Spannendverhaaltje.nl

Een heerlijke collega

-
16-08-2010
Na de heerlijke vrijdagavond en nacht met Shamisa en Maria doorgebracht te hebben, kwam ik maandagmorgen zoals gewoonlijk weer vroeg op het werk. Bij het openen van mijn e-mail, werd mijn gedachte getrokken naar een nieuw e-mail adres, luisterend naar de naam, “lekker ding”. Hoi Johan, heb afgelopen vrijdagavond genoten van ons drietjes, het was heerlijk, wil dit graag eens met zijn tweetjes beleven, kom vanavond naar me toe, dan haal ik alles uit de kast om het je naar de zin te maken. Aan de gedachte alleen al kreeg ik het warm en even later toen Maria binnen kwam en me met een diepe verleidelijke glimlach aankeek, moest ik meteen weer aan afgelopen vrijdag denken.
Deze dag ging me te langzaam en ik ging dan ook vroeger als gewoon naar huis, nam een uitgebreide douche en ging rond half zeven naar het adres wat Shamisa me gegeven had. Ik belde rond de klok van 19.00 uur aan en al snel werd de deur geopend door shamisa, die zelf schuil ging achter de deur. Ik stapte binnen, ze sloot de deur en zag nu pas dat ze alleen gehuld was in een doorzichtig gewaad en een string. Heb maar niet zoveel aangetrokken zei ze, scheelt alleen maar tijd. Ze trok me naar haar toe en we begonnen direkt te tongen, mijn handen gleden over haar naakte billen en verkende haar rug onder haar doorschijnende gewaad. Met haar rechterhand schoof ze subtiel naar mijn opspringen staande lul die ze door de stof van mijn broek aan het kneden was.
Ik stopte onze activiteiten in de gang met de vermelding dat we binnen wel verder konden gaan. Ze ging me voor de kamer in en trok me mee aan een hand naar haar slaapkamer. Daar gingen we verder waar we gebleven waren in de gang. Ze gooide me achterover op haar tweepersoons bed en ontdeed me van mijn pantalon en boxer short en nam mijn lul beet met 2 handen en trok de voorhuid naar benden, waarnaar ze met haar tong mijn eikel begon te likken, dit was een heerlijk gevoel en bracht het nodige vocht teweeg. Ik trok haar op het bed en trok haar doorschijnende gewaad over haar hoofd uit en nam met beide handen haar linker borst vast en begon aan haar tepel te likken, die bij mijn aaanraking begon te groeien tot een flinke harde knop, ik verplaatste mijn handen naar haar andere borst en deed daar hetzelfde, ze bevestigde al kreunend dat ze dit ambieerde. Al spelend met haar borsten daalde ik af naar haar navel en draaide kringetjes met mijn tong om haar navel en schoof langzaam door naar beneden.
Ik arriveerde bij de rand van haar string en zetten mijn tanden daar in vast en trok langzaam haar string uit met mijn tanden. Ze draaide met haar kont zodat het laatste dunne stukje stof ook van haar lichaam verdween. Ik schoof weer met mijn mond langs haar bovenbeen terug naar haar liefdesgrot. Toen ik mijn tong op haar kutlipjes drukte merkte ik al dat ze behoorlijk vochtig was. Kom Johan lik me, eet mijn kutje. Ik spreidde met twee vingers haar kutlipjes en bracht langzaam mijn tong in haar kutje en speelde met haar klitje. Ze begon al aardig vochtig te worden, langzaam likte ik door en bracht tevens twee vingers bij haar naar binnen, ze schoof nog dieper met haar kut tegen me aan en kreunde luid, ga door oh wat lekker. Mijn tong draaide cirkeltjes om haar klit en mijn vingers neukte haar kutje en ze werd steeds natter, ze begon ongecontroleerd te schokken en gaf met luid gekreun aan dat ze ging komen.
Blijf me klit likken, blijf me vingeren, ik wist niet wat er ging gebeuren, maar ik voelde een hevige druk op komen in haar kutje en mijn vingers werden drijfnat, terwijl ik bleef likken aan haar klitje trok ik langzaam mijn vingers uit haarkutje en bleef alleen haar klit bewerken. Ze begon nog wilder te schokken en nu riep ze lui, ja ik kom. Ik wist wat ik zag, ze drukte mijn hoof tegen haar kut en al spuitend kwam ze klaar, diverse vochtige stralen spoten tegen me gezicht en op de grond. Ze lag heerlijk na te genieten en ik likte haar kuje schoon, oh Johan zei ze dat was echt geweldig. Wat wil je nu vroeg ze, mijn pik stond inmiddels op springen. Pijp me maar lekker, maar ik wil tussen je heerlijke borsten klaarkomen. Ze nam me lul in haar mond en begon er heerlij met haar tong rondjes over mijn eikel te draaien en schoof dan af en toe speels mijn lul haar mond binnen, dit voelde echt geweldig aan en ik voelde me orgasme naderen. Ik waarschuwde Shamisha en ze nam mijn lul tussen haar heerlijke grote borsten, ze begon me met die twee borsten al voor me zittend te neuken.
