Spannendverhaaltje.nl

Gala-sex met je ex

-
21-08-2010
Ongeveer zes jaar geleden was het, de definitieve breuk met Nele, maar zoals ik ze daar zag staan flitsten weer dezelfde vragen door mijn hoofd als destijds, ‘hoe kon ik zo’n prachtvrouw ooit laten gaan?’. Ik ging zeker niet over één nachtje ijs bij mijn beslissing destijds om onze relatie te stoppen, er waren al tal van barsten in onze relatie geweest, maar de passie wist de scherven steeds weer te lijmen. En nu zat ik hier, drie maanden na mijn laatste breuk met de vrouw die Nele had doen vergeten, zieltogend op een galafeest zonder een partner aan mijn zijde. De blik van de sensuele Nele maakte het alleen maar moeilijker. Kort na onze breuk vernam ik nog dat ze een relatie had met één van de grote mannen van de bank waar we beiden voor werken. Jarenlang heb ik er over nagedacht hoe ze kort na een passionele relatie als de onze wat kon beginnen met een twintig jaar oudere kerel. Ik heb het nooit begrepen, maar wie was ik om erover te klagen, ik had er uiteindelijk een punt achter gezet. Aangezien ze op een ander kantoor zat verloor ik haar al snel uit het oog en pas enkele jaren later hoorde ik dat ze naar Brussel was verhuisd en nog steeds bij dezelfde kerel was. Het was trouwens een gala-avond, door de bank tweejaarlijks georganiseerd, waar ik nu mijn tijd zat te doden. Het feit dat ik weer alleen was had me geïnspireerd tot tal van uitvluchten om niet aanwezig te moeten zijn, maar van hogerhand werd me snel duidelijk gemaakt dat mijn aanwezigheid gewenst was. Niet dat we te klagen hadden over het feest, er werd zoals gewoonlijk op geen frank gekeken.
De locatie was een oud kasteel dat volledig omgetoverd werd tot feestruimte voor exclusieve feesten in een feeërieke omgeving. De aanwezigen waren allen medewerkers uit de hoogste rangen en met de hogere kaderfuncties. Voor wie wilde was er zelfs mogelijkheid tot overnachting en tal van de gasten maakten er ook gebruik van om de nacht door te brengen in één van de vele luxekamers. Daar ikzelf niet echt tot de hoogste rangen behoor binnen de bank, moest ik me tevreden stellen met wat minder luxe, maar met mijn plannen om snel dronken te worden en dan mijn roes uit te slapen was dit wel mijn minste zorg. De hele avond verliep vrij sereen met alle formele plichtsplegingen zoals gebruikelijk en het nodige hautaine gedoe er bovenop. Pas tegen middernacht, toen het hele volkje naar de danszaal verhuisde kwam het boeltje een beetje losser. Aan de toog begon de drank wat rijkelijker te vloeien, de tongen werden wat losser en nog een uurtje verder werd er al behoorlijk geswingd. Ik had de nodige gesprekken met collega’s en gooide mijn benen ook even los op de dansvloer. Als jonge dertiger voelde ik mij er alleszins niet goed bij om zonder partner de avond door te brengen, maar enkele echtgenotes van collega’s wisten me op te fleuren en tijdens de tragere nummers slowde ik met de dames over de vloer. Ik wist zeker dat het niet tegen hun zin was, want ik weet van mezelf dat ik nog steeds goed in de markt lig. De vele opmerkingen die collega’s maakten tijdens de diensturen over hoe hun vrouwen over mij wel eens spraken, verraadden hun zogezegde opoffering om mij een beetje te entertainen die avond. Uit mijn ooghoek had ik Nele met haar ‘oud ventje’ ook op de vloer zien staan en het gaf me nog steeds enge kriebels. Rond een uur of twee ’s nachts begon er weer een reeks tragere nummers en ditmaal besloot ik de dames even te bedanken om mij stilletjes wat te gaan volgieten aan de toog.
