Spannendverhaaltje.nl

Een geil auto-ritje

-
16-08-2010
Het was al een gezellige avond geweest in de discotheek toen we naar huis gingen. Buiten aangekomen was het al erg koud ze trok tegen me aan zodat ik voelde hoe geil ze al was geworden. In de auto aangekomen ging ze dicht tegen me aan zitten waarna ze snel opwarmde. Al rijdend merkte ik dat er een hand erg dicht tegen me al gezwolen pik aan kwam liggen en er zachtjes langs heen wreef waardoor hij het erg benauwd kreeg. Ik keek haar aan en zag die waterige geile blik in haar ogen. Ze had een zwart topje aan met een blote buik en een zwart mini-rokje.Dit aanzien wondt me zo op dat ik de verleiding niet kon weerstaan een hand op haar bovenbeen te leggen.
Deze voelde warm aan door dit alles kreeg ik zelfs moeite de auto op de weg te houden maar ik zette stug door. Al vrijvend over haar bovenbenen ging ik stukje bij beetje verder omhoog…langzaam onder de rand van haar rokje door opweg naar haar intiemste plekje.Langzaam bereikte ik het randje van haar slipje ze hielp me iets door zachtjes naar beneden te schuiven zodat ik gemakkelijk me gang kon gaan. Haar slipje was al super nat van deze handelingen….het koste dan ook niet veel moeite de weg te vinden langs haar slipje naar haar natte spleetje. Ze voelde warm aan en kreunde al bij de eerste aanraking langzaam in en uit ze kreunde en drukte met haar handen mijn hand nog steviger in haar kruisje.Hierna kwam ze luid kreunende klaar ze bedankte mij door een lekkere zoen in de nek.
Je begrijpt natuurlijk wel dat ik hierna ook wel zin had dus ik stuur een rustig bospaadje op en zet de auto stil. We kropen zachtjes op de achterbank en zetten daar de vrijpartij door met een hevige tongzoen. Langzaam maar met veel liefde gingen de kleren uit zodat ik haar mooie lichaam in het maanlicht kon zien. We zoenden nog wat toen zij Claudia zei dat ik nu maar een rustig moest gaan liggen. Ik ging lekker liggen op mijn achterbank en met einige moeite kwam Claudia op mijn buik zitten en richte mijn al gezwollen pik op in de richting van haar kutje.
Zachtjes voelde ik mijn pik in haar warme grotje glijden .Na enige tijd dat ze lekker aan rijden was hield ik het natuurlijk niet meer en spoot ik mijn zaad lekker diep in haar poesje,waarna zij wederom ook weer tot een orgasme kwam en hijgend mijn oor kuste.Hierna hebben we het nog dunnetje over gedaan waarna ik haar bijna bij het ochtend licht thuis bracht. Het was een heerlijk autoritje geworden.
Aantal keer gelezen:
708
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)