Spannendverhaaltje.nl

Fotoshoot door mijn vader

-
21-08-2010
We zijn op vakantie, Ik wil aan het strand gaan liggen en vraag wie er mee wil. Mijn vader zegt als eerste 'ik!' maar hij is de enige, maar we besluiten toch maar te gaan. Eens daar aangekomen spreiden we onze handdoeken open, leg ik me neer in mijn blauwe bikini. Na een tijdje heb ik het te warm en ga ik het water in. Wanneer ik eruit kom trekt mijn pa een foto van me. Plagerig neem ik een onnozele houding aan en hij neemt hij nog een foto. We lachen hard. Ik neem de ťťne na de andere pose aan, en hij blijft foto's maken: staand, springend, armen in de lucht, liggend op mijn buik, op mijn rug, op mijn knieŽn,...
We besluiten ons terug neer te leggen, we liggen naast mekaar op onze rug, wanneer ik bij mijn pa 'enige opwinding' merk aan zijn zwembroek.
Ik leg me neer en denk erover na, 'hij moet opgewonden zijn geraakt van mij te zien poseren,... zijn eigen dochter, hij had me toch al zo vaak naakt gezien?' en ik val in slaap.
Plots word ik wakker en we besluiten door te gaan want we gingen met zijn allen uit eten die avond (ik, ma, pa, broer en zus)
We komen aan in het restaurant, een sjieke bedoening dus heb me op mijn best gekleed: een zwart kleedje, tot 10cm boven mijn knieŽn, bandjes in de nek geknoopt, diep gedecolteerd, geen BH, open schoenen met kabels rond m'n enkels. M'n pa zit tegenover me. Wanneer ik mij neerzet kijkt hij recht in mijn kleedje naar binnen, hij merkt dat ik het doorheb en hij knipoogt.
Een half uurtje later valt plots mijn vork, ik raap het op, en merk onder tafel dat mijn pa een foto neemt van mijn benen en onder mijn rok.
Terug in het hotel aangekomen zitten we in de bar, ik, ma en pa. Broer en Zus waren iets gaan drinken met jongens die ze hadden leren kennen. Mijn ma gaat alvast naar haar kamer en ik blijf alleen in de bar achter met mijn pa. Ik besluit te vragen of het mooie foto's waren en ik neem het toestel. We bladeren door de foto's vanop strand, die van het restaurant (waar er opvallend veel van mij bijstaan) om dan plots de foto's van mijn benen, voeten en onder mijn rok tegen te komen. Hij wordt rood en kijkt me aan. Ik kijk naar hem en zijn blik zakt naar mijn decoltť. Ik wijs met mijn ogen naar boven, we staan op en gaan naar mijn kamer, waar we alleen konden zijn.
Eens de deur achter ons te hebben gesloten pakt hij me vast en betast hij me. Zijn handen krioelen over mijn lijf. Over mijn rug, naar mijn schouders, mijn hals, mijn dijen, mijn heupen, mijn haar... zo stappen we richting mijn bed, onderweg doe ik nog mijn schoenen uit, waarna we samen op bed vallen, hij bovenop mij. Hij kust me en ik klem mijn benen om de zijne. Hij knoopt de bandjes van mijn kleedje los in mijn nek en trekt het tot op mijn heupen. Meteen klemt hij mijn borsten vast in zijn stevige handen. Ondertussen trek k zijn hemd uit en voel ik zijn borstkast tegen mijn buik.
Ik duw hem even van me af, zet me recht op mijn kniŽn en trek mijn kleedje over mijn hoofd. Hij trekt zijn broek uit en gaat op zijn rug liggen. Ik ga op mijn kniŽn over hem heen zitten wanneer hij nog snel mijn slip uittrekt. Hij houd mijn slip in zijn hand wanneer ik mezelf over zijn paal laat zakken. Ik word gek van het gedacht en begin meteen op en neer te gaan. Zijn handen klemmen zich in mijn taille en hij duwt me steeds verder over hem. Ik voel zijn blik over mijn wild tekeergaand lijf dwalen, van mijn hoofd naar mijn borsten, mijn buik naar mn heupen. Zijn handen gaan wild tekeer en verkennen zijn bloedeigen dochter tot in de kleinste details, terwijl hij wild in en uit me glijd. Plots maak ik me zorgen: Wat als hij klaarkomt, ik neem geen pil, we dragen geen condoom. In een reflex schuif ik vanrond zijn paal en hij kijkt me aan, ik zak naar beneden en neem zijn natte paal in mijn mond en begin te zuigen als een hoer. Ik word gek van zijn gekreun en neem hem steeds dieper. Plots begint hij mee te stoten waardoor zijn lul in mijn slokdarm schiet. Ik kokhals maar hij stoot door. Ik blijf gaan want ik wil zo snel mogelijk zijn zaad doorslikken. Hij stoot steeds sneller en zijn eikel gaat in en uit mijn keel. Plots houd hij in en schiet hij zijn zaad in ťťn stoot tot bijna in mijn maag. Hij trekt zich uit mijn keel en schiet zijn volgende schoten in mijn mond, op mijn tong en op mijn kin.
Ik zet me recht en veeg m'n mond af. Hij kijkt me aan en zegt: Jezus meisje, waar heb je dat geleerd? ik antwoord dat ik nog veel meer kan...
Nu is het jouw beurt meisje, zegt hij. Hij pakt me bij mijn middel en draait me om, hij trekt mijn kont omhoog waardoor ik op mijn knieŽn ga zitten, steunend op mijn schouders. Hij kruipt achter me en steekt hem vaginaal bij me binnen, en begint meteen te pompen. Als een bezetene zet hij door en blijft hij gaan, zijn handen op kontje, naar mijn middel, mijn taille, over mijn rug. Hij trekt mijn hoofd aan mijn haar naar achteren en streelt mijn keel terwijl hij blijft stoten. ik zeg dat ik ga klaarkomen en hij draait me plots op mijn rug. hij zegt: ik wil je gezichtje zien als je klaarkomt meisje. Ik draai me om en stel mijn orgasme zo lang mogelijk uit. Tot het niet meer te houden is en ik me volledig laat gaan, mijn gezicht verkrampt, mijn ogen sluiten, mijn mond opent zich en mijn lijf spant zich op. mijn benen klemmen zich om hem, ik zet mijn nagels in zijn rug en ik schreeuw het uit. mijn heupen beginnen te schokken, mijn armen gaan boven mijn hoofd en ik rek me uit, wild schokkend en kreunend kom ik klaar. Onder het oog van mijn vader. Hij wordt wild van het zicht van zijn dochter die klaarkomt rond zijn lul. zo wild dat hij het zelf niet meer houd en ook klaarkomt. Ik voel zijn zaad bij me naar binnen schieten tot aan mijn baarmoeder, hij blijft in me zitten tot hij zijn laatste straal in de vagina van zijn dochter spuit. Hij trekt zich uit me en komt naast me liggen. Geil dier, fluistert hij in mijn oor.
Hopend dat ik niet zwanger ben druipt zijn zaad uit me over mijn been. Ik kuis het af met mijn slip en wil me aankleden. Hij houd me tegen en neemt zijn fototoestel. Hij zegt: dit moment wil ik niet vergeten, en hij neemt een paar foto's van mij, naakt op bed, op mijn rug, op mijn buik, zittend en op mijn knieŽn.
Hij kleed zich aan, kust me, en gaat weg.
Ik val naakt in slaap, en smorgends merk ik dat mijn slip weg is... die moet hij meegenomen hebben...
Aantal keer gelezen:
1181
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)