Spannendverhaaltje.nl

Een fijne collega 2

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Jan meer verhalen van Jan Vorige week heb ik al verteld wat een geweldige seks ik de afgelopen tijd met Esmeralda heb gehad. Esmeralda is gewoon een super geile meid is me gebleken. De afgelopen tijd heeft ze niet meer genoeg aan 1 keer per week na werktijd, nee, ze komt nu ook tijdens werktijd al naar me toe om af en toe even lekker te neuken. We hebben op de zaak een groot archief, waar eigenlijk nooit iemand komt, en Esmeralda heeft me daar al een paar keer mee naar toe genomen om uitgebreid te neuken. Het is geweldig om haar naakt te zien. Haar prachtige lichaam in volle glorie te zien zou iedere man het water uit de mond doen lopen en zijn pik direct in penetratie-stand brengen. Mijn pik is in ieder geval meteen hard als ik diep prachtige tieten, dat strakke kontje en die geile kut van haar zie.
Vorige week had ze een ander idee. Ze zei dat ze wel eens door meerdere mannen verwend wilde worden en dat ze ook van “aandacht” van vrouwen niet vies was. Alleen zag ze het niet zitten om zomaar nog een paar collega’s aan te spreken. Ten eerste vond ze ze niet erg aantrekkelijk zei ze en bovendien waren diegene die ze aantrekkelijk vond al getrouwd, en ze zag het niet zitten om die huwlijken in gevaar te brengen temeer daar ze best een goede vriendschap had met een aantal van die vrouwen. Dan moeten we eens een parenclub proberen zei toen tegen haar. Ze keek me met een vertwijfelde blik aan. Maar dat zijn allemaal onbekenden zei ze. Ja dat wel, maar het zijn in ieder geval wel allemaal mensen die voor hetzelfde komen. Ze twijfelde en zei dat ze er over moest nadenken.
Dat nadenken heeft een nacht geduurd, want de volgende morgen op het werk zei ze dat ze mijn idee toch wel zag zitten. Ik vertelde dat ik eens op internet een paar adressen op zou zoeken en wat informatie zou zoeken zodat ze kon kiezen waar we naar toe zouden gaan. Er bleken best veel van deze clubs op internet te staan en het viel best tegen een keuze te maken. Uiteindelijk vonden we een club die ons wel aan stond. Het was sfeervol ingericht en buiten kon je in het bubbelbad, er was een sauna en nog veel meer. Natuurlijk waren er ook genoeg mogelijkheden om lekker met elkaar en anderen bezig te zijn. Vooral de gangbang ruimte sprak Esmeralda wel aan en ze zei dat ze al nat werd bij de gedachte aan het idee lekker geneukt en verwend te worden in die ruimte.
Zaterdagavond was het zover. Ik zou Esmeralda thuis ophalen waarna we naar de club zouden gaan. Ik vond het best spannend, want ik was zelf ook nog nooit in zo’n club geweest. Ik had die week nog een mooie strakke boxershort gekocht waarin ik er best sexy uitzag al zeg ik het zelf. Het was zo’n glimmend gevalletje. Toen ik bij Esmeralda aankwam stond ze al vol spanning voor het keukenraam op me te wachten. Toen ze de deur voor me open deed stond ze in een geweldige outfit voor. Ze had een doorzichtig strak topje aan waaronder ze haar BH had uitgelaten, zodat je een prachtige blik op haar mooie tieten kreeg. Haar tepels staken hard vooruit. Ik voelde mijn pik zich al weer roeren bij de aanblik van die heerlijk borsten en ik moest ze even in mijn hand nemen. Ik kneep even plagerig in haar tepels die zo mogelijk nog harder werden. Verder had ze een kort leren rokje aan dat amper haar poesje bedekte. Ook onder haar rokje greep ik even en voelde verbaasd dat ze een slipje aanhad zonder kruis er in, zodat ik ongehinderd haar kutje en kontje kon voelen.
