Spannendverhaaltje.nl

Feestje, en waar slaap ik dan?

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Siem "Tuurlijk kan je bij mij logeren" zegt Daantje. "De kinderen blijven bij mijn moeder dus kunnen we het lekker laat maken."
Het is een heel gezellig feest, iedereen heeft het naar zijn zin. Toch heb ik een raar gevoel. Ik ben het helemaal niet gewend dat ik bij een andere, gescheiden vrouw blijf logeren. Gelukkig is het voorstel door mijn vrouw gedaan omdat ze Daantje kent van de momenten dat we samen bij mij thuis aan opdrachten aan het werken waren. Toch vreemd dat zo'n mooie meid als Daantje nog geen nieuwe vriend of minnaar heeft. Ze is nog jong, 27, en het is haar niet aan te zien dat ze al twee kinderen heeft. Het is een mooie vrouw en ik heb er wel eens over gefantaseerd hoe het zou zijn om sex met haar te hebben. Ze is net zo groot als ik, 1 meter 80, lang zwart haar, slank, volle borsten en een mooie ronde kont.
Ik kijk de kroeg rond en als ik haar zie staan geniet ik van de aanblik. Ik krijg er een stijve van en laat mijn fantasie even met mij op de loop gaan. Niet dat er iets zal gebeuren, maar het is wel leuk. Sinds de geboorte van onze kinderen wil mijn vrouw niet veel meer van sex weten alhoewel ze nog steeds erg mooi is. Maar dat is voor mij geen reden om vreemd te gaan.
Om een uur of elf komt Daantje naar me toe en vraagt of ik mee naar huis ga of dat ik later wil komen; ze voelt zich niet zo op haar gemak. Ik besluit mee te gaan. Onderweg praten we wat en genieten van het lekkere weer. Ze steekt haar arm door de mijne. Daarbij drukt haar borst tegen de zijkant van mijn arm. Lekker stevig en warm. Ik blijf doorpraten maar merk steeds nadrukkelijker de druk van haar borst. Dit uit zich door een steeds grotere druk in mijn broek. Als we in haar huis komen schenkt ze een wijntje voor ons beiden in. Ik vraag waarom ze zich niet op haar gemak voelde. "Gewoon, ik had het niet naar mijn zin. Ik wilde gewoon naar huis." "Komt het dan wel uit dat ik blijf logeren?" Ze knikt alleen maar.
We praten over het werk en de studie die we daarbij volgen. Ik moet toegeven dat ik de werkdruk wel enorm voel toenemen en dat ik snel gespannen ben. "Och arme jongen. Maar Yvon (mijn vrouw) haalt de spanning toch wel bij je weg?" Ik kijk haar niet begrijpend aan. "Masseert ze je nooit? Je nek en je hoofd?" Ik schud van nee. "Oke, kom mee naar buiten." We lopen de tuin in. Het is heerlijk buiten, een graad of twintig en volle maan. Ze trekt mijn shirt over mijn hoofd en ik moet gaan zitten. Daantje neemt achter me plaats op haar knieen en begint zachtjes met haar vingertoppen mijn nek te masseren. Dat voelt goed. "Dat heb je vaker gedaan" merk ik op. Daantje zegt niks en gaat door. "Waar heb je dat geleerd? Dit is echt lekker."
"Durf je je helemaal te ontspannen bij mij?" "Dat ben ik toch" antwoord ik. "ik bedoel echt durven te ontspannen bedoel ik" Ik weet niet wat ze bedoelt. "Vertrouw je me?" Zeker vertrouw ik haar. En zeg haar dat ook.
Ze staat op en trekt haar trui uit. Ze heeft een mooie zwartkanten bh aan. Deze trekt ze ook uit. Haar stevige borsten zijn net zo mooi bruin als de rest van haar lichaam. Kleine bruine tepeltjes steken hard naar voren. Dan trekt ze haar jeans uit. Alleen in tanga staat ze in tuin. Ook deze gaat uit. Een mooi driehoekje van zwart haar groeit op haar buikje, maar haar kutje is kaal. "Jij ook" Ik aarzel. "Kom op, je vertrouwt me toch?" Ik draai me om en knoop mijn broek los. In een keer trek ik broek en boxer naar beneden. "Je hoeft je niet te schamen voor je erectie. Dat is normaal dat je een erectie krijgt. Maar geniet er van. Dat hoort bij het ontspannen. Geniet van de buitenlucht. Kijk naar mij. Draai je om, alsjeblieft." Ze zet een stap vooruit en omhelst me. Ik voel hoe haar tepels tegen mijn borstkas priemen en de warmte van haar tieten dringt door mijn huid. Mijn pik wordt gekieteld door haar schaamhaar. Ze geeft me een kus. "Ontspan maar, geniet van de omgeving en de rust" fluistert ze in mijn oor.
