Spannendverhaaltje.nl

Een vakantie kindje

-
21-10-2010
Wij zijn op vakantie geweest naar Spanje. Wij hadden afgesproken dat wij elkaar ook vrij lieten en Henk, mijn man had daar geen enkel bezwaar tegen. Wij hadden geboekt in een hotel waar alles bij de prijs in zat, zo kon hij zich te goed doen aan de drankjes, zijn hobby. Dat het wel eens uit de hand liep wist ik van te voren en zo ook in de loop van de derde dag.
Wij hadden daar een paar stellen ontmoet waar het lekker mee klikte en het waren ook stellen die elkaar vrij lieten. De eerste avond al werd er tijdens het dansen al terrein verkend en gleden een paar andere handen over mijn billen en voelde ik een paar stevige palen drukken tegen mijn buik, lekker toch?

Op de middag kwam één van de vrouwtjes naar mij toe en vroeg of wij die avond mee gingen, ze hadden een bar ontdekt waar het er flink los aan toe ging, precies wat voor jullie, zei haar vriend , die achter mij stond en zijn hand in mijn topje liet gaan. Frank niet doen, zei Ellen daar krijg je vanavond de gelegenheid wel voor wanneer jullie mee gaan. zei ze lachend.
Ik denk dat ik dan alleen mee moet, zei ik want mijn man heeft al flink gedronken en zal wel op tijd naar bed moeten, o maar dat is geen bezwaar meid wij nemen je mooi mee, zei Karel weer. Ja jij zult je kans wel pakken hé, zei Karel, die er bij was gekomen en anders neem ik die kans wel hoor.

De mannen gingen even een drankje voor ons halen en Ellen vertelde snel dat bij die bar een aparte zaal was waar waar het heel gewoon was wanneer daar stellen stonden te neuken en dat ze aan je zaten, dus je bent gewaarschuwd. Ik zei dat ik graag een zou gaan en de afspraak was gemaakt.

Tegen elf uur gingen wij daar heen, Henk lag zwaar te ronken en ik kuste hem en vertelde dat ik weg ging, veel plezier kreunde hij nog en was weer vertrokken. Ik was best gespannen en had nog snel mij gedoucht en een schoon stringetje aan gedaan. Ze hadden vrijkaartje gekregen dus wij waren zo binnen. Het was gezellig druk en natuurlijk warm en wij namen plaats aan de bar en namen een mixje.
Het duurde niet lang of Karel kwam naar mij toe, zullen wij even dansen Carola, vroeg hij, ja lekker zei ik en wij waren de vloer op. Gelijk drukte hij zijn lul al tegen mijn buik en trok mij tegen zich aan door zijn handen op mijn billen te leggen.
Je hebt een heerlijk kont zei hij, vindt je vroeg ik, ja zei hij ik hou van een bolle kont en hij drukte zijn mond op de mijne en ik verzette mij niet toen zijn tong naar binnen wilde. Zo dansten wij langs de anderen heen en die zaten te kijken. Toen wij weer wat achteren waren glee zijn hand onder mijn topje en pakte mijn borst, heerlijk geen b. h je, zei hij maar wel vollen tieten en heerlijke grote tepels.

De toon was gezet en ik wist dat ik meer wilde en keek al uit dat wij naar de andere zaal zouden gaan.

