Spannendverhaaltje.nl

Fietsvriendin

-
16-08-2010
Wij ontvangen regelmatig fietsers die bij ons logeren, in het kader van vrienden van de fiets. Het was zaterdag middag mijn vrouw was vanwege een veertigjarig huwelijksfeest naar familie in Friesland en zou de volgende dag terugkomen. Omdat ik andere verplichtingen had kon ik niet mee en vond dat jammer, want ik ben altijd wel in voor een feestje. Zo kon het gebeuren dat ik zaterdag laat in de middag tijdens mijn bezigheden werd gestoord door een telefoontje.
Een vrouw, Marian, stelde zich voor met de mededeling dat zij een overnachting zocht, maar ik hield de boot een beetje af, want ik had eigenlijk niet zoveel zin in dat gedoe, als met de logeerkamer op orde maken en de volgende morgen een ontbijttafel verzorgen. De vrouw, echter, liet zich niet zo snel afschepen en vertelde dat zij alle adressen in mijn woonplaats al had gebeld en ik was het laatste adres waar zij haar hoop op gevestigd had. Zij vertelde dat zij moe was, doordat zij de hele dag zo een beetje wind tegen had gehad.
Vanwege de door haar geschilderde omstandigheden besloot ik mijn hand over het hart te strijken en informeerde met hoeveel personen zij onderweg was. Alleen dus, maar dat betekende ook dat het minder gedoe was en daarom besloot ik toe te geven aan haar verzoek. Een half later werd aangebeld en stond er een vrouw van rond de vijf en veertig voor de deur. Het was een gezette vrouw, niet gekleed volgens de laatste mode en zij sprak met een zwaar Saksisch accent. Dat echter was voor mij geen belemmering om haar binnen te nodigen, haar fiets even de schuur te zetten, nadat zij de nodige tassen van haar fiets had afgehaald. “Koffie”? vroeg ik want had gewoontegetrouw na haar telefoontje koffie gezet. “of zal ik je eerst je kamer wijzen, misschien heb je wel eerst even een douche nodig”. “Als het kan zou ik me eerst even wat opfrissen, want ik ben behoorlijk verreisd” antwoordde zij.
Het was haar aan te zien! Ik ging haar voor de trappen op en wees haar de bad- en slaapkamer. Zij knikte tevreden en bedankte mij en ik ging weer naar beneden en verder met mijn bezigheden. Na een half uurtje kwam zij weer naar beneden, nam plaats op de bank en ik schonk haar een kop koffie in. Wij raakten in gesprek over van alles en nog wat. Tijdens het gesprek kreeg ik toch een wat andere kijk op haar, het was een aardige, vrolijke vrouw, die weliswaar nooit een man had gehad. Zo gaat dat met sommige mensen, maar ik begon haar gezelschap zelfs een beetje spannend te vinden. Al met al had ik in ieder geval nog een onverwacht gezellige avond.
Om een uur of half elf gaf ze aan moe te zijn en naar bed te gaan. Ik wenste haar welterusten en bleef alleen achter en niet zonder erotische gevoelens, maar zette daarna de tv nog even aan om Nova te bekijken en dat is meestal genoeg om zelfs de meest romantische gedachten kwijt te raken. Zelf ging ik om een uur of één naar bed, fantaseerde nog wat over de vrouw die een verdieping hoger lag te slapen en voelde de lege plek naast me. Tsja... Ik viel echter snel in slaap doordat ik in de loop van de avond een aantal glazen wijn soldaat had gemaakt en ik een behoorlijk inspannende dag achter me had.
Ik werd om een uur of drie wakker omdat ik moest plassen en stond op om mijn blaas te legen. Omdat ik altijd naakt slaap en omdat een plas nu eenmaal snel gedaan is, liep ik zo stil mogelijk en zonder het licht aan te doen naar de badkamer. Echter toen ik de badkamer binnenging, bleek ik niet de enige met dezelfde aandrang, een donkere gestalte zat op de wc. Ik schrok. ”Sorry, neem me niet kwalijk”, stamelde ik en draaide me om. “Geeft niets hoor” hoorde ik haar zeggen, “ik vind jou best een aardige man en ik vind het best spannend nu alleen met een man onder één dak.” Opwinding van de situatie maakte zich van mij meester en mijn blijk van mannelijkheid reageerde onmiddellijk. “Ik vind het ook erg spannend worden”, gaf ik toe, ”maar ik moet nu toch nog eerst even piesen”. “Geen probleem”, ging staan zodat ik enigszins gehinderd door mijn stijve pik, mijn straal in de wc-pot richtte.