Nauwelijks mijn rug gekeerd stond ik oog in oog met Nele. ‘Was je van plan om me de hele avond gewoon te negeren ?’, vroeg ze me koelweg. In één ogenblik voelde ik weer de enorme passie die ze altijd al uitstraalde. Ik voelde meteen in welke toestand ze zich bevond, zelfs na zes jaar. Ze speelde weer haar zwoele rol van mannenversierster waarmee ze me tien jaar geleden van mijn sokken wist te slaan en waaraan ik nu alle moeite deed om te weerstaan. Ze zag er nog steeds geweldig uit. Ze droeg een zwart galakleed dat als een omslag rond haar middel hing en op haar rug dichtgeknoopt was. Een deel van haar borst was ontbloot en gaf een beetje het geheim van haar boezem prijs. Je zou zweren dat ze ook nu weer geen bh droeg net als vroeger. Ze had een kleine perfecte B-cup en het zag er in een oogwenk uit dat ze op zes jaar tijd niets van hun stevigheid hadden moeten inboeten. We waren nauwelijks enkele seconden verder na haar verrassende woorden of ze vroeg me of we dan ook maar even zouden dansen. Ze keek daarbij even vluchtig rond om aan te geven dat iedereen danste. Op een heel zedige manier nam ik haar vast en langzaam schoven we over de vloer. ‘Ben je vergeten hoe we vroeger dansten’ vroeg ze me en ze nam me steviger vast . Ik antwoordde dat dat minstens zes jaar geleden was en dat er misschien hooggeplaatste heren waren die dat liever niet zagen gebeuren. Ze lachte goddelijk en zei dat die hooggeplaatste personen al een uur in bed lagen. Al dansend kwamen we weer tot een degelijk gesprek en we rakelden al snel wat oude herinneringen op. Toen ik haar wilde vertellen dat mijn relatie nog maar recent afgelopen was zei ze dat ze het al lang wist. ‘Ik heb zo mijn bronnen om jou een beetje in het oog te houden, trouwens, ik heb altijd het gevoel gehad dat zij je van mij afgenomen heeft. Maar toch vind ik het sneu voor je’ zei ze.
Ik keek haar aan en repliceerde dat ze alleszins niet bij de pakken was blijven zitten en al snel voor de zekerheid gekozen had. Terwijl ik dit zei, vertelde mijn geweten me dat ik dit beter niet had kunnen zeggen en als bij toverslag liet ze me plots los. Ik had mezelf wel voor het hoofd kunnen slaan maar toen realiseerde ik me dat de muziek overging in een sneller nummer waardoor ik een beetje in het ongewisse bleef of ze me omwille van mijn woorden, dan niet om de muziek liet staan. We wandelden een beetje van de dansvloer weg toen een kennis haar bij de hand nam en terug de dansvloer optrok. Ze wuifde nog even vluchtig naar mij en draaide zich om. Ik keek haar na en zag haar geweldig mooie, naakte rug tussen het volk verdwijnen. Geen behaatje dus. God wat een verschijning was Nele toch nog steeds. Ik voelde me opgelucht dat we gepraat hadden, maar tegelijkertijd voelde ik me rot en wist niet waarom. Ik zakte naar de toog af die nog steeds druk bevolkt was en vond aan het uiteinde nog een vrije kruk. Ik bestelde een cognac en leunde met mijn rug tegen de toog aan. Nu was het tijd om me rustig te bezatten met overheerlijke, dure cognac. Ik sloeg het hele volkje gade terwijl ze zich druk hielden in niets betekenende gesprekken en zich net als ik lieten vollopen met dure drankjes. Ik was ongeveer halverwege mijn tweed cognac, had me al afgewend van het volk op de dansvloer en staarde maar wat naar de achtertoog terwijl ik me afvroeg waarom Nele me zo’n rot gevoel bezorgde. Nog voor ik een antwoord op mijn vraag vond voelde ik dat er zich iemand tussen mij en de muur in wrong. ‘Dag schat’, zei ze simpelweg en mijn roes leek plots als door een vergiet van mijn hoofd naar mijn schoenen te zakken. ‘Ben je alleen aan het vieren’, vroeg ze. Ze leunde met beide ellebogen op de toog en keek me teder, bijna meelijwekkend aan. ‘Gewoon even het kaarsje uitblazen met een lekker cognacje’ zei ik. Ze lachte naar me en wuifde naar de barman om er ook eentje te bestellen. ‘Ik heb genoten van het dansen met je, het deed me terugdenken aan vroeger’ zei ze. ‘Ik herinner me niet dat we ooit zo zedig gedanst hebben’ repliceerde ik weer. ‘ Hmmm, dat heb ik ook gemist’. ‘ Kom je wat te kort bij je echtgenoot ?’ vroeg ik stout. ‘
