Spannendverhaaltje.nl

Een vergeten nummer

-
16-08-2010
Het was een zwoele zomeravond. Ik had niets te doen en zat maar wat voor de tv te hangen. Er was een leuke film van Eddy Murphy op tv, dus dat was wel lachen. Ik was die dag met mijn homepage bezig geweest en had voor de grap mijn telefoonnummer erop gezet om wat dingetjes uit te proberen, maar ik was vergeten dit nummer weg te halen. Net op het leukste moment van de film gaat mijn telefoon. Het was een vrouw. Ze begon tegen me te praten en wat vragen te stellen. In eerste instantie dacht ik dat het om zo'n telefo-nische enquete ging. Dit was echter niet zo. Al snel zette ze een zwoele hese stem op. Als ik mijn ogen dicht deed zag ik haar zitten. Een mooie vrouw. Een vrouw met lang donker krul-lend haar, natte zachtrode lippen die net met de tong zijn geraakt, mooie ronde, strak in het vel zittende borsten, je kent het wel.
Ze vroeg,"Hoe voel je je?" Ik zei dat het wel goed met me ging. "Hoe zou je je voelen als ik straks achter je stond, je schou-ders te masseren, je hoofd tussen mijn borsten beweeg?" Ik zag het al helemaal voor me. We praatten wat verder over de telefoon en ze maakte me de kop helemaal gek. Ik moest de hand aan mezelf slaan om mijn kloppende ballen enige rust te geven. Ik ben die avond vroeg naar bed gegaan en heb zalig gedroomd. Na een ontzettende klotedag op mijn werk, ben ik snel naar huis gereden. Heb mijn tas en jas zo op de grond gegooid, heb me snel uitgekleed en ben onder een lauwwarme douche gestapt. Net toen ik onder de douche vandaan kwam ging de deurbel. Ik zei dat ik er zo aankwam. Met een handdoek om mijn middel deed ik de deur los. Het was een vrouw die met een buurtonderzoekje bezig was over het internet gebeuren en dergelijke. Ik was bereid een paar vragen te beantwoorden. Ik had me snel even in mijn badjas gehesen toen zij even op de bank ging zitten. Ik ging op een stoel tegnover haar zitten.
Ik beantwoorde vragen zoals of ik wel eens op het internet aan het surfen was, of ik een homepage had, bij welke provider ik zat. Nadat ik ze de vragen gesteld had vroeg ze met een zwoele hese stem of ze misschien een kopje thee mocht hebben. Ik stemde in en schonk haar de thee in. Ze vroeg of ik haar niet ergens van kende, en op dat moment schoot het door me heen. Het was de vrouw die ik gisteravond aan de telefoon had. Er ging een golf van opwinding door mijn lijf. Mijn lul begon zich al te ver-heugen op een lange drukke avond. Ze zat nog steeds op de bank en haalde haar benen van elkaar. Ze spreidde haar benen iets en streelde haar borsten terwijl ze me geil aankeek. Ze vroeg me of ik daar wilde blijven zitten. Haar tong gleed over haar rode lippen. Haar hand die net haar borsten streelde zakte langzaam naar beneden en trok haar rokje iets omhoog. Langzaam liet ze een vinger haar slipje inglijden. Met haar andere hand ontdeed ze zich van haar blousje. Vol bewondering keek ik naar haar sensuele bewegingen en tedere aanraking. Zonder het zelf te beseffen begon ik zacht mijn inmiddels hard geworden lul te masseren.
Haar tepels waren hard en staken fier vooruit. Ze ontdeed zich van haar rokje en bh. Ze liet haar vinger verder haar slipje inzakken. Ze sloeg haar wilde zwarte haar naar achteren over de bank en ging er eens even lekker voor zitten. Ik zag hoe ze haar vinger speels rond haar klitje bewoog. Ze zoog op de middelvinger van haar andere hand. Langzaam bewoog ze ook deze vinger naar haar slipje terwijl ik mijn harde paal steviger in mijn hand pakte. Ze keek me doordringend aan en liet een vinger heel plagend langzaam haar natte lipjes uit elkaar halen, en daarna haar dampend hete kutje in glijden. Langzaam in en uit. "Wil jij ook?", vroeg ze. Ik twijfelde geen moment en liep voorzichtig op haar af. Onderweg ontdeed ik me van mijn badjas. Ik knielde voor haar en trok haar kontje net van de bank af. Ik bewoog mijn vinger langs haar gezwollen lipjes en gaf haar een likje over haar geschoren venusheuvel.
