Spannendverhaaltje.nl

Een geile douche

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Ik (Man, 22) woon in een studentenflat in Rotterdam. Dat bevalt allemaal prima, maar sommigen dingen zijn er zo oud dat er echt wat aan gedaan moet worden. Zo was het met mijn badkamer. Na lang klagen werd deze dan eindelijk vernieuwd. Dat duurde wel 2 weken en in die tijd kon ik me dus niet douchen. Enkele keren had ik al bij vrienden aangeklopt voor een douchebeurt maar op een dag kon ik niemand te pakken krijgen en ik had echt zin in een lekkere warme douche.
Bij mij in de flat kende ik eigenlijk maar weinig mensen maar kortgeleden had ik even kennisgemaakt met een meisje dat op de unit tegenover me op de gang woonde. Ze heette Carlijn en het was een gezellig en vrolijke meid waarmee ik leuk had staan praten.
Aan het begin van de avond belde ik bij haar aan en na een praatje over koetjes en kalfjes vroeg ik of ik even gebruik mocht komen maken van haar douche. Dat vond ze geen enkel probleem en ik zei zo terug te komen met mijn spullen.
Zo gezegd zo gedaan. Terwijl ik mijn spullen aan het pakken was schoot er even een gedachte door mijn hoofd: Carlijn was alleen thuis (haar enigste huisgenoot was net verhuisd en de nieuwe kwam pas over een week) en ik zou naakt in haar badkamer staan. Ik kreeg even een geile gedachte maar zette die snel uit mijn hoofd omdat het toch niet zou gebeuren.
Ik ging alleen maar douchen en meer niet.
Korte tijd later belde ik weer aan en wederom liet ze me binnen en wees me de badkamer. "Ga maar lekker je gang, je kan zo lang als je wil" zei ze. "Oja, de deur kan niet op slot hoor, dat is kapot!". Ik zei dat ik dat niet zo erg vond en ik ging de badkamer in. Ik kleedde me uit, zette de kraan aan en stape onder de douche. Ik liet het warme water over me heen komen
en maakte mijn lange haren nat. Zo stond ik eerst even te genieten van het lekker water, waarna ik de douchegel pakte en me begon in te soppen. Het sop maakte mijn lichaam glad en ik liet mijn handen over mijn lijf glijden. Mijn kruis sloeg ik zeker niet over, want mijn geschoren lul en zak voelen dan heerlijk aan. Even bleef ik wat met m'n lul spelen waardoor deze al aardig stijf begon te worden. Ik had echter geen zin om me onder de douche te gaan staan aftrekken dus ik waste me verder en ging toen mijn haar wassen.
Eerst nog even goed nat maken, shampoo erin en goed inwrijven. Even wachten en weer uitspoelen. Dan creme spoeling erin (ja, met lang haar heb je dat nodig) en weer even in laten intrekken. Dan weer uitspoelen. Ik stond met mijn gezicht richting de douchekop en was druk bezig mijn haar uit te spoelen. Ik was wat aan het neurieen toen ik plotseling twee handen om mijn middel voelde. Ik schrok wel een beetje, maar de aanraking was zacht en voelde prettig. Ik deed mijn ogen open en draaide me langzaam om. Geheel naakt stond Carlijn voor me. Ze keek me een beetje ondeugend aan en zei: "Ik wilde eigenlijk ook wel even douchen". Ik stond haar nog aan te kijken en bekeek haar mooie lichaam. Ze was zeker een kop kleiner dan ik en was mooi slank. Ik liet mijn blik naar beneden gaan en zag een paar stevige borsten die niet heel groot waren maar er zeker mochten wezen. Verder omlaag langs een strakke buik zag ik een klein streepje schaamhaar zitten. Dit aanzicht begon me al aardig op te winden en ik pakte haar vast en trok haar zachtjes tegen me aan. Ik keek haar aan en onze monden zochten elkaar op. We zoenden verlangend en lieten onze tongen hun weg zoeken. Ondertussen duwde ik haar zachtjes tegen de muur van de douche, het water nog steeds over ons heen stromend. De muur was koud en ze gaf een klein gilletje wat onze zoen onderbrak. Ik keek op haar neer en zag dat door de koude muur en de opwinding haar tepels hard waren geworden. Ik aarzelde geen moment en viel met mijn tong aan. Ik nam haar linkertepel in mijn mond en zoog er zachtjes aan. Ondertussen ging mijn rechterhand naar haar andere borst en deze begon ik te strelen en af en toe speelde ik met de tepel. Met mijn tong draaide ik rondjes over haar tepel en zoog er dan weer even op waardoor deze alleen maar harder werd. Zachtjes hoorde ik Carlijn hijgen. Dan wisselde ik van kant en begon de andere tepel te likken en te zuigen terwijl mijn handen geen plekje van haar borsten onaangeraakt lieten. Doordat er nog wat creme spoeling aan mijn handen had gleden ze soepel over haar heen en dat maakte het alleen maar geiler.