Wel, laat ons zeggen dat ik de overstap van jou naar hem nooit echt heb weten op te vangen of de tekorten weten te compenseren ‘. Ik lachte nu wat luider en draaide me weer met mijn rug naar de toog waar ik lui tegen leunde. Het was even stil en slechts de alcohol gaf me de moed om te zeggen dat ik ook vaak aan onze passionele momenten dacht. We keken elkaar nu aan en terwijl ze aan haar cognac nipte lachte ze me toe. Het leek alsof er nooit een einde aan onze relatie was geweest en ik wist dat ze open stond voor een wat gewaagder gesprek. ‘Zes jaar geleden zou je hier nu zeker zonder lingerie staan’ zei ik. ‘Zes jaar geleden zouden we nu liggen neuken als de beesten’ zei ze; ‘en wie weet draag ik nu ook geen lingerie !’. Ze drukte haar heup een beetje lachend en provocerend tegen me aan. Ze hing nog steeds leunend op de toog, halvelings tegen mijn linkerzijde aan met beide handen rond het grote cognacglas geklemd. Haar linkerbeen stond op het opstapje voor de toog. Het leek dat ze ook een beetje over haar theewater heen was, of dat ze meer contact zocht. Ik legde in alle goedheid mijn hand op haar been en voelde dat de jurk er af gleed en haar been ontblootte. Aangezien ze met haar rug richting het volk stond was mijn hand niet zichtbaar voor de gasten en kon ik eventuele pottenkijkers in het oog houden. Het was trouwens behoorlijk donker in de zaal en het uiteinde van de toog zorgde voor voldoende privacy. Ik hoorde hoe Nele even lekker ‘hmmm’ zei en toen ik haar aankeek zag ik dat ze haar ogen sloot. Zachtjes streelde ik over haar knie en de binnenkant van de dij. Ze hield haar been rustig en maakte zeker geen aanstalten om zich terug te trekken.
Onopvallend dronk ik van mijn cognac terwijl ik het dansend volkje overschouwde. Mijn linkerhand bleef zachtjes over de dij wrijven. Ik kneep er zachtjes in en gleed stilletjes naar boven. Met mijn wijsvinger naar voren ging ik nu op zoek naar de waarheid; lingerie of niet. Het topje van mijn vinger voelde de zachte huid in haar liesstreek en ik merkte hoe haar dijspieren gespannen waren. Dan raakte ik plots het randje van een zacht slipje; toch lingerie. Nele ontspande een beetje en ze keek me met het glas tegen de mond aan. De lach was van haar mond verdwenen en even vreesde ik dat er een minder aangename reactie zou volgen. ‘Niet stoppen’ was het enige wat ze zei. Nu waren alle wegen vrij. Ik streelde de rand van het kanten slipje langs haar lies af naar haar heuvel toe. Ik voelde dat ze overal lekker glad was en het deed me vermoeden dat ze net als vroeger weer helemaal fris geschoren was rond haar schaamstreek. Ik volgde het slipje tot aan de rand. Het leek me dat ze een lekkere kanten tanga droeg. Mijn vinger gleed weer naar beneden maar ditmaal bleef ik niet bij de rand van het slipje maar met mijn wijsvinger gleed ik recht op haar heuveltje af. Ik voelde de verdikking van haar pubis en hoe meer ik naar het vouwtje van haar schaamspleetje toe ging hoe overtuigender ik was dat ze een volledig kaal heuveltje had. Mijn vinger bleef ter hoogte van haar pubis ronddraaien en ik voelde hoe ze heel onopvallend haar bekken lichtjes mee bewoog alsof ze wilde dat ik mijn vinger meer naar haar gleufje bracht. Met mijn rechterhand dronk ik rustig van mijn cognac terwijl ik mijn handelingen veilig stelde voor passanten. Nele stond als versteend aan de toog met haar ogen nauwelijks open. Ik bleef haar pubis strelen en zakte dan weer langs de rand van haar slipje verder naar beneden, mijn vinger tegen de buitenkant van haar schaamlippen glijdend. Ik gleed ver door tot waar de slip weer verbreedde, op enkele centimeters van haar aarsje om dan dezelfde weg terug naar voren te volgen en nu met meer vingers en een beetje meer druk weer over haar pubis te strijken.
