Spannendverhaaltje.nl

Eindelijk was het zover

-
21-10-2010
Oké die operaties hadden wel wat impact gehad op mijn gestel .. maar mijn verlangen naar jou was enorm. En vandaag zouden we een hele middag voor ons 2tjes kunnen hebben. Ik was nog snel eventjes onder de douche gestapt, zodat ik lekker fris zou zijn. De fysio had wel wat zweet opgeleverd, of was het toch het verlangen en de opwinding die de training extra warm maakte?

Efin, nog een beetje nat en nog helemaal niet aangekleed zou ik alvast naar beneden lopen. De gordijnen waren toch overal al dicht en beneden zou ik me toch beter kunnen afdrogen en aankleden.

En terwijl ik de trap afliep, dacht ik een auto te horen stoppen. Zou je er nu al zijn? Je zou toch pas rond 2 uur komen? Maar wacht, de fysio was uitgelopen en ik had misschien iets langer onder de douche gestaan .. zou het al tijd zijn? Ik was nog niet aangekleed en mijn kleren lagen in de kamer .. en ja hoor, daar ging de voordeurbel..

Wat nu .. was jij het al of misschien toch iemand anders, ik stond nog in mijn nakie, kon ik wel de deur open doen? Nogmaals ging de bel. Er zat niets anders op dan achter de deur te gaan staan en hem een klein beetje te openen.
Gelukkig .. jij was het .. ik deed de deur verder open en liet je snel binnen. ’N kleine glimlach verscheen op jouw gezicht toen je me naakt zag staan. “Deugniet” zei je zachtjes terwijl je me zachtjes op mijn mond kuste. Zachtjes trok ik je nu ook heel dicht tegen me aan. En terwijl je de voordeur weer helemaal dicht deed, voelde ik je andere hand over mijn billen gaan. Nog even ontmoeten onze tongen elkaar in de gang, waarna ik je voor ging de kamer in.

Nog wat moeilijk liep ik op mijn krukken richting het bed, die nog steeds in de kamer stond. Daar aangekomen ging ik hierop zitten en kwam jij zachtjes naast me zitten. Weer sloten we elkaar in ons armen en begonnen heftig te tongen. Mijn handen streelden door je haar en over je gezicht en ik voelde de opwinding door mijn lijf gieren. Ook voelde ik ineens dat ook jouw handen over mijn lijf gingen .. over mijn rug, mijn borst, steeds iets lager en ik voelde steeds intenser de trillingen door mijn lijf gaan. Toen voelde ik een hand mijn penis stevig omsluiten en deze met lange halen masseren. Een andere hand voelde ik over mijn rug zakken richting mijn billen.
Ook ik begon nu meer initiatief te nemen en liet een hand over je shirtje en over je borsten glijden terwijl mijn andere hand langzaam onder jouw rokje verdween. Ik voelde je tepels verstijven en begon deze tussen mijn duim en wijsvinger zachtjes te kneden. Mijn andere hand was ondertussen al bij jouw onderbroekje aangekomen, waar ik je warmte van jouw lipjes voelde afkomen. Mijn duim haakte achter het elastiek van jouw string en doordat je eventjes opstond om mij te helpen, zakte hij zachtjes van jouw heerlijke billen. Ik trok hem tot voorbij jouw knieën, waarna jij hem zelf uitschopte. En terwijl jij weer ging zitten laat ik mijn duim tussen jouw al heerlijk natte kutlipjes glijden, waardoor jij een zachte kreun liet.
Ook jij bleef niet meer stilzitten en je liet met je vingers mijn velletje steeds over mijn eikel glijden. Af en toe gleden jouw vingers achter ’t velletje en af en toe stak jij ’n vinger in mijn plasgaatje .. heerlijk en ik voelde de trillingen door heel mijn lijf gieren. Toen stond jij op en begon je nu ook langzaam te ontkleden. Eerst liet je je rok van je billen zakken, zodat ik je lipjes al goed kon zien. Het leek wel of ze naar buiten stonden, vragend naar mijn vingers. Toen pakte je met 2 handen de onderkant van je shirtje vast en trok deze langzaam over je hoofd uit. Ik had al wel gevoeld dat je geen BH aanhad, en begreep ook toen je je shirtje had uitgedaan dat je die ook helemaal niet nodig had. Zo mooi vol en naar voren stonden ze nog, die mooie rondingen precies zoals ze horen te zijn en zoals ik ze al vaak in mijn dromen had gezien. En dan die mooie stijve donkere tepels die wel meer dan een centimeter naar buiten prikten .. mmhhh. Ik kon dit maar eventjes aanzien en trok je toen snel naar me toe. En terwijl ik mijn tong over jouw tepels liet gaan, voelde ik jouw warmte tegen de onderkant van mijn borst. Ik had zelfs de gedachte dat ik je heerlijke kutje kon ruiken .. een geur van verlangen, seks en passie.