Ik voelde een druppel van haar kutvocht over mijn vinger glijden en wist dat ze er klaar voor was. Ik liet mijn middelvinger diep in haar natte kutje glijden. Langzaam bewoog ik 'm heen en weer. Toen liet ik mijn wijsvin-ger erbij inglijden. Door een zachte kreun liet ze haar genot blijken. Mijn tong likte haar huid, dwaalde langzaam af naar haar klitje. Ze legde haar hand in mijn haar en duwde mijn gezicht tegen haar klitje aan. Met volle overgave zoog ik aan haar miniscule paaltje. Ze kromde haar rug en spreidde haar benen verder. Ik ging staan en tilde haar op. We gingen op het tapijt liggen midden in de kamer. Ik legde haar hoofd bij mijn knieen en begon haar te zoenen. Langzaam bewoog ik mijn hoofd naar beneden over haar borsten. Ik zoog even aan haar tepels en zette mijn reis voort. Voorzichtig liet ik mijn tong over haar onderbuik glijden richting haar klitje. Ik draaide kleine cirkels rond haar klitje en stopte daar na mijn tong diep in haar sappige kutje.
Ik greep met mijn handen om haar benen haar billen. Ik voelde hoe ze voorzichtig mijn lul begon te likken. Met het puntje van haar tong likte ze het eerste druppeltje voorvocht weg. Ik nam een vinger in mijn mond en begon haar kringspier te masseren. Toen nam ze met een lange haal mijn lul diep in haar mond. Ik voelde dat ze meer wou en begon haar klitje te zuigen. Voorzichtig liet ik een vinger haar kontje in glijden. Ze greep mijn heupen en duwde mijn lul diep in haar mondje. Ik bewoog mee en stopt mijn vinger zo diep als ik kon in haar kontje en mijn tong in haar kutje. Ze begon te schokken en uit voorzorg trok ik mijn lul uit haar mond. Met zwaar gekreun kwam ze klaar. Ik draaide me om en legde mijn lul tussen haar borsten. Langzaam begon ik te bewegen, ze opende haar mond en likte mijn eikel. Ze nam bij elke haal mijn lul diep in haar mond. Ik voelde hoe mijn eerste orgasme op komst was. Na nog enige halen spoot ik mijn vocht diep achter in haar mondje en over haar gezichtje.
Ze kroop onder me vandaan en ging op haar knieen voor me zitten. Ze duwde haar kontje in de lucht en ik stopte langzaam mijn lul tussen haar schaamlipjes. dan zonder waarschuwing haalde ik diep door en kwam hard in haar. Ik greep haar heupen en trok haar hard om me heen. Ik neukte haar hard en spoot voor de tweede keer mijn geil in haar lichaam. Ik haalde mijn lul uit haar kutje en bewoog mijn vochtige eikel langs haar anus. Ze kreunde, en smeekte of ik het voorzichtig wou doen. Ik voldeed aan haar wens en ontmaagde haar kontje. Heel langzaam liet ik mijn lul diep in haar kontje verdwijnen. Ik pakte haar om haar middel en hield haar stevig vast. Bij elke stoot zwaai-de haar haren in het rond. Ik liet mijn hand richting haar kutje gaan terwijl ik nog steeds haar kontje neukte. Mijn vingers masseerden haar harde klitje. Ik hoorde haar sneller hijgen en kreunen. Ik voelde hoe er langzaam meer vocht uit haar dampende kutje droop. Met een diepe kreun kwam ze klaar. Ik trok me terug uit haar kontje en ging op mijn rug liggen.
Zij draaide zich om en begon mijn schenen te zoenen. Langzaam gign ze verder naar boven,....ze likte mijn ballen en mijn tepels,... ik voelde hoe ze met haar natte kutje mijn been streelde. Ze kroop verder omhoog en legde haar zalmroze natte schaamlipjes op mijn tong. Mijn tong verdween diep in haar zalige grotje. Ik wilde haar neuken als nooit tevoren en kroop iets onder haar vandaan, zover zodat haar kutje recht boven mijn paal hing. Langzaam liet ze zich over mijn lul glijden. Ik voelde haar geile sappen langs mijn paal naar benden sijpe-len en hoe haar klitje tegen mijn lijf stootte. Ik greep haar dansende borsten en bekeek haar goed terwijl ze zich op en neer langs mijn lul bewoog. Haar spieren in haar kutje trokken samen en ik voelde hoe ze probeerde mijn lul te melken. Ik probeerde me zolang mogelijk te verzetten tegen mijn derde orgasme. Ik voelde hoe haar nagels over mijn glimmende borst-kas krasten en voelde hoe haar kutje wederom begon te schok-ken.
Ik keek haar aan en zag een gespannen gezicht, klaar om te schreeuwen. Ik gaf toe aan mijn gevoel en spoot mijn witte geil diep in haar. Ze kwam omhoog en liet me de laatste stra-len tegen haar klitje aanspuiten. Ze kwam klaar en gaf me een goddelijke zoen. Onze tongen bleven cirkelen terwijl mijn eikel tegen haar klitje bonste. We bleven nog een paar minuten zo liggen en stapten samen onder de douche. Onder de douche heeft ze me nog even heerlijk gepijpt en heb ik haar kutje nog gemasseerd. De droogden elkaar af en hebben ons aangekleed. Sindsdien vergeet ik wel vaker mijn telefoonnummer van mijn pagina te halen. En ik doe nu altijd open voor een mooie enquetrice.
Aantal keer gelezen:
831
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)