Spannendverhaaltje.nl

Fietstocht

-
21-08-2010
Het was een mooi zaterdag 2 jaar geleden en ik besloot weer eens een stuk te gaan fietsen op mijn wielrenfiets. Normaal gesproken doe ik stukjes in de omgeving, maar omdat ik dit weekend toch alleen thuis was (mijn vriendin was een weekendje weg met een oude vriendin), besloot ik oom een heel stuk te gaan toeren. Ik had mijn bidons gevuld en en wat te eten mee en ging op pad. Ik woon zelf in Brabant, dus lekker in de polder, ben je gauw een eind weg. Na zo'n 50 kilometer was mijn band lek geraakt. Geen nood, want ik heb in mijn zadeltas een nieuwe band bij me. Ik haalde mijn wiel los en haalde de band los en de binnenban er uit. Ik haalde vervolgens de reserveband eruit en zag tot mijn schrik dat er een klein scheurtje in zat, waarschijn lijk was ie door de warmte uitgedroogd (hij zat er al een tijd in). Het vervelende was dat ik geen telefoon bij me had, vlak voor vertrek zag ik dat ie leeg was, dus heb ik hem thuis gelaten.
Ik heb mijn oude band er weer opgelegd en mijn wiel weer aan mijn fiets en ben maar gaan lopen. Bij het eerst huis was niemand thuis, bij het tweede huis deed een jonge dame in bikini open. Ik vertelde wat er gaande was en vroeg of ik bij haar even kon bellen. Ze zei geen probleem en mocht mee naar binnen. Toen we binnen waren gaf ze me de telefoon en ik belde naar een maat van me, mijn vriendin was immers niet thuis. Mijn maat zat op dat moment net in de stad met zijn vriendin, maar zei dat me wel op kon halen, maar dat zou even gaan duren. Ik vroeg aan de dame of ik bij haar kon wachten, ze had geen plannen dus geen probleem. Mijn maat zei dat hij er over om 16:00 ongeveer zou zijn. Ik gaf het adres door en legde de telefoon neer en keek op mijn horloge en zuchte dat het nog maar 12:15 was.
Het meisje bood me iets te drinken aan en nam me mee naar de tuin. Terwijl ik achter haar aan liep zag ik dat een erg lekker kontje had, ik schatte haar een jaar of 20. Ze had kort donker haar en een lekker stel borsten. Buiten in de tuin ging ze op een ligstoel liggen en ik kreeg ook een ligstoel. Ze vroeg of ik het niet erg vond dat ze verder ging met zonnen, ze was blij dat er eindelijk weer eens zon was. Ik stemde toe en ging liggen. Zonder blikken of blozen deed ze haar bovenstuk uit en ging zonnen. Ik zag haar mooie borsten en in mijn wielerbroek begon iets te kloppen.
ik besefte me dat iedere beweging zichtbaar zou zijn in dit broekje, dus sloot mijn ogen en ging zonnen. N een korte tijd had ik nog steeds mijn ogen dicht en dacht ik iets te horen, ik opende mijn ogen en keek recht op de borsten van het meisje. Ze keek me vragend aan en begon over mijn wielerbroek te wrijven. Ze zij dat ik geen nee kon zeggen, ze voelde immers aan de groeiende bobbel dat ik het niet vervelend vond. Ze haald langzaam mijn penis vanonder mijn broekje en begon er aan te trekken. Op dat moment viel er iets van mij af en gaf ik me over. Ik zocht met mijn hand haar borsten en masserde ze zacht. Na verloop van tijd ging ze op haar knieŽn zitten boog ze met mijn hoofd over mijn penis en begon ze me langzaam te pijpen. Ik sloot mijn ogen en genoot van het feit ik in een vreemde achtertuin gepijpt werd door een wildvreemde dame. Na een tijdje begon het aardig te kloppen en zei ik dat ze moest stoppen anders kwam ik klaar, ze stopte en kwam omhoog. Ze liep weg en zei "ben zo terug". Daar lag ik dan met mijn penis recht overeind op de ligstoel, ik dacht ze is een condoom halen, en wachtte geduldig af. Na een paar minuten kwam ze terug, ze had nu helemaal niets meer aan en ik zag dat ze een mooi kaal poesje had. Inmiddels was mijn jongeheer weer slap geworden, maar lag hij nog steeds uit mijn wielerbroek. Ze vroeg of ik wilde komen staan en ze trok mijn broekje uit, ik had nu nog wel mijn shirt en fietsschoenen aan. Ze trok mijn shirt ook uit en vroeg of ik zelf de schoenen wilde uit trekken. Toen ik ook helemaal naakt was pakte ze mijn hand en trok me mee naar binnen. Onderweg pakte ze in de keuken een bus slagroom mee.