Nele boog haar hoofd naar onder en zette haar mond tegen haar pols alsof ze zo haar kreunen moest onderdrukken. Ik bleef haar een beetje plagen door haar gevoeligste plekjes te mijden. Ik spreidde mijn wijs en middelvinger en gleed nu vanaf haar heuveltje over het zijden inzetstukje van haar tanga ter hoogte van haar kruis, over haar schaamlippen tot op het plekje tussen haar holletje en haar aarsje. Haar lippen voelde gezwollen aan en door de stof heen voelde ik hoe vochtig haar slipje reeds was van de opwinding. Nele rolde nu met haar voorhoofd heen en weer langs haar hand waarin ze haar glas gespannen vastklemde. Ik trok weer zachtjes mijn hand terug en ging dan met mijn middelvinger vanaf haar heuvel tot voor aan het plooitje waar haar klitje zat. Stilletjes ging ik verder; ik voelde hoe haar klitje gespannen tussen haar lippen naar boven kwam. Zachtjes ging ik er overheen alsof het niet te vermijden was op mijn weg verder. Ze gaf een diepe zucht en schokte beheerst even op toen ik haar knopje raakte. Zonder omwegen ging mijn vinger verder en door het dunne, vochtige stofje heen voelde ik de kleine schaamlipjes tussen de grote schaamlippen door uitpuilen. Mijn vinger ging er zachtjes over heen zonder veel druk te zetten op zoek naar haar aarsje. Heel even raakte ik haar gespannen roosje aan en weer bewoog Nele haar bekken naar voren, ditmaal wat minder onopvallend. Mijn vinger ging nu weer achteruit maar nu drukte ik een beetje harder waardoor de kleine lipjes gemakkelijk uiteen weken. Ik ging even heen en weer waardoor mijn vinger zich dieper ingroef in haar gleufje en hij door het natte stofje heen tot halverwege het eerste kootje in haar kutje gleed. Ik hoorde hoe Nele ‘oh god’ riep en meteen voelde ik hoe ze zachtjes begon te rillen. Ik gleed met mijn vinger daarop snel tussen de lippen door naar het vouwtje vooraan haar spleetje en liet het topje zachtjes over het naar voren priemende klitje gaan. Ze reageerde met een nieuwe reeks rillingen en ik voelde dat ze ging klaarkomen. Ik dreef het spelletje nog wat verder en drukte nu haar klitje bijna terug in het schachtje en hield mijn vinger zo goed als stil. Nele hield enkele seconden haar adem in maar zuchtte plots een beetje onverwacht snel en opvallend luid haar hete adem uit.
Haar voet gleed van het opstapje af en ze perste haar benen tegen elkaar, mijn vinger inklemmend. Ze schokte en wreef haar bekken heen en weer tegen mijn hand op. Ze dropte haar glas bijna stuk op de toog en verstopte haar gezicht nu achter haar handen. Gedurende enkel seconden bleef ze zo gespannen staan tot ik voelde hoe ze de houdgreep op mijn hand verminderde. ‘Gaat alles goed mevrouw ?’ hoorde ik plots een stem achter mij zeggen . Ik draaide me om en zag dat de barman een beetje bezorgd naar Nele keek. Ze liet haar handen wat zakken waardoor haar rood aangelopen gezicht een beetje tevoorschijn kwam. ‘Kan niet beter’ hoorde ik ze zeggen van achter haar handen en aan haar ogen zag ik dat ze de man vriendelijk toelachte. Beleefd ging hij weer verder. Nele draaide zich nu langzaam naar mij waarbij ik mijn hand terugtrok en haar kleed weer in de plooi viel. Ze keek me met een lieve doch doordringende blik aan, ‘ kom naar het eerste verdiep’ zei ze terwijl ze aan me voorbij ging en haar hand even over mijn schoot en de bobbel in mijn broek liet glijden. Ik draaide me weer naar de toog en nipte nog even aan mijn cognacje tot mijn erectie wat geluwd was. Toen stond ik recht en wandelde verwachtingsvol naar de grote hal met de gigantische trap. Een ietwat ouder koppel ging traag voor mij op. Beiden duidelijk in de wind. Aangezien ik niet wist waar Nele was had ik niet de intentie het koppel in te halen. Zo gunde ik mezelf de tijd om uit te vissen in welke vleugel van het gebouw ze zich bevond zonder argwaan op te wekken bij de andere gasten. Boven aan de trap draaide het koppel onder luid gegiechel rechts de brede gang in. Ik keek even mee in hun richting maar zag niet meteen een teken van Nele. Toen ik de linkergang inkeek zag ik haar een heel eind verderop in een deuropening staan. Ik vroeg me af wiens kamer het zou zijn aangezien ze toch daar was met haar partner. Toen ik langzaam in haar richting wandelde verdween ze plots in de deuropening en meteen schoot het door mijn gedachte dat het misschien een wraakactie van haar was op mijn beslissing van zes jaar geleden om haar de bons te geven. Een beetje vertwijfeld liep ik verder tot aan de deur. Ze stond half open en toen ik binnenkeek merkte ik dat het geen slaapkamer was doch een damestoilet met een grote spiegeltafel waar de dames zich konden opmaken. Ik duwde de deur een beetje verder open en meteen greep Nele me bij mijn vest en sleurde me verder binnen.