Ik probeerde nog met een hand jouw kutje te strelen, maar toen nam jij ineens het heft in handen en duwde mij zachtjes achterover, zodat ik languit op mijn zij op het bed kwam te liggen. Je gaf me nog een kus en ’n likje op mijn penis, waarna je voor me kwam liggen op het bed, met je gezicht naar me toe. We keken elkaar eventjes aan, waarna ik mijn ogen wel weer moest sluiten, want ik voelde jouw vingers weer om mijn penis. En weer voelde ik je hand op mijn billen. Nu iets lager en iets gedurfder. En terwijl je ene hand mijn hemels aan het aftrekken was, voelde ik je andere hand nu tussen mijn billen glijden waarna ik een vinger op mijn sterretje voelde drukken. Ik had zoiets nog nooit gevoeld, maar het voelde zo spannend en zo opwindend dat het leek alsof mijn penis harder werd als ooit tevoren. Dit was zo intens en heerlijk, dat ik dit voorbeeld meteen volgde. Ik liet de vingers van mijn ene hand tussen en in jouw kutje glijden, terwijl ook ik met mijn andere hand jouw sterretje zocht. En ook ik begon hierop met mijn duim zachtjes te drukken .. en terwijl ik dit deed, voelde ik de spanning van jouw billen afnemen, waarna hij zachtjes naar binnen gleed. Eerst tot het eerste kootje, maar enkele tellen al zat hij er helemaal in. Ik hoorde je ademhaling versnellen en voelde je kutje natter en natter worden. Even liet ik je wennen aan dit gevoel, maar begon hierna met de vingers van beide handen langzaam in en uit je te gaan. Je begon steeds heftiger te kreunen en ook jij begon nu heftiger te bewegen met je handen. Jouw vingers streelden en masseerden mijn penis zodat hij steeds meer begon te glimmen en steeds paarser werd. Maar ook de druk op mijn sterretje werd groter en groter. Maar was ik te gespannen of te bang, maar het lukte je niet om ook jouw vinger in mij te steken. Eventjes dacht ik dat je me op ’n andere manier wilde gaan verwennen, toen je je hand van mijn billen nam. Maar toen ik je snel wat vingers van jouw tussen je kutje voelde en deze daarna weer snel terugbracht naar mijn kontje, wist wat je van plan was. Je vingers waren nu zo nat en zo glad dat zelfs de spanning van mijn sluitspier je niet meer kon stoppen. En ook ik voelde nu langzaam een vingers voor ’n stukje naar binnen glijden. Mmmh, zo intens en opgewonden had ik me nog nooit gevoeld en ik wilde het wel uitschreeuwen van genot. En terwijl we elkaar op een bijna zelfde manier aan het verwennen waren, probeerde ik nog met mijn mond bij jouw heerlijke stijve tepels te komen. Je verdraaide je lichaam iets zodat ik er beter bij kon en terwijl de geur van liefde en seks de kamer vulde, knabbelde ik aan beide tepels. Heerlijk, zo mooi en zo intens waren de momenten die ik met jou deelde, nooit had ik me zo durven laten gaan en nog nooit had ik zoveel opwinding, passie, intimiteit en sensualiteit gevoeld als de momenten met jou. Het leek wel uren te duren, maar ik wist dat ik het niet lang maar zou volhouden. En ook jij voelde dat.

