Spannendverhaaltje.nl

Een geile ontmoeting in het buitenzwembad

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Gap meer verhalen van Gap Met een vriend ben ik in de zomer naar het zwembad geweest. Het is een van de mooiste buitenbaden van Nederland. Het enige nadeel vond ik de dennenappels die overal op de grond lagen. Je moest wel erg goed kijken waar je liep. Klaas en ik vonden een mooi plekje, maakte het door ons geclaimde stukje grond vrij van die dennenappels en drapeerden onze strandlakens. Het stukje grond lag langs de bosrand. Gelukkig stond de zon zo dat we geen schaduw hadden. Een 40 meter verder op lagen wel een 20 tal strandlakens en tassen. Na poosje kwam een grote groep meisjes, van een jaar of 16, aan gerend. Ze ploften zo’n beetje tegelijk neer en begonnen te praten en te lachen. Klaas is 39 en ik ben 40 en we zeiden tegen elkaar dat we oud werden. We keken goed naar al die strakke lijfjes met kleine tietjes. Tussen deze groep meiden vielen er twee op door hun rondere vormen. Ze waren dan ook een stuk ouder dan de rest. De ene die mij het beste beviel had een slanke taille, brede heupen, kort blond haar en een mooie c-cup. Ze had een bikini aan, maar het waar normaal een broekje zit, zat bij haar een soort van rokje. Ik schatte haar op een jaar of 50. Ze was niet knap, maar zeker niet lelijk. Klaas had haar ook gezien. Hij merkte op dat ze er goed uitzag voor haar leeftijd. Na een half uur verdwenen de meisjes en de andere oudere vrouw weer richting het zwembad en de welbevallige vrouw bleef achter.
Ik zei tegen Klaas dat ik wel in haar geïnteresseerd was. Klaas zei tegen me dat ik in iedere gleuf geïnteresseerd was. Dat is niet helemaal waar, want de gleufjes van 18 jaar en jonger liet ik aan mij voorbij gaan. Klaas en ik gingen een balletje gooien. Natuurlijk gooide ik de bal over Klaas heen en de bal belandde op een van de strandlakens, waar de vrouw de wacht over hield. Ik rende naar de bal en verontschuldigde mij de vrouw. De vrouw zat in kleermakerszit een boekje te lezen. Het gaf allemaal niks vertelde ze me een spontane lach. Ik vroeg aan haar of ze in de zelfde klas als de meisjes zat. Ze lachte me charmant toe en ze zei dat ik een charmeur was. Ik stelde me voor als GAP en gaf haar een hand. Ze gaf me een stevige hand en ze stelde zich voor als Annabel. Ze nodigde me uit om te komen zitten en ik ging tegenover haar zitten. Zo kon ik haar goed bekijken. Omdat ze in de kleermakerszit zat, kon ik tot aan haar hemelpoortje kijken. Het broekje, wat aan het rokje vast, zat drukte tegen schaamlippen aan. Zonder te verblikken of te verblozen keek ik ook nog naar haar borsten. Tijdens mijn observatie praten we rond uit over de jeugd van tegenwoordig. Klaas riep dat hij het zwembad in dook en of ik ook kwam. Ik antwoordde dat ik zo wel kwam. Ik bleef maar naar intieme delen kijken en het leek wel of Annabel nat werd in haar kruis. Ook bij haar stevige borsten ontwaarde ik de harde tepels. Ze kwam iets dichter bij en fluisterde of het beviel waar ik naar keek. Kijk, dat was de juiste vraag. Ik antwoordde dat ik het prachtig vond wat ik kon zien. Ze fluisterde of ik meer wilde zien. Ik kon alleen maar knikken. Ze deed haar hand tussen haar benen en pakte met duim en wijsvinger het randje van het elastiek. Langzaam trok ze het kruisje naar rechts en ontblootte daarmee haar kutje. Met rode konen keek ik lang naar het getrimde poesje die al aardig openstond. Zachtjes zei ze dat ze geil van mijn “observaties”werd. Ze vervolgde dat het lang geleden was dat een man haar genomen had. Ze gleed met een vinger tussen haar schaamlippen door en kreunde zachtjes dat zo enorm nat was. Mijn pik stond ondertussen fier overeind. Het geluid van gillende meisjes naderde snel en ze deed haar broekje weer netjes. Ik gaf haar een kusje en zei dat ik haar zo nog wel zou zien. Mijn lul verslapte en ik stond op.