We stapten snel in en gingen op weg. Het was zeker nog een uurtje rijden en toen in naast me keek zag ik Esmeralda wijdbeens zitten, zodat ik een prachtig uitzicht had op haar geile kutje. Menig vrachtwagen chauffeur die we inhaalden vervolgde slingerend zijn weg nadat hij geile Esmeralda naast zich had gezien. Esmeralda begon zelfs de chauffeurs uit te dagen door haar tieten tegen het raam te drukken op het moment dat we een vrachtwagen inhaalden en af en toe deed ze haar topje zelfs omhoog om de hard werkende chauffeurs een verzetje te geven.
Nadat we een klein uurtje hadden gereden kwamen op de plaats van bestemming aan. De club was gevestigd in een oude boerderij in de middle of nowhere. We reden de oprijlaan op en parkeerden onze auto. Aan het aantal auto’s te zien moest het al best druk zijn. Dat maakte ons nog zenuwachtiger. We stapten uit en wilden naar de deur lopen toen we een stel van rond de dertig tegen kwamen. Het waren hans en Esther en ze hadden door dat we hier nieuw waren. Esther was een prachtige meid die zo uit de playboy gestapt leek. Blond haar, een knap smoeltje en een heerlijk lichaam. Niet al te grote maar mooie stevige borsten. We liepen met ze mee naar binnen en we gingen aan de bar zitten waar we met elkaar spraken wat er zoal allemaal te doen was. Hans en Esther kwamen hier al zo’n 5 jaar. Ze waren hier terechtgekomen omdat Esther eigenlijk veel meer behoefte had aan seks dan Hans. Esther wilde dagelijks wel 2 of 3 keer seks, en dat kon Hans niet opbrengen. Ze kwamen nu om de 2 weken, zodat Esther haar behoeften kon bevredigen. Af en toe ging Esther ook alleen, wanneer ze daar zin in had, om zich lekker te laten neuken door meerdere mannen.
Hans vertelde dat het tijd was om te gaan omkleden. Het liep tegen elf uur en dan was het verplicht dat iedereen zich in zijn ondergoed en lingerie zou omkleden. We liepen naar een ruimte met allemaal kledingkluisjes en Hans en Esther begonnen zich uit te kleden. Esther had een BH aan waar haar borsten uitstaken. Verder had ze een jarretel aan met mooie kousen daar onder. Een slip had ze niet aan zodat je haar geschoren poesje waar nog een klein streepje schaamhaar op stond goed kon bekijken. Ook wij kleedden ons uit en ik had al een aardige bobbel in mijn broek. Esther zag het en glimlachte naar me. Ik zei dat ze er fantastisch uitzag en ze bedankte me met een kus en een kneepje in mijn nog harder wordende pik. Ook Esmeralda kon de goedkeuring wegdragen van Hans. Vooral het feit dat ze helemaal geen BH droeg bekoorde hem en hij gaf haar een kus en kneep even in haar linker borst. Ik zag dat er een siddering door haar lichaam trok.
We liepen terug naar de bar en bestelden nog wat te drinken. Inmiddels was iedereen in de bar gekleed in sekse kleding. Er liepen mensen van 20 tot 60 rond. De een wat knapper dan de ander, maar de sfeer was uiterst relaxed en er werd volop gebabbeld en geflirt. Ik zag dat Esther en Esmeralda de goedkeuring van de mannen wel konden wegdragen en her en der zag ik in de boxershort van de mannen wat verdikkingen optreden. Ook kwamen er mannen op de vrouwen af om hun complimenten te geven over hun uiterlijk. Esther ging daar wat makkelijker mee om dan de nog wat onwennige Esmeralda. Esther kuste de mannen die complimenten kwamen geven en kneep zo af en toe ook even in de pikken van de mannen. De mannen deden verder echter niks en Hans legde uit dat de vrouwen hier in principe de baas waren en dat de vrouwen aangaven wat ze wilden en dat de mannen zich hier aan dienden te houden, omdat wanneer de mannen ongevraagd iets zouden doen ze zonder pardon uit de club verwijderd zouden worden.