Je liet me eventjes los en draaide je om. We lagen nu gelepeld tegen elkaar en ik liet mijn handen vullen met jouw prachtige borsten. Ik trok je helemaal tegen me aan en terwijl ik met een hand weer op zoek ging naar jouw kutje, nam ik weer jouw tepels tussen mijn vingers. Ook voelde ik hoe mijn penis tegen jouw rug aanplakte en ’t leek wel of hij een kloppende beweging maakte. Zoiets van ‘laat mij er tussen uit .. ik wil een andere warmte voelen. Volgens mij voelde jij dit ook, want een paar tellen later pakte jij mijn penis en trok hem tussen je billen. Je draaide nog een paar keer tot mijn paarse kopje precies tegen de lipjes van jouw kutje zat. Nog eventjes nam ik de rust, want ik wilde niet meteen al in je klaarkomen en liet mijn vingers nog in en uit jouw kutje glijden. Maar doordat jij je kontje iets verder naar achter drukte en jouw kutje zo heerlijk nat was, gleed hij ineens moeiteloos in jouw warme en pulserende kutje. Eerst liet ik hem er heerlijk stil inzitten .. nogmaals ik wilde nog niet komen, maar ook omdat het zo heerlijk warm aanvoelde. Intussen liet ik mijn hand tussen ons inglijden en begon opnieuw te zoeken naar jouw heerlijke lekker kontje. Nog nat van jouw poesje gleed mijn vinger bijna vanzelf naar binnen. En op het moment dat hij er helemaal inzat begon jij weer met je kontje te schudden, zodat nu zowel mijn penis als mijn vinger in en uit je gingen. Je draaide je gezicht eventjes om en onze lippen en tongen vonden elkaar meteen. Een korte maar heftige kus was het resultaat, waarna jij me geil en vragend aankeek. “Wat wil je nog meer beleven?”; vroeg je me hierna. “Wil je misschien ook nog in mijn kontje komen?”. “Zeg het maar, ik wil je alles laten beleven, ik wil je laten genieten .. dus zeg het maar, wat wil je nog meer doen?”
Eventjes was ik uit het veld geslagen. Natuurlijk zou ik nog in haar kontje willen komen .. maar ik voelde ook dat dit moeilijk zou gaan. Ik was al zo opgewonden en het zou zeker niet lang meer duren voordat ik zou klaarkomen. En het in je kontje komen zou er zeker voor zorgen dat ik dan al meteen zou komen .. waarschijnlijk al voordat ik in je zou zitten. Ik keek je weer aan en gaf toe dat ik dit inderdaad wilde, maar ook besefte dat ik dan al meteen zou klaarkomen (als dit al niet gebeurd zou zijn). Eventjes verscheen er een glimlach op jouw gezicht, waarna je me heel intens aankeek. “Hé lief”; zei je zacht, “We hebben nog zoveel tijd, kom nu eerst maar eens lekker klaar in mijn kutje, want ik ben daarnet ook al gekomen .. en dan kijken we strakkies nog wat we nog meer willen en kunnen beleven!”
Je pakte mijn hand en liet deze op jouw venusheuvel rusten. Hierna gleed deze hand verder naar beneden. En terwijl je jouw vingers naast mijn penis in jouw kutje stopten, begon je weer met rustige halen je kontje te bewegen. De druk om mijn penis nam toe en het leek wel dat buiten de knedende of moet ik zeggen zuigende werking van jouw kutje, nu ook jouw vingers mij aan het strelen en masseren waren. Dit werd me allemaal teveel en met een diepe kreun liet ik mijn zaad in je stromen. En terwijl ik kwam begon je me nog meer te verwennen, want ook je andere hand voelde ik onder mijn ballen. Even leek wel of het licht uitging en alles werd zwart voor mijn ogen .. zo intens had ik seks nog nooit ervaren. En als uit een droom kom ik langzaam weer op de ‘aarde’ terecht en voel mijn zacht wordende penis uit je glijden. Jouw vingers glijden mee, waaraan kleine sliertjes kleven. Je hand komt naar boven en je likt deze dan langzaam schoon. “Heerlijk smaak je toch” zeg je me terwijl je de laatste vingers schoonlikt. Hierna voel je nogmaals langs je lipjes en begint voor een tweede maal je vingers af te likken. De laatste vinger echter breng je naar mijn mond en zegt “proef maar eens hoe lekker”. En terwijl ik mijn eigen zaad van jouw vingers lik, voel ik jouw andere hand nog steeds kneden in mijn kleine zachte penis.

“Rust nou maar eventjes uit en kruip maar lekker tegen me aan, zodat we zo meteen jouw andere fantasie kunnen gaan beleven”. Eventjes kusten we elkaar nog, waarna we heel stevig en intiem in elkaar kropen. Eventjes lieten we de boel de boel en doezelden saampjes weg….