Ik ging hier nog even mee door en liet dan een hand richting haar buik glijden. Ik vind een strakke buik 1 van de mooiste dingen aan een vrouw en ik liet mijn gladde hand er even lekker over heen glijden. Toen gleed ik verder naar omlaag en liet mijn hand tussen haar licht gespreidde benen glijden. Ik hoorde haar duidelijk even zachtjes kreunen wat voor mij het teken was dat ik al mijn aandacht wat lager moest gaan richten. Mijn pik was ondertussen al behoorlijk stijf geworden, maar die zou zo nog wel aan de beurt komen. Ik wilde eerst Carlijn laten genieten en dat deed ze met volle tuigen want ze stond met gesloten ogen hijgend tegen de muur te wachten tot ik verder zou gaan.
Ik begon met beide handen tegelijk vanaf haar borsten naar omlaag te bewegen en gleed over haar slanke middel en bovenbenen. Ik was door mijn knieen gegaan en kwam met mijn hoofd dichter bij haar poesje waardoor ik deze eens even goed kon bekijken. Het beetje schaamhaar zat boven haar spleetje wat verder helemaal glad was. Haar roze lipjes stonden wat naar buiten trokken mijn tong aan als een magneet. Voorzichtig begon ik een beetje over haar spleetje te likken en ik hoorde haar weer kreunen. Het gladgeschoren poesje voelde heerlijk aan en al snel liet ik mijn tong sneller over haar kutje bewegen en sabbelde op haar schaamlippen. Haar klitje sloeg ik zeker niet over en als ik er even een beetje op zoog begon ze meteen harder te hijgen. Haar poesje begon al aardig nat te worden en ik proefde de heerlijk sappen. terwijl ik haar bleef likken begon ik nu ook met mijn vingers in en om haar kutje te spelen. Af en toe liet ik een vinger naar binnen gleden en soms ook 2 want ze gleden zo naar binnen. Ik bleef hier even mee door gaan omdat ze er hoorbaar van genoot en steeds sneller begon te hijgen. Steeds harder en vlugger likte mijn tong aan haar klit en schoten mijn vingers in en uit haar heerlijke kutje. Steeds sneller hijgde Carlijn, ze kreunde en haar lichaam kronkelde van genot. Niet lang daarna begon haar lichaam te schokken en kreunde ze het uit terwijl ze klaar kwam.
Dorstig likte ik de heerlijke sappen op die naar buiten stroomden. Toen ze weer een beetje was bijgekomen ging ik weer staan en ze keek me geil aan. "Wat doe je dat lekker zeg" zei ze. Mijn lul was inmiddels keihard en stootte tegen haar buik. Ze kuste me weer wild en proefde haar eigen vocht wat haar nog geiler maakte. Nu was het haar beurt en vanaf mijn mond begon ze langs mijn hals om laag te zoenen. Haar handen gleden mee omlaag langs mijn rug. Mijn tepels sloeg ze ook niet over en likte sabbelde aan alletwee wat ik erg lekker vond. Ze zakte door haar knieeen en kwam met haar hoofd voor mijn grote lul zitten. Met haar hand streelde ze langs mijn pik en over mijn gladgeschoren zak. Ze keek er nog even geil naar, keek mij even aan en gaf toen een eerste likje over mijn eikel. Een stroom van genoot schoot meteen door mijn lichaam terwijl ze nu zachtjes aan mijn lul begon te likken. Eerst voorzichtig, maar al snel nam ze mijn keihard pik stevig tussen haar lippen en begon me met diepe halen te pijpen. Met haar handen streelde ze mijn ballen en ik liet mijn handen door haar haar gaan. Nu liet ze mijn lul uit haar mond schieten en gaf kusjes over mijn hele pik. Mijn zak sloeg ze ook niet over en ze sabbelde zachtjes op mijn ballen. Zo kreeg mijn pik weer wat rust wat mijn orgasme wat uitstelde. Langzaam begon ze nu weer aan mijn lul te zuigen en ze liet haar tong langs de rand van mijn eikel glijden wat een enorm lekker gevoel. Zo voerde ze het tempo weer snel op en al gauw pijpte ze me weer met diepe halen waarbij ze bijna mijn volle 20 cm in haar mondje liet verdwijnen. Ik voelde dat ik het niet lang meer ging houden en ik hijgde als een bezetene en mijn handen ging wild door haar haar. Nog een paar tellen later voelde ik het zaad in mijn ballen omhoog borrelen en zwaar kreunend en schokkend spoot ik mijn eerste lading in haar mond. Ze had het voelen aankomen en liet het gulzig in haar mond komen. Smakkend trok ze mijn lul uit haar mond en ging een beetje staan waardoor ik de rest van het sperma over haar tieten loosde. Me nog wat aftrekkend zorgde ze dat al het zaad uit mijn lul kwam en het laatste likte en zoog ze er nog uit. Ze was er schijnbaar verzot op! Toen kwam ze weer staan en ze zei me haar borsten schoon te likken. Van mijn eigen zaad was ik ook bepaald niet vies (gedoe met zakdoekjes vind ik maar onhandig) en ik vond het erg geil mijn eigen zaad van haar heerlijke borsten te likken.