We liepen door naar boven en kwamen uit in de slaapkamer. Ze pakte een handdoek die klaar hing en spreide die uit over haar bed. Ze ging op haar rug liggen en pakte de slagroom. Ze spoot de slgroom over haar hele lichaam. Toen ze klaar was en de slagroom bus weg gezet was zei dat als ik haar wilde nemen, dat ik haar eerst grondig moest schoonmaken. Mijn jongeheer begon alweer aardig te steigeren van de gedachte, ik liet me dit geen tweede keer zeggen en begon bij haar gezicht. Toen ik bij haar mond was gaf ik haar een lange vurige tongzoen en zakte ik verder naar onder. Nadat haar bovenlichaam ontdaan was van slagroom kwam ik uit tussen haar benen, langzaam likte ik alles schoon en ging ik langzaam haar klit opzoeken. Het was al aardig nat, je kon zien dat ze er van genoot. Toen ik een tijdje bezig was begon ze snel te ademen en te schokken. Ze trok aan mijn hoofd en hijgde "ik wil je nu". Ik vroeg of ze een condoom had, maar ze hijgde nee en zij dat het geen probleem was om zonder te doen, twijfelde nog even, maar besloot om er voor te gaan. Ik kroop over haar heen zette mijn paal tegen haar grot, langzaam duwde ik hem naar binnen en begon te rijden. Het duurde niet lang of ze kwam voor de tweede keer klaar. Ze zei dat ze wilde wisselen en ik gleed van haar af.
Ze ging van bed af en ik ging op mijn rug liggen. Ze nam mijn paal eerst nog even in haar mond en zoog er een paar keer flink aan. Ze keek me aan en zag de geilheid in haar vurige ogen. Ze ging op me zitten en liet haar over mijn paal heen zakken en begon hard te rijden. Na een korte tijd moest ik me flink inhouden om niet te komen, ze ging hevig door en voor ik het wist spoot ik haar hele grotje met een noodgang vol. Ze voelde het en stopte geschrokken. Ze kwam snel van me af er kwam een druppeltje uit haar poesje. Ik bood mijn verontschuldigingen aan dat ik niet waarschuwde, maar het gaf niet zei ze. Ze boog over mijn pik en zoog er weer aan. Ik klopte er nog wat restjes uit en die slikte ze door. Ik keekop de klok en zag dat het 15:35 uur was. Ze stelde voor dat ik ff snel kon douchen en daarna heb ik beneden mijn wielerkleding aan gedaan. Zij ging later wel douchen zei ze. Ik was goed en wel aangekleed toen de bel ging. Het was mijn maat. Ik bedankte haar en legde mijn fiets achter in de auto.
We gingen weg en onderweg dacht ik ineens er aan dat ik niet wist hoe ze heet en zij wist dat ook niet van mij. Vorig jaar ben ik nog eens langsgefietst. Toen heb ik aangebeld en deed ze open. Ze herkende me en trok me naar binnen. We hebben het nog eens dunnetjes overgdaan. Nu weet ik dat ze Mariska heet en getrouwd is. Ze is 31 jaar (zou je niet zeggen) en haar man vrachtwagen chauffeur. Ik denk dat ik dit jaar weers eens een stukje ga fietsen als mijn (inmiddels vrouw) weer eens een weekendje weg is.!
Aantal keer gelezen:
550
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)