Spannendverhaaltje.nl

Een jaar gewacht

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door SQL Ik was 24 jaar en werkte op de administratie van een groothandel. Ik was er bijna een half jaar aan het werk maar het ging niet zo goed. Mijn contract liep ook nog eens bijna af maar ik kreeg geen nieuw contract. Tijdens de laatste maanden van mijn contract hadden we ook een vakantiehulp. Het was een jonge meid, een dochter van een collega van een andere afdeling. Tijdens het werk en bedrijfsfeest hadden wel vaker zitten ouwehoeren, en dat vonden we beiden leuk. Ook had ik haar geholpen het archief opruimen, waar we ook veel lol aan hadden. Ze was nog jong maar mocht er wel wezen. Ze had half lang blond, groen/grijze ogen en dikke volle lippen. Ze was niet mager en niet dik, gewoon lekker. Nog kleine borsten en lekkere stevige billen. Deze waren vooral lekker te zien als ze weer eens een strakke spijkerbroek aan had. Ik kon het dan niet laten erover te fantaseren hoe ik haar vanachter lekker nam en een geweldig uitzicht had op haar kont. Op de dag dat ik te horen kreeg dat ik geen contract meer kreeg was ze er ook. Ik had het nieuw gekregen en liep even later voor een glas water naar het keukentje. Zij stond er ook en was koffie aan het zetten. Ik keek een beetje sip en ze zei: wat is er aan de hand? Ik ben ontslagen :zei ik. Toen werd het stil en kreeg ik enorm zin om haar daar vast te pakken en te zoenen. Dit gebeurde niet. Een maand later ws dan toch echt mijn contract afgelopen. Aan het einde van de dag, liep ik de parkeerplaats op om voor de laatste keer vanaf daar naar huis te rijden. Bijna bij mijn auto kwam de vakantiehulp eraan lopen. Jammer dat je weg moet :zei ze nog. We wisselden nummers uit en namen afscheid. Via sms en email hielden we contact, en praatte over vanalles en nog wat. Toen kwam ik er ook al snel achter dat ze net 19 was... Iets te jong dus nog voor mij. Maar ik had geen vriendin en wou het contact voor de lol maar aanhouden.
We bleven contact houden en dus ik wist wanner ze ongeveer 20 was. We hadden het ook wel eens over uitgaan gehad en wist dus waar ze vaak naartoe ging. Dit cafe was in haar eigen woonplaats, niet ver van de mijne. Op een warme zaterdagavond besloot ik er maar eens naartoe te fietse. Het was verder dan ik had gedacht en eenmaal aangekomen had ik toch wel zin in een biertje. Ik zocht de bar op en bestelde. Al snel ook een tweede en een derde. Na ongeveer een uur zag ik een blond meisje lopen, ze draaide zich om en ... ja hoor ze was het. Snel liepen we naar elkaar toe, gaven elkaar 3 kussen, bestelden nog wat te drinken en begonnen natuurlijk een gesprek. We praatte en praatte over van alles en nogwat. We bestelde flink wat drinken en het werd later en later. Het was nu bijna 5 uur en het cafe ging bijna sluiten. Zeer galant vroeg ik of ik haar thuis moest brengen en dat vond ze goed. Ze zei haar vriendinnen gedag en we vertrokken. Op de fiets maakte we al wat licht seksueel getinte opmerkingen, en al snel waren bij haar huis. Ze woonde nog bij haar ouders dus gingen we stilletjes achter een schuurtje tussen wat bosjes staan. We hadden het nog even over de gezellige avond en hoe fijn het was om elkaar weer te zien. Toen konden we het volgens mij allebei niet meer houden en begonnen heftig te zoenen. Heerlijk waren haar volle lippen en ze kroop stevig tegen me aan. Ik voelde haar borsten tegen me aan drukken en kon het niet laten haar lichaam te verkennen. Ik streelde haar eerst haar rug maar zakte al snel naar haar heerlijke dikke billen. Zij betastte mij ook en ik voelde al snel haar jand in mijn kruis. Mijn lul was natuurlijk al niet slap meer en werd het ook niet meer. We bleven heftig zoenen en mijn hand gleed achter haar slipje. Al snel hadden we allebei de broek op de enkels.