Ik begroette de meisjes en liep vervolgens naar het zwembad waar ik Klaas op de rand zag praten met een jong blond ding. Ik klopte op zijn schouder en zei dat ik duikplank afging. Hij vond het goed en zei dat hij nu lekker aan de klep was. Na een paar duiken hield ik het voor gezien en vertelde Klaas dat ik naar onze strandlakens ging. In dit diepe zwembad, moet je weten, heb je langs de kant een rand in het water waar je kan staan en Klaas stond nu op die rand in het water. Als antwoord mompelde hij dat hij nog bezig was. Toen ik goed keek zag ik de arm van Klaas in het water flink heen en weer gaan. Ik zei lachend dat hij goed bezig was en keek nog naar het blonde ding dat met gesloten ogen Klaas z’n gang liet gaan. Dit aanblik zorgde ervoor dat mijn pik iets begon te steigeren. Op mijn weg terug richting mijn strandlaken stormde de groep meisjes mij voorbij in de richting van het diepe bad. Annabel zag mij aan komen lopen en stond op. Ze kwam naast me lopen en liep met me mee. Ze ging op haar tenen staan en fluisterde geil in mijn oor dat ze nu mijn pik wilde voelen. Ik wilde me omdraaien om naar de kleedhokjes te gaan. Ze hield me tegen en zei dat ze hier en nu mij wilde voelen. Ik weet wel iets glimlachte ze geil. Ze keek me loensend van geilheid aan en zei dat ik op mijn rug moest liggen. Ik ging liggen en mijn neuklat was duidelijk zichtbaar in mijn zwembroek. “Mmmmm, jij hebt een lekkere grote”, kreunde ze. Ze ging boven op mijn kruis zitten en schuurde over mijn kloppende pik. Ze ging met haar hand naar mijn zwembroek en ze probeerde mijn zwembroek over mijn billen te krijgen. Ik hield het niet meer en wilde mijn paal in haar kut duwen. Dus ik hielp haar een handje. Ik schoof mijn zwembroek zover over mijn billen dat het elastiek op de hoogte van mijn zak zat. Vervolgens trok ik haar het kruisje van haar broekje naar rechts. Zij pakte mijn lul in geleide hem naar haar neukgleuf. Langzaam zakte ze naar beneden en ik voelde hoe mijn eikel tussen haar natte schaamlippen gleed. Ze liet het rokje, wat dus vast zat aan haar bikinibroekje, naar beneden vallen en begon met haar heupen rondjes te draaien.