Hans vond het tijd dat we eens een rondje door de club gingen doen en hij leidde ons rond. Her en der in de boerderij waren prachtige thema kamers gemaakt. Zo was er een kamer met Sm inrichting waar een vrouw stond vastgebonden aan een soort grote X. Haar handen waren boven haar hoofd vastgemaakt en haar voeten aan de onderzijde. Ze was geblinddoekt en verschillende mannen en vrouwen betastten haar op verschillende plaatsen. We liepen verder en kwamen de meest prachtige ingerichte ruimten tegen. Her en der lagen stelletjes en groepjes te vrijen. We kwamen buiten waar het op zich niet al te koud was, maar echt warm was het ook niet. Buiten was ook een bar en die bleek prettig verwarmd. We zetten ons aan de bar en bestleden opnieuw wat te drinken. Esmeralda en ik keken onze ogen uit. In het grote bubbelbad zaten 3 vrouwen en 2 mannen te vrijen. 1 van de vrouwen had zich op schoot van een negroïde man genesteld en ze zat heftig op en neer te wippen. Ze was duidelijk aan het neuken en genoot er met volle teugen van. Verschillende keren kwam ze luid kirrend klaar.
Ik het zwembad lag een meid van nauwelijks 20 jaar oud met haar bovenlichaam over de rand gebogen, terwijl een man van rond de 50 haar hard achterlangs aan het neuken was. Ze genoot er duidelijk van en ze spoorde de man aan nog harder en dieper in haar te rammen. Een andere man die naar haar stond te kijken stond zich af te trekken. De griet riep hem er bij en ze zei dat hij voor haar moest knielen. Zonder pardon nam ze zijn keiharde pik in haar mond en begon hem in hetzelfde ritme dat ze geneukt werd te pijpen. De man was kennelijk bijzonder opgewonden want het duurde niet lang of hij begon te kreunen en te schokken. Hij wilde zijn pik uit haar mond halen, maar daar protesteerde de meid tegen. Hij stopte zijn pik weer terug en binnen seconden kwam hij luid gillend klaar. Ze probeerde zijn sperma door te slikken en redde dat ook bijna helemaal. Maar een paar druppeltjes van zijn vocht vonden een weg naar buiten, maar die likte ze snel van haar lippen.
Dat is Sonja vertelde Hans. Een nog grotere nymfomane dan Esther. Sonja is hier bijna dagelijks, en laat zich door iedereen die dat wil neuken. En daarbij mogen alle gaatjes worden gevuld wist Hans te vertellen. Hij zei dat hij haar ook al verschillende keren had geneukt en dat het echt een geil sletje was. 19 jaar is ze pas zei Hans, en voor alles in. Vorige week nog had hij haar geneukt terwijl ze Esther had gebeft. Hij was in haar mond klaargekomen en had al zijn zaad doorgeslikt. Hans vertelde dat hij ook wel eens had gezien hoe een andere vrouw Sonja met haar hele vuist had geneukt, terwijl Sonja in haar kont werd geneukt door de neger die nu in het zwembad bezig was. Die bleek een fors geschapen pik van tegen de 30 cm te hebben die helemaal in haar zont zat. Ze had het uitgegild van genot.
Inmiddels gaf Esther aan dat ze het tijd vond dat zij ook eens werd verwend. Laten we naar binnen gaan zei ze. Zogezegd zogedaan. We liepen naar binnen en vonden een leuk kamertje dat in Romeinse stijl was ingericht. Wat zouden jullie er van denken als we hier eens lekker zouden gaan vrijen zei Esther. Wat schuchter stemden we er in toe en we kropen op de grote matras die de hele vloer van het kamertje vulde. De kamer was ongeveer 5 bij 5 meter groot. Hans en Ester begonnen elkaar te strelen en ook wij begonnen elkaar te zoenen en te strelen. Al gouw lagen Hans en