Wim wilde natuurlijk ook een dansje maken en bij hem voelde ik ook al een harde lul en mijn kutje werd al flink nat. Ik zag dat Henk met zijn hand tussen de benen zat van de vriendin van Wim die het ook zag, die vermaken zich ook wel, zei hij en van mij mag ze hoor.
Na een paar mixjes stelde Ellen voor om naar de andere zaal te gaan en wij daar naar toe. Het was daar een stuk donkerder en je moest er even aan wennen maar toen zag ik al een paar stellen die flink bezig waren. Gelijk werden er een paar handen om mij heen geslagen van iemand die achter mij stond. Ik had geen idee wie het was, maar dat vond ik ook niet belangrijk. De handen gleden onder mijn topje en grepen mijn borsten na het topje om hoog te hebben geschoven zodat mijn borsten bloot waren. Ik voelde een harde paal tegen mijn billen drukken en toen de man met mijn tepels begon te spelen was ik verkocht en ik kreunde. Toen gleed één hand naar beneden en gleed onder mijn korte rokje en gleed naar mijn kruisje. Toen draaide hij mij om, het was iemand die ik niet kende maar het maakte mij niets uit want ik kreeg een geweldige dikke paal in mijn hand gedrukt. Het was ook een landgenoot want hij trok mijn topje uit en hinh die aan één van de haken die aan de wand zaten en zei zo kun je hem straks weer vinden. Aan meer haken hingen kledingstukken en zelfs strings.
Hij ging tegen de wand staan en zei pijp mij eens even schat je hebt een mooi bekkie dus je zult ook wel lekker kunnen pijpen. Ik ging op mijn hurken en nam hem diep in mijn mond en pijpte hem lekker en speelde met zijn zware ballen.

Hij trok mij aan mijn lange haar omhoog en greep tussen mijn benen en rukte mijn stringetje naar beneden, o heerlijk grote lippen heb je en nam mij mee naar de achterkant van de zaal en zette mij tegen de wand, zette één been op een stoel en schoof zijn paal diep naar binnen. Ineens besefte ik dat ik een paar maand geleden gestopt was met de pil en dat ik in een vruchtbare periode zat maar het kon mij niets schelen ze mochten spuiten nee ze moesten spuiten want mijn kut verlangde naar zaad, heel veel zaad en dat kreeg ik.
Ik heb nooit veel tijd nodig om klaar te komen en nu helemaal niet met al dat gekreun om je heen en hij had dat door, Wat ben jij een geile slet, zei hij, ja lekker toch, zei ik en neem mij maar flink en spuiten hoor je kunt zelfs een kindje bij mij maken, fluisterde ik. Toen had hij het niet meer en ramde diep door en na dat ik was gekomen spoot hij met kracht zijn zaad in mijn smachtende kut.

Mijn string kon ik niet meer vinden dus liep het zaad langs mijn deinen toen hij mij weer naar debar bracht en een mix voor mij bestelde. Het zaad lekte op de barkruk die glad werd.
Ik keek naar de stellen die op de vloer waren en zag Ellen , ook haar topje was weg en de man waarmee zij danste had haar rokje aan de achterkant zover opgeschoven dat je haar blote billen zag, ook zij had geen slipje of string meer aan.

Karel kwam naar mij toe, zo Carola nu kan ik zo je mooi grote borsten pakken, zei hij en deed dat ook, en hoe vindt je het hier. Heerlijk spannend, zei ik ja en ik heb je zien staan ik denk dat je het niet alleen spannend vindt maar ook geil en zijn hand gleed tussen mijn benen. Ik deed ze wat verder uit elkaar en hij vond mijn vette kut. O wat heerlijk zei hij er is gespoten hé teef nou ik heb ook nog wat voor jou en hij nam tussen mijn benen plaats en en trok mij naar zich toe en en schoof zijn lul naar binnen en nam mij heerlijk te pakken. Wat een heerlijk grote kut heb jij alles aan jou is groot. Zit je lekker hoorde ik zeggen en Frank stond naast ons. Kijk eens wat grote kutlippen ze heeft, zei Karel en trok zijn paal er even uit. O wat lekker zei Frank neem haar maar snel wat ik heb ook zin. Ja weten jullie ik ben nu vruchtbaar zei ik maar jullie mogen spuiten en dat deden ze ook flink. Mijn rokje plakte aan mijn kont toen wij tegen vier uit naar het hotel gingen en ik wist haast zeker dat iemand had raak geschoten. Wij gingen via het strand naar ons hotel waar daar kun je rustig met blote tieten lopen in de nacht want wij drieën hadden geen topje meer en geen slipje of string dus de mannen zaten steeds aan onze vette kutjes want alle drieën waren flink voorzien van zaad. Het is natuurlijk niet bij deze één nacht gebleven want toen ik Henk de volgende morgen vertelde hoe ik mij had vermaakt wilde hij Ellen ook flink neuken dus het kreeg een vervolg
Aantal keer gelezen:
579
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)