Spannendverhaaltje.nl

Fantasie word werkelijkheid

-
16-08-2010
Het was weer eens een mooie zomerdag in Juli, dus ik dacht laat ik eens lekker mijn auto wassen, dus van het een kwam het ander en ik stond een half uur later mijn auto te wassen. Ik was lekker bezig en na een uur was ik klaar ik reed mín auto naar een zonnige plek zodat hij kon drogen, en ging zelf in de voortuin liggen op het lekkere zachte gras. Ik lag al lekker een kwartier in de zon, en toen liep er een meid langs van zoín 26/27 jaar die ik al meerdere malen heb gezien in een discotheek bij ons in de woonplaats. Zij had een zwarte rok aan, en had zwart laarzen aan, een zwart shirtje..ooh ik vond het zo mooi, dat ik het niet kon laten om haar even te begroeten, wat ik normaal nooit doe.
Ik groette haar met hoi, zij zei wat terug en liep door, dit was echt te kort, dus ik riep haar terug, normaal zou ik dat nooit durven, maar ik was zooo geil! En ze kwam terug en zei, wat is er, ik antwoordde met alles goed met jou? Ja, en met jou, met mij gaat het ook goed. Kom toch lekker in de tuin zitten, zei ik. En ze ging ook lekker in de tuin zitten. Ik stelde mijzelf voor,zij heette Lianne.Ik zei dat ik haar wel vaker in de Discotheek zag en daarom even met haar wilde kennismaken, ze vond het heel spontaan, en praatte gezellig met me mee.Ik vroeg haar waar ze woonde, omdat ze wel vaker hier in de straat liep.Het bleek dat ze 2 straten achter mij woonde, en dat ze daar alleen woonde.Na een uur of 2 zei ze dat ze maar eens naar huis moest even opruimen.Ik zei is goed, we namen afscheidt en ik stond op het punt om naar mín auto te gaan kijken, toen ze vroeg of ik haar boodschappen wilde dragen, omdat het aardig zwaar was. Ikke blij, en droeg haar boodschappen naar haar huis.
Daar aangekomen, zei ze dat ik wel even wat mocht drinken bij haar. Ik ging naar binnen en ging lekker op de bank in de koele huiskamer zitten. Ik kreeg een glas cola. Ze zei dat ze even naar boven moest wat dingen opruimen, dat ik maar moest doen of ik thuis was. Ik vond het goed, ik wou toch na het glaasje cola naar huis. Toen ik het net ophad, riep ze of ik even naar boven kwam. Ik ging naar boven, en daar stond ze voor haar slaapkamer,met prachtige lingerie aan, satijn Rood! Ik schaamde me, ik wist niet wat ik moest doen! Ze zei kom eens hier, je weet toch wat er nu gaat gebeurenÖ. En ze trok me aan me arm, ik ging mee. Ze begon me te zoenen in haar donkere koele slaapkamer, ik werd helemaal gek, ze begon mín penis te masseren over mín broek, ik pakte haar strakke kont en kneep er in, zij deed mijn shirt uit en begon mijn tepels te likken ik pakte haar en begon een beetje droog te neuken met mín broek aan, ze zoende steeds verder naar beneden en deed toen mín broek uit, en langzaam mijn boxershort.
Ze pakte mijn penis en begon er aan te likken als een lolly, ze zei dat ze nog nooit zoín grote Penis had gezien. Ze nam hem in haar mond ik werd helemaal gek ik kwam bijna klaar, en zei dat ook tegen haar, dus ze zei nog niet en stopte en begon weer met mij te zoenen, en pakte mijn hand die zij bij haar drijfnatte kutje zette ik bedacht me geen moment en begon haar gelijk met 2 vingers te vingeren, wat lekker zeg zoín natte warme kut ze begon steeds harder te kreunen en ging op bed liggen, ze zei dat ik haar NU moest nemen, ik vroeg of ze condoom had, ze slikte de pil, Ze lag lekker uitdagend en ik ging boven op haar liggen ik duwde hem erin, en ik ging steeds sneller, onze natte lichamen tegen elkaar maakte mij nog gekker, waardoor ik sneller en sneller ging, ik kwam klaar in haar, wat een gevoel was dat, we waren allebei uitgeput, maar bleven naast elkaar liggen in haar 2persoons bed, ze ging nog op me liggen met haar natte lichaam en begon me te tongzoenen, ze stopte even en zei, als je nix te doen hebt kun je altijd langs komen, want dit heb ik nog nooit meegemaakt, dat de man van mín dromen, in mín bed ligt!!
Ik keek haar aan, en zij lachte en zij: ja jij was de fantasie van mij, maar dat dit zou gebeuren had niemand verwacht!! Sinds die tijd zijn ze nog steeds samen en beleven de raarste fantasieŽn met zín tweeŽn!
Aantal keer gelezen:
570
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)