Als het goed is zag nu niemand meer hoe mijn pik in haar onderlijf stak. Haar ogen draaiden weg van geiligheid en ze kreunde zachtjes. Ik keek om me heen en zag dat niemand op ons lette. De draaiende beweging veranderde in op- en neergaande bewegingen. Ik hijgde dat ik dit zo verschrikkelijk geil vond en duwde mijn heupen omhoog. “Ooooooh, wat een lekkere dikke pik heb je, mmmmm, ik voel al je ribbels, jaaaaa, ik ben zo geil” kreunde ze. Ik voelde haar verkrampen en ze kwam trillend klaar. Haar sappen vloeiden rijkelijk en ik voelde haar geil langs mijn zak naar beneden stromen. Haar tepels prikten hard door haar bikini topje. In plaats van te stoppen ging ze door. Ze wipte rustig met de ogen dicht op en neer. In eens stopte ze en ze ging met haar handen achterlangs naar mijn lul. Ze richtte zich iets op, haalde mijn neukstaaf uit haar lekkende nauwe kut en zette mijn kloppende eikel tegen haar sterretje. Ze wipte met snelle korte bewegingen op en neer tot dat mijn dikke eikel haar sluitspier gepasseerd was. Ze kreunde, naar mijn inziens, te hard toen mijn 19x5 cm tot aan zijn wortel in haar kont schoof. “Mmmmm, dat is lang geleden, jaaaaa, lekkerrrrrr, mmmmm” geilde ze. Weer wipte ze rustig op en neer. Ik hield haar op een gegeven moment tegen en liet mijn eikel nog net in haar kontje zitten. Ik moest komen en dus ik pompte met mijn heupen mijn neukstaaf snel achter elkaar in haar achterste gaatje. “Ik spuit je vol” kreunde ik zachtjes. “Jaaaaa, doe het, nu, laat die dikke pik van je spuiten” hijgde ze geil. “Mijn tepels zijn zo hard dat het zeer doet” kreunde ze er achter aan. “Mmmmmm, jaaaaaa, ik kooom” probeerde ik zo zacht mogelijk te zeggen.
Mijn zak spande zich om mijn kloten en mijn zaad zocht zich een weg naar de darmen van Annabel. Ik spoot kreunend met volle kracht een flinke lading zaad diep in haar darmen. Toen ik uitgespoten was, tilde ik haar op en liet ik mijn pik uit haar anus glijden. Ze zette haar natte schaamlippen op mijn halfstijve pik en begon er over heen te schuren. Ze bleef kreunen en hijgen. Mijn onderlijf werd zeiknat van haar sappen. Ze kantelde haar bekken en begon plots harder te kreunen. “Ik ga nu met mijn klit over jouw pik” kreunde ze. “Oooooh, jaaaa, ik kom weerrrrrr, mmmmm, lekkerrrrrr” hijgde ze en weer verkrampte ze. Omdat ze nu op mijn onderbuik zat, voelde ik haar geil over mijn onderlijf stromen. Toen ze bij gekomen was ging haar hand onder het rokje en ze deed haar kruisje goed. Ik sjorde nog snel mijn zwembroek over mijn half slappe pik voordat ze opstond. Ik kreeg een waanzinnige kus van haar en ze bedankte me voor deze heerlijke beurt. Ze liep heupwiegend richting haar strandlaken. Net toen ze er was, kwam de horde kinderen er weer aan gerend.
Ik stond op en liep richting de douchehokjes en keek naar mijn zwembroek. Er zat een grote natte kring op. Toen ik eenmaal in een douchehokje stond deed ik mijn zwembroek naar beneden. Ik voelde aan mijn slappe pik. Hij voelde plakkerig aan. Toen ik wat beter keek zag ik in mijn schaamhaar sperma zitten. Mijn sperma was uit haar kontje gelekt. Ik veegde dit mijn vingers weg en proefde voorzichtig. “Mmmm, wat smaakt dit toch lekker”. Toen ik weer schoon was liep ik terug naar ons plekkie. Ik was vlakbij mijn strandlaken toen een vrouw van een jaar of 25 haar duim op stak. “Goed gedaan jochie” knipoogde ze. Ik stapte op haar af duwde mijn hand in haar kruis en voelde aan haar kut. Ze was drijf nat! Ik haalde mijn hand tussen haar benen vandaan en zei:”Je hebt er in ieder geval van genoten”. En ik liet haar verbouwereerd achter. Aan mijn hand likkend liep ik terug en proefde haar zoete geil. Na een kwartier kwam Klaas aan gelopen. “Ik zag je met die vrouw bezig en heb je toen maar met rust gelaten.” En vervolgens vertelde Klaas hoe hij dat blonde ding in een douchehokje had genomen. We vonden het genoeg voor deze dag en pakten onze spullen. Ik zwaaide nog naar Annabel en gaf die ene vrouw nog een knipoog. Hier kom ik nog eens terug. Dat wist ik zeker.
Aantal keer gelezen:
820
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)