Spannendverhaaltje.nl

Een nieuwe collega

-
21-08-2010
Het was december 1996, de werkdag begon met het inwerken van een nieuwe collega. Ze stelde zich voor als Maria, een surinaamse dame van rond de 36/37 jaar. Een mooie verschijning met een leuke uitstraling en een flink gevulde blouse. Bij elke uitleg, keek ze me lachend aan en zij steeds i k begrijp je. Het liep tegen 12 uur en vroeg of ze iets gepland had voor de pauze en of ze misschien geinteresseerd was om een wandeling te maken. Eenmaal op straat beland begon ze uitbundig te praten over haar prive situatie, ze was een alleenstaande surinaamse moeder die al een jaar of 15 werkzaam was bij deze werkgever. Onder het praten stak ze brutaal haar arm in mijn arm en wandelde we als een stelletje de grachten af. Je bent een aardige vent Rene, zei Maria. Jij bent ook een spontane en aardige en knappe dame Maria. Vind je dat zei ze, ja je ziet er stalend uit en je hebt een leuke en sexy uitstraling. Ze begon te lachen en zei, als ik niet zo een donkere huidskleur had, had je kunnen zien dat ik aan het blozen was van al die complimentjes.
Weet je Rene, doordat ik een alleenstaande moeder ben, komen er niet zoveel mannen op mijn pad en zeker niet meer tussen mijn lakens. Nou zij ik met een geintje, ik zou daar geen moeite mee hebben. Meen je dat zei ze, ik verlang weer naar een echte man die me het genot van erotiek laat beleven. Ik wist niet wat ik hoorde en was direct in mijn benadering, Maria als je wil wil ik je dit genot wel laten beleven. Meen je dat zei ze, ik kan niet wachten. Wat denk je er van om na werktijd een leuk plekje op te zoeken om elkaar beter te leren kennen. Je bedoelt om met elkaar de liefde te bedrijven, je gaat me gewoon lekker neuken Rene.Je bent wel direct zei ik, ik weet wat ik wil Rene, ik wil je in me voelen, ik wil het genot van een orgasme beleven.
Ik kon die middag niet wachten tot dat het 4 uur was, we liepen 5 minuten na elkaar van de werkplek weg om in de kroeg elkaar te ontmoeten. Toen ik haar aanspraak in de kroeg, trok ze me de hoek in en gaf me een langdurige tongzoen, waarbij haar boezem met harde tepels tegen me aandrukte en ik mijn erectie niet in bedwang kon houden. Wouw riep ze, hij reageert al meteen, ik kan niet wachten om je jongeheer te voelen. Kom we zoeken het dichtstbijzijnde hotel op. Twee straten verderop liepen we een hotel binnen en bestelde een tweepersoonskamer op naam van de heer en mevrouw pieterse. Ze stapte voor me de lift in en draaide er om en toen de deuren sloten, greep ze direct met haar hand tussen mijn benen. Rene, wat heb je toch een lekker ding tussen je benen, De lift stopte en we liepen naar onze gereserveerde kamer toe, waarbij we bij binnenkomst direkt overgingen tot de aanval. Ze trok zich tegen haar aan en begon aan een lange tongzoen , die eindigde omdat ze afdaalde om mijn jongeheer te bevrijden en in haar mond te nemen. Wat is hij lekker groot en dik, wat zal mijn kutje straks lekker soppen met die lul van jouw.
Ik opende haar blouse en bevrijdde haar enorme borsten uit de bh en begon ze met mijn handen te masseren, terwijl ze mijn lul bleef bespelen met haar mond en tong. Ik duwde haar op het bed en ontdeed haar van haar rok en slip en zag een kale surinaamse poes met heerlijke grote lippen. Ik stortte me op haar poes en begon haar vol overgave te beffen. Oh Rene wat lekker, ja zuig aan mijn klit, ik nam haar knop tussen mijn tanden en bespeelde met mijn tong haar punt van haar enorme klit. Ze begon mijn hoofd in haar schoot te duwen en begon hevig te kreunen, ooh Rene wat lekker ik ga komen, dit is te lang geleden, wat een heerlijke tong, ik koooooommm…. De sappen stroomde tussen haar benen haar kutje uit, hevig naschokkend bleef ze liggen. Ze keek me met betraande ogen aan, wat is er Maria, ik heb dit zo gemist zei ze. Wacht maar zei ik, dit was nog maar het begin. Eerst jij zei ze tegen me, ze nam mijn lul opnieuw in haar mond en pijpte me tot een heerlijk hoogtepunt, waarbij ze mijn lul in haar mond liet spuiten.