Esther elkaar heftig te neuken waarbij allerlei standjes werden uitgeprobeerd. Esmeralda ging op haar rug liggen en moedigde mij aan haar keihard te neuken. Ik ben nog nooit zo geil geweest zei ze en ik ramde mijn pik met 1 stoot tot aan mijn zak in haar geile kut. Esmeralda gilde het uit en ik neukte haar als een gek. Keihard bleef ik mijn pik in en uit haar kut rammen tot ze gillend klaar kwam. Ik haalde mijn pik uit haar kut en ging naast haar liggen om te zien hoe Hans en Esther bezig waren. Mijn pik stond glimmend van het kutgeil van Esmeralda overeind. Ik vond het een super geil gezicht om die 2 daar zo bezig te zien. Er stonden nog een paar mannen in de deuropening te kijken. Enkelen stonden zich er af te trekken. Op een gegeven moment riep er 1 dat hij bijna ging klaarkomen en hij vroeg Esmeralda of hij zijn geil over haar heen mocht spuiten. Esmeralda vond op dat moment alles goed en zei dat hij zijn zaad over haar gezicht en tieten moest spuiten. Dat liet de man zich geen 2 keer zeggen en hij stapte zich al aftrekkend de kamer binnen. Nu stonden alle mannen die in de deuropening stonden zich af te trekken en dat was ook Esther niet ontgaan. Ze kroop naar Esmeralda en zei dat zij ook ondergespoten wilde worden en wel door zoveel mogelijk mannen. In no time stonden er 10 mannen ronde de 2 dames. Allemaal stonden zich af te trekken en de eerste man kwam luid briesend klaar. Hij spoot dikke stralen zaad over de gezichten en de tieten van de 2 geile sletjes. 1 voor 1 spoten de mannen hun pikken leeg over de met zaad besmeurde gezichten van Esmeralda en Esther. Als bedankje gaven de meiden alle mannen een kusje op de slapper wordende pikken.
Ik moet zeggen dat het er allemaal bijzonder geil uit zag. De meiden zaten onder het geil dat van hun gezichten en tieten afdroop. Kom zei Hans, gaan jullie je even lekker douchen, dan drinken Jan en ik nog even wat in de douche en gaan we daarna verder met onze geile tocht. Daar konden de dames zich wel in vinden en ze gingen naar de douche. Hans en ik liepen in de richting van de bar toen Hans ineens stopte. Wacht zei hij, dit is ook wel leuk en hij liep een klein kamertje in dat helemaal leeg was. Het enige was dat er een paar gaten op pikhoogte in de wand zaten. Kijk zei Hans peepholes. Steek je pik er maar eens door. Ik deed wat hij zei en stak mijn pik door zo’n gat en onmiddellijk voelde ik hoe een hand aan mijn slappe pik begon te trekken. Hé zei ik tegen Hans, wie is dat? Weet ik ook niet zei ik. Kan een lekkere jonge meid zijn maar evengoed een ouwe vent. Dat is juist het spannende ervan. Ik voelde mijn pik weer groeien en hij stond in korte tijd weer op volle sterkte. Ook Hans had inmiddels zijn pik door een gat gestoken en ik voelde hoe mijn pik geil in een mond werd genomen door de persoon aan de andere kant. Heel vaardig werd ik met lange halen afgezogen en binnen enkele minuten voelde ik mijn sperma opborrelen. Krachtig spoot mijn geil naar buiten en ik merkte dat de persoon aan de andere kant moeite had om het allemaal in de mond te houden. Ik voelde mijn pik uit de mond glijden en merkte dat er nog een kusje op werd gegeven. Ook Hans stond inmiddels schokkend klaar te komen in de mond die zich aan de andere kant van de wand bevond. Ik zag hoe hij zijn glibberige pik uit het gat haalde. Hij lachte naar me en zei dat hij zich ook maar even ging douchen. Goed idee zei ik en ik volgde hem naar de doucheruimte.
