Spannendverhaaltje.nl

Erna de serveerster

-
21-08-2010
Een paar maand per jaar werkte ik als ober in het buitenland om zo mijn studiegeld te kunnen betalen. Ik heb gewerkt in Luxemburg en Zwitserland, dit verhaal gaat over Luxemburg. Als oberkelner had ik de luxe om over een eigen slaapkamer te beschikken. Aan de ene kant wel leuk maar aan de andere kant vonden er regelmatig ‘feestjes' plaats die ik dan weer miste. Ook het feit dat ik leiding behoorde te geven aan de vele ‘vakantiewerkers' maakte het dat ik niet overal in werd betrokken. Toch was er genoeg om te ‘snoepen', neem nou Erna. Een lekker ding van 21 jaar, stevige borsten en benen maar ook een beetje hautain. Ze was beeld en beeld schoon, lekker figuur maar ze liet niemand echt toe. Zo had, naar mijn weten, nog niemand met haar geneukt. Ik had niet het idee dat dit zou veranderen, tot die avond.
Na werktijd zaten we met een man of acht op haar kamer wat na te praten. Het gezelschap bestond uit wat koks en serveersters en ik zei de gek. We zaten op haar bank en bed en ik zat samen met een kok en Erna op de grond op een paar kussens. Na zo een tijdje te hebben gezeten, voelde dit niet echt lekker aan. Ik ging een beetje schuin achter Erna langs liggen. Ik voelde de warmte van haar lichaam en merkte dat zij haar hand op mijn arm had gelegd en deze heel zachtjes kriebelde. Haar wijde witte blouse liet een stuk van haar blote rug zien en ik voelde dat mijn maag begon te borrelen van opwinding. ‘Zal ik het doen of niet?' spookte het door mijn hoofd. Ik ging wat verzitten en ondernam een voorzichtige poging. Mijn hand gleed over haar rug en ik begon haar zachtjes te strelen. Ik had verwachte een tik te krijgen om deze ongewenste intimiteit te staken, maar niets van dat alles. Ze draaide haar gezicht even naar mij toe en knipoogde. Ik voelde mijn pik groeien en mijn geile gevoelens namen hand over hand toe. Na een tijdje haar rug te hebben gekriebeld gleed mijn hand over haar buik en betaste de onderkant van haar borsten. Hier voelde ik haar BH en mijn vingers bewogen zich naar de voorkant van haar borsten om zachtjes over haar tepels te wrijven. Ze werden hard en drukten langzaam maar zeker steeds dieper in haar BH, mijn handen gingen rustig door met de tepelpunten te masseren. Erna liet zich het rustig welgevallen en terwijl mijn handen aan het kroelen waren praten we ook met de anderen. Deze hadden, voor zover ik het kon vernemen, niks door. Even later stond Erna op en ging naar de wc. Toen ze weer terug kwam zag ik haar volle borsten rustig heen en weer deinen onder haar witte serveersters blouse. Ze ging voor me zitten en mijn hand gleed weer stilletjes, zonder het aan de anderen te laten zien, onder haar blouse. Ze had inderdaad, zoals ik al had gehoopt, haar BH afgedaan en ik voelde de volle memmen in mijn rechterhand. Haar tepels waren nu super stijf en hard en ik kon het niet laten om er zachtjes aan te trekken. Er kwam even een klein kreetje uit haar mond maar niemand schonk er enige aandacht aan of had in de gaten we aan het doen waren.
We bespraken met de rest wat we die avond gingen doen. Erna zei dat ze vroeg op bed wilde en ik besloot dat ik ook niet mee op stap ging. ‘Kom op jongens en meiden' zei na ‘opzouten allemaal, ik wil douchen en daar heb ik jullie niet bij nodig'. Iedereen vertrok en ik zat wat te treuzelen. ‘Waarom ga jij je ook niet douchen en kom dan nog maar even langs' zei Erna ‘kunnen we nog wat drinken, niet dan?'. Dit was niet tegen dove mansoren gezegd dus even later was ik gedoucht en opgedoft toen ik bij Erna op de deur klopte. Deze ging en open en daar stond ze. Ze had alleen een witte doorschijnende blouse aan met niets maar dan ook helemaal niets eronder. Ze sloot de deur achter me dicht en sloeg de armen om me heen. Onze lippen en monden plakten opéén en onze tongen beroerden elkaar. Mijn hand gleden over haar lichaam maar dan rukte ze zich los. Ze liep naar de deur en deed deze op slot. Ze ging op de rand van het bed zitten en keek mij aan. ‘Pak je wat te drinken en doe alles uit, ik wil die kont en pik van je zien'. Uiteraard voldeed ik aan haar verzoek en gooide mijn T-shirt en broek onder haar bed. Met mijn harde paal recht omhoog liep ik naar haar koelkast en pakte een biertje. ‘Wat wil jij drinken' vroeg ik aan maar. ‘Doe mij ook maar een biertje' zei Erna. Ze kwam naar mij toe en deed het laatste knoopje van haar blouse los. Haar borsten praamden recht vooruit en haar tepelknoppen stonden hard te pronken van geilheid.