Ooh dat was heerlijk Maria, ze begon direkt weer aan mijn lul te likken en schoof mijn lul tussen haar borsten, lekker Rene, die grote dikke lul van je, deze reageerde direkt door weer een erectie te tonen, waarbij ze direkt zei en nu mijn kutje, ik wil die grote dikke lul in mijn kutje voelen. Ze drukte haar kut boven mijn lul en liet zich op mijn harde pik zakken. Ze begon langzaam het tempo te bepalen, wat ze steeds verder opvoerde , hierbij kon ik heerlijk met haar grote tieten spelen. Ze bgeon steeds wilder te rijden op mijn pik en ik hoorde haar steeds harder kreunen, ooh jaa.. en die grote dikke pik van je gaat me een hemels orgasme geven, kom neuk me hard en diep. Ik wist niet wat ik hoorde en voelde dat haar kutlipjes in mijn harde lul begonnen te knijpen, dit voelde echt hemels aan. Ik draaide haar van me af, maar hield nog wel mijn lul in haar kut en begon haar hard te penetreren. Ze begon steeds harder te kreunen en steeds wilder omhoog te stoten, als ik mijn pik uit haar kutje trok. Jaa Rene, kom neuk me harder, sneller, ik ga koomen, ooh lekkere geile kerel met die lekkere geile pik, neuk me hard, laat me komen op die pik van je, ze begon steeds geilere taal uit te slaan en steeds heftiger te kroelen.
Ook ik voelde de eerste prikkels van mijn orgasme naderen, maar ik wilde wachten totdat ze was klaargekomen.
Ze trok me ineens heel hard tegen zich aan en kreunde luid, oooh rene het komt, ik kom, ik kom oooooohhhh, ik voelde de kutsappen tegen mijn pik aanschieten die nog diep in haar kutje zat, ik trok hem terug en ze spoot haar kutsappen uit haar kut tegen me aan. Dit was zo geil dat ik mijn orgasme voelde opborrelen, ik pakte mijn pik beet en richtte hem op haar grote borsten, de eerste lading spoot over haar tieten heen tegen haar kin aan en de tweede over haar geweldige borsten. Hevig natrillend pakte ze mijn nog langzaam na schokkende pik beet en begon met deze aan een heerlijke schoonliksessie. Toen ze alle restanten had weggelikt, schoof ze met haar met sperma besmeurde lichaam over me heen en zoende me diep en gaf te kennen dat ze me heerlijk had gevonden. Rene je hebt een heerlijke pik en een heerlijke tong, met jou wil ik nog wel vaker tussen de lakens belanden. Maria, jij hebt een heerlijk lichaam waar menig man van droomt en ik kom je met alle plezier zo vaak als je maar wilt bevredigen.
