Spannendverhaaltje.nl

Een geil verjaardagscadeau (vervolg)

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door saila meer verhalen van saila Zoals beloofd zou ik terugkomen op de avond dat mijn gewillige vrouw Nicolette zich liet verwennen door 2 mannen die ze daarvoor nog nooit eerder gezien had.
Bianca en Sonja kwamen polshoogte nemen hoe hun mannen, Richard en Erwin, mijn vrouw Nicolette neukten. Zij troffen ze echter beiden liggend op het bed naast de vrouw die ze samen lekker verwend hadden. Op dit moment waren die 3 even niet meer tot meer geile daden in staat en daarom richten Bianca en Sonja de aandacht op mij. Ik stond bloot achter de videocamera met een stijve pik die smeekte om lekker gepijpt te worden. Sonja kwam als eerste in actie. Ze trok haar halfdoorzichtige jurkje uit en kwam in fraaie robijnrode lingerie op mij af. Haar hipster vertoonde rond haar doos een natte plek die verraadde dat ze al knap geil was. Ze zakte door haar knieën en nam voorzichtig mijn pik in haar mond. Daarbij produceerde ze smakkende geluiden en keek verleidelijk naar boven. In de tussentijd had Bianca zich van al haar kleren ontdaan. Ze bleek volledig geschoren en later zou ik ontdekken dat ze in 1 van haar schaamlippen een klein ringetje had.
Bianca kwam naast Sonja zitten en om de beurt likten ze aan mijn pik alsof het een ijsje was. Wat een geil moment en ik zorgde er wel voor dat ik dat voor de eeuwigheid op video vastlegde. Na enkele minuten stond ik op het punt mijn zaad over deze 2 lekkere dames uit te storten maar dat wisten ze vakkundig te voorkomen. Ho, ho zei Sonja… wij willen eerst flink geneukt worden, daarna mag jij pas klaarkomen. Ik moest op mij rug op de vloer gaan liggen en Sonja liet voorzichtig haar natte grotje over mijn fier opstaande pik zakken. Wat lekkere een natte gleuf had die meid. Ze bewoog haar bekken ritmisch op en neer zodat mij staaf steeds helemaal in haar sappige kut verdween. Daarbij vertelde zij me opgewonden hoe ze naar deze avond uitgekeken had. De drie weken voorbereiding kwamen nu tot een climax. Bianca hurkte met haar geschoren kut boven mijn hoofd en dwong mij haar inmiddels openstaande doos uit te likken. Dat was iets wat ik natuurlijk maar al te graag deed. Ik likte met lange halen van achteren naar voren en beroerde terloops met het puntje van mijn tong haar klitje. Daarbij tikte het ringetje dat in haar linker schaamlip zat ritmisch tegen mijn voortanden (een geluidje dat ik mij nu, 2 maanden later, nog goed voor de geest kan halen). Al na korte tijd kwam Bianca schokkend klaar, haar natte kut verkrampte en haar lekkere vocht drupte een beetje op mijn kin. Ook Sonja kon zich niet langer inhouden en had een orgasme. Daar lag ik dan, 2 lekkere dames die zich voldaan op het tapijt lieten glijden en ik met een pik die nog steeds op springen stond.
Mijn vrouw had van een afstandje toegekeken ik door 2 vrouwen verwend werd. Die aanblik had haar dusdanig opgewonden dat ze graag zelf weer in actie wilde komen. Ze ging op haar knieën zitten en presenteerde mij, tussen haar lekkere billen, een prachtig uitzicht op haar gezwollen purperrode schaamlippen. Ik liet haar even zo zitten om van het uitzicht te genieten en zag dat een sliertje sperma van Richard traag uit haar natte doos gleed en op het verkreukelde laken van het bed terecht kwam. Deze aanblik zorgde ervoor dat ik achter haar plaats nam en mijn harde pik in 1 keer diep in haar kut stak. Haar doos was lekker strak maar vooral glad. Glad van het zaad van Richard en glad van geilheid. Doordat ik hard heen en weer schoof perste ik nog meer zaad van Richard naar buiten. In de tussentijd kneedde ik de lekkere tieten van mijn vrouw die zwaar heen en weer bungelden met grote harde tepels. Sonja stond op en kwam naar het bed gelopen.