’N Licht getril maakte me wakker uit een heerlijke roes. Had ik het nou allemaal gedroomd, of lag je nu echt naast me en hadden we echt daarnet intens van elkaar genoten? Jouw heerlijke geur liet me als eerste beseffen dat het géén droom was geweest en voorzichtig openen ik mijn ogen en keek nieuwsgierig waar dat getril vandaan kwam.

Als eerste keek ik in jouw stralende ogen, die mij met een ondeugende blik mij aankeken. Daarna volgde ik jouw ogen, toen jij deze eventjes over mijn lichaam liet afzakken. Aha, daarom keek jij zo ondeugend en daar kwam het getril vandaan .. want om mijn nog slappe penis zag ik buiten jouw vingers ook een trilring zitten. En terwijl ik jouw vingers mijn hele lichaam voelde verkennen, voelde ik ook dat het getril, het zicht van jouw heerlijke lijf en jouw vingers een positief effect hebben op mijn penis. Langzaam voelde ik hoe hij steeds harder werd tot het moment dat de ring stevig om mijn penis kwam te zitten. Het getril maakte een apart gevoel in mij los en liet mijn eikel nog glimmender en paarser worden dan ooit tevoren.

En terwijl ik nog een beetje op mijn rug lag, kroop jij over mij heen en beginnen we elkaar heerlijk te zoenen. En terwijl onze tongen in elkaar verstrengeld raakten, trok ik je stevig tegen me aan. Eventjes voelde ik een pijnscheut, want door deze passie en intimiteit was ik vergeten dat ik nog niet zo lang gelden geopereerd was. Maar de intensiteit liet mij het alweer snel vergeten en trok je dus voor een 2de maal weer stevig tegen me aan. Ik voelde jouw warmte tegen heel mijn lijf en voelde jouw stijve tepels branden op mijn borst. Het trillen voelde ik door heel mijn lichaam gaan en vroeg me af hoe jij dit zou ervaren als ik in jouw zou zitten. En alsof jij mijn gedachten kon lezen, voelde ik jouw hand weer naar mijn penis gaan. Jij pakte hem stevig vast en trok hem tussen onze lichamen naar beneden. Ik voelde jouw haartjes langs mijn eikel gaan wat een extra trilling door mijn lijf liet gaan, waarna jij hem tegen je lipjes van je heerlijke kutje aandrukte. Eventjes bleven we zo liggen, maar dan duw jij je onderlichaam naar voren en voelde ik hem langzaam in jouw glijden. Echter door de positie op het bed kwam ie niet verder dan de rand van mijn eikel. Jouw vingers streelden nog langs de stam van mijn penis en over je eigen lipjes en je liet hem er nog een paar keer in en uitglijden.

Hierna ging je recht zitten en je gaf me nog een zoen. Je stapte rustig uit ben en begon me nu op mijn borst te likken en zoenen. Ik voelde de trilring zijn werk heerlijk doen maar voelde ook hoe jij je gezicht langzaam naar beneden bewoog. Plots voelde ik je tong mijn eikelrand likken, terwijl je andere hand mijn ballen begon te masseren. En met lange halen begon me heerlijk te pijpen. Ik moest en zou je nu ook proeven en trok je met mijn beide handen dichter bij me. En nadat je met je heerlijke kontje naast me stond, schoof ook ik in de richting van jouw heerlijke erogene zone. Met een lichte druk probeerde ik je benen te openen, zodat ik met mijn hoofd tussen je benen kon komen. ’N Beetje krom lag ik nu onder je billen en lag nog geen 10 centimeter van jouw lipjes vandaan. Ik zag de glinstering en het vocht op jouw lipjes en rook weer de geur van ons vorige spel. Zachtjes kwam ik iets omhoog en liet mijn tong tussen je lipjes glijden. Mmmh, je smaakte zo lekker en voelde zo zacht, dat ik je meer en meer wilde likken. En met lange halen begon ik dan ook mijn tong tussen jouw lipjes door te halen. Af en toe drukte ik mijn tong in je natte kutje en liet ondertussen mijn vingers langs je lipjes en over je sterretje glijden. Mijn gelik en gefriemel maakte je zo gek dat je steeds eventjes recht kwam om je helemaal over te geven aan het genot. Ik was hier ook wel blij mee, want dat gaf mijn penis rust, want ik wilde nog niet meteen komen. Heftig likte ik je door en voelde je lipjes steeds vaker samentrekken en ik voelde ook steeds meer vocht uit je kutje stromen .. je kreunen werden luiden en je begon jezelf nu ook over je borsten te strelen. Ik zag af en toe hoe je beide handen onder je borsten stak en deze al knedende omhoog bracht. Je had je nu ook iets laten zakken, zodat mijn tong nog dieper in je kutje verdween. En doordat je een schuivende beweging maakte schoof ook zo nu en dan mijn neus tussen jouw lipjes. En terwijl ik helemaal opging in ons liefdesspel, voelde ik mijn gezicht steeds natter en natter worden.