Kom riep ze we pakken een lekkere warme douche, onder de douche gekomen, begonnen we weer lekker te zoenen en voelde ik haar tepels groeien en in mijn borst prikken, dat gaf mijn pik weer de impuls om tot leven te komen, Maria keek me geil en lachend aan en zei tegen me, kun je nog een keer, ik antwoordde door haar benen te openen en mijn inmiddels harde pik tegen haar schaam lippen te drukken. Open je kutje voor me dan zal ik je nog een keer lekker neuken. Maria schoof mijn lul bij haar naar binnen en begon met haar kutlipjes te knijpen, dat is echt een heerlijk gevoel. Ik begon langzaam te penetreren en speelde ondertussen met haar heerlijke borsten. Het tempo werd al aardig opgevoerd en de douchewand gaf ons de mogelijkheid om steun te vinden in dit heerlijke standje. Lekker rene, mijn kutje begint weer te lekken, neuk me maar lekker hard, ram die lekkere pik maar lekker diep mijn kut in. Deze geile taal maakte me alleen nog maar hitsiger en pakte met mijn handen haar heerlijke surinaamse billen vast en verhoogde daarbij het neuktempo. Lekker rene, nog sneller, neuk me hard. Ik vond al onderzoekend met mijn wijsvinger haar kontgaatje en begon die op het tempo van mijn penetrerende pik in haar kontgaatje te penetreren. Ook lekker rene, kun je je pik voelen met je vinger. Ik ging steeds dieper met mijn vinger haar kontje binnen en voelde de druk van mijn pik in haar kutje. Oooh rene wat geil, waaron neuk je me niet in mijn kontje, vroeg ze me. Ik wist niet wat ik hoorde en zei als j ij dat wil, snel draaide Maria zich om en spreidde bukkend haar kontje voor me, Ik richtte mijn pik op haar nauwe gaatje en bracht hem langzaam naar binnen. Maria ik denk dat je kontgaatje te klein is, nee rene riep ze hij kan het wel hebben, penetreer hem maar diep in mijn kontje. Ik stootte verder door en hoorde Maria kreunen, jaaah lekker, hij kan nog dieper hoor. Ik begon wat sneller te penetreren en Maria begon daarbij haar kutje te vingeren, lekker rene neuk mijn kontje ik kan je lul voelen met mijn vinger die in mijn kutje zit begraven.
Maria was echt een sex beest, en begon wild terug te stoten met haar kontje tegen mijn harde lul aan. OOh rene, ik ga komen, mijn kutje gaat opnieuw spuiten hoorde ik haar zeggen. Kom maar Maria laat je maar lekker gaan, hevig schokkend beleefde ze een nieuw orgasme, terwijl ik haar kontje bleef penetreren en mijn orgasme voelde naderen. Vul mijn kontje met je sperma rene, spuit me lekker vol, ik voelde de eerste stromen komen en penetreerde nog een keer diep in kaar kontje waarbij mijn eerste straal sperma bij haar naar binnen schoot, bij het terugtrekken, voelde ik de tweede straal opkomen en ook in haar kontje eindigen, Bij het naar buiten komen, belandde een derde straal op haar rug en de vierde op haar benen. Ik was echt op en kon niet veel meer uitbrengen, Maria je hebt me helemaal gek gemaakt met dat lichaam van je, rene je hebt me laten voelen, hoe lekker sex kan zijn. Wij gaan nog veel plezier aan elkaar beleven, geile bink van me. We hebben ons samen afgespoeld en ons aangekleed en uitgechecked. Na een innige afscheidszoen spraken we af om dit vaker te doen, maar dan gewoon lekker bij een van ons thuis.
De volgende dag troffen we elkaar weer op het werk alsof er niets had plaats gevonden. We dronken gezamenlijk een bak koffie bij de koffie automaat en praatte over van alles en nog wat. Nadat we allebei weer achter ons bureau waren belandt, kreeg ik een e-mail met de kreet bedankt. Daarin gaf Maria aan dat ze het gisterenavond heerlijk had gevonden en al weer uit keek naar onze volgende ontmoeting, er stond letterlijk, kan niet wachten tot het moment dat je die lekkere pik weer in mijn kutje schuift. Ik las het bericht dumpte hem natuurlijk meteen in de prullenbak en stuurde haar een e-mail terug met de mededeling, heb je vanavond na werktijd een paar uurtjes over. Al gauw werd het mailtje beantwoord met de mededeling, heb een oppas voor vanavond geregeld, waar gaan we naar toe. Ik mailde terug naar mijn huis of liever gezegd naar mijn slaapkamer.