Ik openende de flesjes en gaf haar er één. Ik liet mij neerploffen op de bank naast het bed en Erna kwam voor me staan. We namen tegelijkertijd een slokje van ons bier terwijl onze ogen elkaar aan bleven kijken. Erna maakte haar mond vochtig met haar tong, met haar vingertoppen ging ze over haar lippen en liet het vocht eraf lopen via haar tepels. Ze draaide en kneedde ze langzaam met rond draaiende bewegingen. Met duim en wijsvinger trok ze aan de tepelknoppen en ze bleef me strak aankijken. Ik wist niet wat me overkwam, wat een geil gezicht. Wie had dat achter Erna gezocht, ik in elk geval niet. ‘Vind je me mooi?' kwam zachtjes uit haar mond. Vermoedelijk wist ze het zelf ook wel, ik kon alleen maar knikken,. Half lang blond golvend haar, volle lippen, heldere groen/blauwe ogen, volle borsten (minimaal cup C) en lange stevige benen, kortom een lekker ding. Ze kwam bij me op de bank liggen met haar hoofd op mijn benen. Van haar afstandelijk gedrag, wat ze overdag ten toon spreidde, was niks maar dan ook helemaal niks meer over. Ik streelde haar borsten en liet mijn handen over haar buik gaan. ‘Ik voel me net een slet, maar ik ben gewoon supergeil' zei ze 'ik heb de laatste tijd alleen maar met mezelf gespeeld en dus ben jij nu de lul, jij gaat mij vannacht verwennen en ik ga jou vreselijk gebruiken voor mijn eigen plezier, geen probleem toch?'. Haar ogen keken mij aan en ik wilde haar gewoon zoenen, likken, zuigen en neuken. Ik zette mijn flesje bier op de grond en pakte Erna haar flesje ook. Ik liet mij half en half van de bank glijden en kuste haar vol op de mond.
Al snel voelden onze tongen elkaar aan en haar hand schoof om mijn paal. Met ritmische bewegingen haalde ze de voorhuid over de gladde eikel heen. Dit kon uiteraard niet uitblijven, ik voelde mij geiler worden en voelde de kriebels in mijn buik van opwinding. Ik liet Erna los en sabbelde op haar oor. Ze pakte mijn hoofd beet en drukte deze tegen haar linkerborst, mijn mond omsloot haar tepel en met tong bewegingen maakte ik deze nat. ‘Toe maar, zuig aan mijn tepels, bijt er maar zachtjes in' fluisterde Erna voor haar uit. Natuurlijk deed ik dit en een kreun kwam uit haar mond. Met mijn tanden beet ik vervolgens zachtjes in haar andere tepel terwijl mijn tong deze bewerkte. Ze lag met haar ogen gesloten te genieten en even later kwam ze zelf in actie. Haar handen pakten me bij mijn haar en ze ‘dwong' me om haar kut te likken. Ze had een gladde kale poes met een recht streepje schaamhaar erboven. Haar schaamlippen waren gezwollen en stonden een beetje uit elkaar en waren al lekker vochtig. Ik duwde haar achterover en op de bank en gaf een voorzichtig likje aan haar klit, dit had een kleine kreet van genot tot gevolg. Ik ging op verkenning uit, de binnenkant van haar schaam lippen kregen een grondig onderzoek waarna ik via de haar benen verder ging met buitenste schaamlippen. Ik voelde aan het stoten van haar heupen dat ik op de goede manier bezig was om haar te verwennen. Erna haar handen hielden mijn hoofd vast zodat ik niet de kans kreeg om iets anders te gaan doen dan haar te beffen. Dan pakte ik haar handen en legde die op haar borsten. Ze begreep de hint en liet haar tepels tussen de toppen van haar vingers rollen. Ik duwde intussen mijn wijsvinger een stukje in haar natte gleuf. ‘oh toe, duw dieper met je vingers, maak me geil, toe neuk me met je vingers' kreunde Erna.