Ze haalt een kussen van de ligstoel en legt deze op de grond. Daarachter legt ze nog een kussen en gaat daar in de lotushouding op zitten. Haar tepels zijn nu keihard. Het is wel wat koeler geworden maar niet zo koud. Daantje geeft aan dat ik op het kussen moet gaan liggen met mijn hoofd tussen haar benen. Ik kruip op mijn knieen op het kussen en kijk tussen haar gepreide dijen. "Geniet maar" zegt ze met zachte stem. Het lijkt wel een mantra. Ze zet haar voeten aan weerszijden van het kussen. Ik draai op mijn rug. Daantje schuift iets dichterbij. Ik kan de hitte van haar kut bijna op mijn kruin voelen. "Sluit je ogen en geniet" Haar vingertoppen wrijven over mijn slapen. Ik geniet, ben me alleen nog maar bewust van haar vingertoppen, de warmte van haar dijbenen en haar kut en van mijn keiharde lul die in de nachtelijke lucht omhoog steekt. Haar handen gaan over mijn borst en buik. Ze leunt voorover en ze kneedt mijn beenspieren. Haar tepels strijken daarbij over mijn buik. Dan voel ik hoe haar nagels zachtjes krassen over mijn benen, langs mijn zak. Heel eventjes, alsof het per ongeluk is, raken haar vingers mijn lul. Haar vingers kroelen door mijn schaamhaar en masseren de plek boven mijn lul. Ik kijk omhoog en zie hoe haar mond openstaat en ze geconcentreerd naar mijn onderlichaam kijkt. Ik wil mijn armen achter mijn hoofd leggen maar dan leg ik ze op Daantjes kontje. Ik mag haar niet aanraken zegt ze. Ze gaat op haar knieen boven mijn gezicht zitten terwijl haar bovenlichaam op mijn onderbuik komt te liggen. Haar nagels gaan over mijn kuiten. Mijn armen liggen achter mijn hoofd en kijk tegen haar prachtige donkerpaarse kutje en daarboven haar mooie harde ronde kontje. Haar haren vallen op mijn zak en lul. Ik wil haar aanraken. Met beide handen pak ik haar benen en trek mijn hoofd omhoog tot ik op ooghoogte ben met haar kutje. Haar lipjes zijn vol en roodgezwollen, de binnenste schaamlipjes pieken een beetje naar buiten en haar pareltje kruipt net uit haar hoedje.
Als ik met het puntje van mijn tong tegen haar clitje kom siddert haar slanke lijf. Ze zucht en drukt haar kontje verder naar achteren zodat ik met mijn tong beter bij haar kutje kan komen. Met lange halen lik ik over haar hete pruim. Langzaam maar zeker gaat haar kut wijd open staan. Ze kreunt met haar mond op mijn been. Mijn stijve lul drukt in haar tietvlees. Ik duw de plooitjes van haar kutje naar achteren zodat haar klit helemaal tevoorschijn komt. Met mijn lippen hap ik in haar pareltje en trek eraan. Schokkend stoot ze ongecontroleerd met haar heupen. Tussen haar schaamlippen glinsterd het kutvocht. Ik steek een vinger in haar gaatje en begin lekker te pompen. Haar kut voelt heet en nat om mijn vinger. Al snel stop ik er nog een vinger bij. Ik neuk haar heerlijke kut met mijn vingers. Ondertussen heeft Daantje mijn harde lul vastgepakt en trekt er ongecontroleerd aan. Ik pak haar arm vast omdat ze soms pijn doet. Als ik een derde vinger in haar nu kleddernatte scheur pomp verkrampt ze. Ze schokt met haar heupen en perst haar kut op mijn gezicht. Ik neuk en lik haar tot ze ingehouden kreunend klaarkomt. Als ze eindelijk stilzit plakt mijn gezicht van haar geil. De drie vingers blijven op hun plek. Dan sluit Daantje haar hand om mijn keiharde lul. Met haar duim wrijft ze het voorvocht over de eikel. Met haar andere hand pakt ze mijn zak. Langzaam trekt ze me af en kneedt mijn kloten. O kut dit is wel heel erg fijn. Ik stoot mijn heupen omhoog om het tempo aan te geven. Ze voert het tempo op en al snel voel ik dat ik ga komen. Haar vrije hand sluit zich om de basis van mijn lul. Ondertussen blijft ze mijn lul melken. "O shit ik kom" Grom ik tegen haar kut. Dan buigt ze zich voorover en begint aan eikel te zuigen. Haar hand pompt door. Ik steiger. Mijn ballen knallen bijna uit elkaar maar het zaad kan niet weg omdat ze de pisbuis heeft dichtgeknepen. O wat is dit lekker, het doet bijna pijn. Haar vochtig hete mond die aan mijn eikel zuigt en het gemelk van haar hand. Dan laat ze los en met geweld spuit het sperma in haar mond. Met een langgerekt "OO" stoot ik mijn heupen omhoog en mijn lul diep in haar mond. Ze zuigt als een gek en slikt al het zaad naar binnen. Zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen. Uitgeput laat ik mijn heupen zakken.