Half vijf stond ze me op te wachten op de hoek van de straat om bij me in de auto te stappen. Ze kuste me vol op mijn lippen en zij rijden maar, want ik wil dat lekkere ding van jou bevrijdden en lekker tussen mijn lippen nemen. Ik kan niet wachten tot dat je je lekkere pik in me stopt, ik weet niet wat je gisteren met me gedaan hebt, maar ik ben verslaafd geworden aan je pik. Ik wist niet wat ik hoorde en terwijl ik het gaspedaal intrapte om weg te rijden, wreef ze met haar hand over mijn inmiddels behoorlijk gegroeide pik. Je bent al aardig opgewarmd zo te voelen. Vind je het gek Maria, je spreekt van die geile taal uit dat zelfs een man van 80 nog een erectie krijgt, je bent gewoon verslaafd, ja inderdaad zei ze, maar dan wel alleen aan die lekkere pik van je, ondertussen maakte ze een knoopje van haar blouse los, waardoor ik een beter zicht kreeg op de bovenkant van haar boezem.
We gaan vanavond weer lekker neuken rene en ik ga je pijpen totdat je die lekkere pik van je niet meer overeind krijgt. Ze ristte mijn gulp open en wreef met haar hand over mijn inmiddels tot volle erectie gegroeide pik. Ondertussen naderde we mijn huisadres en opende ik de garage deur, zodat we direkt door konden rijden. Toen de garage deur al half was afgesloten, trok zijn mijn pik uit mijn broek en begon deze met lange halen te pijpen. Ik wist niet waar ik het zoeken moest en kroelde met mijn handen in haar bloesje op zoek naar haar donkerbruine tepels, die al behoorlijk waren toegenomen. Ze verhoogde het pijptempo en ik voelde mijn orgasme naderen, ik gaf aan dit ik ging komen, maar ze ging alleen maar sneller pijpen. De ontlading volgde en ik spoot 3 tot 4 keer mijn sperma haar keel binnen. Ik voelde haar slikken en ze begon mijn lul schoon te likken en toen ze haar hoofd optilde vroeg ze, wil je dat ik doorga of gaan we eerst naar binnen.
Laten we maar eerst naar binnen gaan, ik stapte voor haar langs en stopte mijn pik weer in mijn broek en vroeg waar wil je eerst heen. Waarop ze riep naar de slaapkamer, want ik wil je neuken.
Ik liep de trap op en opende de deur van de slaapkamer, halverwege de trap had ze zich al van haar blouse en rok ontdaan en stond ze voor me in haar slip en bh op haar pumps. Dat zag er best geil uit. Ik stapte op haar af en begon met haar te zoenen, ze liet zich natuurlijk niet onberoerd en begon direkt weer op onderzoek uit tussen mijn benen, ze greep mijn inmiddels al weer groeiende pik beet en zei direkt, het doet hem wat dat aanzien van een donkere dame in witte lingerie. Ik stroopte haar slip van haar benen en bracht twee vingers tussen haar lippen en ze voelde al aardig nat aan, ik drukte haar achterover op het bed en begon haar heerlijk te beffen. Ooh lekker rene, was al; bijn a vergeten dat je tong ook zo lekker is, kom lik me naar een orgasme, laat me lekker spuiten. Ik begon met lange halen tussen haar benen te likken en achtereenvolgens aan haar klit te zuigen. Dat vond ze geweldig, want elke keer als ik haar klit tussen mijn lippen nam drukte mijn hoofd tussen haar benen. Ze begon hevig te schokken en kondigde haar orgasme aan, door te kreunen, oooh rene ik ga komen, ik trok mijn hoofd weg en stimuleerde haar klit met mijn hand. Hevig schokkend beleefde Maria haar orgasme, waarbij de eerste stralen zeker 20 a 30 cm haar kut uit spoten. Dit wast wel erg geil om naar te kijken.
Hevig natrillend en met een brede glimlach op haar gezicht kwam Maria weer bij haar positieven en keek me met een geile lach aan en nu ben jij weer aan de beurt zei ze tegen me.
Ze schoof met haar gezicht tussen mijn benen en nam mijn pik weer tussen haar lippen en begon me heerlijk te pijpen, na verloop van tijd nam ze mijn pik uit haar mond en drukte die heerlijk tussen die grote tieten van haar. Daarmee begon ze heerlijk mijn lul te neuken, het voelde heerlijk warm aan en ik voelde na verloop van tijd mijn orgasme naderen, Ze zei tegen me als je komt moet je me waarschuwen. Ik ga komen Maria, zei ik tegen haar, waarop ze mijn pik tussen haar tieten vandaan haalde en op haar gezicht richtte, de eerste sperma straal spoot over haar neus en kin en daarna nam ze mijn pik in haar mond om de volgende sperma stralen in te slikken om daarna rustig verder te zuigen aan mijn pik.