In de doucheruimte was het druk. We liepen verder toen we de grote badkamer binnenstapten viel mijn mond open van verbazing. Ik denk dat er wel 15 mannen en een stuk of 6 vrouwen uitgebreid aan het pijpen beffen en neuken waren. Onder de stortdouches ontwaarde in Esther en Esmeralda. Esther werd gesandwiched door de neger die eerder in het zwembad bezig was en een oudere heer van rond de 50. De neger lag op zijn rug, Esther had zijn dikke pik in haar kut en de oudere man neukte haar als een gek in haar lekkere kontje. Ze genoot zicht- en hoorbaar van de behandeling die ze kreeg. Een halve meter naast haar lag Esmeralda in een geile 69 positie met Sonja, het geile 19 jarige nymphomaantje. Hans en ik keken het geile schouwspel tevreden aan. De dames hebben het naar de zin zei ik. Hans beaamde dat glimlachend. Kom zei hij, wij gaan douchen. We douchten ons terwijl nog geen halve meter naast ons onze dames heerlijk verwend werden. We stapten onder de douche vandaan en droogden ons af. We wilden net naar de bar lopen toen we zagen dat de neger en de oudere man van positie wisselden. De oudere man ging op de grond liggen en Esther liet zich over zijn harde pik glijden. Wild begon ze hem te berijden. Toen liet ze zich op zijn borst zakken en kwam de neger geknield achter hem zitten. Hij drukte zijn pik tegen haar sterretje. Ja riep ze steek hem in mijn kont. Kom op met die paardenlul steek hem er in. De neger voerde de druk tegen haar sterretje op en zijn eikel floepte naar binnen. Oh ja, gilde Esther, steek hem er helemaal in. Neuk me, kom op ik wil hem in mijn darmen voelen. Langzaam duwde de neger zijn pik dieper en dieper in het opgerekte kontgaatje. Tot zijn ballen verdween hij in haar. Hij trok terug en begon met ferme stoten Esther’s kontje te neuken. Esther kwam gillend en schokkend klaar en riep dat de man harder moest neuken wat hij natuurlijk graag deed. Keihard ramde hij nu in Esther’s geteisterde kontgaatje. Hij hield het ook niet langer en spoot onder luid gekreun zijn warme zaad diep in Esther’s darmen. Hij liet zich over haar heen zakken en bleef even zo op haar liggen. Ook de oudere man begon nu te kreunen en hij spoot zijn zaad diep in de kut van Esther. Ze rolden van elkaar af en Esther bleef met een gelukzalige blik in het uit de douche stromende water liggen. Esmeralda en Sonja waren intussen ook tot een hoogtepunt gekomen zen ze lagen elkaar nog wat te kussen in het stromende water. Hans en ik keken elkaar aan en gaven elkaar een knipoog. Kom zei Hans, we gaan een biertje doen in de bar.
In de bar bespraken we lachend dat onze dames het duidelijk prima naar de zin hadden en we toostten op onze ontmoeting. We bestelden nog een biertje en na verloop van tijd zagen we onze schatten in de bar verschijnen. Zo dames zei ik, naar de zin gehad? Breed grijnzend bevestigden ze dat. Hier zei ik neem een biertje, jullie zullen wel dorst hebben gekregen. Dat bleek wel want de bietjes gleden in 1 keer de met geil gesmeerde keeltjes in. We namen nog wat en bestelden ook een bittergarnituurtje om de lekkere trek te stillen. Na verloop van tijd kwam ook Sonja de bar binnen en ze vroeg of ze bij ons mocht komen zitten. Daar konden we natuurlijk geen bezwaar tegen hebben. We boden haar een biertje aan en we raakten aan de praat. Ze bleek niet eens zo ver bij ons uit de buurt te wonen. Ze vertelde dat ze al vanaf haar 12e een enorme behoefte aan seks had. Ze had het op de middelbare school met bijna elke mannelijke en enkele vrouwelijke medescholieren gedaan en ze vertelde dat ze het zelfs met enkele van haar leraren had gedaan. Al die seks had haar schoolprestaties echter geen goed gedaan en op haar 16e was ze van school gegaan om te gaan werken. Dat ze daar ook regelmatig met collega’s neukte verbaasde ons natuurlijk niks. Toen ik vertelde dat Esmeralda en ik ook collega’s waren vond ze grappig om te horen. We dronken nog een biertje en we besloten met z’n 5en een rondje te maken door de boerderij.