Ondertussen was Marian, zo heette zij, naar de trekschakelaar gelopen en deed het licht aan. Daar stond ik ineens in mijn naaktheid het volle licht, half beschaamd, maar Marian knikte goedkeurend. “Je bent niet alleen aardig maar ziet er ook goed uit”. Marian had een kort nachtponnetje aan waar haar volheid goed uitkwam. “Hop Marjanneke, vandaag geen stroop in het kanneke”, grinnikte ik, “want dit vraagt volgens mij ergens om. Ik nam haar bij de hand en zij liep gewillig met mij mijn slaapkamer in. “Mag ik je nodigen in mijn bed, er is vandaag plaats genoeg!” Ik nam haar in mijn armen, kuste haar op de mond en wij zochten elkaars tongen, terwijl ik mijn stijve pik stevig haar buik drukte.
Mijn handen zochten ondertussen naar de zoom van haar nachtpon en trok deze vervolgens nog steeds in innige omhelzing over haar hoofd. Dan lieten we elkaar even los zodat het laatste schamele kledingstuk tussen ons op de grond viel. Opnieuw worstelden onze tongen hartstochtelijk, terwijl onze handen op avontuur. Marian zuchtte,“wat spannend, ik wil dat je mij neemt!” “Het genoegen is geheel aan mijn kant. Kom!” fluisterde ik schor. Ik leidde haar naar het bed, terwijl zij zich achterover op het bed liet vallen. “Ik wil natuurlijk wel zien met wie ik het doe”, glimlachte ik en deed het licht aan. Met dezelfde glimlach bekeek ik de vrouw die op mijn echtelijke sponde lag.
Nee zij voldeed helemaal niet aan het schoonheidsideaal van de vrouw, maar toch werd ik hoogst opgewonden van dit schouwspel. Ik kroop op mijn knieën van het voeteneinde het bed op en streelde haar benen, boog me voorover om aan behaarde rossige schaamstreek van nabij te bekijken en benaderde deze met mijn handen zacht strelend over haar liesstreek. Haar schaamlippen schemerde door haar schaamhaar en ik op opende deze met mijn duimen terwijl ik zachtjes haar venusheuvel masseerde. Ik boog nog verder en beroerde haar kut met mijn tong.
Een diepe zucht ontsnapte aan Marian haar mond. “O, wat heerlijk, ga door. Ik weet nu wat ik al die jaren heb gemist!” Meer aanmoediging had ik niet nodig om haar schaamlippen en kittelaar met mijn tong te bewerken. Te sabbelen en te zuigen, totdat ik voelde en proefde dat zij met alle kracht klaarkwam. Marian kreunde van genot:”Ik wil nu je piemel voelen, neuk me, verwen me nog meer. Heerlijk”. Deze wens wilde ik niet negeren al was het maar dat mijn lul op springen stond. Langzaam liet ik met mijn tong haar kut achter, langzaam omhoog naar haar navel, nog haar heerlijke kutsappen smakend.
Mijn handen strelend over haar mollige lichaam, zo bereikte ik haar heerlijke borsten die onverwacht stevig waren en sabbelde aan haar tepels die als pijlpunten omhoog wezen. “Ik wil je nu voelen” kreunde Marian, terwijl ik voelde hoe mijn pik haar kut bereikte en even later soepel naar binnen gleed. Ik gromde van genot toen ik de warme, krappe, natte kut om mijn erectie voelde en deze krachtige halen in de begerige grot op en neer haalde, terwijl ik weer intens zoende met Marian.
Marian kreunde van genot toen ze een tweede keer klaar kwam en ik mijn sperma diep in haar spoot. Langzaam draaide ik me om en lag naast haar terwijl we lagen na te genieten. Marian lag te grinniken. “Waarom lach je, Marian?” vroeg ik. “Omdat ik me bedacht, dat ik best nog wel eens een beschuitje wil eten! Snap je?”
Aantal keer gelezen:
718
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)