Spannendverhaaltje.nl

Een hele geile date

-
16-08-2010
Vanavond zou ik je weer zien. De hele dag al kriebels in mijn buik. Vanavond zou ik je lekkere lijf weer voelen,je handen langs mijn billen voelen glijden. De gedachte aan je vinger die me zouden verwennen,niet te vergeten je heerlijke tong... Ik was de hele dag al geil. En als ik met mijn vinger tussen mijn lippen voel, merk ik dat ik nat ben... Nog een paar uren en dan zal ik je weer vast kunnen pakken. Je heerlijke pik kunnen proeven.. Rond dezelfde tijd een kilometer of 50 verderop denk ik steeds aan wat er gaat komen. Ik moest die dag nog werken en liep op het werk geregeld met een stijve in mijn broek als ik dacht aan je heerlijk lijf. Je geschoren kutje wat bij de lichtste aanraking reageert, je tepels, je lekkere kont. Ik voel dat tegen de tijd dat ik naar het station ga waar jij staat te wachten mijn lul erg straks in mijn broek gaat zitten en dat er voorvocht vrij komt. In mijn gedachten voel ik je hand mijn broek binnen glijden op zoek naar mijn paal. Ik stap in mijn auto om naar het station te rijden. Daar zal ik je weer zien. Ik heb een mooi setje aangetrokken,en een rokje, daar hou jij van.Deze keer draag ik wel een slipje..maar die is nu al nat..Wat lijkt het soms een eind.. en wachten duurt lang. Daar zie ik je aankomen.Mijn hart maakt een sprongetje... en dat voel ik niet alleen in mijn hart... een scheut gaat er door mijn kutje. Je doet de deur openen stapt in...we zoenen...
Terwijl ik je zoen leg ik mijn hand op je been en voel je zachte warme huid. En mijn lul reageert weer meteen. We rijden richting een voor ons bekende plaats op zoek naar een plekje waar we ongestoord kunnen vrijen. Onderweg voel ik de spanning stijgen en aangezien ik de hele dag al geil was wordt dit gevoel steeds sterker. Als ik kijk naar jou mooie figuur en je mooie benen sta ik zowat op springen. Ik streel opnieuw je benen en probeer omhoog te gaan maar je duwt me weg en zegt wil je een ongeluk ofzo. Op dat moment rijdt je gewoon door het rode verkeerslicht. Ik voel je hand op mijn knie.. het liefst zet ik de auto ter plekke aan de kant, maar ik zal nog even moeten wachten. Je leidt me langs allerlei wegen, naar een afgelegen weggetje,de nam lokatie. We zetten de auto hier neer, en we zoenen. Ik heb zo'n zin in je. Jouw handen voel ik overal, en ik kan niet van jou afblijven. Jouw handen zoeken hun weg onder mijn kleren... Onder je trui doe ik je bh los en je borsten zijn bevrijd en genieten van de aanraking.\Ik speel met je tepels en neem je borsten in mijn handen.Ik wil meer en trek je trui uit. Ik zie je mooie gebruinde lichaam en wordt nog geiler. Je hebt geen grote borsten maar wel mooi gevormde, en heerlijk tepels. Wanner ik eraan zuig merk ik dat je met je onder lichaam begint te bewegen. Met mijn vrije hand ga ik onder je rok, je doet je benen meteen wat wijder. Mmmmm ik geniet van je aanrakingen, en wordt nog geiler van de bobbel die ik voel en zie in je broek. Ik maak je broek los, en bevrijd je heerlijke lul,die heerlijk stijf is.. je draagt geen onderbroek. Ik neem m in mijn handen.Ik voel je reageren... ondertussen voel ik jou hand in mijn slip.. ik wil je graag in me voelen... ik geniet van je aanrakingen... ik voel dat ik nog natter wordt.. ik zoen je heftig.. Ik voel je slipje en glij er over heen en voel dat deze nat is wat mij erg opwind. Ik streel over het dunne stof je kutje. Via de zijkant steek ik 1 vinger in je slipje en voel dat je erg glad bent geschoren. En erg nat bent. Ik doe je rok omhoog en druk met mijn hele hand op je kut en zie je bewegen. En je zoenen wordt heftiger. Ik trek langzaam je slipje langs je benen naar beneden en zie dat je lipje wijd openstaan en glimmen van je geil. Mijn hele lichaam reageert op je aanrakingen. En alles roept dat ik meer wil.We zoenen steeds heftiger, ik trek je shirt over je hoofd.
En ga met lippen en tong over je borst naar beneden. Daar kom ik aan bij je pik... ik zoen je eikel..En ga met mijn tong langs de rand... ik proef je vocht... lekker zout. ik voel dat je het lekker vind je lichaam spant zich. Ik neem je pik in min mond... ondertussen voel ik je vingers mijn clit zoeken... mmmmmmmm Ik ga met een vinger diep in je en je druk je lichaam tegen mijn hand.Ik haal hem langzaam in en uit.Je bent erg nat en geil, en een tweede vinger gaat erbij.Met mijn duim wrijf ik over je clitje die dikker wordt. Ik voel je zuigen aan mijn lul en deze wordt steeds stijver. Ik wil je proeven en ruiken. Je broek gaat uit en ook mijn overtollige kleding net zo.. Oh wat is dit lekker... ik voel dat ik steeds geiler wordt. Ik voel dat jij ook steeds heftiger gaat ademen.. ik draai mijn stoel naar achteren.. in jij komt met je hoofd tussen mijn lippen.. Je tong zoekt mijn lekkerste plekjes..Oh wat is dit lekker.. Het geil loopt uit mijn kloppende kut. Je handen kneden mijn borsten.. Ik sluit mijn vingers om je heerlijke pik. Met mijn vingertop ga ik over je eikel. Ik lik over je clit en trek je lipjes wat opzij, het vocht dat ik op lik is zoet en plakkerig. En het smaakt naar meer. Je druk je kut vol in mijn gezicht en mijn kin glijd door je natte kut. Naast het likken haal ik een vinger door je kut en voel dat je kontgaatje ook nat van je geil is. En voorzichtig steek ik hier ook een vinger in. Ik lik en vinger je in al je gaatjes nu. Ik merk dat je het lekker vind wat je begint harder aan mijn lul te trekken. Die ondertussen op knappen staat en aardig wat voorvocht produceert. Ik wil je graag in me voelen..sterker nog ik moet je in me voelen..jouw vingers in mijn gaatjes.. Ik wil je zo graag neuken. Ik leg je plat op je stoel en kom op je liggen mijn lul prikt tegen je kut aan en ik voel je benen wijder gaan. Omdat je zo nat bent glijd mij lul zonder problemen bij je naar binnen, en begin ik langzaam te stoten. Ik voel alles en je kut knijpt heerlijk in mijn lul. Ik voel je onder mij schuiven zodat mijn schaambeen je clit masseert. Ik voer het tempo wat op terwijl ik je zoen en je in je tepels knijp, die het dan niet zo erg vinden. Ik vergeet de hele wereld om ons heen, en wil dat dit nooit op zal houden. Ik voel me helemaal een met jou. Je neukt me steeds sneller, en ik voel dat ik klaar ga komen, oh wat is dit waanzinnig lekker. Aan je ademhaling hoor ik dat het ook niet lang meer zal duren voor dat je klaar gaat komen. En je je heerlijke pik leeg zal gaan spuiten in mij. Dit was pas het begin van een hele geile avond..
Aantal keer gelezen:
681
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)