Sonja vertelde dat ze zin had om naar de orgie-ruimte te gaan en daar had Esmeralda ook wel zin in. De orgie-ruimte bevond zich op de voormalige hooizolder. Een enorme ruimte van 10 bij 35 meter. Toen we boven kwamen kwam er een luid gehijg ons tegemoet. Het is druk zei Sonja glimlachend. We stapten binnen en keken onze ogen uit. Wel 60 mensen lagen her en der in kleinere en grotere groepjes te neuken, te beffen, te pijpen, te vingeren en zelfs te fisten. Kijk zei Sonja, dat vrouwtje daar wordt dubbel gefist. Dat lijkt me ook wel wat en ze keek ons vragend aan. Ik keek Esmeralda aan en ze gaf me een knikje. Ik stapte op Sonja af en greep haar vol in haar kut. Kom zei ik dan gaan Hans en ik jouw wens eens even vervullen. We liepen wat verder de ruimte in en gingen vlak naast een groepje van een man (en vrouw) of 10 liggen. We begonnen Sonja te betasten en grepen haar overal waar we haar konden beet pakken stevig vast. Hans had al 3 vingers in haar kut geschoven. Hij haalde ze er weer uit en liet Sonja haar eigen geil proeven. Mmmmm, lekker hoor, zei ze. Sonja ging op handen en knieën zitten en ik greep die kans om mijn pik in 1 keer in haar geile kut te rammen. Ze kreunde dat ze Hans wilde pijpen en die ging voor haar zitten. Ze slurpte zijn harde pik naar binnen en begon als een wilde aan zijn pik te zuigen. We zaten even zo toen ik zei dat ik wens uit wilde laten komen. Ik haalde mijn pik uit haar kut en duwde een vinger in haar kletsnatte kut. Ik vingerde haar wild en stopte er een tweede vinger bij. Ook de derde gleed soepel naar binnen en de vierde kostte al wat meer moeite. Mmmm lekker gromde ze. Ik duwde nu ook langzaam mijn duim in haar natte gleuf en langzaam verdween mijn hele hand in haar uitgerekte kut. Ik begon haar langzaam met mijn hand te neuken en ik zag hoe Sonja onder mijn bewegingen begon te kronkelen. Ik begon met mijn vingers te bewegen en dat leidde tot een nog heftiger van Sonja. Ik haalde mijn hand uit haar geile slettekut en drukte een vinger in haar aarsje. Hans had inmiddels de zijn hand in de kut van deze geile meid gedrukt en was druk doende haar te laten kronkelen. Ik drukte een tweede vinger in haar kontje en ook de derde gleed er nog redelijk makkelijk in. Deze dame was duidelijk gewend om “voorwerpen” in haar kont te ontvangen. Langzaam gleed ook mijn vierde vinger haar anus in wat een duidelijke reactie opriep. Ohh Jan, steek je hele hand in die geile kont van me riep ze. Ik trok mijn vingers terug, vouwde mijn hand samen en drukte hem langzaam in haar steeds verder oprekkende kontgaatje. Ik drukte verder en verder en uiteindelijk sloot haar sterretje zich strak om mijn pols. Sonja gilde uit van genot. Haar beide gaatjes zaten nu vol met onze handen. Met onze vrije handen grepen Hans en ik beiden een tiet vast en begonnen deze te masseren. Sonja hield het niet meer en gilde de hele boerderij bij elkaar. Gillend en schudden kwam ze ongelofelijk heftig klaar. Met onze handen nog in haar liet ze zich uitgeput voorover vallen. Ohhhwwww jongens, wat geil is dit. Laat jullie handen nog even in me. Het is zo’n geweldig gevoel. Toen we een tijdje zo hadden gelegen trok ik mijn hand uit haar kontje. Haar sterretje was opgerekt en sloot zich langzaam weer. Ook hans haalde zijn hand uit haar en Sonja likte de met kutgeil besmeurde hand schoon.
