rommel vandaan kwam een stem. Laag en zacht. Ik keek op en zag een brok voor me staan. 1 mtr. 90 lang en minstens 90 kilo zwaar. Gekleed in een lange rok en een wijd vallende trui met lang donker haar in een staart. Haar lijf laat zich het best beschrijven als Rubens. Stevige kont en volle borsten. Ze wees op de kast en vertelde dat die ongeveer 50 jaar oud was en 1500,- gld. moest opbrengen. Ik liet de kast de kast en wandelde verder. We babbelden wat over diverse meubeltjes. Ik bekeek haar heimelijk en kwam tot de conclusie dat ze eind dertig was. Haar borsten zouden minstens een stevige C cup zijn met grote zware tepels. Toen kwamen bij een oude slaapkamer. Alles stond er. Bed, stoelen kaptafel en een grote kledingkast. Ik ging zitten en keek om me heen. Ik probeerde me voor te stellen hoe het ding bij mij thuis zou staan. Ineens veerde het bed in en ze was naast me komen zitten. Ik rook een onduidelijke parfum. Ze zei nog wat maar het ontging me. ďVind je het wat?Ē Vroeg ze.
Ik was in de ban van haar grote donkere ogen en haar heerlijke erotische uitstraling. Mijn vage glimlach moest tot haar door gedrongen zijn. ďHeb je twijfels?Ē Vroeg ze. ďDit ledikant is van mijn ouders geweest. Ik ben er misschien wel in verwektĒ Lachte ze. Ze wipte wat heen en weer en merkte op dat het bed niet kraakte. Ik pakte haar polzen beet en duwde haar achterover in de kussens en viel half over haar heen. Ik legde mín been tussen die van haar en ging half op haar liggen. Ze gebruikte al haar kracht en bokte onze lijven heen en weer. Haar gezicht kwam naar me toe en ze zoende mín mond. Ik opende mín lippen en ik ontving haar tong. Ik schoof verder over haar heen en duwde haar trui omhoog. Mín handen gleden onder de stof over haar lijf. Ik probeerde haar BH op te tillen maar vergeefs. Ze kwam omhoog en boog haar lijf iets voor over. Met een snelle beweging schoof ik het overbodige ding weg. Haar borsten waren groot en week, spierwit en versierd met zeer grote bijna zwarte tepels. Mín mond verliet haar lippen en zochten haar borsten.
Ik likte haar tepels en beet er zachtjes in. Ze kirde telkens als ik in een van haar spenen beet. Ze was druk bezig met het losmaken van mín blouse en begon aan mín broek. Ze duwde me weg. ďGa staanĒ gebood ze me. Ik deed mín blouse uit en keek toe hoe ze op de rand van het bed ging zitten. Ze schoof haar rok omhoog, evenlater trok ze haar slipje omlaag en ging weer zitten. Haar trui schoof ze tot boven haar borsten omhoog. Het plaatje was perfect. Een zwaar wijf met raven zwart haar, trui omhoog geschoven tot over haar weke, spierwitte, borsten. Op haar buik stonden tientallen sproetjes. Haar rok begon net onder haar navel en was omhoog geschoven tot halverwege haar dijen. Ze trok me dicht tegen haar aan en nam mín pik in haar handen. Met korte harde bewegingen trok ze me af. Af en toe liet ze haar lippen om mín eikel glijden. Ik bukte en nam haar borsten in mín handen. Voordat ik klaar kwam duwde ik haar achterover op het bed en ging over haar heen zitten. Ze rustte op haar ellebogen terwijl ik mín pik tussen haar borsten duwde.