Ze had haar twee borsten beetgepakt en mijn lul er tussen geschoven en begon zo mijn lul tussen haar borsten te bewegen, elke keer als mijn eikel tussen haar borsten omhoog kwam likte er even aan. Dit hield ik niet lang vol en ik kondigde mijn orgasme aan. Ik trok mijn lul tussen haar borsten vandaan en spoot mijn lading op haar borsten en gezicht, na vier stralen over haar heen gespoten te hebben, pakte zijn mijn lul beet en begon hem schoon te zuigen met haar mond. Oh shamisha dit was geweldig, wacht maar zei ze, er volgt nog veel meer. Kom zei ze gaan we ons even lekker opfrissen, we liepen de slaapkamer uit naar haar badkamer en ik werd verrast door een flinke badkamer met douche en badgelegenheid. Zal ik het bad vol laten lopen , onderwijl kunnen we ons bezwete lichamen afspoelen onder de douche.
De badkraan draaide ze open en terwijl het bad vol liep, stapte we onder de douche en spoelde onze lichamen af, onder de douche kon ik het niet laten om met mijn handen haar heerlijke borsten te strelen en deze lekker te masseren. Shamisha ze zijn zo lekker groot en strak, met van die heerlijke knoppen erop, ik zorg er ook goed voor zij ze. Elke dag een paar borstspier oefeningen, waardoor ze lekker stevig blijven. Onderwijl spelend met haar borsten en al zoenend stapten we over van douche naar het volgelopen warme bad. Ze nam als eerste plaats in het warme water en haar borsten drukte tegen het water opvlak aan, dit was een heerlijk gezicht. Ik stapte het bad in en shamisa gaf aan voor haar te gaan staan. Ze pakte mijn half harde pik beet en begon hem heerlijk te masseren om hem vervolgens met haar tong te bespelen. Mijn lul richtte zich op en begon al aardig kopjes te geven, lekkere dikke lul heb je Johan, weet je wat ik daar mee wil. Ik wil dat je me onder water neukt met die lekkere dikke lul van je.
Ik nam tegenover haar plaats in het ruime bad en zij trok haar benen op, zodat ik een schitterend zicht had op haar openstaande kutje. Schuif je benen maar achter mij langs en steek die lekkere lul van je in mijn kut zei ze. Ik schoof langzaam mijn lul tegen haar kutje aan en drukte hem een klein stukje naar binnen, door de tegendruk van het warme water gaf dit een heerlijk gevoel. Ze drukte haar kut verder over mijn lul heen en langzaam begon ik haar te neuken. Ik voelde dat ze met haar kutlipjes kneep op het moment dat ik mijn lul langzaam uit haar kut terugtrok, om hem vervolgens weer naar binnen te schuiven. Dit geile standje zette zich een tijdje voort en we genoten beide van dit heerlijke gevoel. Haar tepels die op de bovenkant van het water lagen,stonden hard overeind. Johan, dit is zo lekker, zei ze, dit wil ik vaker met je beleven.
Sahmisa lieverd, dit kun je zo vaak van me krijgen als je wil. Kom neuk me hard, laat me komen op die lekkere dikke lul van je. We stonden op uit het bad en ze ging omgedraaid met haar kont naar me toestaan en met haar handen steunend op de rand, stak ze haar kont de lucht in, k bracht mijn lul tussen haar benen en schoof hem achterlangs haar kutje binnen, ohh … wat is ie lekker johan, ik voel me helemaal gevuld met die lul van je. Ik begon het tempo op te voeren en shamisa begon achterwaarts terug te stoten en steeds wilder. Oh johan ik kom hoorde ik haar zeggen, ik voelde haar kustpieren samen spannen om mijn lul en het vocht langs mijn lul stromen. Heerlijk schokkend kwam ze klaar, ik trok mijn lul uit haar kutje en drukte hem tegen haar kleine sterretje aan, ik ga je kont neuken shamisa, ja kom neuk me kont, vul mijn kont op met je lekkere dikke lul.
Ze was wild en ik drukte eerst voorzichtig mijn eikel naar binnen om langzaam en stukje bij beetje verder in haar kont door te dringen. Ook met haar kontspieren wist ze mijn lul te knijpen. Dit was teveel voor me en ik kondigde mijn orgasme aan, spuit me kont maar vol met die dikke spermaklodders van je. Dit spoorde me aan om nog harder te stoten en ik voelde me orgasme vanuit mijn tenen haar kontje vullen. Diep bleef ik in haar kontje zitten tot dat mijn lul verslapte en uit haar nauwe kontgaatje glipte, dit was lekker shamisa, maar we zijn nog niet klaar Johan, ik heb nog veel meer in mijn hoofd zitten. We schoven weer lekker terug in het water en ik zag mijn sperma onder haar kont vandaan omhoog komen in het water. Shamisha bracht haar hand onder deze sperma vlokken en pikte die op uit het water, kijk johan zei ze dit is zo lekker en zette haar hand gevuld met mijn sperma aan haar lippen en likte dit op.
Vervolgens drukte ze haar lippen op de mijne en proefde ik mijn eigen sperma. Dit was toch wel weer een nieuwe ervaring. Haar handen schoven onder water en begon mijn ballen te kneden, Ik had niet verwacht nog leven in mijn lul te krijgen, maar deze begon toch weer op te veren. Shamisha riep spontaan, zie je hij is echt onverwoestbaar, deze lul kan me de hele dag bezig houden denk ik. We hebben nog heerlijk de hele avond en een gedeelte van de nacht van elkanders lichaam genoten en vielen rond de klok van twee in slaap. Om 07.30 zat ik weer achter mijn bureau op het werk en opende mijn e-mail. Het eerste mailtje was van Maria, het enige wat ze zei, was, heb je genoten en denk erom alles wat je shamisa geeft wil ik ook, verwacht je morgenavond bij mij thuis om acht uur en neem je tandenborstel mee.
Aantal keer gelezen:
842
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)