Zo kende ik haar weer en ik wist dat er nu geen weg terug meer was. Ik duwde de deur nog snel in het slot terwijl ik wild gekust werd. Ik zag dat er geen sleutel op de deur zat en dat leek me wel vervelend maar Nele was er allerminst door geremd. Ze draaide me alsof we nog steeds op de dansvloer stonden met mijn zitvlak tussen twee halfhoge krukken tot tegen het brede tablet. Haar handen gleden over mijn borst en buik, achter mijn smokingvest door naar mijn rug waar ze haar nagels even inplantte en zo weer naar voren kwam. Ondertussen kuste ze mijn heel gezicht om uiteindelijk haar zachte lippen een beetje onbeheerst op de mijn te duwen en met de nodige druk mijn mond te openen om haar tong naar binnen te wrikken. Pas toen onze tongen elkaar raakten leek het alsof ze zich een beetje gekalmeerd voelde en ze kreunde zachtjes en voldaan. Haar handen gingen nu naar mijn bips en ze grepen ze stevig vast. Ze trok mijn bips een beetje uit elkaar en drukte haar eigen onderbuik nu stevig tegen de mijne aan. Ik voelde hoe mijn penis nu in lichte erecte toestand was en hard tussen mij en haar schaamheuvel gekneld zat. Ze bewoog haar lichaam van links naar rechts zodat ze ten volle mijn steeds harder wordende bult kon voelen. Haar hoofd draaide heen en weer zonder dat haar tong ook maar even uit mijn mond kwam. Dit was overheerlijk. Deze passie had ik in geen jaren meer ervaren en nu hier bij Nele leek het weer zo vanzelfsprekend. Haar onderlichaam ging nu een beetje achteruit waardoor haar rechterhand nu plaats kreeg en snel richting mijn kruis kon. In een wip opende ze de gulp van mijn broek en haar hand gleed naar binnen op de meest geroutineerde manier.
Ze zoende me weer heftiger en ik merkte haar zware, opgewonden ademhaling. Langs de gulpopening van mijn boxershort ging ze naar binnen en plots voelde ik haar warme hand rond mijn dik gezwollen penis. ‘Oh ja, wat heb ik daar naar verlangd’ zei ze terwijl ze even stopte met kussen. Ze drukte mijn penis tegen mijn onderbuik om hem dan weer te omklemmen en de voorhuid voor zover het nog kon weer naar onder te trekken. Nauwelijks twintig seconden was ze zo bezig terwijl ze mijn hele gezicht weer overdekte met natte kussen toen ze plots gewoon naar beneden verdween terwijl ze mijn penis uit de gulp naar buiten trok. Zonder dralen voelde ik meteen de warme mond wijd over mijn eikel glijden en haar tong rond mijn voorhuid draaien. Ik moest me gewoon even vasthouden aan het tablet want dit was gewoon overdaad. Ik legde mijn hand op haar korte haren en bewoog mee met haar wilde hoofdbewegingen. Ze zoog gedurende een kleine minuut aan mijn keihard gezwollen stang die ze door de omvang nog nauwelijks in de mond kreeg. Ik ben niet overdreven groot geschapen maar de omvang van mijn geslacht gaf in het verleden wel eens problemen. Nele kon er echter net als vroeger goed mee overweg. Ze ging nog steeds wild te keer alsof ze in jaren niet aangeraakt was, wat misschien wel zo was. Haar ademhaling was luid en ze kreunde haast luider dan ikzelf. Plots stond ze weer recht, haar lijf weer helemaal tegen het mijne drukkend. ‘Je moet me neuken’ zei ze geil. Ik nam nu de touwtjes in handen, nam haar bij de heupen en wisselde haar van positie door haar nu met haar achterwerk op het tablet te drukken. Ze leunde met beide handen achterover terwijl ik haar nu in de nek en hals kuste en mijn lul hard tegen haar buik drukte. Mijn beide benen stonden gespreid over de hare. Ik nam haar nu bij haar stevige borsten vast en vergewiste me ervan dat ze inderdaad geen bh droeg. Haar kleine tepels priemden door het stof van haar klasse jurk. Ik ging achter haar rug en ontknoopte haar jurk die als een kamerjas nu openviel.