Dan ineens kom je heel voorzichtig overeind, draai je je om en zet je ene knie over me heen naast de andere kant van mijn lijf, zodat je nu recht boven me hangt en boven het bed. Hierna trek je ook je andere knie op, zodat je nu op het bed zit met tussen je knieën in lig ik. Weer neem je mijn penis vast en trekt hem nu recht overeind zodat hij weer tussen jouw lipjes zit. Dan laat jij je langzaam zakken, zodat ik goed kan zien dat hij steeds verder in jouw kutje glijdt. Ik zie jouw lipjes over mijn eikel glijden, wat net lijkt op een mond dit heerlijk aan een lolly zuigt. Dan zak je verder .. zo ver dat de trilring jouw lipjes raken. Dan lijkt het net alsof jij een stroomschok krijgt, want je hele lijf trekt van genot ineen. Jouw vingers schieten snel naar jouw kutje en je laat deze, terwijl je lichtjes op en neer beweegt, snel tussen je lipjes en over mijn stam bewegen. Ik voel je rillen van opwinding en zie je kutje ook steeds meer glinsteren van het voorvocht. Tevens klinkt er buiten het getril nu ook een heerlijk sensueel gesop van 2 lichamen die heel intens de liefde bedrijven. En dan als we een tijdje heel intens van elkaar hebben genoten en we helemaal nat van onderen zijn van ons beider voorvocht, opwinding en zweet, kom je eventjes van mij af en draai jij je om.
Ik zie hoe je je heerlijke kontje voor me laat zakken. En terwijl je vingers mijn stam verwennen en je af en toe een likje geeft over mijn eikel, laat ik mijn vingers tussen jouw lipjes glijden en druk ik zo af en toe op jouw sterretje. Door mijn gestreel wordt jouw kontje steeds natter door jouw eigen voorvocht. En als ik zo af en toe een vinger tegen je sterretje zet, voel ik deze steeds gemakkelijker naar binnen glijden. Jouw kontje is op een gegeven moment zo nat, dat ik probeer 2 vingers hierin te steken, wat nog lukt ook.

Dan kijk jij eventjes over je schouder en kijk je mij geil aan. Je steekt je kontje eventjes naar achteren en trek dan mijn penis recht overeind, waarna je voor een 2de keer die middag over me heen zakt. Echter zie ik nu hoe jij mijn penis tegen je sterretje aandrukt, waarna je je langzaam laat zakken. En terwijl langzaam mijn eikel in jouw kontje verdwijnt, kijk je nogmaals over je schouder. In je ogen zie ik dat je dit pijn doet, waarna ik hem er meteen weer uit je wil trekken. Echter jouw hand houdt hem tegen en al fluisterend zeg je “ga maar door, ik vind het heerlijk om jouw zo te verwennen .. en die pijn is zo weg”. En terwijl je dit zegt, voel ik mijn eikel langs jouw sluitspier glijden.