Daantje gaat op haar zij liggen. Glimlachend kijkt ze me aan. Mijn vingers zitten nog steeds in haar pruim. Ze trekt een knie op. "Neuk me nog eventjes met je vingers. Dan blijf ik lekker glad voor die lekkere spuitlul van je." Zachtjes gaat ze met een vinger over mijn lul die weer met schokjes overeind komt. Weer sluit ze haar mond om mijn lul en zuigt hem in zijn hele lengte naar binnen.
Plots stopt ze. Ze draait zich van mijn vingers af. Dan gaat ze boven mijn weer stijve lul staan en laat zich zakken. Haar hand pakt me vast en drukt de eikel tussen haar gladde kutlippen. Langzaam steeds een stukje dieper laat ze zich zakken. Ik neem haar tieten in mijn handen. Mijn natte vingers laten spoortjes geil achter op de glimmende huid. Steeds harder kneed ik haar prachtige borsten. Ook haar tepeltjes vergeet ik niet en laat ze tussen duim en wijsvinger rollen. Ondertussen rijdt Daantje lekker op mijn lul. Langzaam maar zeker neemt het tempo toe. Steeds harder ploft haar kontje op mijn ballen. Ze kreunt en hijgt. Dan laat ze zich voorover vallen en begint met haar heupen te draaien. Haar pompende pruim melkt mijn harde lul. Steeds harder. Haar kutspieren knijpen hard in mijn lul. Ik ga weer komen. Daantje merkt dat ik bijna ga ontploffen en voert het tempo nog meer op. "Kom dan, kom dan, spuit me vol, neuk me." Als ik mijn heupen omhoog stoot en mijn eikel ontploft komt Daantje ook klaar. Haar gezicht begraaft ze in mijn nek, ze kreunt en bijt in mijn nek.
Uitgeblust blijven we een tijdje zo liggen. Het zaad loopt uit haar kut over mijn zak en benen. Mijn slapper geworden lul zit nog in haar. Voor het eerst die nacht zoenen we elkaar. Een lange tongzoen en kleine kusjes over elkaars gezicht. Na een tijdje draait Daantje zich van me af. De lucht voelt koud aan mijn lul nu die niet meer in haar hete holletje zit. Sperma vermengd met haar sappen valt op mijn buik en loopt langs de binnenkant van haar dijen. Ik sta ook op en samen lopen we naar binnen om lekker te douchen. Als we in bed liggen denk ik aan Yvon.
"Spijt?"
"Nee. Ik vraag me alleen af hoe het nu moet."
"Yvon weet dat dit kon gebeuren. We hebben het erover gehad. Ze vindt het niet erg."
Ongelovig kijk ik naar Daantje. "Ik geloof je niet."
Daantje neemt de telefoon en toetst een nummer in. "Hai, met Daantje. Vertel je het hem zelf?"
Ze reikt me de telefoon. "Hoi lieverd, was het lekker? Ik hoop dat je genoten hebt. Vertel me vanavond maar hoe het was."
Sprakeloos leg ik neer. "Ben je nu ontspannen?" vraagt Daantje terwijl haar vingertoppen mijn slapen masseren.
Aantal keer gelezen:
693
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)