Ik werd meten aangenaam verrast. Niet alleen de prachtige borsten kwamen vrij, ook haar volledig naakt onderlijf met haar haarloze pubis. Blijkbaar had ze zich reeds van haar slipje ontdaan voor ik daar was. Ik kon niet anders dan mijn mond richting haar keiharde tepeltjes te bewegen. Terwijl ik op de linker tepel zoog kneep ik even in de rechter. De drang om mij richting haar geslacht te begeven was echter veel te groot en ik kuste me dan ook een snelle weg richting haar heerlijk geurend geslacht. Gehurkt nam ik plaats tussen haar benen die ik bij de enkels houdend uit elkaar schoof. Door het helle licht van de maquillagetafel zag ik dat haar lipjes kletsnat waren. Haar kleine schaamlipjes priemden naar buiten en glinsterden prachtig. Haar kittelaar kwam naar boven alsof hij smeekte om gelikt te worden. Nele plaatste haar hand op haar pubis en met wijs- en middelvinger spreidde ze haar prachtig kutje. Ik genoot van het adembenemend uitzicht en de opzwepende geur doch lang tijd gaf ze me niet. Haar andere hand greep me bij het hoofd en drukte me vol met de mond tegen haar sponsje. Ik wist nu zelf van opwinding niet hoe eraan te beginnen. Er was van enige tact geen sprake. Ik likte vol aan haar lipjes die heerlijk smaakten. Ze weken uiteen alsof ze niets anders gewoon waren. Mijn tongpunt ging van diep achteraan haar geslacht dwars door het weke vlees tot aan haar uiterst gevoelige genotsknobbeltje. Ze schokte en zuchte bij elke aanraking. Ik zoog en likte haar lipjes naar binnen, duwde mijn tong diep in haar schede en proefde van haar sappen die nu haar hele schaamstreek kletsnat maakten. Nele was onhoudbaar. Ze nam mijn hoofd nu met beide handen vast en liet me nog even tekeer gaan alvorens ze mij naar boven trok. ‘Neuk me’ zei ze nogmaals. De aanblik op het openhangend kleedje met dat prachtig achteroverhangend lijf was onbeschrijfbaar. Nele nam me bij mijn penis en plaatste haar voet op de bijstaande kruk zodat ze nu helemaal grijpbaar was. Ik drukte mijn dikke eikel tegen haar lekkere opening. Ze hield mijn lul bij de stam vast en trok me als het ware centimeter bij centimeter naar binnen terwijl haar bekken naar voren schoof om me nog sneller binnen te laten. De dikke eikel was nu halverwege en Nele kon haast niet meer wachten op een stevige beurt en duwde nu ruw haar bekken naar voren.
Mijn lul had moeite om zomaar de strakke opening binnen te glijden maar ze was onhoudbaar. Ze begon wild op en neer te bewegen. Eén arm sloeg ze rond mijn nek, de andere gaf het tempo nu aan op mijn bips. Ze hijgde en kreunde zo luid dat het wel tot in de gang moest te horen zijn. Ze plaatste haar handen weer achter zich, trok haar beide benen op en spreidde ze uitermate ver terwijl ze haar voeten met de hakken van haar schoenen op het tablet plaatste. Ik had nu de volle ruimte om haar strakke poesje voluit te neuken. Ze legde haar hoofd in haar nek en het leek alsof ze in extase ging. Ik dreef het tempo op en ik hoorde haar kutje soppen. Plots klonken er zeer dichtbij in de gang stemmen. Ik twijfelde geen seconde en trok me snel terug uit het hete kutje. Nele was zich nog van geen kwaad bewust en begreep er geen snars van. Ze keek me verbaasd aan. Ik greep haar hand en trok haar mee naar de openstaande deur van het grote luxueuze toilethok. Ik duwde haar tegen de muur en sloot de deur achter me. In een wip ontknoopte ik mijn broek en stroopte ze naar beneden. Nele liet haar kleedje gewoon van haar schouders glijden en stond nu op, haar hakjes na, volledig naakt voor me. Hoe onstuimig we ook waren, de blik op haar lijf deed me bijna huiveren. Ik drukte mijn lijf weer tegen het hare en voelde onze natte schaamstreken elkaar weer raken. Ze plaatste haar voet nu op de gesloten toiletbril. Ik ging even door de knieën en zonder hulp vond mijn lul weer zijn weg naar het smachtende kutje. Ditmaal drukte ik zelf mijn lul hard naar binnen en ze leek dat ten zeerste te waarderen. Haar beide handen omklemden mijn bips en mijn handen omklemden elk een heerlijke bil van haar. We drukten onszelf wild tegen elkaar aan en het neuken ging er hard aan toe. Ze trok nu ook haar tweede been op en ik nam haar bij de dij vast. We gingen zo een paar minuten door tot ze aangaf dat ze wat anders wilde.
