Spannendverhaaltje.nl

Een studentenleven kan heel mooi zijn

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door spankdevil meer verhalen van spankdevil Een paar weken geleden had ik zo地 moment. Mijn dochter was al naar college en mijn vrouw al naar het werk. Zelf had ik een dagje vrij en ging het er even lekker van nemen. Na een snelle douche trakteerde ik mijzelf op een smakelijk ontbijt. Nou ja ontbijt, meer een brunch want het was al na elfen, omdat ik eerst even had uitgeslapen. Met een smakelijke uitsmijter zette ik mij aan de keukentafel. Net toen ik een hap wilde nemen werd er aangebeld. Bang dat het weer een collecte was of een buurvrouw die van alles wilde lenen deed ik niet direct open. Ik sneed m地 brood in vier gelijkmatige stukken en prikte m地 vork in een ervan. Het tikkende geluid van een ring tegen m地 raam belette mij om een hap te nemen. Voor het raam stond Samantha een van de vriendinnen van mijn dochter. Een hele knappe brunette van 19 jaar, met een prachtig figuur.
Samantha was al wel eens bij ons binnen geweest en omdat ik mooie dames niet lang laat wachten liep ik naar de voordeur. Snel liet ik m地 blik langs haar lichaam gaan en zag dat ze behoorlijk sexy gekleed was. Samantha droeg een kort rokje dat net een paar centimeter boven haar bil eindigde en daarboven een zeer strak topje. Haar volle borsten kon ik er zo in uittekenen met ergens in het midden een schaduw van haar tepels die zich stevig in de stof drukten. Ze keek me vrij verleidelijk aan en vroeg naar mijn dochter. Licht teleurgesteld hoorde Samantha van mij dat mijn dochter al naar college was. 笛ammer, zei ze 妬k had gehoopt dat ze er nog was, mijn ketting loopt steeds van mijn fiets af en mijn voorband is zacht. Even keek ik haar aan maar toen legde ze mij uit dat ze dan achterop de fiets kon zitten van mijn dochter. Samantha had, om hier te komen, al een paar kilometer afgelegd op haar fiets.
Nu moest ze onverichter zaken weer naar huis keren en dat vond ik lullig. Ik bood haar aan om even een buskaart van ons te nemen en verder te reizen met het openbaar vervoer. Met een glinstering in haar ogen zei ze dat ze dit graag wilde. Nu was het gebruikelijk om bij ons de schoenen uit te trekken als mijn vrouw thuis was, maar van mij mag iedereen zo doorlopen. Samantha was wel vaker langs gekomen en boog zich een beetje voorover om haar schoenen uit te trekken. Net toen ik de deur dicht deed, maakte ze haar veters los en stapte uit een schoen. Slikkend keek ik naar de onderkant van haar billen en zag ook een gedeelte van haar slipje. 滴oud je schoenen, maar aan hoor zei ik schor.
Nu weet ik dat het een vriendin van mijn dochter is en dat zij hoogstwaarschijnlijk niet genteresseerd is een 36 jarige, maar Samantha wond me op daar bestond geen twijfel over en ik voelde een lichte verstijving opkomen in mijn kruis. Direct ging ik op zoek naar een buskaart maar, waar ik ook zocht, ik vond er geen. Toch wist ik zeker dat ik een buskaart moest hebben, die had ik namelijk een paar dagen geleden gehaald. Snel rende ik de trap op en liep naar de kamer van m地 dochter. Ongelooflijk wat een teringzooi het daar was. Overal kleding op de grond en boeken verspreid door de kamer. Samantha was mij de trap op gevolgd en zocht ook mee naar de buskaart in de 蘇ooiberg. Al snel liet ze het zoeken aan mij over, wat natuurlijk niet zo vreemd is omdat ik hier woon. Leunend tegen een boekenkast keek ze toe hoe ik met een rood hoofd verwoed aan het zoeken was.
Waar ik ook zocht geen buskaart of ja er lag nog een buskaart op de muismat naast haar computer. Ik stak deze in mijn achterzak en zei tegen Samantha dat ze maar even naar beneden moest gaan terwijl ik de spullen weer neerlegde zoals ik ze had aangetroffen. Ze liep voor me uit de trap af en ging de huiskamer binnen. Zonder het te vragen nam ze een paar happen van m地 boterham en zei dat ze het lekker vond. Ik bekeek haar nadrukkelijk om te laten blijken dat ik dit toch wat vreemd vond. M地 ogen bleven rusten op haar geweldige voorgevel. Wat had ze een lekkere tieten zeg. Samantha merkte dat ik haar aankeek en maakte een opmerking over het heel houden van m地 spiegeleieren. Inderdaad was mijn uitsmijter niet geheel gelukt, maar of zij daar over moest oordelen. 的k ben altijd heel voorzichtig op mijn spiegeleieren zei ze. Ik grapte 屠ij hebt toch wel meer in huis dan spiegeleieren.
