Spannendverhaaltje.nl

Eenzame buurvrouw

-
16-08-2010
Dit verhaal speelt zich af in de zomer van 2000. Wij, mijn vrouw, schoonouders en ik, zaten in de tuin lekker aan de barbeque. Het was een zwoele zomeravond. Terwijl wij zo in de tuin zaten, kwam onze buurvrouw over het hek kijken om te vragen hoe het met m'n schoonouders ging. Gelijk vertelde ze dat het met haar niet zo goed ging. Ze had ruzie met haar vriend en die had haar die avond alleen thuis gelaten. Terwijl ze dat zo vertelde, rolde de tranen over haar ogen. Nou moet ik er even bij zeggen dat mijn buurvrouw niet echt knap is, ze is 41 jaar, zelf ben ik 29, toen dus 27, maar ze heeft wel een paar verschrikkelijke grote tieten. Na haar verhaal een aangehoord te hebben, vertelde we dat het allemaal wel goed kwam en dat ze maar vroeg naar bed moest gaan om deze ruzie een beetje van haar af te zetten.
Rond de klok van 0.00uur gingen mijn schoonouders naar huis, mijn vrouw en ik hadden de tuin opgeruimd en mijn vrouw zei me dat ze ook maar naar bed ging. Ik ga even bij H**** kijken, zei ik. Effe kijken hoe het met haar gaat. We konden immers goed met haar opschieten, dus zo raar was dat niet. Daarbij zat ik er wel vaker, want ik had toen die tijd geen computer en ik kon me daar dus wel uitleven. Ik dus naar haar toe via de tuin en liep bij haar naar binnen.Gaat het een beetje, vroeg ik haar. - Nee, zei ze, ik kan niet slapen, dus ik ga maar achter de computer. Nadat we een beetje met elkaar gepraat hadden over haar vriend, kwam het gesprek op de sex aan. Volgens haar was de sex een ramp bij haar. Haar vriend wou nooit meer en vingeren ging haar ook vervelen. Plotseling ging ze tegenover me staan en trok haar nachthemp omhaag. Daar stond ze.....string aan en blote tieten...Is dit nou zo'n slecht figuur?, vroeg ze me.
Een beetje perplex, maar zo geil als boter zei ik haar dat ik dat zo niet kon zien, dan moest ze vlak voor me staan. Nadat ik het gezegd had kwam ze vlak voor me staan. Ik zat op dat moment op de bureaustoel achter de computer. Nou....?, is het zo slecht. Draai je eens om, zei ik haar. Nadat ze zich omgedraaid had, voelde ik even aan haar kont. Deze was zo zacht, maar toch ook weer stevig. Voelt goed hoor, zei ik haar en hielp haar weer omdraaien zodat ze met haar gezicht naar me toe stond. Langzaam voelde ik aan haar borsten, haar tepels, die inmiddels zo stijf als maar kon waren en gleed langzaam naar haar kutje toe. Ze bleek zo nat te zijn als maar kon en langzaam begon ik haar te vingeren. Na een tijdje met eerst 1 vinger, maar later twee vingers, haar gevingerd te hebben, draaide ik haar weer om.
Mijn lul stond ook al op knappen en ik wist niet hoe snel ik mijn broek uit moest trekken. Ik moest en zou haar NU neuken. Langzaam duwde ik mijn lul tegen haar schaamlippen en voor ik er erg in had zat hij er tot het schaamhaar helemaal in. Eerst langzaam maar steeds neller begon ik te pompen. Ik begon haar tegelijk aan haar klitje te voelen..en hoorde hoe ze steeds sneller begon te hijgen....Aaaaaaahhhh, ga door, was eigenlijk het enige wat ze eruit kon krijgen. Ik voelde dat ik ging komen en haalde mijn lul uit die natte kut en vroeg haar of ze me wilde pijpen. Ga zitten, zei ze en deed haar mond om mijn eikel. Met haat tong speelde ze met mijn plasgaatje, zoog af en toe aan mijn eikel....ik werd helemaal gek!
Ik ga komen zei ik haar, maar ze ging door toto ik het niet meer hield. Terwijl ik alles eruit spoot, bleef ze maar doorgaan met zuigen. Alles slikte ze door, ze zoog zo hard aan die eikel dat ik dacht dat ze het bloed eruit wou zuigen. Nadat ik klaar was gekomen, zei ze me.....Dit had ik nodig... Ik heb haar daarna nog lekker liggen beffen, ze kreeg tot 4keer!!! een orgasme. Ik heb me daarna aangekleed en ben naar bed gegaan. Ik weet dat het nooit meer zal gebeuren, mijn vrouw weet tot de dag van vandaag nog helemaal niks, en mijn buurvrouw? Die is inmiddels weer bij haar vriend terug. Dit is en blijft een eenmalig geheim tussen mij en mijn buurvrouw.
Aantal keer gelezen:
947
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)