Spannendverhaaltje.nl

Een heerlijk avontuur

-
16-08-2010
Het verhaal wat u nu gaat lezen heeft zich een paar maanden geleden afgespeelt. Het is zondagochtend en al heel vroeg schijnt de zon naar binnen via het zolderraam. Ik heb slecht geslapen, waardoor ik een beetje last heb van slecht humeur. Samen met mijn vriendin zijn we bij haar ouders op bezoek. Na de koffie, en nog steedts niet mij zelf, besluit ik om naar de dijk toe te gaan om even lekker uit te waaien.
Als ik mij hier voor verontschuldig, vraagt mijn vriendin of ik het erg vind dat ze mee gaat. "Nee hoor, dat mag wel." zeg ik en we stappen samen in de auto. Na een klein kwartiertje zijn we bij de dijk en parkeer ik de auto. We stappen uit de auto en lopen een eindje langs de dijk en bereiken een oude bunker. Ik klim naar boven om daar lekker in het hoge gras te gaan liggen. De zon schijnt en het waait zacht waardoor de temperatuur aangenaam is. In gedachten zeg ik tegen mij zelf: "Heerlijk, dit doet een mens goed."
Na een paar minuten komt mijn vriendin er ook bij zitten. Ze kijkt me aan en vraagt zacht of ik haar wil zoenen. Nu laat ik mij zo iets geen twee keer zeggen dus beantwoord ik haar vraag direct. Ook beginnen er de nodige kriebels te ontstaan. Ze zucht en zegt: "Heerlijk, wil je met mij vrijen en zo ja, hoe graag?" Ik begin haar weer te zoenen en glij langzaam met mijn hand onder haar t-shirt, om over haar buik en borsten te strelen. Ik stop met zoenen en vraag haar hoe graag zij wil. Ze staat op en pakt mijn hand beet. "Kom maar mee." Zegt ze.
We gaan de bunker af en komen op een binnen plaatsje omringt door hoge bomen en struiken. Ze draait zich naar mij toe en zegt: "Hier wil ik je in mij voelen." Ik kijk haar verbaast aan en vraag of ze het meent. (Je moet weten dat ze eigenlijk niet zo geaard is.) "ja, hier op dit plateau." is haar antwoord en begintmij direct te zoenen. Voor ik er erg in heb lig ik boven op haar op de betonnen vloer. Voorzichtig maak ik haar broek los en trek hem tot op haar enkels, Waarna ik mijn broek los maak en ook een stuk laat zakken.Ik voel nog even met een vinger hoe heerlijk nat haar zachte en warme grotje is. Vervolgens laat ik mijn stijve paal in haar glijden. Ze kreunt. We blijven even stil liggen om te genieten van dat heerlijke gevoel. Langzaam begin ik in haar te stoten.
We zijn zo opgewonden dat het niet lang duurt of we komen gelijk tijdig klaar. Na dat we nog even op elkaar zijn blijven liggen hebben we onze broeken weer aangedaan en lopen terug naar de auto. Toen we achter de bunker vandaan kwamen, zagen wij twee vissers voor ons uit lopen en lachend onze kant op kijken. Zouden ze ons gezien hebben? Ach wat dan nog, de gedachten er van wind me alweer op. Aan gekomen bij de auto stappen wij in en rijden terug naar haar ouders om daar nog gezellig te gaan barbeqeuen. Onderweg zeg ik: "Lieverd, wil je geloven dat ik op de heen reis over dit heerlijke avontuur heb gefantaseerd."
Een fantasie die uitgekomen is en als het aan mij ligt, zeker nog wel een keer mag gebeuren.
Aantal keer gelezen:
1017
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)