Haar heupen drukten mijn vinger dieper in het genotholletje en ik deed er een middelvinger bij. Erna kreunde van genot, mijn tong bewerkte haar klit terwijl ze geneukt werd door de heen en weer stotende vingers. Ze draaide met haar kont tegen mijn gezicht en bleef haar tepels bewerken. Ik voelde de kutsappen meer en meer stromen en haar adem zwaarder en zwaarder gaan. Haar gekreun en steun werd luider, haar taal geiler en hoeriger ‘ja neuk me, ik wil klaarkomen, lik mijn klit en bef me harder'. Ik bleef haar beffen en neuken en mijn tong zocht het plekje op tussen haar kut en bilspleet. Deze aanraking van mijn tong maakte haar gek, haar adem werd onregelmatig. Mijn twee vingers neukten haar genotsgleuf en met mijn duim drukte ik tegen haar kontsterretje. Ze gilde het net nog niet uit maar echt geruisloos neuken was aan Erna niet besteed. Ik voelde haar kut krampen en dan kwam ze klaar met heftig gekreun en onsamenhangend gemompel.
Ze deed haar ogen weer open en ging van de bank op bed liggen. ‘Kom bij me liggen lieverd, maar breng wel een slokje bier mee wil je' riep ze toch wel lekker gebiedend. We dronken een slokje bier en voor dat ik het door had kroop Erna weer tegen me aan en nam mijn half slappe pik tussen haar volle zachte lippen. Ze zoog de het puntje van mijn eikel en haar vingers gleden over mijn lichaam. Ik liet mij door haar pijpen, wow wat kon Erna zuigen, ze had er gevoel voor hoe je een man geil kon krijgen. Haar mond ging over mijn harde lul en bewoog zich langzaam naar beneden om dan mijn ballen één voor één in haar mond te nemen. Ze ging op handen en knieën naast me zitten en bleef me pijpen, ze plaatste haar kut niet boven mijn mond voor een standje 69, dit vond ik wel wat jammer. Wel had ik een prachtig uitzicht op haar tieten en pijpende mond. Mijn hand lag om haar been geslagen en voelde de hitte van haar lichaam. Zelf had Erna haar hand op haar klit liggen en wreef deze heen en weer. Zo nu en dan liet ze een vinger in haar kut verdwijnen, haar pijp bewegingen werden op dat moment even vergezeld van een stevige kneedbeweging in mijn zak. Ik wilde eigenlijk nog niet klaarkomen maar er was geen houden meer. Wat wil je ook, met uitkijk op Erna die me pijpte en haar klit masseerde, als een man hier niet meer op geilde wat moest er dan nog wel niet meer gebeuren?
Ik voelde het sperma koken in mijn zak en mijn adem sloeg op tilt. Dan kwam ik klaar. De golven zaad spoot uit mijn lul en kwam terecht in Erna haar mond. Ze zoog me helemaal leeg en dit voelde geil aan. Dan kroop ze over mij heen en kuste me vol op de mond. Ik proefde mijn eigen zaad en we bleven elkaar kussen. Dit was de eerste keer in mijn leven dat ik mijn eigen zaad proefde, het smaakte wat zoetig maar niet vies. Erna drukte haar lichaam op de mijne en kronkelde naar boven. ‘Ik wil dat je me beft schat' waren haar woorden. Ze drukte haar kut boven mijn mond en ik kon slechts één ding doen, haar beffen. Ik legde mijn hand om haar billen en bewoog haar glad geschoren kut op mijn tong en mond heen en weer. Erna pakte haar borsten beet en kneedde haar tepels dan stopte ze een vinger in haar kut en liet mij deze aflikken. Ik befte haar terwijl haar vingers over haar clitoris bewogen. ‘Toe bef me klaar, lik mijn vingers, ik druk mijn kut op jouw gezicht en maak me klaar' Erna's kut werd vochtiger en het sap maakte mijn gezicht nat. Ik was intussen gewend geraakt aan haar kreunen en wist inmiddels dat als het gesteun onregelmatig begon te worden, ze haast klaar kwam. En dan was het zover, ze kwam alweer klaar, sloot haar ogen en schokte met haar kut op mijn mond. Dan kwam ze naast me liggen en ik trok haar tegen me aan.