Eventjes blijf je zo zitten terwijl ik je zachtjes hoor kreunen. Maar een paar tellen later, als ik ook voel dat de spanning iets is afgenomen, laat je je verder over me heen zakken, zodat hij helemaal in je kontje verdwijnt. Ik probeer nog met mijn handen om jouw lijf te gaan, zodat ik je lipjes nog kan strelen, echter door de stijfheid kom ik niet verder dan je heupen. Zodra je dit merkt, laat je je iets achterover vallen, zodat ik gemakkelijk met mijn vingers je borsten tepels kan strelen. Eventjes maak ik mijn vingers met mijn mond nat en laat ze vervolgens over je tepels glijden. En terwijl ik je tepels tussen mijn vingers kneed, voel ik het getril door onze beide lichamen gaan. Ik voel momenteel dingen die ik nog nooit eerder had gevoeld of beleefd .. wat, ik voel nu dingen die ik nog nooit voor mogelijk had gehouden. En terwijl ik vol intensiteit aan het genieten ben, voel ik hoe jij jezelf begint te vingeren. Ik voel jouw vingers in en uit jouw kutje gaan en voel het vocht over mijn benen stromen. Ook dit gevoel is iets heel aparts. Want doordat ik in je kontje zit en jij je vingers diep in je kutje duwt, voel ik jouw vingers langs mijn penis af glijden. En dan niet allen buiten je kontje maar ook inwendig voel ik je vingers .. mmmhhh. Ik hou het niet lang meer vol. En ook al was ik daarstraks klaargekomen, toch voel ik weer diezelfde intensiteit opbouwen in mijn stijve penis. Ik voel hoe hij steeds meer begint te kloppen en besef nu meer en meer dat het nu niet lang meer zal duren. Ik kreun in je oren dat ik zo ga komen, waarop jij reageert dat ook jij bijna zo ver bent. “Kom dan mijn schatje, kom maar lekker in mijn kontje .. ik wil je in me voelen spuiten .. kom gauw, want ik kom al .. kom nu, spuit in me”.
Dit wordt me allemaal teveel, die geilheid, die opwinding en dit gevoel, ik kan het niet meer tegen houden. Ik voel de tinteling door mijn penis en ik voel hoe mijn zaad door mijn penis spuit. Ik hou het niet meer en kom voor een 2de keer in jouw klaar deze middag. En net als de eerste keer lijkt er geen eind aan te komen. Maar ook jij laat je helemaal gaan en je komt heftig schuddend op mijn lijf klaar.

Beide laten we nog een geile kreun, waarna je je uitgeput achterover laat vallen. En terwijl mijn penis nog in je kontje zit, voel ik hoe ons vocht zich op mijn schoot met elkaar vermengt. En terwijl je zo op mij ligt, begin ik je langzaam over de lijf te strelen, langs je borsten, over je buik en je venusheuvel, tussen je haartjes en tot de bovenkant van je lipjes en dan weer terug. Lekker loom en lekker ontspannend. De trilring zorgt ervoor dat mijn penis nog lang hard blijft, want nog steeds zit hij vast in jouw kontje. Dus zodra jij je krachten weer had terug gevonden, begon jij weer heerlijk met je kontje te schuiven. En terwijl nu toch mijn penis iets van zijn stijfheid begin te verliezen, voel ik hem ook langzaam naar buiten glijden. En met een plop voel ik mijn eikel uit jouw kontje schieten en voel ook meteen de sperma over me heen stromen. Jouw vingers pakken meteen mijn slappe penis vast en masseren hem heel voorzichtig en lief. Met je vrije hand laat je je vingers door ’t plasje sperma gaan en likt voor een 2de maal deze dag mijn sperma op. “Je smaakt zo lekker”, zeg je.

Dan haal je de ring van mijn penis, kruip je van me af en draai je je om. Eventjes pak je me vast en geef je me een heftige tongzoen. Dan laat je je afglijden naar mijn schoot, waar je me langzaam begint af te likken. Zo af en toe kom je nog naar boven voor een kus of een tongzoen .. en elke keer proef ik in je mond een mengel van mijn sperma en jouw vocht. En nadat je me helemaal hebt schoongelikt, kom je in mijn armen naast me liggen. En terwijl ik je haren streel, streel jij mijn kleine warme en helemaal slappe pikkie. En terwijl we zo liggen en we elkaar op de meest intieme plekjes nog strelen, kijken we elkaar in de ogen. Eventjes zeggen we niets .. want onze blikken zeggen genoeg. HET WAS HEERLIJK !!

Zoiets moois en intens zal ik waarschijnlijk nooit meer beleven, wat ben je lief .. en wat hou ik toch enorm van je!! En terwijl ik weet dat we geen partners kunnen zijn, vraag ik me toch af hoe mooi het zou zijn als we zo elke dag van elkaar zouden kunnen genieten. Je bent geweldig .. zo mooi, zo sensueel .. en je maakt zoveel los in mij en laat mij zoveel moois beleven. Ik hou van je .. en deze middag heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht.
Kruip nog even heel dicht tegen me aan, want ik wil je nog heel even bij me voelen voordat je zo weer weg moet. Kus me nog één keer en laat me je nog een keer overal strelen en proeven .. ik hou van je !
Aantal keer gelezen:
810
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)