Spannendverhaaltje.nl

Eva en Jelle

-
16-08-2010
Ik werd wakker van een zoen op m'n mond. Toen ik uit m'n slaap ontwaakte en m'n ogen opende keek ik in de glimmende ogen van m'n vriend Jelle. "Goeiemorgen Eva" zei hij opgewekt. Ik wensde hem goedemorgen terug en wilde rechtop gaan zitten om nog zo'n heerlijke zoen van hem te ontvangen, maar dat lukte niet. Nu pas had ik in de gaten waarom Jelle zo vrolijk was vanmorgen. Ik was met beide handen en voeten vastgeboeid aan de vier hoeken van ons bed en kon geen kant op. Jelle sloeg het dekbed naar beneden en nu lag ik op m'n bh en slipje na bloot op het bed. Jelle kwam over me heen zitten en kustte me in m'n hals.
Ik voelde z'n lippen naar beneden gaan en mijn bh bereiken. Hij streelde m'n tepels door de stof heen en dat had al snel effect. M'n tepels werden harder en drukten tegen m'n bh aan. Jelle pakte m'n bh vast en scheurde hem letterlijk van mijn lijf. M'n borsten waren nu ontbloot en de donkerbruine tepels priemden naar voren. Jelle nam er één in zijn mond en streelde er met z'n tong langs. Ik sloot m'n ogen en begon zachtjes te hijgen. Dit moedigde Jelle aan om mij nog meer te verwennen en hij legde zijn hand op de binnenkant van mij been. Hij begon het gebied rondom mijn kutje te strelen en vermeed daarbij pesterig mijn venusheuvel.
Ik wipte mijn kontje omhoog, zodat mijn kutje naar voren kwam, om hem duidelijk te maken dat ik meer wilde. Jelle liet zijn hand in mijn slipje glijden en streek nu over mijn flamoes. Ik was ondertussen al aardig nat geworden, waardoor het geil op m'n kutje zat. Toen Jelle zijn hand weer uit mijn slipje haalde zaten zijn vingers dan ook onder het geil. Hij hield zijn hand voor mijn mond, ik nam z'n vingers één voor één in m'n mond om mijn eigen zoete kutgeil eraf te likken. Ik zag dat Jelle bukte om iets van de grond te pakken en even later had hij een klein kietelaartje in zijn hand. Hij kon echt alles met me doen wat hij wilde nu ik zo lag vastgeboeid en dat idee wond mij erg op. Ik verlangde ernaar om de kietelaar over mijn lichaam te voelen.
Jelle scheurde nu ook mijn laatste kledingstuk van mijn lijf en gooide de resten van het natte slipje op de grond. Hij streek met de kietelaar over mijn blonde kutje, waardoor mijn schaamlippen wat roder en dikker werden. Na mijn kutje eventjes zo verwend te hebben ging hij verder met mij borsten. Ik genoot van de tinteling in mijn tepels als het seksspeeltje mijn harde tepels raakte. Ik werd steeds geiler van dit spelletje, ik had in tijden niet zo genoten van een neukpartij. Jelle stond op en begon nu ook zijn eigen kleren uit te trekken. Toen hij als laatste zijn onderbroek naar beneden deed zag ik dat zijn flinke lul fier overeind stond.
Hij kwam weer naar mij toe en hield zijn pik voor m'n mond. Ik stak mijn tong uit en likte over zijn glimmende eikel. Nu kwam ik met m'n hoofd wat naar voren om de stijve lul in mijn mond te nemen. Ik sloot m'n lippen om Jelle's pik en begon er speels aan te likken en te zuigen. Jelle was erg geil en het kon nooit lang duren voor hij klaar zou komen. Na nog een paar pijpbewegingen begon hij daarom ook al wat zwaarder te ademen. Vlak voordat hij klaarkwam haalde hij z'n lul uit mijn mond en spoot z'n sperma over mijn gezicht en tieten. Ik likte de druppels van m'n lippen terwijl Jelle het zaad op mijn borsten verder uitwreef.
Ik begon er steeds meer naar te verlangen om ook een orgasme te krijgen. Alsof hij mijn gedachten kon lezen bukte Jelle opnieuw om deze keer een vibo te pakken. Hij haalde hem een paar keer langs mijn natte schaamlipjes en liet hem daarna tussen mijn natte spleet glijden. Hij zette het ding aan, zodat het hevig begon te trillen en begon de vibo in en uit m'n kutje te laten glijden. Steeds als de vibo m'n harde, gevoelige klitje raakte ging er een golf van tintelingen door m'n lichaam. Ik begon zachtjes te kreunen van genot. Hoe dichter ik bij m'n orgasme kwam hoe harder ik ging kreunen. Totdat ik uiteindelijk luidkreunend klaarkwam en een heerlijk gevoel in m'n kutje kreeg. Het gevoel breidde zich als een explosie uit door m'n hele lichaam.
Jelle haalde de vibo nu uit m'n vagina, wat een soppend geluid maakte, en liet hem mij aflikken. Even later vroeg hij "Zullen we ons gaan douschen ?". Dat idee beviel me natuurlijk wel en ik vroeg of hij me los wilde maken. Jelle maakte de handboeien los en tilde me op. Hij liep met me naar de badkamer, waar hij me pas weer neerzette. Ik zette de dousche aan en genoot van de warme waterstralen op m'n lichaam terwijl ik m'n tieten kneedde die nog plakkerig waren van het sperma. Jelle had een fles zeep gepakt, waarmee hij m'n hele lichaam insmeerde. Hij begon bij m'n billen, waarbij hij z'n vingers langs mijn bilspleet liet glijden.
Hij ging via mijn rug omhoog en smeerde mijn schouders in. Nadat hij weer wat nieuw zeep op z'n handen had gedaan begon hij nu aan mijn voorkant. Hij kwam achter me staan en smeerde de zeep over mijn tieten waarbij hij ze stevig masseerde. Langzaam zakte hij wat naar beneden, zodat hij nu m'n buik inzeepte. Even later ging hij nog verder naar beneden en bewoog z'n handen over m'n gleuf. Hierbij liet hij af en toe een paar vingers in en uit m'n kutje glijden. Hierna stond Jelle op en liet mij bukken, zodat ik zijn inmiddels slap geworden lul weer kon pijpen. Het duurde maar eventjes voordat z'n pik weer hard was en klaar om in mij te komen.
Jelle pakte mij bij m'n billen en duwde me zachtjes tegen de muur zodat we wat houvast zouden hebben. De tegels aan de muur waren koud, waardoor er een rilling langs mijn rug liep, en dat was een erg lekker gevoel. Jelle kneedde nog steeds mij billen toen hij zijn pik zachtjes tussen mijn dikgeworden schaamlipjes liet glijden. Nat door het water, geil en zeep was mijn kutje glad genoeg om de flinke lul van Jelle makkelijk naar binnen te laten. Jelle begon neukbewegingen te maken, terwijl ik met mijn kutje zijn lul bewerkte. Ik deed mijn benen wat verder uit elkaar, zodat z'n lul wat dieper in mij kon komen. Steeds harder en dieper ramde Jelle zijn paal in mij. Ik begon te trillen en even later kwam ik hijgend klaar.
Ik voelde dat een paar druppels geil langs mijn been naar beneden gleden. Een moment later kwam ook Jelle voor de tweede keer klaar en spoot zijn sperma dit keer diep in mijn kutje. Hij maakte zich los van mij. We hebben elkaar daarna nog eens goed gewassen en hebben daarbij geen gaatje overgeslagen.
Aantal keer gelezen:
751
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)