Mij paal stond weer keihard vooruit en wilde gaatjes vullen. Ik streelde Erna zachtjes om uit te vinden ‘hoe nu verder'. Daar kwam ik snel achter, ze trok mij op haar en kuste me vol op de mond. Mijn pik drong automatisch in haar kletsnatte poes en ik stootte langzaam in haar. We neukten in een rustig tempo en voelden aan elkaars lichaam. Haar handen sloegen om mijn billen en zo neukten we elkaar. Mijn paal penetreerde haar diep en ik voerde mijn tempo wat op. Mijn handen omsloten haar billen via de onderkant van haar benen, ze legde haar enkels in mijn nek en bewerkte met haar vingertoppen de gezwollen clitoris. Ik had reeds gemerkt dat haar gevoelige klit een belangrijke rol speelde in Erna's seksuele spel. Haar heupen bewogen op- en neer en ik merkte dat ze weer druk aan een nieuw hoogte punt aan het toewerken was. Ze pakte haar linkertepel beet en draaide aan de harde tepelknoppen, ik neukte haar hard en met een constant tempo, dan kwam ze met zacht gesteun opnieuw tot een hoogtepunt.
Ik stopte niet maar bleef haar neuken, alleen in een veel rustiger tempo. Mijn hand streelde haar tepels en ik draaide en rolde ze door mijn vingers. Ik ging naast haar liggen en onze monden kusten elkaar. Ze deed haar rechterbeen onder de mijne door en manoeuvreerde net zo lang totdat ik haar kut weer kon vullen met mijn lul. Het kussen en de neukbewegingen waren een genot voor mijn harde paal en ik voelde me als een god in ‘neuk'Frankrijk. We deden het lekker rustig aan en bleven deze positie lang volhouden.
Na enige tijd kroop ik van haar af en draaide haar om. Erna ging op handen en voeten zitten, ik kroop achter haar en drukte de gladde gleuf over mijn paal. Ik nam haar diep en heftig en mijn handen omsloten haar heupen voor een juiste bewegings techniek. Mijn handen grepen Erna bij haar borsten ‘Toe neuk me, ik wil dat je me neemt' kreunde ze. Haar rechterhand wreef fanatiek over haar klit. Ik voelde het kutvocht om mijn paal lopen en raakte redelijk van de wereld. ‘Blijf me neuken als ik klaar kom, blijf me neuken, toe neem me hard en diep, alsjeblieft neuk me' Erna kreunde en steunde met haar hoofd in het kussen. Mijn ballen klotsten heen en weer en ik stootte haar hard en diep. Ik trok aan haar tepels terwijl mijn andere hand haar billen omklemde. Dan kwam ze klaar, ze kreunde hard en haar kut produceerde nog meer geilsappen.
Erna bleef liggen en pakte mijn ballen zachtjes beet. Ze kneedde dan weer mijn rechter- en dan de linker zaadbal afgewisseld met streelbewegingen over haar klitje. Erna was zeer veelzijdig in het haarzelf verwennen, maar ze vergat mij zeker niet. Ik had geen idee hoe vaak Erna wel niet kon klaar komen maar dat ze ervan genoot was duidelijk. Haar kut was glad van het geilvocht en nodigde uit om lekker door te neuken, dit bleef ik dan ook lekker doen. Mijn pik klopte van trots totdat ik mijn eigen gevoelens niet meer onder controle had. Ik voelde het borrelende zaad vanuit mijn ballen omhoog komen naar de eikel. Dan spoot het sperma in Erna haar kut en kwam ik tot een redelijk heftig hoogtepunt.