We keken eens om ons heen en zagen onze beide dames nergens meer. We besloten met z’n 3-en naar de bar te gaan. Op weg daar naar toe liepen we weer langs de peepholes en ik zei tegen Hans dat ik dat nog een keer wilde proberen. Ik stak mijn pik weer door een gat en meteen voelde in een mond om mijn weer slappe pik. Die werd meteen weer hard en ik voelde hoe ik heftig werd afgezogen. Ook Hans had inmiddels zijn pik door een gat gestoken en ook hij werd meteen gepijpt. Sonja stond er wat verloren bij. Kom zei ik, ik wil je zoenen. Ze kwam op me af en begon me meteen te tongzoenen Onze tongen kringelden om elkaar heen en ik voelde dat mijn pik uit het mondje aan de andere kant gleed. Even voelde in niks en toen werd mijn pik beetgepakt en voelde ik hoe hij in een kutje werd geleid. Aan de andere kant stond blijkbaar een dame gebukt tegen de wand en ik neukte haar door de wand heen. Ik was zo opgewonden dat ik al heel snel op het punt stond klaar te komen. Ik stootte nog een paar keer en liet al mijn zaad in de kut stromen. Ik kreunde hard toen ik mijn geil de vrije loop liet en ik voelde mijn sperma uit het kutje stromen. Ook Hans bleek inmiddels aan het neuken door de wand heen en hij stootte hard en krachtig tegen de wand. Ook hij kwam na enige tijd klaar en spoot zijn zaad in de geile kut die hij aan het neuken was. Ik haalde mijn pik terug uit het gat en Sonja zakte meteen op haar knieën om al het geil van mijn inmiddels weer slappe pik te likken. Hans kwam er bij staan en ook zijn pik werd door Sonja ontdaan van al het geil dat er op was achtergebleven.
Het was inmiddels tegen halfdrie en we besloten naar de bar te gaan om daar nog wat te drinken en op de dames te wachten. Sonja gaf toe dat ze een heerlijke avond had gehad en dat ze van ons had genoten. We vertelden dat dat helemaal wederzijds was. Na een paar minuten zagen we onze dames aankomen lopen. We zagen dat er uit hun kutjes een straaltje sperma liep en bij Esther was goed te zien dat er een grote hoeveelheid sperma bij haar naar binnen was gespoten en dat er ook een grote hoeveelheid geil weer naar buiten was geneukt. Verrassing zeiden ze. Jan, jij hebt net met Esther geneukt zei Esmeralda. En ik heb net lekker met Hans geneukt hahaha. Het bleek dat onze eigen meiden aan de andere kant van de wand hadden gestaan.. Ik bedankte Esther voor de heerlijk pijp en neukbeurt en zei dat ze een heerlijke mond en kutje had en dat ik het heerlijk had gevonden. Woorden van dezelfde strekking waren en voor Esmeralda van Hans. We dronken nog een biertje en besloten ons eerst nog even te gaan douchen. We douchten samen en maakten elkaars lichaam schoon. We droogden ons af en liepen terug naar de bar waar we en laatste biertje namen. Ook Hans en Esther bleken niet te ver bij ons vandaan te wonen, weliswaar altijd nog 3 kwartier rijden, maar op zich valt dat nog mee. Sonja woont maar 10 minuten van ons vandaan en we besloten dan ook dat we elkaar de volgende zaterdag bij Esmeralda thuis zouden verzamelen. Wat er verder zou gebeuren zouden we wel zien. Of we naar de club zouden gaan of dat we gezellig bij Esmeralda thuis zoude blijven zouden we wel zien. We wisselden adressen en telefoonnummers uit en liepen naar de ruimte met de kledingkluisjes. We kleedden ons aan en gingen naar de auto’s. Na een innig afscheid stapten we in en gingen we naar huis. Esmeralda zei dat ze genoten had vanavond en dat ze eigenlijk nog steeds geil was. Ze zat met haar benen wij en zat zichzelf ongegeneerd te vingeren. Al rijdend greep ik haar tussen haar benen en vingerde haar de hele rit naar huis. Ik denk dat ze wel 5 keer is klaargekomen tijdens dat kleine uurtje dat we in de auto zaten.
Ik ben die avond bij Esmeralda gebleven. De volgende morgen vroeg Esmeralda of ik niet voor altijd bij haar wilde blijven. Niet alleen voor de seks, naar ze wilde graag de hele dag bij me zijn. Ik had hier al een stille hoop op gehad en ik heb meteen ja gezegd. Ik vroeg haar nog hoe het met haar vriendin was. Da’s waar ook zei ze, we zouden nog eens een trio doen. Ik zal haar wel bellen of ze zin heeft aanstaande zaterdag wat te komen drinken. Kunnen haar verrassen wanneer Sonja, Hans en Esther er zijn. Doen we zei ik.
(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar vliesj@wordonline.nl)
Aantal keer gelezen:
1021
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)