Allebei waren we nu even toe aan rust en we wasten elkaar verder schoon en droogden elkaar af. Daarbij bleven we bepaald niet van elkaar af en kusten elkaar langdurig. Ook onze handen zochten elkaars geile plekjes af en toe op. We waren allebei een keer klaargekomen, maar waren nog niet van plan om het hierbij te laten.
Toen we klaar waren met douchen verlieten we naakt de badkamer. Ik liep voorop zij kwam achter me aan en vertelde me dat ik naar de kamer 2e kamer aan de linkerkant te gaan. Ik hoorde haar nog even wat rommelen toen ik haar kamer binnenkwam. Het was een mooie, lichte en ruime kamer met groot tweepersoons bed erin. Ik ging op het bed liggen en Carlijn kwam ook binnen. Ze kwam bij me liggen en we vrijden meteen verder. We kusten en streelden elkaar teder en we raakten al snel weer erg opgewonden. We willen allebei neuken maar hadden nog wat opwarming nodig. Ik lag op mijn rug en zij draaide zich om zodat we omgekeerd op elkaar lagen. Haar kutje verscheen boven mijn gezicht en ik zag haar kutlipjes alweer glanzen van het vocht. Ze pakte mijn lul beet en begon weer rustig te pijpen. Onderwijl trok ik haar aan haar lekkere kontje omlaag en begroef mijn mond in haar poesje. Ik likte eerst weer even over haar kutje maar al snel begon ik op haar klitje te sabbelen en lieten mijn vingers haar hijgen. Doordat ze zo lekker pijpte kon ik niet echt mijn volle aandacht aan haar kutje besteden en ik zei dat ze op haar rug moest gaan liggen. Ik ging tussen haar benen zitten en verwende nog even haar lekkere borsten mijn mijn handen en tong om haar nog wat meer op te geilen. Toen schoof ik wat op en hield mijn lul voor haar mond. Ze begon er zachtjes aan te likken terwijl ik mijn hand naar achter liet gaan en haar vingerde. Nu had het lang genoeg geduurt en ik schoof nu naar weer naar achteren plaatste mijn eikel tegen haar natte poes. Nog wat plagend wrijfde ik over haar schaamlippen en tegen haar clitoris. Ze keek me geil aan en haar ogen smeekten om mijn lul in haar te stoppen. Ik wilde zelf ook niets anders en ik drukte mijn pik zachtjes bij haar naar binnen. Ze was al zo opgegeild dat ik in 1 keer heel mijn lul in haar kut kon steken. Zachtjes gleed ik weer naar buiten en duwde dan mijn lul er weer zachtjes in. Zo voerde ik het tempo wat op en als snel stootte ik in een lekker tempo mijn pik in haar natte grotje. Haar tieten schommelden geil op het ritme heen en weer en met duim en wijsvinger bewerkte ik af en toe haar tepels.
Zelf kon ze ook niet van haar tieten afblijven en ze kneedde ze naar hartelust.