Ik nam haar globes in mín handen en masseerde haar tepels terwijl ik mín pik heen en weer stootte. Ze ging liggen en strekte haar armen langs mín lijf. We hadden oogcontact en ik zag haar glimlachen. In de spiegel van de kaptafel zag ik onze lijven. Haar handen kwamen tezamen onder haar rok en ze ademde zwaar. Blijkbaar vingerde zich terwijl ik haar borsten neukte. Mín orgasme begon zich vanuit mín lijf samen te ballen in mín onderlijf. Ik perste haar borsten strakker te samen en kwam klaar. Stralen zaad spoot ik tussen haar borsten. Mijn grip op haar borsten verslapte en het zaad vloeide rijkelijk van haar lijf, langs haar borsten naar haar nek en buik. Ze had haar ogen gesloten en ze steunde zachtjes. Mijn blik volgde haar armen langs mijn heup over haar dij. Achter me kwamen ze samen. Haar rok dekte het tafereeltje af. Ik trok haar rok weg en zag hoe haar handen heen en weer bewogen boven haar zwaar behaarde kut. Ze had twee vingers in haar schede gestoken en pompte ze als een bezetene in en uit haar lijf.
Haar lijf schokte onder me en ze kreunde toen ze klaar kwam. Haar linkerhand sloeg ze om mín nek en trok me omlaag. Ik kwam op haar te liggen en ze perste haar lippen weer op mín mond. Haar tong zocht mín lippen en drong naar binnen terwijl ik mijn zaad tussen onze lijven weg voelde vloeien. Haar andere hand gleed naar mijn onderlijf en ze begon mín pik weer op sterkte te brengen. Toen hij stijf begon te worden veranderde van houding. Ik gleed over haar lijf omlaag en toen ik tussen haar benen lag probeerde ik haar schede te vinden. Met een krachtige beweging gooide ze me om en kwam over me heen te hangen. Geroutineerde pakte ze mín lid, ging iets op haar knieŽn zitten en wrikte haar lijf voorzichtig heen en weer en liet ze zich zakken. Ze was nat en ruim. Ik wist het zeker. Dit had ze veel vaker gedaan. Als vanzelf drong ik binnen en spietste ze zich op mijn pik. Haar rok en trui waren omlaag gegleden. Het enige wat ik van onze paring zag was haar bewegingen. Ik duwde haar trui omhoog en ze kwam voorover.
Haar ontblootte borsten tegen mín gezicht duwend. Een voor een bood ze me haar tepels aan. ďBijt me, bijt meĒ beet ze me toe. Haar onderlijf telkens geheel van mín lid trekkend om daarna weer haar lijf weer hard over mín pik te schuiven. Ze steunde, ze kreunde, hijgde en zweette. Ik genoot van haar zware lijf. Haar tepels waren stijf en telkens als ik in haar puntjes beet kreunde ze. Ik zette mín handen op haar deinende kont en kneep hard in het warme weke vlees van haar billen. Ze schold ruw en siste dat ik door moest gaan. Haar schede begon samen te trekken en langzaam maar zeker begon ze klaar te komen. Ze begon sneller heen en weer te wrikken. Haar orgasme was kort maar heftig. Door haar enthousiaste en geile uitstraling begon ook ik te komen. Ze perste haar dijen bijeen zo haar schede krapper makend. Als een boerin molk ze me. Straal na straal spoot ik in haar lijf. Voldaan liet ze zich voorover zakken en perste haar borsten tussen onze lijven.
Toen de telefoon ging ze overeind zitten en grabbelde in haar rok. Een zaktelefoon kwam tevoorschijn en ze beantwoorde het gesprek. Ze knikte wat en zei een paar keer ja. Ze beŽindigde het gesprek met een ďtot straksĒ. ďDat was mín zoon verduidelijkte ze. ďHij is al 23 en kan nog geen aardappels koken kan ik zo meteen weer zelf kokenĒ Op haar knieŽn gezeten tilde ze haar lijf van de mijne zo ons intieme contact verbrekend. Ze tilde haar rok op me zo een blik op haar dijen en onderlijf biedend. Gefascineerd keken we toe hoe zaad uit haar schede gutste, langs haar dijen en op mín lijf lekte. Ze pakte een punt van de sprei en depte me droog om daarna hetzelfde te doen onder haar rok. Ik genoot van haar schommelende borsten terwijl ik me aan het aankleden was. Ze trok haar trui uit en gooide de BH op het bed. De trui ging weer aan. Ik pakte mín das en jasje en zag hoe ze haar slipje weer aan hees. Als laatste deed ze haar trui weer aan. Tien minuten later zat ik weer in mín auto. Een ervaring en een slaapkamer interieur rijker.
Aantal keer gelezen:
800
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)