Een beetje geshockeerd misschien, liep ze verhaast langs mij en stootte daarbij in de gang een bloempot aan op een statief. Ik riep nog 徒ijk uit en probeerde de pot tegen te houden maar het kwaad was al geschied. De pot kiepte en de aarde viel op haar topje en over mijn hoofd. Met een bord voor m地 hoofd dacht ik alleen nog maar aan de aarde in m地 kleren en haar. Samantha was ik even vergeten en liep direct naar de douche. Zij liep klagend achter mij aan en ik stelde haar gerust dat ik haar zo ook wel even wilde helpen. Eerst die aarde uit m地 kleren en snel onder de douche. Zonder schaamte liep ze zelfs de douche in en bleef klagen terwijl ik mij uitkleedde. Overdonderd antwoorde ik dat ze zich zo mocht afspoelen en dat dit geen enkel probleem was. Wel leefde ik in de veronderstelling dat ze na mij zou gaan douchen, de deur weer zou sluiten en zou wachten tot ik klaar was.
De klik van de deur bleef uit en dus stond ze nog in de badkamer. Ik bleef met m地 rug naar haar toe staan zodat ze mijn erectie niet kon zien en keek over mijn schouder wat ze deed. Tot mijn stomme verbazing had ze het topje al uitgedaan en zag ik schuin van opzij haar heerlijke ronde borsten. Ongelooflijk wat een lekkere grote tieten had die meid. Mijn vrouw had op haar 24 al een fraaie b-cup en ook mijn dochter koopt haar bh痴 in dit formaat. Samantha haar borsten neigden toch meer naar een flinke C-cup.
Ik bleef over mijn schouder naar haar kijken. Ze draaide mij haar rug toe en liet toen haar korte rokje over haar billen glijden. Ook die zagen er ontzettend lekker uit. In m地 gedachten hoorde ik een stem zeggen 鍍rek je slip dan ook maar uit. Samantha boog diep voorover en liet de zachte, witte stof langs haar benen glijden. Met haar benen iets uitelkaar kon ik zelfs een deel van haar kut zien. Snel keek ik voor me en voelde haar dichterbij komen. Ze ging vlak achter mij staan en ik meende een tepel in m地 rug te voelen. Ik draaide me snel om en zag dat ze naar mijn stijve keek. Ze slaakte een gilletje en stond even stil. 展at een grote lul heb jij. Ze bleef me strak aan kijken en alleen al onder die blik had ik het haast niet meer. Samantha vertelde dat ze me altijd bijzonder leuk had gevonden en hoopte eens met mij alleen te zijn zoals nu.
Resoluut kwam ze nu naar voren en drukte haar blote lichaam tegen me aan. 天ind je het mooi wat je ziet? vroeg ze. Ik kuste haar nu vol op haar mond, gretig beantwoordde ze mijn kus en ik pakte haar bij haar hoofd vast. Haar aankijkend zei ik 屠e ziet er geweldig uit en als je het wilt, neem ik je hier ter plekke. Ze zei niks maar pakte mijn op barsten staande lul beet en begon me voorzichtig af te trekken. Ondertussen beet ze zachtjes in een van mijn tepels en haar andere vrije hand streelde mijn billen. Nu kon ik mij niet meer beheersen, stevig pakte ik haar middel beet, kuste haar nu ongeremd en greep haar borsten stevig vast. Nadat ik me voorover boog om haar tepel in mijn mond te nemen, liet Samantha mijn lul los, sloeg haar armen om mijn hoofd en drukte die vervolgens tussen haar geweldige tieten.
Ik woelde m地 hoofd wild tussen haar blote prammen en liet m地 tong over alles gaan dat in m地 bereik lag. Hier werd ze enorm geil van en schudde met haar bovenlichaam om het allemaal nog heviger te maken. M地 hand had ik in haar kletsnatte kut gelegd en begon haar te vingeren. Snel wreef ik m地 duim over haar klitje. Samantha begon al snel wild te schokken. Binnen een minuut kwam ze met een schreeuw klaar en kon amper blijven staan. We zeepten elkaar vervolgens in, met een op knappen staande lul nam ik haar billen en borsten stevig onderhanden. Haar vingertoppen schraapten over m地 rug en billen en ze pakte mij zelfs achterlangs bij m地 ballen vast. Zonder schaamte kneedde ze mijn zaadzak en fluisterde in m地 oor of ik een lekker zacht bed had. Direct pakte ik haar bij kop en bij kont en liep met haar naar mijn slaapkamer. Het water druipte van onze naakte lichamen en trok een spoor van de douche naar mijn bed.