Toen ging ze plots door de knieen. Ik wist wat er ging gebeuren en kon bijna niet wachten. Ze streelde en kuste mijn harde lul, en nam hem toen in haar mondje. Ik kon perfect zien hoe haar volle lippen rond mijn lul sloten, heerlijk gewoon. Langzaam ging ze heen en weer met haar natte, warme mondje. We waren beide zo geil dat het al snel wat wilder ging, en voor ik het wist nstond ik dit 20 jarige meisje in haar mondje te neuken. Ze vond het heerlijk en vinger zichzelf. Toen ik bijna kwam trok ik mijn lul terug. Snel ging ze op haar rug liggen en zei: kom maar lekker op me, geilerd. Dit liet ik me geen tweede keer zeggen en kroop snel tussen haar benen. Ik drukte meteen mijn lul hard naar binnen en ze kreunde meteen. Wild begon ik haar te neuken in haar jonge kutje. Neuk me hard en diep :zei ze en hier ging ik ook op in. Wild en ongecontroleerd lagen we te neuken, het zweet brak me uit. Dit was ontzetten vermoeiend en ik hield het niet vol. Ik rolde opzij, maar ze klom meteen weer op me lul. Ik wil komen, ik wil komen :kreunde ze. Wild begon ze te wippen terwijl ik haar borsten billen kneedde. Het duurde niet lang of ze kwam geweldig klaar, haar kutje trok samen en haar gezicht vertrok.
Ze gleed van me af maar we waren nog niet klaar. Ze ging op haar handen en knieen zitten en vroeg me haar van achter te pakken. Hier heb ik lang van gedroomt : zei ik. Je hebt je vast op me afgetrokken :zei ze: en dat maakt geil. Ik ging achter haar zitten en dring bij haar binnen. Haar kutje was super nat en sopte zelfs bij mijn stoten. Een goddelijk gevoel was dit, en ik bleef rustif door neuken. Ik wou niet dat dit stopte en bleef dus rustig neuken, zodat ik nit kwam. Mijn shirt was nu bijna glets nat van het zweet en ook zij zweette een beetje. Hijgen en kreunen neukte we door en ze drukte steeds haar kont lekker naar achter. Het uizicht was prachtig, haar lekkere volle billen bij elke stoot stevig tegen mijn buik gedrukt. Dit maakte me zo geil dat ik het niet meer kon houden. Snel trok ik me lul uit haar. Ik wil niet in je komen :zei ik. Ik heb een idee : zei ze. Ze ging op haar zij liggen en vroeg me achter haar te komen liggen. Ik deed dat en ze tilde haar been iets op, trok haar bil its omhoog en zei: probeer dat neukgaatje eens. Is dat niet te krap, ik wil je geen pijn doen : zei ik. Nee hoor :zei ze: heb wel vaker met mezelf gespeeld. Geil van de gedachte spuugde ik op me lul en zette mijn eikel voor haar gaatje. Langzaam gleed ik naar binnen en hoefde bijna niet te drukken. Ze kreunde en zei: steek hem er helemaal in schatje. Ik bleef drukken en zat al gauw helemaal in haar kontje. Het was heerlijk srak. Ik begon haar meteen stevig te neuken terwijl we samen met haar clitje speelden. Heerlijk lagen we te neuken. Dat deze jonge meid me zelfs in haar kontje liet, dat was niet te geloven. Ze begon weer met haar kontje te duwen en we naderden een hoogte punt. Nog een paar wilde, diepe stoten en we kwamen samen klaar. Ik voelde het vocht uit haar kutje lopen terwijl ik mijn sperma in haar kontje spoot. We lagen nog even naast elkaar, zoenden nog wat en kleedde ons toen aan. We hielden nog een tijdje contact maar dit verwaterde...en we hebben nooit meer.
Aantal keer gelezen:
755
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)