Ik kreeg niet het idee dat mijn pik in haar mond echt in omvang afnam, en Maria bleef me heerlijk pijpen, zoals ze me al eerder had beloofd, ik blijf aan je pik zuigen tot ik er geen druppel meer uit krijg. Maar door haar gezuig aan mijn pik werd ik zelf ook weer hitsig en begon met mijn handen haar borsten te kneden en aan haar tepels te draaien. Ik had weer zin om haar te neuken. Maria ik wil die pik van me nog een keer in je kutje rammen. Ze liet mijn pik uit haar mond glijden en spreidde spontaan haar benen en zei, kom maar lekker ding, neuk mijn kutje maar lekker hard. Ik wist niet wat ik hoorde en plantte mijn pik tegen haar kutlipjes aan, ze drukte met haar handen op mijn billen en zei tegen me, kom neuk me hard, laat die lekkere pik van je door mijn kutje schuiven. Ik werd geil van haar directe taal gebruik en begon haar wild te neuken. Ze moedigde me aan om harder en sneller te neuken, maar na het twee eerdere orgasmes had ik niet het idee dat er nog meer mogelijk was, maar mijn pik bleef wel hard en ik voelde me nog steeds vreselijk geil.
Maria ik weet niet waar we het vandaan halen, maar we zijn al ruim een uur aan het sexen en nog steeds botergeil. Lekker Rene, met jou kan ik de hele dag wel sex hebben, je hebt zo een lekkere pik, kom laat mijn kutje lekker stromen door die harde pik van je sneller door mijn hete kut te rammen. Ik begon haar wild te neuken en verhoogde het tempo, Maria begon wild te kreunen en bleef me aanmoedigen om maar harder en sneller te neuken. Haar flinke borsten schudde heen en weer en ze begon luid te kreunen, ooh rene ik ga komen, die lekkere pik van je gaat me kutsappen doen stromen, ik voelde haar kutje warmer worden en vochtiger en ze begon steeds heftiger te schokken, ze kneep met haar kutlippen in mijn harde pik en schreeuwde ooh jaaa en ik voelde aan alle kanten het vocht langs mijn pik naar buiten stromen. Wat een verschrikkelijk orgasme beleefde ze.
Nadat haar orgasme langs weg ebde, keek ze me lachend aan, dat was lekker Rene, dat smaakt naar meer. Maar nu is mijn kontje aan de beurt, ze draaide zich op haar borst en drukte haar geile Surinaamse kontje de lucht in, kom druk die harde pik, van je maar in mijn kontje, spuit min kontje maar vol met je sperma, ik drukte mijn pik tegen haar kontgaatje aan en begon langzaam te penetreren, maar Maria houd van hard en diep en begon me aan te moedigen om harder te stoten en dieper, kom geile beer laat me voelen hoe geil je bent, neuk mijn kontje lekker diep en hard. Door haar geile taalgebruik, werd ik steeds geiler en begon haar kontje steeds sneller en harder te neuken en voelde mijn orgasme naderen. Maria ik kom kondigde ik aan, waarop ze zei: Rene, spuit mijn kontje lekker vol, vul mijn darmen met je sperma, ze kneep met haar kontje in mijn pik en dat betekende voor mij de finish, hevig schokkend spoot ik mijn sperma in haar geile strakke kontje. Langzaam schoof ik uit haar kontje en draaide we onze gezichten naar elkaar toe en begonnen aan een heerlijke tongzoen. Rene je bent heerlijk in bed, met jou wil ik wel eeuwig blijven sexen.
Kort daarna zijn Maria en haar kleintje, bij mij komen inwonen en hebben Maria en ik geregeld heerlijke sex.
Aantal keer gelezen:
721
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)