Ik vindt het erg geil zoals jullie tekeer gaan zei ze. Vinden jullie het goed als ik meedoe? Wat mij betreft graag zei ik maar ik ben niet de enige in deze kamer die dat goed moet vinden. Erwin vindt het goed zei Sonja snel, hij vindt het lekker om te zien hoe ik mij vermaak. Erwin knikte. Voor wat hoort wat tenslotte. Sonja wrong zich half onder Nicolette en begon aan mijn pik te likken steeds als die glimmend van het geil uit de kut van mijn vrouw kwam. Daarbij wreef ze plagend over mijn ballen. Zij streelde tegelijkertijd met haar middelvinger over haar eigen klit en kreunde daar uitdagend bij. Nicolette had nu een hard pik in haar druipende kut en uitzicht op een natte roze doos. Naast ons zag ik dat de pik van Richard op sterkte werd gepijpt door Bianca terwijl Erwin zijn vinger voorzichtig over het sterretje van Bianca liet gaan. De vonken spatte ervan af en de stemming werd met de minuut uitbundiger en opgewondener.
Sonja draaide zich zo dat haar glimmende kut recht voor het gezicht van Nicolette kwam en smeekte haar om haar eens lekker te likken. Nicolette die, voor zover ik weet, nog nooit eerder sex met een vrouw had gehad keek even naar mij om. In de geile blik in haar ogen las ik dat ze het wel zag zitten om de kut van Sonja lekker te likken. Toen draaide ze zich om en proefde met het puntje van haar tong voorzichtig aan de gezwollen klit van Sonja. Al snel verkende ze met haar tong alle plooien tussen de benen van Sonja en wreef ze met haar vinger heen en weer in die roze sappige kut. Dit allemaal onder het ritmische gestoot van mijn pik in haar eigen speeldoos. Steeds als ik mijn pik erin stootte duwde ik daardoor de mond van Nico tegen de gleuf van Sonja en al snel zat haar gezicht dan ook onder het kutsap. Ik kon het niet langer meer rekken en met een paar snelle stoten kwam ik kreunend klaar. Mijn zaad spoot ik diep in de schede van mijn geile meisje waar het zich vermengde zich met de resten van het zaad van Richard. Door mijn ongecontroleerde bewegingen verkrampte de schede van Nicolette en kreunend kwam ze voor de 2e keer deze avond klaar. Sonja vingerde zich snel naar een hoogtepunt en uitgeput lagen we daarna op het bed.
Aan de andere kant van de kamer neukte Richard Bianca in haar kontgaatje. Het was duidelijk dat ze dat wel vaker deden en het duurde dan ook niet lang voordat Bianca met een gilletje klaar kwam omdat Richard bovendien met zijn rechterhand vakkundig haar clitoris masseerde. Richard kromde zijn rug, trok zijn harde staaf terug uit haar en spoot zijn geil over de rug van Bianca. Vlak daarna deponeerde Erwin een lading sperma in de mond van Bianca omdat hij bij het zien van al die geile en opgewonden mensen zich niet meer kon inhouden.
Met z’n 6en dronken we op de hotelkamer nog een borrel op de verjaardag van Nicolette en spraken af dat we misschien vaker van dit soort feestjes moesten organiseren. Erwin, Sonja, Bianca en Richard gingen terug naar huis terwijl Nico en ik in het hotel bleven overnachten. We hebben heerlijk geslapen (moe maar voldaan) en zaten de volgende ochtend met een tevreden glimlach aan het luxe ontbijt in de eetzaal van ons hotel in Alkmaar.
Aantal keer gelezen:
891
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)