Ik haalde mijn pik uit haar kutje en zei haar op handen en knieen te gaan zitten. Dit deed ze en ze stak haar lekkere kont naar achteren. Ik nam achter haar plaats en had een geweldig geil uitzict op haar mooie billen en haar kletsnatte kutje dat nog openstond van mijn lul. Met een paar lange halen likte ik haar van onder naar boven over haar kut en poepgaatje. Al snel stak ik mijn lul weer langs achter bij haar naar binnen en begon haar weer in een rustig tempo te neuken. Met mijn handen gleed ik over haar billen en speelde met haar naar beneden hangende tieten. Zelf stak ze een hand naar acher en speelde met mijn neukende lul en haar eigen klitje. Steeds sneller neukte ik haar en zij begon steeds wilder aan haar klit te wrijven, allebei kreunden we als gekken. Ik bleef hard stoten en ineens gaf ze een gilletje en haar lichaam begon te schokken. Haar kut kneep zich strak rond mijn pik toen ze klaar kwam en dit was voor mij ook het laatste zetje dat ik nodig had. Met een schreeuw spoot ik mijn zaad diep in haar lichaam. Ik bewoog mijn lul zelf niet meer, maar haar samentrekkende kut bleef het zaad uit mijn lul persen. Haar orgamse ebte langzaam weg en ik haalde mijn lul uit haar. Haar kut bleef wat open staan en ik zag het sperma langzaam naar buiten druipen. Ik liet mijn tong nog even door haar spleet gaan en proefde sperma en kutsappen, heerlijk! Allebei even uitgeteld legden we ons neer op het bed.
We keken elkaar aan en kusten elkaar tevreden.
"Zijn jullie al klaar?" hoorde ik ineens een vrouwenstem zeggen. Ik keek op en zag een mooie jonge vrouw naakt in de deuropening staan. "Wist je al dat mijn nieuwe huisgenoot een week eerder hier is komen wonen?" zei Carlijn onschuldig. "Uhm..nee" stamelde ik "maar dat me dat niet was opgevallen verbaasd me". De nieuwe huisgenoot van Carlijn had mooi lang donker haar en een paar diepbruine ogen. Ze was erg knap en haar lichaam mocht er ook zeker wezen. Ik liet mijn blik over haar volle borsten gaan die wat groter waren dan die van Carlijn. Haar buik was mooi strak en ook zij besteedde duidelijk de nodige aandacht aan haar schaamhaar want onder een klein driehoekje zag ik een geil roze poesje.
"Ik ben Floor" zei ze. "Van jou weet ik al heel wat van wat Carlijn me heeft verteld, maar ze had nog niet verteld dat je zo'n lekkere grote lul had". "Ja, dat weet ze ook nog maar net" zei ik. "Maar hebben jullie nog wat energie over?" vroeg Floor en ze kwam naar het bed toelopen en pakte mijn slappe lul beet. Ik aarzelde geen moment en knikte. Ik keek Carlijn aan en zei keek mij en vervolgens Floor ondeugend aan en gaf ook een knikje.
Dat was voor Floor het teken dat ze haar gang kon gaan en ze had er duidelijk zin in want ze begon als een bezetene aan mijn lul te zuigen. Die werd al snel weer keihard en stond fier overeind. Carlijn ondernam ook actie en enigszins tot mijn verbazing nam ze plaats bij Floor en begon haar lichaam te bestasten. Ze liet haar handen over het mooie lichaam gaan en masseerde haar borsten. Toen liet ze haar handen in het kruis van Floor verdwijnen en ze moest even stoppen met pijpen toen Carlijn haar kutje bewerkte met haar vingers. Ik werd alleen maar geiler van dit geweldige uitzicht. Een lekker ding dat aan mijn lul zoog en een andere mooie vrouw die haar kutje bewerkte! En het werd alleen nog maar geiler...