Deze meid maakte me gek en ik was van plan haar ongegeneerd te neuken tot m地 ballen er zeer van zouden doen. Eerst zou ik haar dan ook zo opgeilen met mjn voorspel dat ze het meest heftige orgasme zou ervaren. Voorzichtig liet ik haar op bed zakken, zodat ze op haar rug kwam te liggen. Direct dook ik tussen haar benen spreidde ze en likte haar clitoris. Met m地 hoofd tussen haar benen liep ik het risico onbedoelt een schop van haar te krijgen. Ik verstevigde mijn grip om haar dijen zodat ze geen kant op kon en zoog me vast op haar kut. Snel bewerkte ik haar klit met mijn tong. Haar hele lichaam zette zich in beweging en haar hoofd bewoog wild heen en weer. Ze kwam weer klaar er kreunde nog hard bij.
Ik had haar zo stevig vast dat ze niet weg kon, bleef haar klitje in hetzelfde tempo bewerken en dat was te veel voor haar. Samantha gilde het uit van puur genot en het leek of ze even van de wereld raakte. Ik liet haar los kuste haar buik en ging langzaam omhoog naar haar borsten. Onverwacht pakte ze me beet en draaide me op m地 rug. Samantha kwam over me heen zitten en bracht mijn apparaat in stelling. Met een krachtige beweging liet ze zich halverwege mijn paal zakken en begon luid te kreunen en ritmisch te bewegen. Ik pakte haar stevig bij haar heupen en stootte woest omhoog om haar te neuken zoals ze nog nooit geneukt was. Ze gilde het uit van genot, m地 handen verplaatste van haar heupen naar haar borsten. Uit alle macht kneedde ik die lekkere tieten en voelde de veerkracht heel duidelijk. Samantha rolde met haar ogen toen ik haar aan haar tepels naar voren trok en stamelde o ja neuk me, pak me, jij mag alles met me doen..
Aan haar tepels trok ik haar naar voren en kuste haar toen vol op haar mond. Haar handen streelden m地 borstkas mijn vingertoppen schraapten over haar rug. M地 hoofd manouvreerde ik onder haar bungelende borsten en ik hapte gretig naar haar tepels. Korte tijd dat ik haar knoppen in m地 mond kreeg beet ik er speels in of zoog er flink op. Haar heupbewegingen waren niet traag, maar ik wilde wat meer actie. Ik gooide m地 heupen twee keer krachtig omhoog om diep in haar te komen. Samantha pakte m地 handen van haar heupen en bracht ze naar haar kont. Ik kneep er even flink in en gaf haar een plagerige tik op de billen. Direct bewoog ik m地 handen weer naar haar geweldig lekkere borsten en kneedde deze stevig. Ze gooide haar bruine haren los, sloeg mij hard op m地 borstkas en schreeuwde 渡euk me, harder. Woest duwde ik m地 heupen omhoog om tot m地 ballen in haar kut te verdwijnen. Weer gilde ze dat ik haar harder moest neuken.
Net als in m地 studententijd kwam het beest in mij los. Met m地 vingertoppen en duimen kneep ik haar flink in haar tepels en dat vond ze blijkbaar lekker. Samantha pakte m地 handen weer en plaatste ze met een stevige klets op haar billen. 徹h, ben je er zo een. Riep ik en sloeg haar hard op haar blote bil. 徹h jaaah kreunde ze. Direct gaf ik haar ook een ferme klap op haar andere bil. Ze keek me heel geil aan en riep 渡og eens. Weer gaf ik haar andere bil een flinke tik en kneep er ook nog even stevig in. Ze pakte m地 tepels en trok er hard aan. Haar bewegingen werden steeds wilder en de matras werd duidelijk op veerkracht getest. Nu sloeg ze zichzelf ook al op haar kont terwijl ik haar borsten stevig kneedde. Dit was voor mij echt te veel en ik deed er alles aan om m地 sputterende eikel onder controle te houden. Ze bleef zich op haar billen slaan en toen ze mijn handen ook weer op haar blote kont plaatste kon ik het niet laten er zelf ook een paar flinke klappen op te geven.
Hierbij kwam helaas wel een einde aan al mijn sexuele plannen met Samantha. Zonder eerst de kans te krijgen terug te trekken, spoot mijn lul zich leeg in haar heerlijke lichaam. Net zo als mij18 jaar geleden overkwam, had ik ook deze dag geen controle over mijn orgasme. Na, Samantha nadrukkelijk ingewreven te hebben dat ze morgen een morning- after pil moest halen, gingen we de douche weer in. Ditmaal om het zweet en geil van ons lichaam af te spoelen. Wat kan zo地 studenten leven toch mooi zijn.
Aantal keer gelezen:
888
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)