Spannendverhaaltje.nl

Een geile logeerpartij

-
16-08-2010
Ik ben een weekje op cursus en logeer bij Ellen, een oude studievriendin van mijn vrouw. Ellen is een gescheiden vrouw van begin 30. Zelf ben ik 33 en al 5 jaar getrouwd. We hebben een open relatie en de eerste reactie van Marjolein op het feit dat ik bij Ellen bleef slapen was dan ook, wat leuk voor Ellen. De ervaring van mijn eerste dag kun je lezen in Ellen maakt lekkere dingen klaar. Ik ben een liefhebber van lingerie en hoerige kleding en Ellen weet dat.
Toen ik na mijn tweede cursusdag bij haar huis aankwam was Ellen er nog niet. Ik liet het bad vollopen en schonk voor mezelf een whisky in. Ik lag net in bad toen ik Ellen binnen hoorde komen. Ik riep dat ik in bad lag. Doe maar rustig aan riep Ellen van beneden. Ik wil me toch nog even omkleden. Ik heb wat nieuwe kleren gekocht en ben benieuwd wat jij ervan vindt. Ik dronk mijn whisky leeg, liet het bad leeglopen en sloeg de handdoek om mijn middel. Ik wilde naar beneden lopen, maar Ellen kwam al omhoog gelopen. Ze had hoge zwarte laarzen aan en een ultra kort rokje. Onder de rand van het rokje zag je nog net het kant van haar kousen. Haar volle borsten waren in een klein rood veterkorsetje verpakt. Mijn lul begon spontaan te groeien van dit mooie uitzicht. Ik zie dat het je bevalt, zei Ellen terwijl ze mijn handdoek wegtrok.
Ze bleef een paar treden lager staan, boog voorover en sloot haar lippen om mijn gezwollen eikel. Terwijl ze me pijpte schoof ze haar hand onder haar rokje en vingerde zichzelf. Na een paar minuten liet ze mijn lul los en liep ze voor me langs de trap op omhoog. Ik pakte haar bij haar heupen beet en schoof mijn lul onder haar rokje. Ze pakte mijn lul en begeleidde die naar haar natte grotje. Met een stoot drong ik bij haar binnen. Met haar handen greep Ellen beide trapleuningen beet. Ik had nog steeds mijn handen om haar heupen en pompte met veel kracht mijn leuter in en uit haar natte kut. Ellen begon me aan te moedigen.
Neuk me, maak me gek. Geile dekhengst van me. Ik pakte beide armen van Ellen en draaide die op haar rug. Zo was ze volledig overgeleverd aan mijn macht. Ik wilde die teef naar haar hoogte punt brengen, zonder zelf klaar te komen. Ik trok mijn lul uit haar neukgrot en sloeg zachtjes met mijn rechterhand tegen haar klit. Een siddering ging door haar heen. Mmmmm ja sla me harder. Haar kut was zo nat dat ik vochtige draden trok. Met een versneld ritme roffelde ik tegen haar klit. Ellen begon te schokken en haar benen trilde. Haar orgasme kwam eraan. Ik bleef tegen haar klit aanslaan, terwijl zij langzaam op haar knieŽn zakte.
Ik trok Ellen aan haar haren naar achter en gaf haar een tongzoen. Uit Ellen dír kut kwam een krachtige vochtstraal. Ze greep zich trillend aan me vast. Oohhh, zo ben ik nog nooit klaargekomen fluisterde ze zachtjes in mijn oor. Ik tilde haar op en liep de trap op naar boven. Ik bracht haar naar de slaapkamer en legde haar op bed neer. Nu is het jouw beurt zij ze glimlachend. Ze opende een lade en haalde daar een paar nylons uit. Ga eens aan het voeteneind staan, tegen de spijlen zei ze. Ik liep naar het eind van het bed en legde mijn handen op de bovenkant van de spijlen.
Ellen draaide eerst een nylons kous om mijn linkerhand en vervolgens bond ze ook mijn rechterhand vast. Ze liep naar het laatje en haalde er een paar zijde handschoenen uit. Ze kwam achter me staan en gleed met haar gehandschoende handen over mijn borst. Ze kneep in mijn tepels en likte mijn oor. Haar hand ging langzaam naar beneden en gleed naar mijn lul en mijn ballen. Ze kneep zachtjes in mijn ballen en fluisterde zachtjes in mijn oor dat ze die wel eens leeg zou willen zuigen. Wil je dat ik je zachtjes behandel of moet ik je net zo behandelen zoals je mij net behandeld hebt. Ze trok me aan mijn haar naar achter en vroeg Nou zeg het maar.
Voor ik antwoord kon geven voelde ik hoe ze haar tong naar binnen drong en mij vervolgens hard in mijn tepel en mijn lul kneep. Ze liet me los en deed haar handschoenen uit. Ze pakte een flesje massageolie van haar nachtkastje en deed wat op haar hand. Opnieuw kwam ze achter me staan. Haar rechterhand pakte mijn lul en met langzame bewegingen begon ze me af te trekken. Telkens kneep ze zachtjes in mijn lul als ze me aftrok. Haar linkerhand masseerde mijn ballen. Ik werd langzaam aan behoorlijk opgewonden. Voel je het al komen fluisterde ze in mijn oor. Mmmm ga door zei ik. Steeds harder trok ze mijn lul af. Ik begon zwaarder te ademen.
Ik voelde het zaad opborrelen. Het komt eraan schatje zei ik. Haar linkerhand liet mijn ballen los en ik voelde haar hand tegen mijn kont aanwrijven. Ik stond nog steeds vastgebonden aan haar bed en die teef stond inmiddels in een behoorlijk straf tempo mijn lul af te trekken. Haar duim duwde tegen mijn anus. Met haar overige vingers kneep ze mijn ballen bijna tot moes. Ik voelde dat ik het niet langer kon houden en riep dat ik ging spuiten. Op dat moment duwde Ellen haar duim in mijn anus. Dikke klodders zaad spoot ik op haar zijden lakens.
Ellen gaf me nog een heerlijke tongzoen en liep vervolgens de slaapkamer uit. Ze liet me vastgebonden aan het bed staan. Wat er nog meer gebeurd is vertel ik graag een volgende keer.
Aantal keer gelezen:
770
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)