Ze ging weer staan en drukte me neer op het toilet. Mijn lul stond keihard naar boven. Nele kwam schrijlings boven me staan. Ik zag haar blinkende, gladgeschoren pubis nu kort bij me. Haar kleine schaamlipjes staken gezwollen naar buiten en stonden een beetje open. Nele ging nu door de knieën en greep zelf mijn lul in de hand en plaatste hem tegen de opening van haar kutje. Ze legde haar handen op mijn schouders en met gesloten ogen liet ze zich langzaam op me zakken. Haar mond ging een beetje open staan en ik hoorde haar weer zuchten. Ze verhoogde haar tempo en bereed me nu als een getrainde ruiter. Haar hoofd ging heen en weer en na enkele minuten merkte ik aan haar bewegingen dat ze ging klaarkomen. Op het moment dat ik verwachtte dat ze mijn lul ging klemmen stond ze plots recht. Ze zwierde haar lenig been over mijn schouder tot op de rustieke sasbak. Ze nam me bij de haren en bijna onverstaanbaar van opwinding zei ze ‘ lik me klaar’. Ik zakte snel een beetje onderuit en zoog me vast op haar spleetje en concentreerde me op haar klitje. ‘Oh ja, oh ja ‘ bleef ze maar roepen en ik merkte hoe ze achterom haar hand naar haar kutje bracht en zichzelf wild vingerde. Ze loste de greep op mijn haren en zocht steun tegen de muur. Ze schokte steeds wilder en met moeite kon ik haar klitje blijven zuigen en likken onder het heerlijke soppen van haar vingers in haar druipend spleetje. Mijn kin was kletsnat van haar sappen en ik slikte het heerlijke vocht naar binnen. Plots trok ze haar vingers uit haar opening en klemde ze met haar natte vingers mijn hoofd weer tegen haar schokkende gleuf. Ze kwam, en hoe ze kwam. Ze riep het uit en deed nauwelijks moeite om haar kreten te smoren. Haar sappen liepen nu langs haar dij naar beneden. Ze gaf echter niet toe aan de uitputtingsslag en ze liet zich weer snel over mijn lul glijden. Ze begon me weer wild te berijden terwijl het me leek dat haar orgasme verre van uitgewerkt was. Haar schede kneedde mij lul murw. Ik voelde binnen de minuut mijn eigen orgasme aankomen. Nele leek het zich niet aan te trekken. Ze trok mijn hoofd tegen haar opwippende boezem aan. Ik hapte naar de tepel en pas toen ze even stilhield lukte het me om hem in de mond te nemen. Ze klemde mijn hoofd noch heviger en haar bewegingen deden vermoeden dat ze de laatste minuten in één groot orgasme verkeerde.
Ze perste mijn voorhuid naar boven en beneden met haar weke wanden van haar schede. Mijn orgasme kwam eraan en ik liet het merken doordat ik nu ook ongegeneerd begon te hijgen. Dit was voor haar het teken om zomaar van me af stappen als was ze aangekomen op haar bestemming. Ze knielde snel tussen mijn benen, greep mijn penis met een volle vuist beet en rukte de voorhuid snel weer op en neer terwijl ze haar mondje over de eikel spreidde. Ik keek op haar kortharig hoofdje neer en voelde mijn balzak verkrampen. Ik greep haar hoofd met beide handen beet en wipte mijn bekken omhoog en neukte haar mondje nu met enkele krachtige stoten. De ontlading was reuze. Ik leek oneindig lang klaar te komen en voelde mijn sperma voor een deel langs mijn schacht terug naar beneden lopen. Nele kneedde mijn penis leeg alsof ze de laatste drup eruit wou maar nog voor hij te slap was kwam ze weer naar boven en zonder haar grip ook maar even te lossen drukte ze mijn penis weer in haar poesje. Ze zwaaide haar armen rond mijn nek en keek me recht in de ogen. Ik zag mijn geil rond haar mondje en toen ze merkte dat ik er naar keek streelde ze met haar tong over haar lippen en lachte ze me toe. We kusten elkaar innig en onze tongen raakten verstrengeld in een langdurig gevecht. Ik proefde mijn eigen geil nog een beetje. De opwinding was nog niet volledig weggeëbd of mijn lul begon weer te kloppen. Nele reageerde meteen en begon met haar kutspieren te knijpen e te kneden als was mijn lul een uier die moest gemolken worden. Na een minuutje stond hij weer op volle kracht. Ze liet hem echter uit haar poesje glijden en kroop van me af. Met een zachte judogreep bij mijn smokingjas gebaarde ze dat ik op moest staan. Ik deed dit gehoorzaam en nauwelijks op mijn voeten ging ze langs me door, spreidde haar benen boven het toilet en boog naar voren, haar handen steunend op de sasbak.
