Spannendverhaaltje.nl

Een waar gebeurd verhaal

-
16-08-2010
Het is al zondagmiddag toen we besloten om een eindje te gaan fietsen, de kinderen hadden geen zin om mee te gaan en bleven thuis. Het bos is maar 6 km fietsen, daar hadden de kinders geen zin in. Als we met de auto gaan dan gaan we wel mee, zeiden ze. Maar wij wilden op de fiets. Tijdens het fietsen praten we over van alles, dus ook over het feit dat we weer alleen waren net als vroeger, toen we nog geen kinderen hadden. Toch wel raar hŤ zonder die jongens zei mín vrouw. Ik vond het idee wel prettig. Tijdens het fietsen zei ik terloops dat we ook naar het strandje konden gaan, het is tenslotte de zelfde kant op.
Welk strandje gaan we naar toe vroeg ik. Het naaktstrand of het gewone strand? Het antwoord had ik natuurlijk kunnen raden. Het gewone strand, denk je dat ik me wilt laten bekijken door iedereen, was haar antwoord. Wat maakt het uit iedereen daar is naakt zei ik nog. Maar nee was het en nee bleef het. Dus wij naar het ďgewoneĒ strandje. Daar aangekomen moesten we ons eerst een weg banen om een plekje te bemachtigen, het was wel erg druk daar. Maar toch een plekje gevonden. Toen kwamen we echter tot de ontdekking dat we naar het bos wilde en hadden dus geen badkleding en handdoeken mee genomen. Vrouw lief wou wel even het water in om af te koelen van dat eind fietsen, en ik ook wel. Ik stelde voor om naar het naaktstrand te gaan want daar heb je geen kleding nodig. Het antwoord veraste me en ze ging mee.
De drukte viel wel mee en we hadden al gouw een plekje met wat gras gevonden, kleedde ons uit en gingen in de zon liggen. Gaan we nog het water in vroeg mín vrouw, ja zei ik en sprintte het water in. Het was wel even schrikken zo in het koele water, maar het was na even wennen wel prettig. Toen kwam mín vrouw er ook bij. We hebben even lekker elkaar nat gespat. In het water had ik al ďstiekemĒ haar kut en haar borsten gestreeld, bij mij kon je de uitwerking direct zien, mín lul stond recht overeind. Toen moest ik nog zín 50 meter naar ons plekje lopen en ik kon de blikken voelen. Het waren opvallend veel mannen die aan het strandje lagen. Ik ging heerlijk op mín rug in de zon liggen om me op te laten drogen en vrouwlief kwam naast mij liggen. Opeens zegt ze, IK moet plassen, maar er is geen toilet in de buurt en wat nu.
Geen probleem zei ik. Ik lag nog steeds op mijn rug en mín lul was inmiddels al weer naar het normale formaat gekrompen. Als je op me komt zitten met je gezicht maar me toe en je kut tegen mijn zak aan, kan niemand zien dat jij aan het plassen bent. Op dat moment kreeg ik een geweldig gevoel over mij heen, bedenk je, je komt uit het koele water en dan opeens een hete straal pis over je lul, tjonge, ik had het niet meer, mijn lul werd groter dan die normaal kon worden. Het liet haar ook niet onbetuigd, want ik zag en voelde dat haar kut wel heel erg sappig werd. Ze was alle schroom vergeten en schoof langzaam over mijn lul zodat deze er precies voor zat. Toen ging ze een stukje terug en mijn lul gleed diep in haar kut. Andere heren op het strand hadden dit echter van een afstand bekeken en kwamen langzaam onze kant op om het van dicht bij te zien. Een er van kwam erg dichtbij zitten en begon langzaam over zijn lul en zak te strelen. Toen zijn lul goed stijf was begon hij zich heel langzaam af te trekken, mijn vrouw kon dit niet zien want zij zat met de rug naar hem toe, mijn lul te verwennen in haat kut.
De man in kwestie had dit in de gaten en schoof een beetje op zodat mijn vrouw en ik het beter konden zien. Dit maakte ons nog geiler dan we al waren. Opeens stopte mín vrouw en ging een beetje rechtop zitten zodat mijn lul uit haar kut floepte, en ging aandachtig naar de rukkende man kijken. Dit had een groot effect voor deze heer, hij spoot zijn zaad recht in de lucht, plop, plop ging het. Hij stond op en ging terug naar zijn plekje bij zín vriend. Op een klein afstandje zaten een paar stelletjes die ons schouwspel hadden bekeken en hetgeen bij ons gebeurde hen niet onbetuigd lieten. Bij het ene stelletje was de man bezig zijn vrouw of vriendin langzaam op te eten, hij was haar zeer stevig aan het beffen, eerste zat hij en daarna ging hij op de knieŽn om er beter bij te kunnen. Het andere paar was bezig de paal van de man te bedekken met haar mond zodat je deze bij het op en neergaan van haar mond zijn lul wel en dan weer niet zag. We hebben dit even aangekeken en dachten beide, waarom kunnen we niet met zín allen tegelijk. We wandelde heel langzaan hun kant op, ik nog steeds met en stijve lul en mín vrouw met een heel glinsterende natte kut. Op het moment dat we bij de beide partners gingen zitten kwam de vrouw die gebeft werd klaar. Ze draaide hun om en gingen lekker neuken, heel langzaam schoof hij zijn lul in en uit.
Het andere paar was nu echter ook aan een omschakeling toe want ze verruilde van positie. Toen bij dit aanzicht ging mijn vrouw op haar rug liggen met haar benen wijd, zodat iedereen in haar gleuf kon kijken. Om dit bekijks te voorkomen heb ik mijn lul diep in haar gestoken en ben nog nooit zo lekker klaargekomen. Toen zijn we weer naar huis gegaan. Maar dit is zeker voor herhaling vatbaar als het warm weer is.
Aantal keer gelezen:
546
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)