We lagen wat tegen elkaar aan te doezelen en te strelen. We luisterden naar de muziek die we hadden aangezet en dronken ons biertje. ‘Ik ben nog niet uitgeneukt hoor' fluisterde Erna mij in het oor. Ik slikte even, ik was intussen een paar keer klaargekomen en kon haast niet meer. Ze had al mijn energie uit mij gezogen, geneukt en gewipt, tenminste dat dacht ik. ‘Hmmm misschien kan ik je met een leuk stukje gereedschap weer geil krijgen, het zal ook wel moeten want jij hebt niet veel puf meer he?' zei Erna ‘wie gebruikt wie he?'. Ze lachte zachtjes terwijl ze met een geile blik aankeek stapte uit bed en liep naar haar kast toe. Ze rommelde wat en haalde een grote plastic vibrator te voorschijn. ‘Kijk' glimlachte ze ‘dit is mijn hulp in bange dagen, lijkt het je geil als ik mijzelf hiermee verwen?'. Ik knikte van ja en ze ging weer naast me liggen.
Ze draaide aan de zwarte knop en de nep lul begon te trillen. Ze streelde ermee over haar klit en spreidde met haar vingers haar kutlippen. Dan duwde ze het ding naar binnen. Ik was ondertussen weer met mijn lul aan het spelen. Erna trok mij naar haar toe en ik ging boven haar gezicht zitten. ‘Toe, ik wil dat je jezelf boven mij aftrekt en het zaad op mijn tieten spuit.' Ze likte mijn ballen en beet er zo nu en dan even in en zoog elke zaadbal zachtjes in haar mond. Ze neukte haarzelf met de vibrator en bewoog haar heupen op neer en neer. ‘Vanavond ben ik jouw geile slet, ik vind het lekker als ik geile dingen mag zeggen' kreunde ze ‘wind jou dat ook op?'. Als antwoord duwde ik mijn pik in haar mond. Ze zoog er fanatiek aan terwijl ze met de vibrator bleef spelen. Ze kreunde en liet mijn pik los. ‘Trek jezelf voor me af, kijk naar mijn geile spleet' ze haalde de vibrator uit haar kut en bewoog haar lichaam tegen me aan. Ze pakte haar tepels en borsten beet en probeerde met haar tong haar eigen tepels te likken. ‘Oh ik ben zo geil, ik wil klaarkomen, pak mijn vibrator en ram die diep in mijn kut' steunde Erna. Mijn hand drukte de elektrische nep pik in haar spleet en ik bewoog het ding heen en weer. Ze omsloot mijn hand en bepaalde zo het ritme.
‘Kom trek je zelf af, ik wil zien hoe je op me geilt'. Erna bewoog haar lichaam heen en weer terwijl ze zichzelf neukte en haar tepels en tieten masseerde. Ik ging aan het kopeinde van het bed zitten en drukte een kussen achter mijn rug. Mijn pik stond weer recht omhoog (raar maar waar) en ik voelde mijn lul gloeien van het vele neukgeweld waarmee het al was bestookt. Erna kroop tegen mij aan en bediende het stuk elektrisch gereedschap terwijl haar linkerhand de stijf gezwollen klit bewerkte. Zo nu en dan draaide ze even haar hoofd naar me toe om de rood aangelopen eikel te likken of te zuigen.
Erna ging door met haar zelf bevredigen en ik had een heerlijk geil uitzicht op haar bewegingen en lichaam. Mijn pik schokte in mijn handen en was supergevoelig. Erna steunde en kreunde ‘oh, ik wil klaarkomen, ik neuk mezelf klaar' en Erna kwam klaar met een diepe intense gegrom. Dan kwam ook ik voor de laatste keer die nacht klaar. Mijn pik schokte en kreunde en er kwamen nog een paar sprietsen zaad uit de rood aangelopen eikel. Met haar handen omklemde ze mijn lichaam en ze schokte en beefde helemaal. Onze lichamen waren nat van het zweet en mijn sperma en toen we uitgeput en uitgeneukt tegen elkaar aankropen.
We besloten te gaan douchen en kropen daarna weer tegen elkaar aan. Veel hebben we niet meer gezegd. Ik weet ook niet meer wie het eerst in slaap viel, we waren totaal uit positie geneukt. De volgende ochtend gingen we samen onder de douche voordat we aan het werk werd aangevangen. We hebben dit maar even vol gehouden, want neuken in bed beviel ons beter dan onder de water straal. Toen riep het werk ons weer. Ik heb haar daarna nog regelmatig mogen verwennen, zelfs nog een keer met haar vriendin erbij. Toen ik haar later opzocht in haar studie stad bleek de magie uitgewerkt. We hebben gezellig wat met elkaar gedronken maar het is nooit wat geworden tussen ons.
Aantal keer gelezen:
981
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)