Ze keek over haar schouder naar me en lachte geil. Om dit te begrijpen moest je echt niet gestudeerd te hebben. Ik legde mijn handen op haar bips en wilde haar meteen penetreren maar het geweldige uitzicht op die mooie rug en prachtige billenwerk dwong me op de knieën. Ik zag haar kleine sterretje met daaronder haar openstaand kutje. Alles in de buurt blonk van het geil en een heerlijke muskusgeur trok me er naar toe. Ik hapte naar haar kutje als naar een zachte suikerspin. Ik reikte met mijn tongpuntje tot aan haar klitje en bleef dit uitvoerig bewerken. Ze plaatste een hand op haar bips en een vinger gleed door haar bilspleet, over haar roosje tot aan haar natte gaatje. Op nauwelijks enkele centimeter van mijn ogen zag ik haar vinger in haar kutje glijden. In en uit ging hij een paar maal en toen gleed hij terug tot aan haar sterretje. Ik voelde mijn eigen lul kloppen van al dit opwindends en ik begon me zelf lekker te masturberen. Nele draaide met haar natte vingertop cirkeltjes rond haar aarsje en ging er dan weer met een lichte druk overheen waardoor je het enkele millimeters zag opengaan. Ik likte nu afwisselend haar klitje en haar schaamlipjes. Heel even ging ik door haar kutje en in één beweging maakte ik langs haar vinger door haar aarsje nog natter. Ze wreef nu nog sneller over haar sterretje en centreerde haar vinger er midden in. Met een lichte druk gleed haar vinger naar binnen en in één ruk door tot voorbij haar tweede kootje. Ik werd zo geil dat ik haar wilde neuken. Ik stond recht en plaatste mijn eikel tegen haar kutje en ging er met een gerichte duw in. Ze kreunde weer luid. Ik neukte haar zachtjes en zag dat ze haar vinger stilhield in haar aarsje.
Pas toen ik het ritme verhoogde liet ze haar vinger ook sneller en sneller door haar poeperd glijden. Ik voelde regelmatig de vinger door de dunne wanden heen tegen mijn penis. Niettegenstaande ik niet zolang tevoren pas klaar kwam voelde ik dat ik het niet lang zou volhouden. Ik concentreerde me om mijn eigen orgasme een beetje uit te stellen maar zonder dat ik er erg in had voelde ik dat Nele week op haar knieën kwam te staan. Ik verstevigde de greep op haar smalle bekken en ramde nu flink door. Tussen het geile gehijg en gekreun door hoorde ik de soppende neukgeluidjes. Plots begon ze weer hard tegen me aan te duwen en werd mijn lul op haar aangeven hard haar schede ingeramd. Ze richtte zich halvelings op en trok me met één hand om mijn rug nog harder tegen zich aan. Ze trok haar vinger uit haar aarsje en plaatste het voorlangs tussen haar benen en vingerde haar klitje. Ze stond nu zo goed als recht waardoor ik wat door de knieën moest gaan zodat mijn lul niet uit haar greep zou ontsnappen. Ik hield één hand op haar buik en één op haar borst en voelde hoe ze rillend en schokkend klaarkwam terwijl ze nauwelijks nog op haar benen stond. Ik voelde mijn eigen zaad opborrelen en geen tien stoten verder spoot ik mijn geil in haar brandende poes. We bleven zo enkele minuten staan zonder te praten. We voelden hoe ons geil langs onze benen afliep. Pas toen mijn slappe lul uit haar kutje gleed draaide ze zich om. We kusten weer innig en we omhelsden elkaar als geliefden. ‘ Hier kunnen we het niet bij laten’ zei ze. Ik keek haar aan en hoorde haar alleen maar zeggen waar ikzelf niet eens van durfde dromen.
Aantal keer gelezen:
743
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)