Floor zat mij op haar knieen te pijpen, Carlijn spreidde haar benen nog wat en ging onder haar liggen zodat ze goed bij het natte poesje kon. Zo begon ze vol overgaaf het kutje van Floor te beffen alsof ze het al jaren deed. Ik kon daar niet van zien, maar ik hoorde smakkende geleuiden en merkte aan de manier van pijpen van Floor dat ze genoot van het tongetje van Carlijn in haar kut. Ze raakte zo afgeleid dat ik het wel even genoeg vond en ik veranderde van positie. Carlijn lag op haar rug Floor te beffen en daar had ik ook wel weer zin in. Dus ik nam weer plaast tussen de benen van Carlijn en begon haar poesje weer uit te likken dat alweer behoorlijk nat was geworden. Af en toe keek ik op en het dan mooi uitzicht op de kont en kut van Floor die Carlijn nog steeds aan het likken was. Nu wilde ik weer neuken. Ik stopte met beffen en trok een paar keer aan mijn lul. Ik doopte mijn vingers even in het sap uit Carlijn's kut en smeerde en maakte mijn lul er mee vochtig. Mijn pik werd al snel weer stijf genoeg en ik stak hem bij Carlijn naar binnen. Ik neukte haar gelijk stevig waardoor ze haar aandacht niet meer goed op het kutje van Floor kon richten. Dit vond ik een beetje zielig dus ik ging verzitten en nam nu vlak achter Floor plaats die nog steeds op handen en knieen zat. Carlijn had met haar tong en vingers het kutje al aardig opgewarmd en ik kon mijn lul zo naar binnen schuiven. Carlijn was even gestopt met likken maar een harde kreun van Floor liet blijken dat ze mijn dikke pik in haar ook zeer kon waarderen. Ze begon haar kont naar achter te stoten zodat ik haar diep penetreerde. Met mijn handen pakte ik haar borsten beet en speelde met haar tepels. Carlijn lag nog steeds in dezelfde positie en had nu uitzicht op mijn neukende lul. Ze zette haar tong weer aan het werk en likte de onderkant van mijn lul en mijn ballen terwijl ik in en uit Floors kutje schoof. Ze likte ook het poesje en bewerkte met haar vingers de clitoris. Het gelik en geneuk werd Floor al snel te veel en ze kreunde het uit toen ze schokkend klaar kwam. Ik haalde mijn lul uit haar kut en Carlijn likte als een bezetene het geil op dat naar buiten droop. Floor had even rust nodig en Carlijn wilde nu ook mijn lul weer in haar voelen. Ze zei dat ik op mijn rug moest gaan liggen en ze ging zelf met haar natte spleet boven mijn lul hangen. Ze pakte mijn pik beet en wreef ruw met mijn eikel over haar kutlippen. Dan stak ze hem een stukje bij zichzelf naar binnen en liet zich dan met een plof op mijn lul zakken. Zo begon ze wild op mijn lul te rijden en ik was blij dat ik al eerder klaar was gekomen anders had ik haar meteen volgespoten. Ze bleef maar doorgaan en met een hand graaide ze in haar kut en vingerde haar klitje als een gek. Al snel schokte haar lichaam en ze kreeg schreeuwend een intens orgasme. Haar bewegingen maakten mij helemaal gek, maar ik kon net voorkomen dat ik ook klaarkwam. Nog helemaal verdoofd viel Carlijn van me af en ik kreeg even rust. Floor had zitten toe kijken en was ook nog niet helemaal bij gekomen van haar orgasme.
Nu was het alleen nog mijn beurt om klaar te komen en daar had ik een mooi ideetje voor. Ik beval Floor ruggelings op Carlijn te gaan liggen zodat de twee kletsnatte kutten vlakboven elkaar kwamen te liggen. Nu kwam ik tussen de gespreidde benen inzitten en stak mijn lul beurtelings in 1 van de spleten. Dit wisselde ik steeds af en ramde hem steeds keihard naar binnen. Dn bleef ik even stevig stoten in de kut van Carlijn om daarna de kut van Floor een beurt te geven. De dames werden van dit geneuk ook weer aardig opgewonden en Carlijn was met haar vrije handen de tepels van Floor aan het bewerken terwijl ze haar ook geil in haar nek kuste. Floors handen graaiden overal waar ze bij kan en dat was voornamelijk haar eigen klit en met wat moeite kwam ze ook bij die van Carlijn.
Ik voerde het tempo steeds verder op en neukte alsof mijn leven er vanaf hing. Ook de handen van de dames ging steeds vlugger en ze genoten intens. Toen werd het mij teveel en ik trok mijn lul uit een soppend kutje en spoot mijn lading zaad over de buik van Floor. Met nog een paar schokken waren mijn ballen weer leeg en ik viel vermoeid op bed. Floor en Carlijn waren van elkaar afgerold en voor mij ogen vingerden de twee mooie meisje zichzelf tot een laatste hoogtepunt. Kreunend kwamen ze klaar en we keken elkaar allemaal tevreden aan. De meisje likten mijn pik nog even schoon en ik hielp ze van hun druipende kutjes af door al het geil weg te likken. Zo kwam er een eind aan een heerlijk geile avond waarvan ik alleen maar van had kunnen dromen.
Met Carlijn had ik sindsdien een geweldige relatie, want sex was niet het enige gebied waarop we dezelfde interesses hadden. Als ik bij haar was en we gingen sexen kwam Floor deed Floor vaak mee en toen ze later ook een vriend kreeg hadden we met z'n vieren heerlijk geile sex. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar porumpie@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
1073
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)