Spannendverhaaltje.nl

Een droom die werkelijk werd

-
16-08-2010
In het begin was het allemaal leuk en aardig in de klas. We gingen steeds naar onze lesjes en maakten af en toe een afspraak om samen huiswerk te maken. We gingen samen op "schoolreis" waarbij de intense gevoelens al eens besproken werden maar verder nog niets. Op een koude winterdag in december toen er buiten een flink pak sneeuw lag begon het allemaal. Tijdens een van onze reguliere lessen sloeg ik (de spuiter) het onderwerp sex aan met mijn twee beeldschone klasgenoten. Trio was een onderwerp wat uitvoerig werd besproken en twee dagen later gebeurde het op donderdag avond. Samen gezellig wat drinken in de stad met de nodige alcohol maakten we er samen een feest van. Toen de avond voorbijwas spraken we af om nog lekker een broodje shoarma te eten.
Toen het broodje op was vertelde (likkertje) dat we maar beter samen konden gaan slapen omdat we de volgende dag heel vroeg op school moesten zijn. Er werd gebeld met het thuisfront en het feest kon beginnen. Aangekomen op een hotelkamer spraken we duidelijk met elkaar af wat iedereen ervan verwachtte en wat zeker niet de bedoeling was. En ja hoor daar lag ik dan (spuitertje) samen in 1 bed met (likkertje) en (stampertje). Het begon allemaal met zoenen wel een half uur lang voordat ik mijn broek langzaam naar beneden voelde glijden. Voordat ik het besefte mijn broek uit. Ik voelde mijn paal langzaam opzwellen. Langzaam kwam (stampertje) op me zitten. Ze gleed met haar mooie strakke kontje over mijn opgezwollen harde geile paal. Heerlijk ging ze op en neer en voerde het tempo steeds sneller op.
Ik pakte haar bij haar heerlijke mooie ronde borsten en kneep er zachtjes in. Hoe sneller ze op en neer ging hoe harder ik kneep. Ondertussen spreidde likkertje haar mooie benen en ging boven me hangen. Ze zakte steeds een stukje lager en ik liet mijn tong in haar glijden. Ik knalde met mijn tong mee op de muziek die rustig aan het spelen was. Verder merkte ik dat (stampertje) stevig aan het vibreren was en langzaam naar een hoogtepunt aan het werken was. Het was voor mij de vraag wie van de twee nu aan mijn kolkende paal zou likken. Langzaam kwam stampertje van me af. Net voordat ze kuste mn dijbeen en gleed steeds verder naar beneden. Ik zag aan haar ogen wat ze van plan was. Ze draaide met haar tong rondjes om mijn opgezwollen besneden eikel.
Maar gelukkig was (stampertje) niet zelfzuchtig en gaf ook mijn roerstaaf over aan (likkertje). Likkertje en stampertje zijn echt twee geweldige goede klasgenoten! Ik vond het geweldig om te zien hoe stampertje en likkertje elkaar de ruimte gaven door zich helemaal open te stellen voor elkaar. Ik merkte dat ik zelf ook een goed gevoel kreeg van het uitzicht en pakte mijn knalharde volgepompte paaltje vast en kon niet wachten tot ze zich weer met mij gingen bezig houden. Daarom kroop ik op mijn knieen langzaam naar de achterkant van stampertje toe en liet hem langzaam erin glijden. Terwijl stampertje likkertje stevig aan het likken was, ging ik steeds sneller op en neer. Totdat ik het niet meer hield en het allemaal erin spoot met wervelende kracht en maakte een superkreet! Stampertje ging op haar rug liggen en wachtte tot ik naar haar toe kwam ik likte tot ze steeds natter werd. Met schokkende bewegingen kwam ze klaar.
Maar daarna was Likkertje nog aan de beurt. Intussen had ik alweer een knal harde paal en nam likkertje van achter en bewoog op en neer en ik gleed met mijn vingers naar voren toe. Totdat ik haar gevoelige plekje bereiktte. Ik bewoog mijn vingers steeds sneller heen en weer en maakte rond draaiende bewegingen. Ik voelde dat ik alweer super geil werd en ik hoorde haar steeds harder kreunen. Ik kreunde met haar mee en samen kwamen we tot ons hoogte punt.
Aantal keer gelezen:
697
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)